ck sunday

søndag caroline berg eriksen ck2

Hei søndag, joggedress og kaffekopp Nelia og jeg startet dagen klokken seks i dag, og i løpet av natten har jeg strøket henne over armer og bein til hun har sovnet så mange ganger at jeg helt har mistet tellingen. Stakkar lille Skulle gjerne vært syk i stedet for henne! Det er så vondt når de små er syke. 

søndag caroline berg eriksen kaffe

Søndag er kampdag for Lars-Kristian, så jeg har vært mye våken, men jeg føler meg overraskende opplagt – takk og lov for kaffekrefter! 

søndag caroline berg eriksen frokost

Ser dere jeg har klippet meg? Det ble enda kortere og så fikk jeg nye striper 🙂 

søndag caroline berg eriksen ck

/ annonselenker / undertøyet mitt er fra Calvin Klein, du finner toppen HER og underdelen HER


Nelia er inne i en Minni – populært kalt Ninni – periode, og på fredag kjøpte jeg et par gaver til henne da jeg var i Oslo. Det er ikke greit å være liten og syk, så når hun er ekstra lei seg er det så hyggelig å gi henne en liten oppmerksomhet. Gaver er virkelig STORT for tiden, hele jenta lyser opp bare hun ser noe som er innpakket 🙂 Og da hun oppdaget at Ninni gjemte seg i papiret, hylte hun NINNI av glede og klemte henne tett inntil seg, og siden har de vært uadskillelige. Så herlig ♥ 

søndag caroline berg eriksen nelia minni


Vi blir selvfølgelig bare inne i dag, og da er det ekstra godt at været er dårlig. Jeg skal snart sette i gang med ukens siste treningsøkt før jeg skal få unna litt jobb innen Lars-Kristian drar. Håper deres søndag er som søndager skal være, og at dere er friske og raske 🙂 

99 kommentarer

 1. Høres korslig ut da. Selvfølgentlig minus vannkoppene. Her i hus ligger vi begge to rett ut syke. Mannen har smitta. Men håper der går over fort. samme får vi håpe med vannkoppene til Nelia.

  1. Caroline

   Uff, dere får ha god bedring <3

 2. Vil du ikke merke korrekt mtp reklameinnlegg?

  1. Caroline

   Innlegget er korrekt merket, Tine 🙂

 3. Uff stakkars lille! Vannkoppene måtte komme, da kan dere hvertfall krysse det av på listen 🙂 selv vet ikke mamma om jeg hadde vannkopper da jeg var liten, hun registrerte ingenting hvertall og det er jo en smule skummelt å få som voksen..
  God bedring til Nelia 🙂

  1. Caroline

   Samme som med Lars-Kristian :O Liv Guri husker ikke helt sikkert, så vi venter i spenning :p

 4. Så heldig hun er som har en mor som deg ❤️

  1. Caroline

   Åååh, så hyggelig sagt av deg <3 Jeg gjør jo det jeg kan for at hun skal ha det godt, vondt å se henne når hun er syk :/

 5. håper du tar dette konstruktivt og ikke som kritikk, men tror det hadde gagnet deg å duse ut contouringen din litt mer, i tillegg til å ikke trekke den så langt inn mot munnen. Ser litt vel kunstig ut. Søk opp Karima McKimmie på YouTube, hun han en flott video på hvordan det gjøres ordentlig (ikke den Kim Kardashian-looken)

  1. Og det synes du lige du var nød til at skrive? Du har det forhåbentligt bedre nu

 6. Ingrid E

  Du er så fin på håret – elsker det! God bedring til lille <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 7. Elsker at du endelig har tatt motet til deg og klippet deg kort! 🙂 Du er såå fin med kort hår! Syns absolutt de korte frisyrene er de fineste på deg, selvom alt kler den smukke 😉

  Jeg får besøk av mamma i dag, så blir det eventuelt en tur til min kjære farmor for å besøke henne på sykehjemmet. 🙂
  God bedring til Nelia <3 Håper dere får en fin dag.

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

   Kos dere, det er så viktig at vi tar vare på besteforeldrene våre 🙂

   Klem!

 8. Du var virkelig nydelig på håret nå. Det kledde deg kjempe godt Rammet inn det vakre fjeset ditt på en veldig fin måte
  Masse god bedring til lille prinsessa Det er grusomt når di små er syke. Dere får kose dere inne i høstværet. Det gjør vi

  1. Caroline

   Tusen takk, Silje 🙂

 9. OK, svaret var tydeligvis nei, som forventet. At dere fortsetter på denne måten blir allikevel ikke » borte» fra omtalen av dårlig forretningsforståelse.

  1. Lars-Kristian

   Hei Tine 🙂

   Vi ønsker å merke alle innlegg med annonselenker korrekt, så det hadde vært veldig hjelpsomt om du forklarte hvorfor du mener at det i dette tilfellet er merket for dårlig.

   1. Mulig det er jeg som tar feil men tenkte det samme angående merking som andre påpeker. Mener å huske at det har stått «inneholder annonselenker» på toppen av lignende innlegg?

   2. Det er merket med «annonselenke» under bildet der Caroline linker til plaggene. Dette er godkjent måte å merke på. Lite å gjøre denne søndagen, sånn ellers?

   3. Viktoria

    Hei Bente. På hvilken måte mener du at man har lite å gjøre fordi man registrerer en merking man er kritisk eller legge merke til, enten positivt eller negativt? Folk som kommenterer at Caroline gjør en riktig merking og setter pris på det, har de også lite å gjøre?

   4. kjetil

    Hei Lars Kristian
    Hvordan ville merkekravet til artikkelen vært om annonselenkene ikke var lagt til?
    Hilsen Kjetil

   5. Lars-Kristian

    Kjetil: Om ikke annonselenkene var der så hadde det ikke vært behov for merking. Spørsmålet er da frisøren, men det nevnes ikke noe om hvor hun har vært og da mener jeg at det ikke er noe behov for merking.

 10. Du har veldig fin og kledelig farge på håret ditt nå 🙂 Alltid deilig med en frisør time! Åhhh søte Nelia som ble så glad for Ninni 🙂 Veldig hyggelig å gi bort en oppmuntrings gave når de små er syke 🙁 Ekstra gøy når ting blir satt såååå stor pris på, det varmer et mamma hjerte 🙂 Dere får kose dere som best dere kan inne på denne søndagen, her herjer forkjølelse!

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita 🙂 Ja, vi ble helt varm av å se hvordan hun lyste opp <3

   Tusen takk, og god bedring <3

 11. Hei på den Kicks Konkurransen du har på insta, der har du med anastasia contoure kit, korleis bruker du det?

 12. god bedring til lille <3 håper dere får en koselig søndag inne !

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Her går det i jobb og kampforberedelser, Nelia har endelig sovnet, stakkar <3

 13. Du ser smashing ut! Håret kledde du utrolig godt 😀

  1. Caroline

   Tusen takk, Hanne <3

 14. Lisa Mari

  Veldig fin på håret ja 🙂
  Mn håper på flere bilder av den nye frisyren 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Det kommer!

 15. Hei.
  Jeg blir litt nysgjerrig på hvorfor ikke dette innlegget er merket øverst med f.eks «reklamelenker» når andre lignende innlegg er det? Og hvorfor noen innlegg med reklamelenker er merket øverst men ikke foran lenkene? På facebook har du heller ikke merket innlegget som henviser til dette innlegget. For meg er det det samme hvordan det merkes, men jeg valgte å spørre om dette både fordi du åpnet for spørsmål rundt dette i innlegget du skrev om merking på blogg/sosiale medier, og også fordi du i det innlegget var tydelig på at veiledningen til forbrukerombudet er stort sett veldig grei å følge, også fikk dere bloggere nytt brev i vår, i tillegg til at Lars Kristian var i kontakt med dem for presiseringer.
  Jeg lurer rett og slett på det over her og hvorfor merkinga varierer i den grad den gjør. 🙂

  1. Lars-Kristian

   Kort forklart, har litt dårlig tid 🙂

   Det kommer helt an på hva som er hovedinnholdet i bloggposten. Ta f.eks antrekksbilder, hvor Caroline bruker samme type affiliatereklame. Der merker Caroline øverst fordi hovedinnholdet i bloggposten er antrekket hun har annonselenker til. Hadde Calvin Klein-undertøyet vært hovedinnholdet i denne bloggposten, skulle det vært merket øverst. Men som man ser i denne bloggposten er hovedinnholdet sentrert rundt Nelia, at hun er syk, og morgenen til Caroline og Nelia.

   Veiledningen er i all hovedsak enkel å følge, men det finnes gråsoner, slik som f.eks dette hvor man må utvise skjønn. Slik er det neste dømt til å bli når reklame flettes inn i innlegg som har et helt annet innhold.

   1. Men innlegget heter jo «CK Sunday» og undertøyet er med på 3 av 5 bilder. Denne «gråsonen» dere stadig vekk havner i ender jo som regel med at det ikke merkes øverst 😉

   2. Men er det rett å si at hovedinnholdet bare er sentrert rundt Nelia, og deres morgen, når faktisk 3 av 5 bilder viser det aktuelle undertøyet?

    Men for all del, hovedpoenget med de bildene var gjerne å vise frem magen og ikke undertøyet, og dermed er det ikke reklame…

   3. Forstår hva du mener her og at det er gråsoner. I dette tilfellet ville jeg ikke hatt CK sunday som overskrift hvis man mener at undertøyet ikke er sentralt i innlegget og heller ikke må merkes med : «innholder annonselenker» øverst.

   4. Kristin

    Hadde det ikke vært enklere for både oss og dere om dere hadde merket alt i toppen da? Så slipper dere spørsmål og vi slipper og lure.
    Det oppfattes som kritikk og som at man er ute etter å «ta dere» når det kommenteres. Det er ikke nødvendigvis slik, selv om noe nok er det. Det er nok vanskelig for dere å sette dere i en leser’s situasjon. For meg handler det utelukkende om tillit. Innimellom brytes tilliten og da tar det litt tid og overbevisning om annet.

   5. Det spiller da vel ingen trille om innlegget er annonsemerket eller ikke på riktig måte vel??? Kjære vene å sære folk er! At noen heller vil bruke tiden sin på å kverulere om ubetydelige ting, i stedet for å nyte sitt eget liv er meg helt ubegripelig..
    Vi leser jo denne bloggen for å få et innblikk i denne dama sitt hverdagsliv, få tips, motivasjon etc. Ikke for å finne noe å ta hu på!! Eller? («….sette dere i en leser’s situasjon…. Handler om tillit…» Herregud å mørkt kan det bli?)

   6. Viktoria

    Man er ikke vanskelig eller «kverulerende» som du kaller det, om man spør, lurer på eller er kritisk til merking, Linn. At noen bruker noen minutter av tiden sin på å stille spørsmål er ikke synonymt med at de ikke nyter sitt eget liv. Det er en merkelig konklusjon.

   7. anonym

    I sommer skrev jo Caroline følgende i et innlegg om merking av reklame.

    Reklameinnlegg skal merkes øverst, det skal være det første leserne ser når de går inn på bloggen, og da nytter det ikke å merke i bunnen av innlegget slik som enkelte gjør, eller å ikke merke innlegget i det hele tatt. Dersom du bruker affiliatelenker, skal også dette merkes godt, slik at det ikke er mulig å overse det. Ja, det finnes noen gråsoner som kan være litt vanskelige med tanke på merking, men de er unntaket, ikke regelen. Blant annet skrev Forbrukerombudet i brevet de sendte ut at eventer o.l hvor blogger var invitert, også måtte merkes med reklame. Dette sendte vi derfor brev til Forbrukerombudet og spurte om, og fikk til svar at hvis det forelå en klar forventning om at det skulle postes blogginnlegg fra blogger om eventet, så skulle det merkes. Klart og tydelig med andre ord.

    Dette har dere selv skrevet i innlegget » merking i sosiale medier »
    https://carolinebergeriksen.no/2015/07/22/merking-av-reklame-i-sosiale-medier/

 16. Marianne

  Så fin du ble på håret. Har ett spørsmål litt off topic. Syntes brynene dine er så ekstra fine i det siste og lurer på om du har noen nye triks. PS: sender god bedringsønsker til den søte lille jenta di. Så vondt når barna er syke. Håper hun snart blir frisk.

  1. Caroline

   Egentlig ikke noen nye triks, men de vokser seg til stadig tykkere, slik at jeg slipper å fylle inn så mye 😀 Bruker både pudder og penn, en kombinasjon pluss gele 🙂

   Tusen takk <3 Gruer meg allerede til å reise fra henne en natt til uken, jeg måt il Oslo på jobb og håper virkelig hun er mye bedre innen da!

 17. Etter alle kommentarer med «jeg kan jobben min, ferdig snakka» ser jeg nok ikke behov for å forklare for dere. Men kan være så hjelpsom at jeg nevner både ord som annonse, reklame, sponset osv.

  1. Lars-Kristian

   Annonselenkene er merket, Tine. Men om du så åpenbart mener at det er merket feil her, så er det jo tydeligvis behov for at du forteller oss hvordan det skal merkes. Konstruktive tilbakemeldinger er hjertelig velkommen, men det krever jo at du er litt mer konkret 🙂

   1. Fatter snart ik I kan holde de mennesker ud Lars Kristian! Uanset ser de jo kun fejl!

   2. Vet inte helt vad Tine siktar till, men det borde kanske nämnas att frisörbesöket är sponsrat?
    Vad jag har förstått så ska alla inlägg som innehåller ett samarbete märkas. Det verkar ju som att Caroline går fast hos sin frisör och får allt sponsrat, så då tycker nog i alla fall jag att det borde varit märkt 🙂

   3. Ingrid

    Du skal jo merke på toppen av innlegget også, skal du ikke?

   4. Håret og fargen er sponset av frisør. Det er merket som sponset på Instagram bilde. Hva er årsaken til at dere ikke skriver det samme her?

   5. Caroline

    Jeg merker det ikke her, fordi jeg ikke sier noe om hvor jeg har gjort det eller hvem som har gjort det i innlegget. Hadde noen spurt i kommentarfeltet hvor jeg hadde gjort det, hadde jeg svart at det var på gevir, og at det var sponset. På instagram tagger jeg @gevir, og dermed blir det også naturlig å skrive at det er sponset.

  2. Merkepolitiet kommet her ja, haha har du jammen ikke bedre å gjøre enn å bry deg om merking av reklame, Jesus få det ett liv.

 18. Leppene dine ser veldig falske ut og smilet:/…hva har skjedd?

  1. Caroline

   Det har ikke skjedd noe, det er noen uker siden forrige gang jeg tok restylane nå også 🙂

   1. Men du må ha tatt mere enn vanlig? Syns de har blitt utrolig store og falske i forhold til før! Skjønner hvis du ikke vil svare har da ingenting med det men syns det er så synd du føler du må fikse sånn på utseendet ditt med falske lepper hår negler.. Du er fin akkurat som du er!!

   2. Caroline

    Siden når synes du de har blitt det? For det er jo ikke noe som skjer over natten 🙂 Det er flere uker siden forrige gang, så det naturlige ville heller å gjenta behandlingen nå om et par måneder igjen. Det har også mye å si hvordan jeg smiler, noen over her påpeker jo at jeg smiler rart og falskt etc., så det kan vel ha noe med det å gjøre at de ser litt større ut også. Ikke vet jeg, jeg vet bare at jeg er fornøyd, så det spiller egentlig ikke noen rolle hva andre mener om leppene mine eller neglene mine 🙂

   3. Hehe ja jeg har jo sett det veldig lenge! Men det viktigste er at du føler deg bra 🙂 ha en din dag!

   4. Åh… Jeg skulle kommentere at leppene dine så veldig fine ut nå, jeg! Videre skulle jeg spørre om det er restylane du bruker, eller annen filler som juvederm eller teosyal?

  2. Jeg tenkte akkurat det samme! Og har tenkt det i noen uker nå :S

 19. Du er så lekker på håret! Men nå trenger du virkelig en ny header snart, er jo ikke samme dama lengre 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Ja, den er kanskje moden for en oppdatering.

 20. God bedring til lille frøken Minni <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Hilde 🙂

 21. Hei! Så fin du er på håret! Du kler det veldig 🙂 Håper Nelia blir fort frisk. Jeg har en blogginnleggønske! Har nettopp flyttet til et veldig varmt land og det er jo herlig med masse sol. Dessverre så savner jeg norsk høst! Det er så koselig med peis, kakao, ullsokker og mørke kvelder. Kunne du være så snill å lage noen inspirasjonsinnlegg om høsten og høstkos? Du er så flink til å lage sånne innlegg 🙂 Ha en koselig dag!

  1. Caroline

   Tusen takk, Helle! Og det er notert 🙂

   Klem til deg 🙂

 22. Den kroppen din altså…og håret. Du ser smashing ut 🙂 Skulle ønske jeg hadde vett og ork til å trene på meg litt muskler :/ Anyways, god bedring til lille og ha en fin søndag til tross for sykdom i hus 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Torunn <3

 23. Link til joggebukse og hettejakke også? 🙂

 24. Skal ikke dette merkes med reklame øverst?

 25. Har du noe i leppene? Hvis ja; gjør det vondt å fylle de?

  1. Caroline

   Jeg har restylane, det er ikke vondt, men heller ikke særlig behagelig.

   🙂

 26. Hær hoppet vi i taket av glede når frøkna på 3 fikk vannkoppene nå i starten av juni ! 🙂 høres sikkert helt rart ut, men har sett voksne med det, og tro meg, den personen var dårlig..:)
  Kos deg med frøkna di hjemme nå når hun har vannkoppene, og god bedring 🙂 mye mammakos, hvitvask og favoritt barnetv gjør susen :)!

 27. Så flott du er på håret. Skikkelig lekker!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 28. Du glemte å skrive at frisør besøket ditt var sponset! Du betaler jo aldri for å klippe deg eller farge det

 29. Dorthea

  Du ER så flott Caroline! Både som person og utseendemessig 🙂 Syns du kledde det håret utrolig godt.

  1. Caroline

   Tusen takk, Dorthea! Det er kjempehyggelig å høre 🙂

 30. anne lund

  Du er nydelig, men må si det igjen: skulle ønske du hadde latt være å ha fyll i leppene. Blir liksom så dumt at alle bloggerne ser like ut med sånne nebb.:-/ Du er jo så mye kulere enn å drive med sånn tenker jeg. Dette er ikke et angrep, bare et hjertesukk. Jeg har venninner som driver med de greiene der også og jeg synes utviklingen på at man sprøyter inn ting i ansiktet for å føle seg tilstrekkelig er trist. De er jo fantastisk fine som de er fra naturens side, og det er du også.
  Klem

  1. Enig!!!

 31. Hei! Smashing på håret,nydelig! Men hvorfor ikke bare bekrefte at leppene er «nypåfylte»,tror jammen litt botox snek seg inn andre steder i det nydelig fjeset dittTaktisk lurt å ta avstandsbilder men dine følgere kan å zoome! Enig i at alle bloggere snart er helt like,får alle det sponset fra samme salong?? Og DA skal det vel merkes også!!!

 32. Ønsker lille gull god bedring, har selv hatt tre små med kløe,gråt og ubehag(men samtidig greit at de blir ferdig med det tidlig ) Og; du kler den nye frisyren veldig godt.

 33. God bedring til lille hjertet, så søtt at hun har blitt så glad i Minne, de får sine favoritter ja! 🙂 Du er råflott med den nye sveisen, dette kledde du utrolig bra! Ha en fortsatt bra søndag.

 34. Har du fortsatt extensions, eller er dette kun ditt eget hår?

 35. Hei Caroline!

  Stilig antrekk, bare lurte på hvor du hadde kjøpt den Nike joggebuksa di hen?
  :o)

 36. Syns du ble kjempefin på håret! 🙂 Kledelig! 🙂 Har du gjort noe med leppene dine nå?? Masse god bedring til Nelia! 🙂

  1. Caroline

   Nei, ingenting nå nylig. Tusen takk 🙂

 37. Virkelig lekker på håret var du! God bedring til den lille jenten deres ❤️

 38. Så utrolig lekker du ble på håret:-) Utrolig fresht og fint! Og kroppen din er to die for,hihi..
  Her burde jeg bli flinkere. Kunne ønske jeg var litt er rutinert.
  Dere er en kjempefin familie 🙂 Masse god bedring til Nelia og jeg krysser fingrene for at LK har hatt det.

 39. Hei! Dere tar så utrolig fine og klare bilder 🙂 Hva slags objektiv bruker du her? God bedring til Lille 🙂

 40. Hei! Eit tips frå meg..
  Då dei to eldste hadde vannkoppar var dei sjuke ei veke. Då dei to yngste hadde det i vinter vart eg tipsa om zyrtek. 1 kvar kveld i to dagar og så var heile greia over. Det var ein lettelse . Anbefalt dose er vel ein halv tablett for born , men eg har også tidlegare gitt dei små ein heil ved elveblest t.d.
  Håpar Nelia snart er bra igjen!
  Leneklem

 41. Så fin på håret 🙂 God bedring til Nelia 🙂 Sikkert godt med trøst fra «Ninni» når det klør som værst, tenker jeg;) Her har jeg gått å venta på vannkopper i mange år, jenta mi er snart 8 år, og har enda ikke fått dem.

  Hvor kan jeg finne den Nike-buksen din?

 42. Utrolig lekkert hår, Caroline! Du er jammen ei vakker dame 🙂
  Har arr ved øyenbrynet etter vannkoppene jeg hadde som liten, klødde meg halvt ihjel.. God bedring til skjønne lille Nelia <3

 43. Martine

  Så fin på håret! Men nå kler jo alt den smukke 😉 håper Nelia snart er på bedringens vei. Heldigvis er det bedre å få det som barn enn som voksen. Leste over noen av kommentarene og blir litt lei meg av måten folk kommenterer på. Om du ønsker å klippe håret, fikse på leppene eller legge negler så er ikke det andres sak å gjøre seg opp noen mening om. Syns du er en vakker dame og det virker som om du er en helt fantastisk mamma! Stå på!
  Klem!

 44. Hei! du ser smashing ut! tenkte på å bestille det undertøyet, men hvordan er overdelen i strl? Håper du har tid til å svare:):)

  1. Caroline

   Synes overdelen er litt liten 🙂

 45. I don’t know what it is, but every girl looks stunning in CK lingerie! Caroline, you do too. 🙂 I think it’s time for me to get one. 🙂

 46. Fikk litt sånn «sophie-elise»-fornemmelse over det øverste bildet dit desverre. Du er jo så nydelig, Caroline, men jeg er fan av de litt mindre anstrengte poseringene 🙂 Keep up the good work!

 47. Hei Caroline. Jeg har skrevet et innlegg på bloggen min om det å være en «selvrealiserende mamma»(https://www.familieprat.no/wordpress/mammaslykkeliten/2015/09/11/selvrealiserende-mammaer ) Inneforstått en mamma som han mange baller i lufta og som ivaretar seg selv og sine interesser i tillegg til å være mamma. Jeg har fått en del reaksjoner på dette fra venner og kjente og for meg er et rart at det ikke skal være greit å ivareta seg selv og ha egen prosjekter selv om man er blitt mamma, det er egentlig en selvfølge at det skal være mulig for meg. Jeg lurte i alle fall på om du kunne ha skrevet litt om temaet. Hvordan det fungerer for deg å ha mange baller i lufta og fremdeles være mamma 🙂

  klem fra meg

 48. Hei! 🙂

  Takk for super blogg og mye inspo!
  Jeg bare lurer på en ting. Jeg har over lengre tid lese mye om næring og jeg har alltid kommet til din blog for LCHF inspo., noe jeg fortsatt gjør. Men den seneste tiden har jeg lagt til merke at du spiser mer og mer karbohydrater. Jeg bare lurer på hva som har gjort at du har endret deg? Er det pga all treningen og at du behøver mer energi? Det kan være at du allerede har skrevet om dette og at jeg ikke har sett det 🙂 Klem Ida

 49. Hei 🙂 jeg har lett etter en sånn Nike bukse som du har veldig lenge, men jeg har ikke funnet noen som man kan kjøpe i Norge. Er du fornøyd med din Nike bukse, isåfall hvor kjøpte du den?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *