utelunsj, helg og oslotur

elle_5

Hei fredag! Jeg er allerede på plass i Oslo og møtte heldigvis ingen rush på veien inn. Reiste fra Siljan allerede rett over syv, så jeg var med andre ord uvanlig tidlig oppe. For en måte å starte helgen på! Er så sigen her jeg sitter, men den magiske presskannekaffen hos Gevir, som faktisk har gitt meg koffeinsjokk tidligere, funker som krutt, så jeg våkner nok opp om ikke lenge tenker jeg 😉 Må bare huske å holde meg til én kanne og ikke tre. 

Jeg er i Oslo utelukkende for pleasure i dag, men får heldigvis jobbet mens jeg likevel bare sitter her. Kan jo kalle det frisørstolkontor? Jeg er nemlig hos frisøren og er klar for å bli freshet opp! Har lyst på litt kortere hår, kjenner jeg. Vi får se hva vi lander på. Veien hjem bringer meg forresten innom IKEA og jeg kjenner hjertet mitt slår fortere bare ved tanken. Spent på om jeg klarer å karre med meg vitrineskap og hyller derfra alene. Hvis ikke håper jeg det er noen hjelpende sjeler der ute, så jeg kommer meg hjem før helgen er over. 


Vi lunsjet ute i går, så jeg tenkte å dele noen bilder med dere! Lurer på om dette ble årets siste uteservering. I så fall ble det en veldig fin avslutning 🙂 

elle_1elle_34elleelle_76

Ha en fin helg, dere! Og klikk dere gjerne innom senere om dere vil se hva jeg ender på med lokkene mine denne gangen 🙂 

 

70 kommentarer

 1. Oh herrejävlar vilka vackra bilder. Så skönt höstiga och alldeles underbara – och din dotter är ju bedårande.

  Kram och ha en trevlig helg,
  Andrea
  http://nouw.com/andreagrue

  1. Jag undrar hur det gick för den här adelsmannen som hade problem med en liten inföding som han tagit med sig hem från urskogen? Spotify – Liten papuan

  2. Caroline

   Tusen takk, snille deg! God helg 🙂 <3

   Klem!

 2. Jeg synes du er utrolig fin på håret nå, men du vil nok også kle litt kortere like godt 😀
  Ha en fin helg <3

  1. Caroline

   Tusen takk, fina! Ha en deilig helg 🙂

 3. Madeleine

  Helt enig, litt kortere og brunt igjen! Du er så utrolig fin med det mørke håret Caroline!

  1. Caroline

   Blir ikke mørk igjen med det samme, men du skal ikke se bort fra at det vil skje i fremtiden 😉

   Klem!

 4. Benedicte

  Var på Ikea 2 ganger med mannen igår og 1 gang alene idag. Anbefales ikke Fikk med meg 15 hylleplater + div og er litt stolt over meg selv. Flytting er noe herk! Kos deg med deilg kaffe 🙂 Jeg teller ned til dagens første kopp om en times tid *weeee* Krysser fingerne for Ikeaturen din 😉

  1. Caroline

   Kudos til deg! Det er søren meg bra gjort! Håper kaffekoppen er godt innafor nå og vel så det 🙂 GOD helg om noen timer 🙂

   Klem!

   1. Benedicte

    Takk takk =D Holdt på å begynne å grine da damen på Baker Hansen sa de var tomme for laktosefri melk. Tror hun skjønte det for hun tipset meg om at Kaffebrenneriet hadde og dermed var dagen reddet *lykke*. Riktig god helg til deg også =D

    Klem tilbake fra flyttekaoset

 5. For en måte å starte helgen på ja, fy a meg… en hel fridag hos frisøren! Jaaadu, litt av et strevsomt liv. Er vel kanskje 2-3 uker siden du sist var hos frisøren, så bare å få kasta seg rundt.

  Hvem hadde trodd en rosa boble kunne vokse til evig tid…

  1. Caroline

   Samme hva du skal, så kan det være tungt å stå opp klokken fem 🙂 Det er 7 uker siden jeg var hos frisøren for å stripe håret og få extensions 🙂

   Ha en fin dag, Mari! Jeg skal drikke litt rosa bobler når jeg kommer hjem i kveld, det er jo helg 🙂

   1. Seriøst, hvordan klarer du å holde deg så høflig når du svarer på slike spydige kommentarer? All ære til deg Caroline 🙂 jeg hadde ikke klart det. Synes det er helt på trynet at du skal måtte bruke energi på å være høflig mot slike nettroll. Jeg hadde svart like frekt tilbake, og du har jaggu meg rett til å svare tilbake med samme mynt, jeg hadde ikke fått noe mindre respekt for deg for å si det sånn 🙂 God helg 🙂

   2. Tina A

    Godt svart, Caroline 🙂 Kill ’em with kindness! Kos deg med rosa bobler! Jeg koser meg med røde negler 🙂

  2. haha det eneste som vokser her, kjære Mari, det er misunnelsesboblen. HAR du det bra??

  3. Hvorfor må du være så spydig? Har ett yrke hvor jeg var oppe 4-5 tiden hver morgen men den dagen jeg fikk barn ble dette håpløst. Så de få dagene i måneden jeg nå må opp kl 5 så synes jeg dette er slitsomt. Men spydighetene og sjalusien kan du holde for deg selv

  4. http://www.domundocoaching.com/hvordan-takle-vanskelige-personer/
   Syns du svarer fantastisk bra på slike kommentarer Caroline. Det må være skikkelig irriterende å sitte der med gørra si og ikke få noen respons å kverulere videre på. Ta dere tid til å lese om en munk i Tibet, hvordan han taklet fornærmelser. Rett og slett ved å ikke ta dem i mot. Og da sitter jo giveren igjen med gulpet sitt selv. 🙂

 6. Åå de solbrillene var skikkelig lekre Du har garantert skrevet det før, men jeg må spørre, hvor er de fra?

  1. Caroline

   de er fra le specs, samme som her http://carolinebergeriksen.no/2015/09/09/feels-like-summer-again/ 🙂 (favoritter ;))

 7. Monica M. B.

  Hei!

  Hvor er kjolen fra? :o)

  Mvh.
  Monica M. B.

  1. Caroline

   Fra h&m trend 🙂

 8. Hei! Kan jeg spørre hvor kjolen er fra? 🙂

 9. Flotte bilder!
  Riktig god helg til deg og dine:)

  1. Caroline

   God helg tilbake, søte deg!

 10. Ååå, nå fikk jeg lyst på godteri!
  Har Nelia klistra deg i panna? 😀

  1. Caroline

   Ja, haha :p Hun elsker å klistre på seg selv og på oss, har ikke helt skjønt poenget med å klistre kun i boken når det er SÅ mange andre gøye plasser å klistre :p

 11. Kjempefine bilder Nelia er så søt Håper du ble fornøyd hos frisøren og kos deg med de rosa boblende dine ikveld ❤️

 12. Hei:-) Er håndtakene til adax vesken-Caroline store nok til å ha på skulderen? Eller er håndtakene bare ment til å bære vesken på armen?:-)

  1. Caroline

   Du kan ha den på skulderen uten reimen også 🙂

 13. Hei, jeg ville spørre Lars K om han kunne skrive et inlegg om hvordan vi kan jobbe med studiene, Jeg husker han fikk A på eksamen, hvor mange timer pleide han å bruke på studiene?

 14. Grete Hellevangsdal

  Det tapasbrettet ser aldeles nydelig ut 🙂 hvor spiste dere lunsj?

  1. Caroline

   Hos strøm 😀 Høstmenyen var på plass, så mye godt 🙂

 15. Åh nå håper jeg du får av deg de sletne extensionene! Garantert finest helt naturlig du 🙂

 16. your girl is so beautiful like a little princess)and you dressed her very nice,you are such a lucky mom!
  ps/be blonde)do not change your haircolor)

  1. Caroline

   Thank you so much, sweetie! I did not change the colour 😉 Thank you again 🙂

 17. Så fine bilder mannen din tar av deg og datteren din! Og de lekre matbildene dere tar! Veldig fine bilder 🙂 Jeg satt akkurat og humret og lo av snapchat-historien til mannen din, kom over den på side 2.no. Bra humor!

  1. Caroline

   Haha, tusen takk Lise 🙂

 18. Hei.
  Jeg lurer litt på hvilke str. du har i leopard-skolettene fra Sam Edelman fra Boozt? Du skriver at du er en skostr 38/39 og det er jeg også. Jeg så på vurderingen at de fleste syntes de er normale i str. men noen syntes de er små i str. Hva syntes du?
  Ellers ønsker deg lykke til videre med bloggingen og studiene dine og en fin kveld til deg og dine og takk hvis du har anledning til å svare.

  1. Caroline

   Jeg har 39, synes de er normale, de er en smuuule store, men ikke slik at det er plagsomt. De er så gode på foten!

   Tusen takk for veldig fine ord, Lise <3

 19. Du er virkelig så flink til å skrive. Jeg elsker metaforene dine og synes flyten er så fin!

  Ha en fin helg!

  1. Caroline

   Så innmari koselig å høre, Elise! Tusen, tusen takk 🙂

 20. Hei. Du var kjempe fin i den kjolen. Hvor har du kjøpt den ?

 21. Kristin

  Hei, du er tidvis ofte på hotell og sier hvordan du er fornøyd med rom og fasiliteter. Ønsker også at du skrivet om hvordan du opplever service og betjening på hotellene

 22. Jeg elsker Snap-historiene til deg og LK!
  Bringer alltid frem smilet hos meg, så fortsett med dem 🙂

  Det uttales forresten «ensjilada» og ikke «enkilada» hehe. 🙂

 23. Hei igjen Caroline.
  Tusen takk for så raskt svar, det var til god hjelp.
  Du er informativ med str du bruker på klær og sko, slike opplysninger som egentlig ingen har noe med. Takk til deg.
  Du virker positiv og har en gjennomført blogg som det er veldig kjekt å kikke innom og fortjener ikke spisse kommentarer og sure oppstøt fra andre.
  Har aldri skrevet på bloggen din tidligere, men passet fint å gjøre det nå.

 24. Hei søte du 🙂 måtte bare inn å fortelle deg hvor motiverende det er å komme inn på bloggen din hver dag. Har enedlig slått dørstokkmila å kommet igang! -5 kg på 1 mnd *klapp* nå er det bare 10 igjen. Jeg er mye gladere enn før,har fått bedre selvtillit og koppen føles «ny» , har tonn med energi og sover mye bedre enn før! Eneste er at jeg forbanner meg over at jeg ikke begynte tidligere. Resultatene er fantastiske å de kom så FORT!! Tusen takk for inspirasjon <3 betyr mye! Ha en fin helg! Stor klem

 25. Hei Caroline!

  Jeg har akkurat lest artikkelen om deg i Det Nye, og var bare nødt til å skrive til deg.
  Jeg tok meg selv i å bli litt trist og samtidig veldig veldig stolt på en gang da jeg leste det som står i Det Nye. Jeg vet at du har kommet deg videre etter det som skjedde, og jeg vet at du har det mye, mye bedre nå. I alle fall så vet jeg at det er sånn det ser ut som på utsiden. Men kjære Caroline, jeg håper virkelig at du har det bedre sånn helt på ordentlig!
  Du er så utrolig flink med det du driver med, du må aldri tenke på å slutte! Å du er slående vakker! Du driver norges største blogg og du har TUSENvis av mennesker som ser opp til deg og virkelig bare elsker arbeidet ditt og at du gir av deg selv. For det er det du gjør, du gir så utrolig mye av deg selv og jeg håper, håper, håper at du vet hvor mye det settes pris på! Du har en helt utrolig vakker datter og ikke minst et stort og vakker hus. Du studerer i tillegg til all jobben du har med bloggen og nå har du også kommet med en helt egen veske-kolleksjon? Du er helt RÅ Caroline, og at du har bein i nesa DET er helt sikkert! Jeg digger at du ikke lot det som skjedde i vinter knekke deg, og jeg digger deg for alt arbeidet ditt. Du trenger ikke å godkjenne denne kommentaren om du ikke vil, det velger du selv. Jeg skriver ikke dette for å få din oppmerksomhet eller noe, jeg skriver det fordi jeg synes du fortjener å høre alt dette. Jeg synes du fortjener skikkelig skryt for alt du har oppnådd, det er virkelig noe å se opp til. Og du er VIRKELIG et godt forbilde for alle og enhver som klikker seg inn på bloggen din.

  Du får i alle fall meg til å smile, og jeg er hundre prosent sikker på at jeg ikke er den eneste personen som sitter med et smil om munnen etter å ha besøkt bloggen din.
  Det håper jeg du vet 🙂

  Klem!

  1. Caroline

   Kjære Sandra, jeg vet ikke hvor jeg skal starte! Men jeg må jo bare si tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen så fine ord til meg. Du skulle bare visst hvor takknemlig og rørt jeg blir!

   Sender deg mange, mange klemmer Sandra, og håper jeg får gitt deg en på ordentlig en gang også. Og tusen takk igjen <3

 26. Haha, jeg måå bare si at jeg DIGGER snappene deres. Elsket taco-seansen 😀 Men for fremtiden, jeg må bare påpeke at det uttales med sh lyd «enSHiladas», akkurat som det står på pakken, hehe, enchiladas.
  Håper dere hadde en fin fredagskveld 🙂

  1. Caroline

   Haha, tusen takk! Er SÅ fornøyd med at han gikk på den! Haha 😀

 27. Enchilada

  Korrekt uttale: https://youtu.be/y3MuAcxkkT0

  😉

 28. Så härliga bilder! Ha en fin helg i Oslo.

  http://runwayp.com

 29. Benedicte

  Jeg så på snap-storyen deres i går, og jeg klarer ikke la være å kommentere det :p Det uttales ikke en’ki’ladas, men en’chi’ladas, som i «kino» for eksempel 🙂

  1. Kino uttales faktisk KIno og ikke chino/sjino 🙂 Mange som uttaler dette helt feil, på lik linje med sjøttkaker…

  2. Som i kino? Sier du chino?

  3. Men det stemmer jo ikke 😛 Det er jo enchiladas som i chili, ikke kino 🙂

  4. Ha ha.. Det var dagens.. Schino ja.. 😉

 30. Det uttales enchilada med en ch-lyd som i chilli. Ikke enkilada 😉

 31. Amalie K

  Hei Caroline 😀 Mente jeg så en snap av deg tidligere hvor du nevnte noe om at Smoothie Exchange var en av de fordelene ved å komme inn til Oslo, eller noe i den duren, husker ikke heeelt ordrett… Hvertfall! Om du er like glad i Smoothie Exchange som meg ville jeg bare tipse deg om at Funky Frozen Yogurt på DownTown i Porsgrunn har samme eierne, så de har begynt å selge smoothies som er nesten helt like som på Smoothie Exchange! Tenkte du kanskje ville vite det, hihi. Ha en fin dag videre <3

  1. Caroline

   Åååå, tusen, tusen takk for tips 😀 Skal ABSOLUTT sjekke ut! 🙂

   Klemmer!

 32. Ville bare si at du er veldig morsom på snap, men enchiladas er et spansk ord og uttales «enshiladas» bare med litt trykk på «shi» lyden. Og ikke enkiladas som dere sa!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Ja, jeg tror jeg har fått med meg det nå :p

 33. Fantastische Bilder av deg og mini sammen!! #smelt

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 34. Hei!

  Lurer på om disse brillene kun hviler på nesen, eller om de også kommer borti kinnene også? Om du skjønner hva jeg mener 🙂 Sitter å skal bestille de nå, men hater briller som lager «hakk» i sminken! 😀

 35. Dette skal vel merkes med reklame/spons/samarbeid, da du blir sponset av gevir.

 36. Ååh, ja. Den liker jeg veldig godt selv. Koselig film <3

 37. Helt ENIG!!

  Tiden går så utrolig fort. Hvor blir dagene av? Når det går så utrolig unna dette her, så er det enda mer viktigere å minne seg selv på å virkelig nyte nuet.

  Men det er en sjarm med hver årstid syns jeg, men jeg liker nok mest høsten. Så jeg liker meg veldig godt nå 🙂

 38. Flotte fakta <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.