the most perfect outfit before summer is gone

anine bing dress cream hat malene birger shoes

Du vet når du ser for deg det perfekte antrekket, men hele tiden mangler et eller annet for å gjøre det komplett? Dette antrekket har jeg drømt om siden tidlig i sommer og endelig falt alle brikkene på plass da jeg oppdaget både kjolen og panamahatten hos Anine Bing. Jeg bestilte begge deler på den offisielle nettsiden, alle plaggene, tilbehøret og skoene er perfeksjon. Hun er så flink! 

anine bing dress hat malene birger shoes dress

anine bing dress hat by malene birger shoes

Jeg har ventet på begge deler i det som føles som en evighet, så det å frakte noe fra statene kan med andre ord fortsatt gå så sakte at du skulle tro det ble levert av en som gikk til fots hele veien. 

anine bing dress hat malene birger shoes panamahat

Jeg har et nærstående event, og da gleder jeg meg til å bruke dette – før sommeren er forbi. 


I dag har jeg gjort en del ærend i byen, blant annet kjøpt inn alt for den årlige hundebursdagsfeiringen, jeg kan jo ikke hoppe over den! Det har vært tradisjon så lenge jeg har hatt Hugo, og jeg er jo en sucker for tradisjoner samme hvor gammel jeg blir. Tror de gleder seg fælt 😉 

Jeg stikker innom litt senere i dag, nå skal jeg og Nelia ta med joggevognen ut en tur før sengetid! 

11 kommentarer

 1. Åj så fint det var! Har sett for meg en sånn kjole et par år nå og ikke funnet den noe sted 🙂

  1. Caroline

   Å, den er så fiin 🙂

 2. Hvor har du kjøpt den rød kjolen din med elefanter på?

  1. Caroline

   Asos 🙂

 3. Camilla

  Hei Caroline! Hvilket kamera bruker du? Bildene dine er så utrolig fine og skarpe ♥

  1. Caroline

   Canon 6D 🙂

 4. Så fint 🙂

  Jeg har lenge tenkt på å bestille noe fra Anine Bing, men jeg er så usikker på størrelsene.
  Hvilken størrelse kjøpte du i kjolen?

  Når det gjelder toll + frakt – tommelfingerregel: legg på 40%, stemmer det med det du måtte betale?

  1. Caroline

   Jeg har ikke fått noen regning i etterkant enda :/ Men det kan godt stemme det, men jeg betalte ingenting for frakt fra hjemmesiden deres, det var fri frakt over hele verden 🙂 Jeg kjøpte strl. xs 🙂

   Klem!

 5. Maj Britt

  Wakakuu.com har Anine Bing, jeg bestilte fra der og det tok ikke en uke engang. Er du medlem av studentkortet tilbyr de 25% på alt i tillegg 🙂

 6. Nydelig! hvor er skoene fra?

  1. Caroline

   De er fra asos, men de er noen år gamle nå :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *