preparing a pawty

caroline berg eriksen hundebursdag

God kveld, fine du! Jeg sitter her og kveldssysler litt, lager partyhatter til hundene av alle ting, for de har jo brukt dem samme to år på rad og med Ronaldo sitt kommende jubileum, synes jeg det er på sin plass med noe helt nytt 😉 

caroline berg eriksen hundebursdag detaljer


Hamstret inn alt på Panduro tidligere i dag, i tillegg til litt annet nytt jeg fant der. Det er jo inspirerende i seg selv å bare gå mellom hyllene og se på alt de har, suge inn inspirasjon. Jeg elsker det, og som jeg sa til Det Nye har jeg jo allerede startet planleggingen av Nelias 2-årsdag. Det blir så gøy, jeg elsker jo å styre og ordne med slike ting, det er den perfekte ekstrasysselen, og enda bedre blir det når huset fylles med gjester og alle koser seg. Tenk at det snart har gått to år, hun blir så stor, lille jenta vår Og mer og mer selvstendig for hver eneste dag. Hugo blir mer og mer redd henne ettersom hun helst vil løfte på ham og klemme ham flat ned i gulvet, hehe 🙂 

caroline berg eriksen hundebursdag hugo

Jeg er bare innom for å si god natt, og på tampen må jeg komme med et serietips til deg som ønsker å se på noe når du for eksempel pusser tennene eller svetter på mølla: new girl! Jeg har endelig startet å se på det og jeg ler så jeg griner. Det er helt min humor og helt genialt! Du må se!

41 kommentarer

 1. Skjønner ikke at det kan være mulig å se så vakker ut i koseklær!! Fy flate! 🙂

  1. Caroline

   Du da! Tusen takk, Malin! <3

   1. Neliane

    Ble jeg virkelig sensurert for å si til noen at de hadde vært like vakre i kosedress av grunner jeg oppga….?

   2. Caroline

    Har bare ikke rukket å godkjenne ennå 🙂

    Du har forresten fått svar på kommentaren vedrørende sukker og karies. Jeg synes det er flott at man klarer å ha saklige diskusjoner med høyt kunnskapsnivå, så jeg synes det er synd at du begynner med usakligheter som kveruling osv. Om du er uenig og mener at noen tar feil, kan du fint presentere argumentene dine uten å starte på den måten.

  2. Neliane

   Det hadde du også vært hvis du hadde gjort det «gjennomført» for photoshoot :-). Seriøst, vet ikke med andre, men har jeg kosedress på og pusler sitter jeg med full krigsmaling, kunstige øyevipper, røde lepper etc. Med mindre jeg også visste det skulle taes bilde for hele Norge såkalt! :-)))

   1. Neliane

    Sitter jeg IKKE med skulle det stå….:-)

 2. Har en datter født i oktober 13, er helt sykt at disse små blir to år snart!! Er så koselig å lese om Nelia, skulle gjerne lest mer om henne på bloggen Så herlig å se henne på snap!

  1. Caroline

   Å, så hyggelig å høre at du synes det! Hun er bare verdens skjønneste lille jente, og det er helt sikkert din også <3

   Klem til deg 🙂

 3. Ingrid E

  Åh, jeg synes det er så koselig at du liker å «dille» men sånt. Er så glad i å være kreativ selv, alltid vanskelig å gå ut av Panduro uten å kjøpe mye stæsj 🙂 Gleder meg til å se hva du lager til 2års-dagen også!

 4. Dette har nok ingenting med blogginnlegget ditt å gjøre, men jeg vil bare si deg en ting: Du er helt rå! Jeg ser så mye kommentarer og artikler om forsiden din på DetNye hele tiden, og jeg skjønner ikke hva problemet til folk er. Jeg synes det er fantastisk tøft gjort av deg å stille opp og gjøre det der! Viser at vi alle kan være stolte av kroppen vår – stor som liten, trent som utrent. Jeg synes iallefall det var til stor inspirasjon og fikk enda mer respekt for deg. Så fortsett å være det fantastiske forbildet du er! 🙂

  Og til Lars Kristian: Jeg ler meg ihjel av snapchatene dine rundt bildet. Helt fantastisk! 😀

  1. Caroline

   Tusen takk fra både meg og Lars-Kristian, SiljeK 😀

 5. Å, så koselige bilder! Jeg synes også det er gøy å stelle i stand sånt, selv om det er til dyra :p

  Så tidlig eksamen du hadde (september?)! Du kommer sikkert til å gjøre det bra (du lykkes jo med alt du vil!), men om du så skulle stryke Caroline, så er det ikke verdens undergang. Da tar du den neste gang! 😀 Lykke lykke lykke til!

 6. Hei Caroline!
  Kosa meg glugg ihjel med intervjuet av deg i Det Nye og forsiden er jo kjempeflott 😉 Det er hyggelig å følge dere begge to på snap og dere har en humor som jeg digger! Du inspirerer både til trening og mote så for meg er du et smil i hverdagen. Koser meg med å lese bloggen din. Ha en fantastisk dag! Klem 😉

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

   Håper dagen din har vært fin <3

 7. Du er helt rå på festplanlegging! Jeg henter alltid mye inspirasjon fra dine innlegg når det kommer til pynt, borsettin, detaljene osv. 🙂 Og den mickey-genseren er bare så søt 😀

  1. Caroline

   Haha 😀 Det er jo sååå morsomt 😀

 8. Kariann

  Åh så stas med litt bursdag. Hadde vi hatt hund så hadde nok vi og feiret slik. Men for nå får vi kose oss med å feire min søsters. Haha. Festlig å bli invitert i hundebursdag. 🙂
  Ja herlighet. Tenk det. Snart to år siden fineste Nelia kom til verden. Det var da jeg begynte å lese bloggen din. Jeg var selv gravid og syns det var koselig å lese om andres graviditet. Selv om mine måneder med kvalme (to trimester) ikke kunne sammenlignes med dine måneder med energi så hadde en de samme gledene og tankene rundt alt. Spesielt som førstegangs. 🙂
  Men skal si jeg koste meg sykt med ett års dagen til Thea, og var så gøy å styre og planlegge at mens jeg holdt på begynte jeg å tenke på to års dagen. Haha. Er så mye inspirasjon på pintrest. Gleder meg allerede, men er jo ikke før om et godt halv år til. 😀
  Du må ha

  1. Kariann

   Skulle skrive at du må ha en fortsatt fin dag. 😛
   Klem

 9. Vennene mine syns jeg er helt gal som lager bursdagskake til hunden vår, så det er gøy å se at du gjør sånn stas på hundene deres! Hunder er våre beste venner, og de fortjener så absolutt bare det beste! Hurra for hundebursdag!

  1. Caroline

   Så deilig å høre at vi er flere! Jeg er så enig 🙂 <3

 10. Ja, de har mye fint på Panduro 🙂

  Så gøy 🙂 Flink du er!

  Ha en strålende dag, Caroline 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anne 🙂

 11. Så hyggelig at du lager bursdag for de to flotte hundene dine:) Men jeg mååå bare gi deg et lite hint… Du skriver at den ene hunden bare blir mere og mere redd Nelia, fordi hun vil bære han eller «klemme han flat i gulvet» etterfulgt av » haha» Jeg synes for det første ikke det er lov overhodet og la et barn holde på med en hund på en dårlig måte så lenge at den blir redd, og en hund som er så redd har en lav terskel for tilslutt og bite, for og forsvare seg mot dette barnet!!! Og hvem taper da? Ikke ungen iallefall!! Det er dere som foreldre som skal stoppe dette før noe skjer. Håper du og mannen forstår hva jeg mener, og tenk om dere selv skulle gått rundt og vært redd i deres eget hjem?? Ikke gøy!! Gratulerer med dagen til begge hundene:)

  1. Caroline

   Nå var jo dette skrevet på en humoristisk måte, selvfølgelig får hun ikke lov til å gjøre det. Hun har bare lyst til det, og det merker jeg jo det fordi hun gråter når hun ikke får lov til å klemme han eller prøve å bære på ham. Vi har alt under kontroll og Hugo har det veldig bra rundt henne så lenge vi er der 🙂

 12. Ha ha, New girl er en herlig serie! Lo høylytt opptil flere ganger hver gang jeg så på den!

  Ha en fin dag, vakre du!

  1. Caroline

   Haha 😀 Den er herlig! Sitter og humrer for meg selv når jeg ser på :p

 13. Du er så søt som styrer sånn. ☺ Jeg elsker alle detaljene du lager til all slags feiringer. Tror mannen hadde tenkt jeg var blitt helt kokko om jeg begynte å styre sånn for hunden – men stort sett øar han meg holde på som jeg vil ☺

  1. Caroline

   Haha, det er for sent for min del, Lars-Kristian synes allerede jeg er koko 😉

   Klem!

 14. Hei Caroline 😉

  Så hyggelig at du lager bursdag til Hugo og Ronaldo. Har selv en hund og vi feirer hennes bursdag vært år med sang og pølse til prinsessa 😉 Flott bilde av deg på forsiden av Det Nye, du er kul! Digger humoren til både deg og Lars Kristian på snap, så for meg er bloggen din et positivt innslag i en hektisk hverdag. Ønsker deg en strålende dag! Klem 😉

  1. Caroline

   Tusen takk, Hilde 🙂

   Håper du har en strålende dag, Hilde 🙂

 15. Haha.. Kjenner meg igjen i Nelia.. Jeg var så glad i hunder når jeg var liten, og jeg satte på ‘jeg vil ha en liten hund’ tusen ganger for å hinte til mamma og pappa at jeg syns det var på tide. Og når jeg endelig traff hunder, løp jeg nærmest etter de å ropte ‘elsk meg daaa’ :p

  1. Caroline

   Å, haha! Elsk meg da <3 Håper du har fått deg hund nå, om det fortsatt er / var et ønske 🙂

   1. Ja! Det tok 15 år, men det gikk til slutt 😀 Vennene mine kjøpte scootere for konfirmasjonspengene, jeg kjøpte hund. Nå nærmer han seg 11 år, og det er fortsatt det beste kjøpet jeg noensinne har gjort! <3

 16. Malin G

  New Girl er så gøy!! Har sett alt, håper på flere sesonger 😀

 17. Jeanette

  Ååå, så gøy! Elsker å dille på med sånt jeg også 🙂 Holder på med album til lille gutten min, det er så gøy og tiden bare flyr. Panduro er farlig, haha!
  Tror jeg tipset deg om New Girl en gang du ba om serietips – elsker det! Gleder meg til ny sesong 😀

 18. Jeanette

  skal hundene også ha pepperkaketema? 😛

  1. Caroline

   Hahaha, ser nesten sånn ut 😉

 19. Du ser så fin ut med det antrekket! Hvor har du kjøpt det fra?

  1. Caroline

   begge deler er fra bikbok, men buksen er gammel :/

 20. Du ser så fin ut i det antrekket! Hvor har du kjøpt det fra?

 21. Du ser helt fantastisk ut med det antrekket! Hvor har du kjøpt det hen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *