adax by caroline berg eriksen: caroline, guri og hugo

caroline adax caroline berg eriksencaroline adax caroline berg eriksen inni

I dag vil jeg introdusere dere for 3 nye ting i kolleksjonen min med adax: Caroline, Guri og Hugo, og først ut er Caroline-vesken. Denne er som en mindre versjon av Anette sports bag, men det er en hverdagsveske. Ved første øyekast, kan den se relativt liten ut, men dette er som en Mary Poppins-veske: den rommer så utrolig mye! 

Da jeg fikk muligheten til å jobbe med Adax, var noe av det første jeg tenkte på at jeg ville lage en tidløs stelleveske. Da jeg gikk gravid, endte mitt valg på Louis Vuitton Totally som jeg har fått ekstremt god bruk for hele veien, i tillegg til at det er en veske jeg vil ha i mange, mange år. Jeg ville lage noe lignende, men jeg ville samtidig at det ikke skulle være et must å bruke den som en stelleveske. Det skulle være mer som en hverdagsveske for kvinner i alle aldre og i alle situasjoner, men den skulle ha de kvalitetene som jeg synes er nødvendig i en stelleveske, slik at den kunne brukes til både hverdag og eventuelt for en baby. 

caroline adax caroline berg eriksen stelleveskecaroline adax caroline berg eriksen stelleveske innhold

Noe av det jeg virkelig savnet ved min stelleveske, altså totally, var muligheten til å bære den over skulderen eller cross body, jeg savnet flere rom innvendig og håndtak som ikke stod av seg selv da jeg satt den fra meg. Noe av det jeg elsket, var sidelommene. De er så utrolig praktiske, og har rommet alt fra tåteflasker, til drikkeflasker, mobiltelefon og nøkler – så alle disse egenskapene har jeg videreført til denne vesken. 

Nå trenger ikke jeg å ha med all verden til Nelia lenger, men en toalettmappe med stelleprodukter og våtservietter, en hårbørste, drikkeflaske, bleier og kanskje et skift er ting som fortsatt bør være med oss på tur. Alt dette pluss litt av mitt eget stæsj går lett oppi Caroline-vesken, på bildet over har jeg plassert bleiene litt skrått og oppover, slik at de skulle synes bedre. Disse kan du bare legge i bunnen eller sette opp, så får du mer plass. Det er heller ikke noe problem å ha med litt mat og en stellematte, men da blir det nok litt trangt til egne ting. Kan du se for deg denne på en vogn? Perfeksjon! 

caroline adax caroline berg eriksen innhold stelleveske

perfect for my everyday mess 

caroline adax caroline berg eriksen inni hverdagsveske

Som jeg nevnte, så er dette ment å være en hverdagsveske, og bare vent til du får se den live, den har virkelig god plass. Her har jeg en MacBook 13″ oppi, sammen med litt frukt, lommebok, solbriller og nøkler – og enda er det masse plass både på siden og i rommet i midten. Du kan selvfølgelig ta av både dusken på håndtaket og skulderremmen, om du ønsker det. 

caroline adax caroline berg eriksen lommebok pompom macbook

Jeg har også designet en lommebok som har fått navn etter svigermoren min, og en nøkkelring som har fått navn etter Hugo. Ettersom jeg alltid har savnet en virkelig pen lommebok med god plass, synes jeg selvfølgelig denne er helt perfekt. Du får akkurat plass til en iPhone 6 inni den, og det er nødvendig om du er sånn som meg, som noen ganger liker å bare ta med deg lommeboken en kjapp tur på butikken, og ikke noe annet 🙂 Lommeboken har det samme, nydelig røde fôret innvendig. Du får alt i kolleksjonen i sort og rødt, også dette. 

caroline adax caroline berg eriksen pompom lommebok

Neste gang skal jeg vise dere den siste vesken i kolleksjonen, som er Sissel. Og dere, nå er det bare en uke til lansering!!! 

93 kommentarer

 1. Lommeboken var veldig fin! Er det plass til iphone 6 hvis det er deksel på den?

  1. Caroline

   Ja! Jeg bruker cover fra by malene birger og får plass 🙂

 2. Denne er bare helt p e r f e k t!! Kommer garantert til å kjøpe den med en gang kolleksjonen din kommer ut i butikker. Jeg er avngelig av å ha en veske som fungerer fint i en travel hverdag, har god plass og går til alt. Og denne har jo alt, i tillegg til fantastisk design og yndlingsfargene! Og forresten, jeg synes det er utrolig fint at du gir veskene dine navn som betyr mye for deg. Det gjør kolleksjonen veldig personlig 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for så fine ord, Alexa! Det er kjempegøy å høre 🙂 Tusen takk!

 3. Lekker! 🙂 Jeg spurte en gang tidligere, men ser du har fått mange kommentarer i det siste, så jeg prøver igjen: Hvilken aldersgruppe tenker du veskene passer til? ( Det er ment som et seriøst spørsmål, ikke sarkasme/ironi, bare sånn for å være helt sikker på at jeg ikke blir misforstått).

  PS: Sjekk ut «LOVE YOURSELF by KHARI (Anti-bullying Song) på YouTube. Den fikk i hvert fall meg til å smile 🙂

  1. Caroline

   Jeg har ikke tenkt på en spesifikk aldersgruppe, men synes selv at veskene passer kvinner i alle aldre, alt fra 16-70 🙂 Eller yngre eller eldre 😉 Dette er jo en klassisk kolleksjon, men det kommer jo helt klart an på hva man liker også 🙂

   1. Tina A

    Takk for svar 🙂

 4. Hva er prisen ? 🙂

  1. Caroline

   Caroline 2999,-
   Guri 799,-
   Hugo 199,-

   🙂

 5. Kathrine

  Gratulerer med grisekekker veskekolleksjon Caroline! 🙂

  Vi venter baby i februar, og er på utkikk etter en pen stelleveske. De jeg har sett i diverse barneutstyrsbutikker er gjerne ikke så pene, men sikkert praktiske.

  Derfor lurer jeg på om denne virkelig er stor nok… Den ser kanskje litt liten ut? Jeg ser du skriver at du ikke trenger å dra på så mye til Nelia nå når hun begynner å bli stor, men er det godt nok av plass i vesken til alt man trenger til en liten baby?

  Ønsker deg en fortsatt strålende dag! 🙂

  1. Caroline

   Å, gratuerer så mye med baby i februar, Kathrine! Det er så herlig 🙂

   For min del ville den vært stor nok da Nelia var baby også, den rommer minst like mye som den jeg brukte (totally) om ikke mer. Har ikke målt de opp mot hverandre ift. innhold 🙂 Jeg hadde alltid med meg en liten toalettmappe med mesoft og talkum (potetmel), og den mappen var mindre enn den jeg viser på bildet. Så hadde jeg stellematte, våservietter, antibac, bleier og et skift. Jeg ammet, så jeg hadde ikke mat med i starten. Etter hvert ble det snacks og kanskje litt småleker i tillegg.

   Men om du er usikker, synes jeg du heller skal se den live i butikk, prøve å legge litt ting oppi da, så kan du heller ta en beslutning etter det 🙂

   Klemmer!

   1. Kathrine

    Tusen takk for både gratulasjon og supert svar! 🙂

    Jeg må nok gå og se på den i butikken ja… Om jeg synes den blir for liten som stelleveske, er den jo uansett kjempeflott som vanlig veske!

    Klem

   2. Marthe Cecilie

    Her ventes lille gutt
    tidlig i Desember men har egentlig kjøpt en stelleveske.. men dinne e bare sååå fin 🙂 Kanskje du kunne satt mål på den i innlegget, og her ser jeg den er rød inni ,som først antatt men på nettsiden er den avbildet i svart.. er det kanskje bare brukt feil bilde :)?

    Veeldig fint med rød inni hvertfall:) <3

    https://www.adaxshop.com/Shop/Caroline-Handbag-Black-Adax-By-Caroline-Berg-Eriksen.aspx

 6. Utrolig fin veske som jeg har lyst tl å skaffe meg 🙂 Pris?

  1. Caroline

   Prisen er 2999,- 🙂

 7. Dette er akkurat den vesken jeg har letet etter i evigheter! Den er helt perfekt og du er så flink! Nå vet jeg nøyaktig hva jeg skal ønske meg til bursdagen 🙂 Hvilken pris kommer denne til å ha?

  1. Caroline

   Så utrolig koselig at du liker den, C! Veldig stas 🙂 Denne koster 2999,-

   Klemmer!

 8. Kristin

  Hva er Guri og Hugo?

  1. Caroline

   Guri er lommeboken, Hugo er nøkkelringen 🙂

 9. Nydelige vesker. Enkle elegante og uten for mye dill. Kunne du ha vist oss» rommene» I lommeboken også. Jeg leter etter den perfekte og kanskje det er din.

  1. Caroline

   La ut en film til deg på snapchat nå 😀 carobergeriksen 🙂

   Klem!

 10. På nettsiden til Adax er det bare «Sissel» av de sorte veskene som har rødt fôr – kommer det andre versjoner?

  1. Caroline

   Alle veskene har rødt fôr med unntak av anette sports bag 🙂 de har nok ikke lagt ut riktige packsbilder på nettsiden sin enda. Det var dette jeg stusset på også, men jeg har direkte kontakt med Adax og har fått beskjed om at alle har rødt 🙂

   1. Marthe Cecilie

    Åja, her fikk jeg svar på mitt spørsmål, se bort i fra mitt lenger opp 🙂

 11. Hei
  Kjempelekker veske – gleder meg til å ta en ordentlig titt på den når den kommer i butikk.

  Hvilken butikker kommer den i?

  1. Caroline

   Her er en forhandlerliste, så kan du kanskje ringe den som er nærmest deg for å sjekke? 🙂 https://adax.dk/retailers/norway1

 12. …jeg mente «Nelia» 🙂 Det var veldig fint med rødt fôr!

 13. Vil vesken bli raskt utsolgt, eller vil det bli produsert nye dersom den skulle bli raskt utsolgt? Synes Carolineveska er kjempelekker, men har dessverre ikke råd nå til å kjøpe den

  1. Caroline

   Akkurat det vet jeg ikke, dessverre :/

 14. Camilla

  Savnet et bilde av deg med den på så man ser størrelsen «bedre», men det kommer vel i en antrekkspost en gang?;)

  1. Caroline

   Absolutt! Ellers er det kampanjebildet som jeg la ut ved lansering i forrige uke, der holder jeg den 🙂 I tillegg kommer den i alle butikker som fører Adax, så det er ikke noe problem å se den live 🙂

 15. Matilde

  Hele kolleksjonen din er utrolig fin, men tror det er Caroline som kommer på ønskelisten. Får du lukket igjen vesken når du har Mac’en oppi? Og vet du hvor jeg kan finne en oversikt over forhandlere? Er kanskje greit å se på den så man er helt sikker på om størrelsen er passe.

  Ellers må jeg si at jeg digger coveret ditt for DetNye, og jeg blir så oppgitt over at du får så hinsides mye pepper for hva du gjør og ikke gjør. Jeg synes bloggen din er Norges beste, og alt du leverer er profesjonelt og gjennomført helt ut til fingerspissene.

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Ja, jeg får lukket den 🙂 Det er helt klart veldig greit å se noe live først, spesielt en såpass dyr ting 🙂 Her er forhandlerliste https://adax.dk/retailers/norway1

   Tusen takk igjen <3 Stor klem til deg!

 16. Susanne

  Fine vesker! Jeg har gitt meg selv shoppestopp, og skal gi alle penger jeg ellers ville shoppet for til å hjelpe flyktninger. Regner med du synes det er et fint formål at jeg «shopper» disse tingene og dermed gir heller samme beløp til å hjelpe flyktningene? 🙂

  1. Caroline

   Selvfølgelig, Susanne! Du må gjerne bidra til innsamlingen vi har startet

   https://carolinebergeriksen.no/2015/09/05/flyktninghjelpen/

   Vi har samlet inn snart 114.000,- med god hjelp fra generøse lesere! Det er helt fantastisk! Målet er 150.000 🙂

 17. Adax høres ut som et vaskemiddel!
  Men det er fine vesker da! 🙂

 18. Line :)

  Så utrolig flott veske! Rett og slett perfekt til hverdags 🙂

 19. Kjempeflott veske du har designet ! Når jeg går inn på Adax sine sider så ligger ikke denne vesken inne med rødt for, kun sort. Kommer den i flere utgaver eller blir ikke foret rødt? Det røde var jo kjempestilig da 🙂

  1. Caroline

   fôret er rødt, det er ikke riktig på bildene hos adax 🙂

 20. Anja Helene

  Hei 🙂 så utrolig fin veske, og ekstra lekkert er det at den er rød innvendig! Men på Adax sin hjemmeside finner jeg kun den sorte Caroline vesken med sort innvendig, vil den komme med rødt på lanseringsdagen?

  Ha en fin dag 🙂

  1. Caroline

   Alle er røde inni, det er en feil på produktbildene 🙂

 21. Kan du måske tage nogle billeder med Caroline tasken over skulderen? jeg vil vældig gerne se hvor lang stroppen er da jeg godt kunne tænke mig at bruge den som skoletaske 🙂

 22. Tove Thorsen

  Fine vesker, men synes de ligner ganske mye på Michael Kors sitt design

 23. Håper du skal ha konkurranse, så kan jeg prøve å vinne denne vesken.
  Den var så innmari fin!!! Men jeg har ikke råd…

 24. Har du ikke noe veske etter moren din ? 🙂

  1. Caroline

   Jo, det har jeg 🙂

 25. The bag is absolutely amazing – love it!!!

  Love,
  Christine | http://www.vogueuplikethis.com

 26. Jeanette

  helt urolig fin veske! Og kjempelekkert at den er knallrød inni synes jeg 😉

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 27. Åh, den Caroline vesken var utrolig lekker og praktisk, ikke minst! Du er flink 😀
  Morsomt at du også har kalt opp veskene dine etter familienavn. En fin ting å gjøre <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Hanne 🙂

 28. Therese

  Lommeboken er jo helt lik Michael Kors sin, ser ikke forskjell. Og når jeg ser veskene så er jo også de helt lik andre vesker som er på markede. Hadde jo vært mye bedre om du var litt kreativ og designet noe nytt 😀

 29. Charlotte

  Caroline! Trenger hjelpen til ei som er litt mer oppdatert enn meg på hvilke nettsider som selger hva 🙂 Skal i bryllup i oktober, og har bestilt denne https://www.motehus.no/prod.php?id=77620 som jeg skal bruke! Men det jeg da tenker til denne, er at jeg burde ha ett stort smykke som «ligger» på brystet i samme farge, samt kanskje noe pynt på armen(f.eks armbånd som går litt oppover underarmen) i enten den samme fargen eller svart. Vet du om noen nettsider som har ett bra utvalg av slikt? Kan du evt linke til noe? Har sett på nelly, zalando, chanti og motehus, og ikke funnet noe :/ Jeg er egentlig også rimelig blank på hvilke andre nettbutikker som finnes :p På forhånd takk! 🙂

 30. Veldig fin. Kan du holde den, så vi får ett bedre inntrykk av størrelsen på den? 🙂

 31. Så du bruker ikke de bleiene selv altså? Bare innrøm det, du kjøper bleiene til deg selv 😉

 32. Rå-lekker kolleksjon! Caroline veska var jo bare helt smashing!:) :

  1. Caroline

   Tusen takk, Malin 🙂

 33. Gratulerer så mye med kolleksjonen din! Veskene er kjempe fine! Har kikket litt på adax sin hjemmeside og merket at svart Caroline veske er ikke rødt inni. Har lyst til å kjøpe det samme model du viser på bloggen din 🙂

 34. Elsker veskene dine! De er jo døds fine og så praktiske. Jeg skal definitiv kjøpe veske fra deg, men må bare finne ut hvilken jeg skal ha 🙂

  Hahahah :p Åpnet nettopp snapen på LK sin mystory. Jeg dør av han altså :p Han er så ufattelig morsom :p Skulle ønske jeg hadde en slik mann som han 🙂 Elsker humoren hans 😀

  1. Caroline

   Tusen takk, Miriam 😀

   Haha 😀 Ja, morsom på min bekostning :p

 35. Jeg følte meg virkelig beæret over at du oppkalte en veske i kolleksjonen etter meg, det var så altfor mye. Senere leste jeg at svigermoren din heter Guri…… Jaja, fordelen er at jeg kan kjøpe både Nelia og Caroline i stedet

  Veskene blir i hvert fall finere for hver gang jeg ser dem så jeg gleder meg til å se de «live»

  Bye!

 36. Helt nydelig veske, gleder meg til å se de live om en uke 🙂 Har to favoritter, Nelia og Caroline 🙂 Selv om alt er fint! Genialt at du har laget lommebok som rommer IPhone med deksel, jeg er akkurat som deg, tar kun med mob og kort på kjapp butikktur, så Guri er også helt perfekt 😉 Blir valgets kval dette her hehe.

 37. Veldig fin =) hvor mye får du i fortjeneste på veskene? sett at jeg kjøper caroline til 2999 🙂

  1. Caroline

   Det har jeg faktisk ikke et nøyaktig tall på, så det kan jeg ikke svare på :/

 38. Veldig fine vesker! Kunne tenkt meg flere av de, både som småbarnsmor og når jeg er ute på vift.
  Så jeg ble både paff og skuffa når jeg fant ut prisene :/ Skulle virkelig ønske de var rimeligere, for det er ikke engang aktuelt og bruke 800 kr på en pengebok. Tenk på det til neste gang, hvis det blir en neste gang 🙂

 39. Kari Fiskerstrand

  Hva blir prisen på Guri lommeboken? Den var stilig !

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 799,- er det for den 🙂

 40. Wæææ, jeg *må* ha en Carolineveske, rett og slett. Den er nydelig!

  1. Caroline

   Haha 😀 Ja ja ja 😀 Tusen takk 😀

 41. Ingvild

  ELSKER Adax! Og fant nettopp ut hva jeg skal ønske meg til jul; Caroline-vesken! Nydelig 😀

 42. Elsker Carolinevesken! Når kommer den til salgs?;)

 43. Susanne

  Vesken er helt fantastisk fin Caroline! Akkurat noe slikt jeg har sett etter. Denne kommer jeg garantert til å kjøpe når den kommer til salgs! Gratulerer så mye 🙂

 44. Kristin

  Gleder meg, jeg har bestilt carolinevesken allerede. Første gang jeg unner meg selv en såpass dyr veske, men jeg likte den så godt. Skjønner at du ikke har noe med det å gjøre men jeg har sendt mail 4.9 til kundeservice på Adax med spørsmål ang levering og også purret opp, men jeg får ikke noe svar dessverre. Så om du har noen kontakter?

 45. Kariann

  Den må jeg ønske meg til jul!!! Har lettet etter en praktisk veske som jeg kan bruke som erstatning til stellebagen. Er så lei av å dra den store unødvendige stellebagen med. Så denne er jo genial hvor en får plass til både litt mitt og litt til lille. 🙂 Gleder meg til å få sett den live, sett selv at den faktisk rommer så godt for det er jo utrolig. Hehe.
  Men må bare gratulere deg med veskekolleksjonen. Det er jo bare fantastisk, og jeg syns du har vært kjempe flink. Lekkert og stilfult. <3
  Klem

 46. Veldig fine vesker! Jeg bare lurte på en ting; må du ikke merke med «annonse» også på snapchat når du legger ut bilde/video av veskene?

 47. Kjempefine vesker! Tror jeg også må ha Caroline vesken:-) Er det produsert mange av hver veske, eller må man være raskt ute med å bestille?:-)

 48. Hei Caroline. Vet du når veskene kommer i butikkene?

  1. Caroline

   17. september 🙂

 49. aah, kjempefine vesker! du har vært råflink 🙂 ønsker meg rød «nelia» og svart «caroline», og muligens en «sissel» også 😉 gleder meg til de kommer i butikk slik at man kan se de live 😀

 50. Hei!
  Jeg så at det er plass til en 13″ Mac, men er det i tillegg plass til litt bøker og lignende? Jeg er på leit etter en ny veske som jeg kan bruke til og fra skolen skjønner du!

 51. Kristin

  Vet ikke om du har gjort noe, men nå har jeg fått svar fra kundeservice hos Adax 🙂
  Gleder meg til jeg får Carolinevesken

 52. Gratulere så mye med den fine veske kolleksjonen, Caroline. Veldig enkelt og rent design og jeg ble så glad da jeg så at det er to butikker her i lille Brønnøysund som skal ta de inn. Veldig kjekt å se dem «live» før man kjøper slikt 🙂 Jeg likte veldig godt «Caroline» vesken – men gleder meg til å se alle Må også benytte anledningen til å berømme ditt arbeid med blogg/ bilder/ tema og gjennomføring – jeg blir like imponert hver gang jeg er innom, du er bare kjemepflink! Ønsker deg en fortsatt fin dag, klem fra Mette

 53. Denne må du vise igjen når julen nærmer seg. Må jo være den perfekte gave

 54. Linn Elise

  Veskene er nydelige, har vært inne på adax sin nettside også å sett nærmere, og jeg ELSKER rødt! Jeg jobber i Bagorama, og vi har allerede hatt flere kunder som har spurt etter veskene dine. Vi får dem inn 17.september og vi har satt opp en ekstra ansatt på jobb tilfelle det skulle bli trykk med salget for adax veskene!
  Jeg er selv en adax elsker, og sverger til dem med hele mitt hjerte! Tror nok jeg må ha en fra kolleksjonen din også 🙂
  Gleder meg til å pakke dem opp å sette dem ut i butikken! 😀

 55. Hei!
  Jeg så at det er plass til en 13″ i caroline-vesken. Men tror du det er plass til en mac på 15″?
  Synes alle veskene var kjempefine! 🙂

 56. Vil det være versjoner av veskene uten rødt fôr også?

 57. Christina

  Hva vil Caroline vesken ligge på i pris? Snakker vi LV-pris?

 58. Ååå fine vesken <3 <3 <3

 59. Hei Caroline. Jeg har Adax lommeboken fra din kolleksjon, men den lille dusken har falt av og forsvunnet.. Er det mulig å få bestilt en ny? Den er jo så lekker.

  Mvh Yvonne 🙂

  1. Caroline

   Dusken selges på lik linje som veskene 🙂 Den heter Hugo <3

 60. Madeleine

  Hei Caroline!

  Jeg har lenge siklet på Caroline-vesken, og tok meg nylig råd til å bestille den. Imidlertid må jeg si at jeg er litt forvirret, fordi vesken jeg fikk levert i dag har jo ikke sidelommer, slik vesken du viser frem her har. Jeg kjøpte jo vesken nettopp fordi den har sidelommer. Finnes Carolinevesken i to ulike versjoner (altså med og uten sidelommer)? Kommer til å sende tilbake vesken jeg har kjøpt, men jeg har jo fryktelig lyst på en med sidelommer. Er ikke det mulig å få tak i lenger? Når jeg søker opp vesken i ulike nettbutikker får jeg ikke opp andre bilder enn av den uten sidelommer.

  – Madeleine

 61. Thea Martinsen

  Hei!
  Hvor får jeg kjøpt denne vesken? Når jeg søker den opp på nettet så finner jeg den bare uten sidelommer? Jeg har veldig lyst til å bruke denne som stelleveske selv når den lille kommer 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *