new macbook skin, coffee and chickenpox

Hei lørdag! Plutselig var det helg, uken som var gikk så fort, og gårsdagen enda fortere. Da jeg omsider kom hjem fra Oslotur var nok det norske folk langt inni tacofredagen allerede, jeg hadde i hvert fall fått x antall snaps fra lesere og venner som bekreftet nettopp det. Vi var altfor sent ute, så vi startet matlagingen med en gang jeg fikk satt fra meg vesken og tatt av meg skoene, og dermed rakk jeg ikke å si hei til dere flere ganger. 

laptopskin caroline berg eriksenno

I dag er den lille jenta vår blitt syk med vannkopper, det har spredd seg som ild i tørt gress i barnehagen, og selv om hun ikke har vært der på en stund, er inkubasjonstiden såpass lang, at hun sikkert ble smittet før vi reiste til Ålesund i forrige uke. Lille  Heldigvis har både Lars-Kristian og jeg hatt det allerede. Glemmer aldri hvor irriterende plagsomme de små, hissige prikkene i huden var. Jeg klødde som en gal, men fikk jo ikke klø, så det endte med at mamma klødde i sirkel rundt alle for meg. Og det var ikke få! 


IMG_9799

Ser dere jeg har endret utseende på macen min? Dette hadde jeg så lyst til å gjøre da marmor gjorde sitt inntog i fjor, men jeg rakk aldri. Da jeg var på panduro her om dagen hadde de tilbud på kontaktpapir, og da innså jeg at det var på tide. Litt kjedelig med marmor nå som alle har det, så jeg fant et annet nydelig mønster som passer perfekt inn på studebordet vårt. Det er veldig enkelt, du trenger bare noen få ting. 


– what you need – 

du trenger

Mål opp macbooken din og skjær til det du trenger av kontaktpapir. Klistre det på og bruk en linjal underveis for å unngå luftbobler, eller presse dem bort. Det er ganske enkelt, men få gjerne hjelp av en annen person til å holde kontaktpapiret mens du bruker linjalen til å få det skikkelig på plass. Bruk en veldig skarp tapetkniv til å skjære hull til eplelogoen etterpå. 

laptopskin caroline berg eriksenno sjkære til


Nå skal vi lese bok og spise noe godt. Når Nelia har sovnet, skal jeg plante høstlyng og ta meg en løpetur 🙂 Stikker innom litt senere i dag, ha en fin lørdag så lenge – og NYT sola om den skinner. Send litt hit! 

laptopskin caroline berg eriksenno kaffe lørdag

86 kommentarer

 1. Det må jeg prøve! Det var så fint 🙂 Takk for tipset!

  1. Caroline

   Ja, det synes jeg du skal 🙂 Så gøy med litt endringer 🙂

   Klem!

 2. Hvor er blomsterne fra?:) er de falske?

  1. Caroline

   Nei, de er fra mestergrønn 🙂 var 3 for 2 på bla. disse i går 😀 dette er bare 1 pakke, holder egentlig masse 😉

 3. God bedring til Nelia! Jeg har ikke hatt vannkopper ennda (er 21) og håper jeg slipper 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, søte du <3

 4. Hei! Vet du hva de grønne kvistene du har i vasen heter? Jeg vil så gjerne ha noen sånne stående på bordet mitt jeg og 🙂 Ha en fin helg!

  1. Caroline

   eucalyptus 🙂 Og så er det brudeslør 🙂

   Klem og god helg 🙂

 5. Ett godt råd til kløe ved vannkopper er å smøre på hvitvask, kjøper det på apoteket. Mener at koppene tørker raskere også med hvitvask. Men hør på apoteket om dette er av interesse! Mac’n din ble stilig 🙂 God bedring til lille og god helg til dere alle 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for tips, Anita 🙂 <3

  2. Hvitvask er det beste å bruke.Det heter Cytelium og er fra A-Derma.Brukte det selv på sønnen vår da han hadde vannkopper og han slapp å klø.
   Sprayen er også super å ha med på stranden da den lindrer veldig om man har vært nær en brennmanet og også på kleggestikk.e.t.c.

   1. Caroline

    Takk! Jeg blir kjempeglad for tips 🙂 Hun har startet å klø veldig, stakkar 🙁

 6. GUD så fint det där blev 🙂

  Väntar på min nya bärbara dator, då blir det absolut att lägga på sånt där fint skal. 🙂 Hihi.

  Kram!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Håper du har en fin helg <3

 7. Lisa Mari

  Jeg er skikkelig spent på den nye frisyren din! 🙂

  God bedring til Nelia 🙂

  1. Caroline

   Jeg skal få tatt noen bilder i kveld eller i morgen tidlig 😉

   Klem og good helg 🙂

 8. Uffda. Vannkopper må man gjennom før eller siden, så det er jo bra at hun blir ferdig med det allerede nå, men alltid vondt å høre at et lite barn blir syk 🙁 Lille Nelia får ha riktig god bedring <3 Og forresten så digger jeg omaggio-vasen (og Kähler generelt, for den saks skyld). Den er så enkel og går til alt i interiøret uansett stil. Ha en finfin helg, fine Caroline! 🙂

  1. Caroline

   Uff, jeg vet det 🙁 Tusen takk, søteste deg!

   Er så enig, de er veldig dekorative og fine til så og si alt 🙂

 9. Så kjedelig med vannkopper, men hun er heldig som har fått det i så ung alder! Jeg venter fortsatt på min periode.. Og jeg har hørt at det er skikkelig ille dess eldre man blir :S Gruer meg litt til det, for man kan jo ikke unngå sine egne barn når de mest sannynslig kommer til å få det som små..

  Nydelig coover på macen foressten 🙂 God helg!

  1. Caroline

   Uff, jeg håper du slipper det!

   Tusen takk, fine Hanne! God helg til deg <3

  2. Du kan vaksinere deg! Ikke så kjekt hvis du får det mens du går gravid f.eks. http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239&trg=Content_6594&Main_6157=6263:0:25,6566&MainContent_6263=6594:0:25,7070&Content_6594=6430:83039::0:6592:20:::0:0

  3. Du kan jo vaksinere deg da, det har jeg gjort siden jeg har to barn som helt sikkert får det, og jeg selv er over 30 men aldri hatt sykdommen..

   1. Neliane

    Angående vannkoppevaksine som gies ved 15-måneders alder eller senere gir 80-90% beskyttelse. Det å få vannkoppeinfeksjon gir 100 % beskyttelse. Vannkopper hos en vaksinert person har ofte et mildere forløp. Varigheten av beskyttelse etter vaksinasjon er foreløpig usikker, mens varigheten av beskyttelse etter en vannkoppeinfeksjon varer livet ut. Beskyttelsen skyldes at viruset blir værende i kroppen. Hverken vannkoppeinfeksjon eller vannkoppevaksine gir beskyttelse mot helvetesild, da helvetesild skyldes en reaktivering av viruset.
    Vannkoppevaksine er en del av barne-vaksinasjonsprogrammet i enkelte land, f.eks. USA og Tyskland. Vaksinen anbefales foreløpig ikke til vanlig bruk i Norge, men anbefales for personer med en grunnsykdom som øker risikoen for alvorlig forløp av vannkopper og for voksne som ikke har hatt vannkopper.

    Min eks fikk vannkopper i voksen alder og det var ille. Best å få det som barn ja.
    God bedring til lille tulla :-))

   2. Neliane

    Hvor ble det av svaret mitt om vaksinering ? God bedring igjen til tulla 🙂

   3. Neliane

    Så det nå….tulletelefon….sorry.

 10. Hi Caroline! Your blog is amazing: everything from pictures to lifestyle ideas! I adore it, it’s so so so beautiful! But, please, write something in English, because I can’t understand anything and I really, really would like to know what are you writing about!

  1. Caroline

   You are too kind, Helen! Thank you very much <3 I will do that! I hope you have noticed that I do it quite often 🙂

   Hugs!

 11. God bedring til Nelia❤️ Kjøp hvitvask på apoteket, det lindrer veldig på kløen:) God helg❤️

 12. Uffda stakkars lille Nelia!! Håper hun ikke blir så hardt rammet og at det går fort over!
  For noen år siden fikk vi vannkopper, hele familien. Verken mannen min eller jeg hadde hatt det, og fy så syke vi ble!! 🙁 40 i feber og sengeliggende i 2 uker.. I grunnen godt å bli ferdig med den sykdommen når man er barn!!
  God bedring og god helg til dere alle 3 🙂

 13. Ville bare titte innom og si hvor utrolig inspirerende, og det er alltid en glede å følge med på deg, både på snapchat, bloggen og insta 🙂 God bedring til Nelia, håper dere får en fin helg til tross for sykdom!

  1. du er* hehe 🙂

  2. Caroline

   Jeg blir så glad, Sara! Tusen takk <3 Mange klemmer!

 14. Get better little princess Nelia)

 15. Heisann! Veldig greit å bli ferdig med vannkopper allerede nå. Gi henne Zyrtec (finnes i flytende form) for da slipper hun kløe og arr. Ga det til våre tre da de hadde det og funker som bare det. God bedring

  1. Caroline

   Det tenkte jeg også, heller nå enn når hun blir eldre, selv om det er ille uansett <3 Tusen takk, Wenche 🙂

 16. Hei! Hvor kjøpte du kontaktpapiret?:) Fikk kjempelyst til å lage selv til mac’en! Du burde legge ut flere DIY på bloggen:)) Folk digger det;))

  1. Caroline

   På panduro 😀 Det er 3 for 2 nå 🙂

   Klem!

   1. Men hvordan har du limt den på mac’en? Med hva?

    Takk, på forhånd.

 17. Jeg vil anbefale A-Derma cytelium spray. Omtrent det samme som hvitvask, men enklere i bruk pga den kan sprayes på ☺

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 18. Kan du ikke si hvor den fine kjolen din er fra fra forrige innlegg Caroline? Var så fiiin! Den lysebrune.

  1. Caroline

   Den er fra h&m trend, men den er fra i fjor / tidlig i år :/

 19. Huff da, stakkars Nelia! Men, greit å få det nå mens hun er lita så er hun ferdig med det. Å få vannkopper i voksen alder sies å være meget hardbart og man kan bli ganske så syk.

  Ser du har fått tips om hvitvask, men i tillegg til hvitvask kan jeg anbefale potetmel i hodebunnen hvis hun får vannkopper der (datteren min gjorde det, hodebunnen hennes kjentes ut som en klinkekulepose stakkars). Potetmel demper kløen og irritasjonen og er enklere å få ut av håret enn hvitvask 🙂

  God bedring til lille snuppa! Ønsker dere en flott lørdagskveld videre 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for tipsene dine, Fie 🙂

   Stor klem og god lørdag tilbake <3

 20. Nå får du sikkert 100 råd om vannkopper.
  Kommer med et alikevel. Zyrtec tar mye av kløingen.
  På skorpene brukte vi A-krem som vi penslet på med q-tips.

 21. Hvordan retter du luggen når du får de fine vippene?:)

  1. Caroline

   Jeg bruker rettetang 🙂

 22. Da jeg var liten var jeg på vannkoppbesøk for å bli smittet, hehe :p Det funket! Ha en fin kveld 🙂

  1. Caroline

   Hahaha :p Så ille! Men likevel litt lurt 😉

   Klem!

 23. katrine

  Skraper du ikke opp macen om du bruker tapetkniv? :O

  1. Caroline

   Nei, du må bare være litt obs 🙂

 24. Hvor er den joggebuksa på snappen din fra? Så ut som en tight en, letet etter det lenge. Hadde blitt kjempeglad om du hadde orket å svare

  1. Caroline

   den er fra nike / get inspired 🙂 Så comfy! 🙂

 25. Hei,
  Siden mine to små nettopp har hatt vannkopper må jeg varmt anbefale en sinkspray som heter A-derma cytelium, feks herfra: http://www.vitusapotek.no/Products/NMD+default+Catalog/A-Derma-Cytelium-100ml/PID-922894.aspx

  Den tørker ut huden, så spray den på hendene dine og påfør deretter på barnets hud bare der det er prikker. Kjøpte hvitvask også, men brukte det kun én gang fordi det inneholder sprit og derfor svir mer. Døgn 2 og 3 var verst… Lykke til og god bedring til vesla!

  1. Caroline

   Tusen takk, SH! Den skal jeg få tak i 🙂

 26. Så fint det ble! Men tar ikke macen skade av det om du bruker kniv å skjærer mot den sånn?

  Masse god bedring til Nelia! Hadde vannkopper når jeg var på alder med henne, ikke gøy! Håper det går fort over 🙂

  1. Caroline

   Nei, du må bare være veldig forsiktig! Det kan selvsagt bli riper, men det vil ikke synes om du bruker en skarp og tynn kniv 🙂

 27. Camilla

  Måtte le av snappen hvor du lurte LK med tacokrydderet hahhaaha, og da han hoppa gjennom vindu :’D

  1. Caroline

   Hahaha :p Jeg ble så redd :O

 28. Huff stakkars liten… Men like greit å bli ferdig med det!
  Eg fekk det aldri som barn og blei då smitta samtidig som då våre tre barn hadde det. Har vel aldri vore så sjuk.
  Lite gøy for oss alle :/ men overlevde 🙂 Takk og lov for snild & tolmodig mann! 🙂
  Eg hadde utslett over ALT og fann fort ut at kvitvask hjalp i nøyaktig 2 minutt før kløen kom tilbake..
  Kalde klutar og sirleg innsmøring av Eurax (kløedempande salve) hjalp meg absolutt best!!
  Vel verdt eit forsøk visst det blir skikkelig ille! Mykje god bedring til lille vennen!

 29. Jeanette

  hvitvask gjør det bare verre! Min niese hadde nylig vannkopper og da brukte foreldrene et skum mot vannkopper.http://www.unigroup.dk/nb-no/vannkoppor.aspx dette trekker raskt inn i huden og smitter ikke av på klær.Hvitvask har en ekkel konsistens og setter seg liksom ikke på vannkoppene.Jeg brukte det da jeg hadde vannkopper,og det ble så utrolig mye verre! Kløen ble bare verre og verre.

  Sett skummet i kjøleskapet for en ekstra lindrene effekt!

  1. Caroline

   Tusen takk for tipset, Jeanette 🙂

 30. Leste akkurat intervjuet ditt i det nye. Du er sterk og inspirerende!

  1. Caroline

   Tusen takk, Anne 🙂 <3

 31. Sinksalve tørker raskere ut vannkopper.
  Gutten min ble raskt bedre ved bruk av det.
  Prøvde hvitvask først.

 32. veronica

  Hei.
  Vil bare komme med en anbefalning mtp vannkoppene – Aderma har en sinkspray som er fantastisk! Tror den heter Cyterium, og den er bedre enn noe annet
  God bedring til lillesnuppa deres

  1. Caroline

   Tusen takk for tips! Den skal kjøpes inn når apoteket åpner i dag 🙂

 33. Hei!
  Hvor er vasen fra? Den var så fin!! 🙂

  1. Caroline

   Den er fra Kähler 🙂

 34. Hei. Du vet at sykehusapoteket i Skien er åpent på søndager?

  1. Caroline

   Ja, selvfølgelig, men det er fra 18 til 21 :/ Jeg skrev jo «Noen som vet om det finnes apotek i Skien eller i nærheten som åpner før 18 i dag?»

   🙂

 35. Idadida

  Min lille venn fikk vannkopper som utvikla seg og ble til brennkopper. Måtte på sykehuset og få antibiotika. 🙁 God bedring til Nelia.

 36. Rebekka

  Vår gutt hadde det ifjor og hvitvask var redningen. Fikk også et tips fra legen om at zyrtec skulle hjelpe, så det fikk han en kveld slik at natten ble bedre. Lindrer også å sitte i badekaret 🙂 god bedring til Nelia.

 37. Ingeborg

  Den kontaktfilmen var genial! Men korleis vert overflata når du bytter kontaktfilmen?

 38. Hei. Jeg lurte på hvor du har kjøpt Eiffeltårnene? Ønsker meg slike selv, men har ikke funnet de i sølvfarge noe sted enda. De er så fine 🙂

 39. Hei!:) Vet du hvor en kan få tak i slike eiffeltårn nå? Perfekte!

 40. Margrete

  Hei, hvor er spisebordet deres fra?

  1. Caroline

   TM Design 🙂

 41. Så fiiint det var. Jeg fikk aldri tak I hvit marmor, og vurderte sort marmor I vår. Det ble ikke det og nå er jeg litt glad for det ettersom DET tydeligvis er det siste nye nå… Haha. Akkurat det kontaktpapiret kjøpte jeg også da jeg var I Oslo sist, og bruker det mye som bakgrunn på flatlaysene mine. Det er kjempefint 🙂

  GOd bedring til lille hjerte. Min lille krabat fikk det tre uker etter han begynte I barnehagen I fjor. 🙁 Ikke greit…

 42. Så fin mac’en ble! Men vet du hvordan den evt blir om man vil ta av kontakt-papiret igjen? Blir det limrester og kliss eller er den like fin mon tro?

 43. Jeg lurer på det samme som Helene… 😉 Utrolig gøy med DIY!

 44. Hei, lurte på hvor du kjøpte kontaktpapiret? Og er det veldig lett å skjære ut eplet, eller slet du? Og Hvor lang tid brukte du? Er det skjange for å ripe opp mac-en når du gjør dette?

  Tusen takk om du svarer! 🙂

  1. Caroline

   Nei, det går veldig fint, bare vær forsiktig og bruk en tynn tapetkniv 🙂 Kontakpapiret er fra panduro 🙂

 45. Hei!

  Hva heter blomstene du har i vasen? Så utrolig fint!
  <3

  1. Caroline

   Elsker dem jeg også! Eucalyptus er det 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *