adax by caroline berg eriksen: caroline, guri og hugo

caroline adax caroline berg eriksencaroline adax caroline berg eriksen inni

I dag vil jeg introdusere dere for 3 nye ting i kolleksjonen min med adax: Caroline, Guri og Hugo, og først ut er Caroline-vesken. Denne er som en mindre versjon av Anette sports bag, men det er en hverdagsveske. Ved første øyekast, kan den se relativt liten ut, men dette er som en Mary Poppins-veske: den rommer så utrolig mye! 

Da jeg fikk muligheten til å jobbe med Adax, var noe av det første jeg tenkte på at jeg ville lage en tidløs stelleveske. Da jeg gikk gravid, endte mitt valg på Louis Vuitton Totally som jeg har fått ekstremt god bruk for hele veien, i tillegg til at det er en veske jeg vil ha i mange, mange år. Jeg ville lage noe lignende, men jeg ville samtidig at det ikke skulle være et must å bruke den som en stelleveske. Det skulle være mer som en hverdagsveske for kvinner i alle aldre og i alle situasjoner, men den skulle ha de kvalitetene som jeg synes er nødvendig i en stelleveske, slik at den kunne brukes til både hverdag og eventuelt for en baby. 

caroline adax caroline berg eriksen stelleveskecaroline adax caroline berg eriksen stelleveske innhold

Noe av det jeg virkelig savnet ved min stelleveske, altså totally, var muligheten til å bære den over skulderen eller cross body, jeg savnet flere rom innvendig og håndtak som ikke stod av seg selv da jeg satt den fra meg. Noe av det jeg elsket, var sidelommene. De er så utrolig praktiske, og har rommet alt fra tåteflasker, til drikkeflasker, mobiltelefon og nøkler – så alle disse egenskapene har jeg videreført til denne vesken. 

Nå trenger ikke jeg å ha med all verden til Nelia lenger, men en toalettmappe med stelleprodukter og våtservietter, en hårbørste, drikkeflaske, bleier og kanskje et skift er ting som fortsatt bør være med oss på tur. Alt dette pluss litt av mitt eget stæsj går lett oppi Caroline-vesken, på bildet over har jeg plassert bleiene litt skrått og oppover, slik at de skulle synes bedre. Disse kan du bare legge i bunnen eller sette opp, så får du mer plass. Det er heller ikke noe problem å ha med litt mat og en stellematte, men da blir det nok litt trangt til egne ting. Kan du se for deg denne på en vogn? Perfeksjon! 

caroline adax caroline berg eriksen innhold stelleveske

perfect for my everyday mess 

caroline adax caroline berg eriksen inni hverdagsveske

Som jeg nevnte, så er dette ment å være en hverdagsveske, og bare vent til du får se den live, den har virkelig god plass. Her har jeg en MacBook 13″ oppi, sammen med litt frukt, lommebok, solbriller og nøkler – og enda er det masse plass både på siden og i rommet i midten. Du kan selvfølgelig ta av både dusken på håndtaket og skulderremmen, om du ønsker det. 

caroline adax caroline berg eriksen lommebok pompom macbook

Jeg har også designet en lommebok som har fått navn etter svigermoren min, og en nøkkelring som har fått navn etter Hugo. Ettersom jeg alltid har savnet en virkelig pen lommebok med god plass, synes jeg selvfølgelig denne er helt perfekt. Du får akkurat plass til en iPhone 6 inni den, og det er nødvendig om du er sånn som meg, som noen ganger liker å bare ta med deg lommeboken en kjapp tur på butikken, og ikke noe annet 🙂 Lommeboken har det samme, nydelig røde fôret innvendig. Du får alt i kolleksjonen i sort og rødt, også dette. 

caroline adax caroline berg eriksen pompom lommebok

Neste gang skal jeg vise dere den siste vesken i kolleksjonen, som er Sissel. Og dere, nå er det bare en uke til lansering!!! 

93 kommentarer

 1. Kristin

  Vet ikke om du har gjort noe, men nå har jeg fått svar fra kundeservice hos Adax 🙂
  Gleder meg til jeg får Carolinevesken

 2. Gratulere så mye med den fine veske kolleksjonen, Caroline. Veldig enkelt og rent design og jeg ble så glad da jeg så at det er to butikker her i lille Brønnøysund som skal ta de inn. Veldig kjekt å se dem «live» før man kjøper slikt 🙂 Jeg likte veldig godt «Caroline» vesken – men gleder meg til å se alle Må også benytte anledningen til å berømme ditt arbeid med blogg/ bilder/ tema og gjennomføring – jeg blir like imponert hver gang jeg er innom, du er bare kjemepflink! Ønsker deg en fortsatt fin dag, klem fra Mette

 3. Denne må du vise igjen når julen nærmer seg. Må jo være den perfekte gave

 4. Linn Elise

  Veskene er nydelige, har vært inne på adax sin nettside også å sett nærmere, og jeg ELSKER rødt! Jeg jobber i Bagorama, og vi har allerede hatt flere kunder som har spurt etter veskene dine. Vi får dem inn 17.september og vi har satt opp en ekstra ansatt på jobb tilfelle det skulle bli trykk med salget for adax veskene!
  Jeg er selv en adax elsker, og sverger til dem med hele mitt hjerte! Tror nok jeg må ha en fra kolleksjonen din også 🙂
  Gleder meg til å pakke dem opp å sette dem ut i butikken! 😀

 5. Hei!
  Jeg så at det er plass til en 13″ i caroline-vesken. Men tror du det er plass til en mac på 15″?
  Synes alle veskene var kjempefine! 🙂

 6. Vil det være versjoner av veskene uten rødt fôr også?

 7. Christina

  Hva vil Caroline vesken ligge på i pris? Snakker vi LV-pris?

 8. Ååå fine vesken <3 <3 <3

 9. Hei Caroline. Jeg har Adax lommeboken fra din kolleksjon, men den lille dusken har falt av og forsvunnet.. Er det mulig å få bestilt en ny? Den er jo så lekker.

  Mvh Yvonne 🙂

  1. Caroline

   Dusken selges på lik linje som veskene 🙂 Den heter Hugo <3

 10. Madeleine

  Hei Caroline!

  Jeg har lenge siklet på Caroline-vesken, og tok meg nylig råd til å bestille den. Imidlertid må jeg si at jeg er litt forvirret, fordi vesken jeg fikk levert i dag har jo ikke sidelommer, slik vesken du viser frem her har. Jeg kjøpte jo vesken nettopp fordi den har sidelommer. Finnes Carolinevesken i to ulike versjoner (altså med og uten sidelommer)? Kommer til å sende tilbake vesken jeg har kjøpt, men jeg har jo fryktelig lyst på en med sidelommer. Er ikke det mulig å få tak i lenger? Når jeg søker opp vesken i ulike nettbutikker får jeg ikke opp andre bilder enn av den uten sidelommer.

  – Madeleine

 11. Thea Martinsen

  Hei!
  Hvor får jeg kjøpt denne vesken? Når jeg søker den opp på nettet så finner jeg den bare uten sidelommer? Jeg har veldig lyst til å bruke denne som stelleveske selv når den lille kommer 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *