feels like summer again

army green skirt caroline berg eriksen ysl split front side

army green skirt caroline berg eriksen ysl split back

army green skirt caroline berg eriksen ysl split walk

God kveld til deg! For en fantastisk fin dag det har vært! Skal innrømme at det er kjedelig å måtte sitte inne når det føles som sommeren er over oss nok en gang, men jeg vet at vi er flere om det, og det hjelper jo litt. Dessuten pakket jeg bagen og reiste til byen for å møte Lars-Kristian utover dagen, og fikk tatt noen antrekksbilder, så da fikk jeg jo utnyttet godværet i tillegg. I morgen håper jeg vi kan få til en lunsj eller noe annet hyggelig, helst midt på dagen så jeg kan kjenne solen steke på ryggen. Vi har jo allerede startet å planlegge ferieturen vår for vinteren, og nå som ODD er ute av cupen, ser det ut til at vi for en gangs skyld kan reise i november og komme tilbake til adventstiden starter for fullt. Jeg elsker virkelig alt som har med jul å gjøre, og jeg klappet i hendene av lykke da jeg så julebordbrosjyrene på hotellet i Geiranger i forrige uke. Lars-Kristian himlet med øynene og synes jeg var gal da jeg skrudde opp volumet og danset liksomballett etter Oh Holy Night, men julefølelsen er bare så god. Jeg er ikke for at julepynt og julesnop skal innta butikkene før mot slutten av november likevel, det holder liksom å ha den kriblende følelsen inni seg. Nok om det, da. Jeg ville jo bare vise dere dagens antrekk, som ikke er et hverdagsantrekk, men som jeg gleder meg til å bruke… kanskje ved neste husmorsdate med Siri? 🙂 


army green skirt caroline berg eriksen ysl split front 2

army green skirt caroline berg eriksen ysl split bag

army green skirt caroline berg eriksen ysl split pose

skjørt her / solbriller her / sandaler asos / topp bikbok / veske saint laurent / klokke daniel wellington


Håper dagen deres har vært fin ♥ 

[showhide type=»post» more_text=»show english translation» less_text=»show less»] 

Hello to all my non Norwegian readers ♥ I felt like dressing up today because I just could not wait to wear this skirt, so I blame the weather: the sun is shining and made it the perfect opportunity. I am saving this for a date night with my girlfriend later this month though, just wanted to take some pictures today 🙂 

My day has been mostly inside, kicking of the morning with a sweaty woekout before I had home office. I packed some outfits and met Lars-Kristian for some pictures in town during the day, so then I got to enjoy the weather anyway. Yey! Hope to eat some lunch outside tomorrow, just have to clear some work to find the time. 

By the way – we are planning our holiday in November this year! Since ODD (Lars-kristian’s team) is out of the Norwegian cup, we can do it, and I am so so so excited about it, since I LOVE being home in December, planning Christmas, decoration and all the gifts. Can’t wait! I know I am crazy talking about Christmas already, but it really is a holiday that mean a lot to me. 

Sending you hugs and kisses! 

[/showhide] 

29 kommentarer

 1. Such a beautiful look s always, I really love skirt im sure you could wear it is with so many different things x

  1. Caroline

   Thank you so much, Zoe 🙂

 2. Du er så vakker! Håper jeg ser like fab ut når jeg blir mor 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Hanne <3

 3. Så fin du er, Caroline! Likte veldig godt denne kombinasjonen! Også må jeg si at bildene dine er veldig fine, som alltid – Lurer litt på hvilket kamera er det du bruker? 🙂 Stor klem!

  1. Caroline

   Tusen takk, Ajla 😀 Vi bruker Canon 6D 🙂

 4. Hei Caroline 🙂 Jeg lurer på hvordan du setter på en sånn svak sirkel med skrift over i bildene dine når du lager f.eks oppskrifter? Lager takkekort etter en dåp og skulle så sårt hatt en sånn sirkel. Håper på svar 🙂

  1. Caroline

   Jeg bruker pickmonkey 🙂

 5. Du ser fantastisk ut!

  1. Caroline

   Tusen takk, Kamilla 😀 Så snill du er <3

 6. Nathalie

  Åh, Caroline! De brillene var helt fantastiske, men når jeg går inn på linken så kommer de bare opp i brunt.. Er de utsolgt eller har jeg bomma helt?

  Klem fra fast leser som finner masse inspirasjon i bloggen din. Har fulgt med siden før du giftet deg, og syns bloggen din og du har utviklet dere i en god, profesjonell og positiv retning, det er alltid kvalitet å finne hos deg! Syns du er en sterk og flott dame, og skulle ønske jeg kunne sjonglere like mange baller i luften som det du kan! Må også få takket deg, for skal for første gang i mitt liv løpe halvmaraton, og den siste tiden har jeg funnet masse inspirasjon i «treningssiden» av bloggen din! Elsket intervall-innlegget du laget for litt siden, og har løpt det mange ganger siden du la det ut. Tusen takk!!

  Mange klemmer!

  1. Caroline

   Mye mulig jeg har linket feil, eller så så jeg feil. Beklager det i så fall :/

   Så utrolig koselig at du har fulgt meg så lenge, Nathalie! Lite gjør meg mer glad enn å høre at jeg kan inspirere, tusen takk for tilbakemeldingen! Stor klem <3

 7. Ja er det ikke deilig – men kjenner høstlufta i vinden! Gjør meg ingenting så lenge varmen også er der 🙂
  Så fin du er og jeg elsker veska 🙂
  Ha en god natt og ha en finfin morgen i morgen 🙂 Følger med deg på snap!

  1. Caroline

   Tusen takk, Susann 😀

   Ha en fin dag <3

 8. Nå fikk jeg skikkelig krible-glede-seg til jul følelse her:-D Elsker den høytiden med mine kjære!! Den beste som fins:-) Selvom jeg nyter den deilige sommerfølelsen om dagen er det godt å vite at det nærmer seg en herlig høytid:-)
  Klem

 9. Christine

  Hei!
  Mitt spørsmål har ingenting med innlegget å gjøre, men de ABC bokstavene i stoff som henger på rommet til Nelia, hvor er de kjøpt? Jeg finner svært like fra kids concept, men ikke i den fargekombinasjonen Nelia har. Husker du hvor du kjøpte de/bestilte de fra? Elsker den fargekombinasjonen.

  På forhånd takk:)

  1. Caroline

   Jeg har kjøpt to forskjellige pakker, og blandet dem 🙂 Det henger en annen kombi på veggen for eksempel 🙂

 10. Delikat og harmonisk sommerantrekk! Ser behagelig ut

 11. Nyyydelig antrekk, Caroline 🙂 Og eg gleda meg såå til jul også, haha. Det er kanskje litt tidlig, men herlighet så koselig det er med advent og julekos.

  1. Caroline

   Ja, ikke sant? 😀 Godt vi er flere 😉

 12. Hei!
  Har du tips til en foundation som dekker godt; spesielt røde partier i huden. 🙂 Har forsøkt så mange, men finner ingen jeg syns dekker godt nok.

  1. Caroline

   Har du testet den jeg bruker? Den er veldig dekkende, spesielt om du legger for eks. 2 lag eller mer, du kan egentlig bestemme dekkevne selv 🙂 https://carolinebergeriksen.no/2015/04/12/lets-talk-basic/

 13. Martine

  Åh, dette var et veldig fint antrekk! Du er så inspirerende 🙂 Hvordan går det forresten med Nelia om dagen, etter at gipsen ble fjernet?

  1. Caroline

   Tusen takk, Martine! Og tusen takk for at du spør <3 Hun har det veldig fint og løp rundt med det samme gipsen var borte. Det var så befriende å se!

   Klem til deg!

 14. Såååå nydelig antrekk 🙂

 15. Hei Caroline!

  Hvordan har du stylet håret ditt her? Har du brukt hårruller, rettetang eller krølltang? 🙂

  1. Caroline

   Rettetang 🙂

 16. åh, så fint antrekk – og skikkelig fine bilder ! <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *