to som blir gamle sammen

hundebursdag 2015 carolinebergeriksenno nelia

I dag fyller den beste vennen i hele verden 9 år! Tenk at det snart er 9 vintre siden jeg holdt ham i armene og gråt av lykke fordi mitt største ønske fra barndommen endelig gikk i oppfyllelse. Både søsteren min og jeg hadde alltid ønsket oss hund, men med en astma allergiker til far, fikk vi aldri mer enn akvariefisk. Og det var lykke det altså, men den var kortvarig, for de ga oss liksom ikke noe tilbakemelding, samme hvor hardt vi tappet på glasset.

hundebursdag 2015 carolinebergeriksenno

hundebursdag 2015 carolinebergeriksenno2

I en periode ønsket jeg meg vannskilpadde, fordi jeg visste at de kunne bli gamle og til og med eldre enn meg. Jeg saumfarte dyresidene til Sarpsborg Arbeiderblad nesten hver dag i en periode. Det var faktisk overraskende ofte vannskilpadde til salgs. Mamma sa riktignok nei hver gang jeg kom drassende mot henne for å vise henne annonsene, og det er jeg egentlig glad for den dag i dag. Ikke at vannskilpadder ikke er bra nok dyr, men du forstår sikkert hvor jeg vil. Noen år etter at jeg hadde lagt fra meg skillpaddedrømmen, skulle jeg flytte til Oslo, og nesten samtidig fikk jeg øye på en annonse med langhårede chichuahuaer til salgs.

hundebursdag 2015 carolinebergeriksenno nelia 2

Noe tvilende drasset jeg med meg annonsen til mamma nok en gang, riktignok på dataen denne gangen. Jeg tenkte at det var jo så lenge siden sist, så det var verdt et forsøk. Hun smeltet da hun så bilder av Hugo, og bare noen minutter etterpå satt vi i bilen på vei til kennelen. Det var virkelig kjærlighet ved første blikk og da mamma og pappa konfronterte meg med at jeg kunne få Hugo, holdt jeg på å hyle så jeg revnet av lykke. Siden den gang da har vi vært erteris, Hugo og jeg. Han er den som trøster meg om jeg gråter, slikker i seg tårene mine og klynker mot kinnet mitt. Han er den som alltid er glad for å se meg og som aldri får nok av meg. Og så møtte Hugo Ronaldo, og verden ble enda bedre.

hundebursdag 2015 carolinebergeriksenno nelia 3

To unike pelsdotter, som er bestevenner og som er mine bestevenner. Vi er heldige! Ronaldo gjør hverdagen så deilig avslappende med sitt late vesen, vår lille filosof  Om nøyaktig 1 uke blir han 10 år. Tenk på det! 10 år. Det er godt at de har mange år igjen De kommer ikke til å klare seg uten hverandre, det vet jeg. Så de må nesten leve evig. Begge to. 


Gavene i år ble en ny sengeplass til Hugo, ettersom Ronaldo tar den store sengen de egentlig skal dele hele tiden. Hugo lusker seg bare under sofaen, så denne skal få ham fram! Den ER altså SÅ LEKKER! 

hundebursdag 2015 carolinebergeriksenno hugo

Ronaldo fikk nytt halsbånd og kobbel, det er så fint! Og helt perfekt fargenyanse til pelsen hans 😉 

hundebursdag 2015 carolinebergeriksenno ronaldohundebursdag 2015 carolinebergeriksenno gave

Sammen fikk de litt nye leker, skal prøve å unngå at Nelia tar disse. Hun forstod veldig fort at sengeplassen var til hundene! Vove sin, sa hun og pekte, etter at vi hadde forklart henne at hun ikke kunne sitte der. Lille ♥ 

38 kommentarer

 1. Best post ever!!!your girl and doggies are so so sweet!!!and i am glad that you are blonde now!!!it fits you best!

  1. Caroline

   Thank you so much, sweetie 🙂

 2. Gratulerer så mye med dagen til begge de flotte hundene deres:) Så fine gaver de har fått og den kaka så fristende ut, selv for meg :)) Du har helt rett i at livet med hund er noe spesiellt, de er faktisk et menneskes beste venn ❤️❤️❤️ Håper dere har de mange fine år til ❤️ Bilden var så fine av de alle 3 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, snille du! Kan love deg du hadde likt den om du hadde fjernet hundesnacksen 😉

   Håper du får en god helg 🙂

   Klem!

 3. Silje Marie

  Hipp hurra! To nydelige hunder 🙂 <3
  Hvor er sengen til Hugo fra? Den var lekker! Har selv en liten prins av en pekingeser som hadde elsket en slik type seng hehe 🙂

  1. Caroline

   Tusen, tusen takk <3

   Jeg kjøpte den på pet shop girls i Oslo 🙂 Har ønsket meg den siden Hugo var nyfødt, så det var på tide nå 😉

 4. Katrine

  Gratulerer så mye med dagen til begge to! Ble så varm om hjertet når jeg leste dette.. det er så fint om så tydelig at du er glad i dem! Skikkelig hyggelig innlegg!

  1. Caroline

   Tusen takk, Katrine <3

 5. Så koselig innlegg Caroline. Og det der var tidenes nydeligste hundeseng 😀

  1. Caroline

   Tusen takk, Reidun Beate 🙂

 6. Du har sikkert svart på dette før, men hvilke rase er Ronaldo? Røyter han mye? Mvh. Hannah:)

  1. Caroline

   Han røyter noe helt vanvittig mye, vi grer ham hver dag, men det virker ikke som det hjelper – selv om det selvsagt gjør det. Tenk om vi ikke hadde gredd ham 😉

   Han er en tibetansk spaniel 🙂

   1. Har du prøvt å skifte for? Har hørt det hjelper på mange bare et tips 🙂

 7. Hipp hurra for begge to! Og så utrolig fine bilder.

  Hvilken rase er Ronaldo, forresten?

  1. Caroline

   Tusen takk, Julie 🙂 Han er en tibetansk spaniel <3

 8. Ååååå, smelt, de er jo så vakre alle tre <3 Ønsker dere alle en flott dag i det vakre været! Gleder meg til å se veskekolleksjonen din i butikk. God helg! klem

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre, Hilde 🙂

   Klem til deg og god helg tilbake 🙂

 9. Hvor er senga fra? Den var veldig fin og et pent møbel!

  1. Jeg og lurer på hvor sengene deres er fra – pusene mine MÅ få seg sånne <3 😀

   1. Caroline

    Jeg kjøpte den på pet shop girls i Oslo 🙂

 10. Katarina

  Herlig <3 Gratulerer med dagen til det første "barnet" ditt 🙂 Vi feirer like stort her hjemme for vår lille pelsdott, så dette innlegget var jo veldig gøy.

  1. Caroline

   Så stas å høre 😀 Tusen takk 🙂

 11. Hei! Hvor er hundesengen fra? Utrolig stilig! Ha en fin dag videre 🙂

 12. Normann

  Hei Caroline Og Lars-Kriatian.

  Først og fremst: gratulerer med dagen til Hugo! 🙂 Fine hunder både han og Ronaldo.

  Det er en ting ved bloggen jeg har tenkt over en stund, og som jeg veldig gjerne vil vite om.

  Dere eksponerer Nelia mye i bloggen, med bilder og informasjon. Slik det dessverre er i dag, med mørke nettsamfunn, pedofile som leter etter bilder av barn på nettet, overgripere og mennesker som bortfører barn, for å nevne noe, lurer jeg på deres refleksjoner rundt dette temaet. Psykologer anbefaler ikke ekponering av barn på nettet da dette kan få utslag da de blir eldre og skjønner mer, og politiets anbefalinger er og være veldig varsomme ift dette, Dere vet sikkert alt dette, og dette er absolutt ikke noe anngrep, men jeg er veldig opptatt av å beskytte barn overfor dette temaet. Spesielt barn som ikke er i stand til å beskytte seg selv.
  Retten til privatliv og personvern er nedfelt i flere internasjonale konvensjoner, blant annet FNs barnekonvensjon art. 16. I denne bestemmelsen står det at barnet ikke skal utsettes for vilkårlig innblanding i sitt privatliv. Slik jeg tolker bestemmelsen, vil stadig eksponering på åpne blogger, være nettopp en slik «vilkårlig innblanding», og derfor være i strid med barnekonvensjonen. Mulig min tolkning strider i mot hva som faktisk menes her, jeg er sikker på at dette kan tolkes i mange retninger.

  Uansett ønsker jeg å komme med en oppfordring til dere med å være mer varsomme med å eksponere den skjønne lille jenta deres åpent på bloggen, da man dessverre ikke kan rå over menneskers onskapsfulle handlinger og planer.

  Ha en fin dag 🙂

 13. Adelina

  Ble rørtav innlegget elsker dyr selv.gratulerer så mye,min kjære hund fyller også år snart :)nydelig hundeseng slike fine gjør seg jo så fint i stua:) og de så glade ut:) jenta mi er så gla i hunden vår klemmer han hver dag og han lukker øya og nusser henne i fjeset.er så varmende å se vennskapet mellom dyr og barn.ikke river hun i pelsen hans heller bare stryker fint 🙂

  1. Caroline

   Ååå, det samme gjør Nelia når hun skal klappe dem! Stryyyyke 🙂

   Så nydelig å lese, Adelina!

 14. Så koselig innlegg! Hurra for de to søte pelsdottene, måtte de få mange gode år til 🙂 En hund er menneskets beste venn og gir mye selskap. Kjempe fin sofa/ seng til Hugo.

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita <3 Det er de virkelig!

 15. Lillian

  Altså, jeg har kommentert det før til deg, men disse pelsdottene er nødt til å være de skjønneste hundene ever!:) Jeg er så langt ifra et hundemenneske som du kan komme, men disse to smelter meg virkelig;))
  De fortjener all oppmerksomheten de kan få når de har bursdag!!:))

 16. Ragnhild :)

  Det er bra det er flere som har vokst opp med akvarie-kjælefisker! Jeg ble født med astma som forsvant etter tre år, men legen sa at vi aldri kunne ha kjæledyr fordi det ville trigge fram en allergi hos meg. Også skaffet vi en kattepus mange år senere og tror du ikke jeg ble superallergisk?! ;o det var nesten så vi hadde en skilpadde i hus vi også 😀

 17. Naaww 🙂 Gratulerer med dagen til Hugo og Ronaldo 🙂

 18. Natasha

  Hei og gratulerer med dagen!! 🙂

  Jeg lurer på hvem som passer hundene når dere er på reise? Vi har også veldig lyst på en hund, men reiser mye.. Og har ingen familie i nærheten.

  Noen tips?
  takk!

  1. Caroline

   Vi har helt FANTATSISKE naboer som hjelper oss veldig, veldig mye <3 Er evig takknemlig for dem! Mamma og pappa passer dem når vi får det til, det er jo en kabal siden vi må reise et stykke for å levere dem, men det ordner seg som regel greit. Ellers går det så veldig utover pappa også, fordi R røyter så fælt :/ Men de hjelper oss når de kan 🙂 Mitt tips er å spørre venner eller gode naboer 🙂 Kennel kan jo også være et alternativ.

   Klem!

 19. Hildegunn

  Et nydelig innlegg om to veldig søte hunder. Det varmer et hundehjerte å se noen ta såå godt vare på voffsene sine! <3 God helg fra Kasper (hund) & Hildegunn.

  1. Caroline

   God helg tilbake fra oss alle fem <3

 20. Normann

  Hei igjen Caroline og Lars-Kristian.

  Jeg ser at dere har valgt å ikke publisere kommentaren min vedrørende eksponering av Nelia på bloggen. Det var ikke noe galt med kommentaren sådan, så synes det er noe feigt å ikke publisere den, samtidig forstår jeg det slik at dere ikke har noen gode argumenter/refleksjoner rundt dette temaet. Og godt er det, for da vet dere at det er en risiko å eksponere barn på denne måten, samt brudd på FNs barnekonvensjon.

  Håper virkelig dere tenker over dette, og tar det på alvor. Ingen av oss ønsker Nelia noe vondt, og håper at dere vil beskytte henne frammover i denne syke verdnen vi lever i.

  Ha en god helg.

 21. Hei Caroline:-)

  Jeg lurer på en ting. Vi skal kjøpe barnevogn og har så lyst på emmaljunga mondial. Ser at du brukte den til Nelia og lurer på hvordan dere løste det med hensyn til plass i bilen? Vi har plass til vogn og bag i bagasjerommet, men problemet er at vi også har et hundebur.. Får ikke plass til både bag og understell i tillegg til buret. Dere har jo to hunder, så er nysgjerrig på hvordan dere løste det? 🙂

 22. Får et nydelig innlegg!! <3 Så godt å lese om kjærligheten til dyra dikkons ! 🙂 Eg har to katter som eg har hatt i snart 10 år <3 Gratulerer så mykje med dagen til Hugo og Ronaldo <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *