min lille kjøkkenhjelper

caroline berg eriksen no kjøkkenhjelper nelia

Da er det tilbake til hverdagen for fullt her i huset, jeg har hatt litt å ta igjen etter forrige ukes romantiske utflukt til Geiranger, og ikke minst har vi handlet inn for matuken så det holder. Har nesten akkurat blitt ferdig med middag og i dag fikk jeg hjelp, Nelia kom rett fra barnehagen og meldte seg som kjøkkenmedarbeider umiddelbart 🙂 Det er så koselig! Kanskje hun blir like veslevoksen som jeg var etter hvert som hun vokser opp, jeg gledet meg alltid til å pusse kjelene hos mimmi da jeg kom på besøk til henne. Og jeg ga meg jo aldri før stålullen skummet og jeg kunne speile meg i dem. Haha! Lurer på om hun var ekstra glad for å få meg på besøk 😉 


caroline berg eriksen no kjøkkenhjelper dele grønnsaker

caroline berg eriksen no kjøkkenhjelper

Mandag er kanskje den dagen i uken hvor jeg virkelig setter pris på kosetøy, så jeg har bodd i denne i hele dag etter at jeg fikk av meg det svette treningstøyet. 


Ville bare ønske dere en fin kveld, har jo liksom ikke fått sagt ordentlig hei til dere ettersom første innlegget ble om sportsbagen. Jeg blir så innmari glad for at dere liker det dere har sett hittil! Tusen takk 🙂 

24 kommentarer

 1. Hvor mye penger bruker dere på mat i måneden? 🙂

  1. Caroline

   Det kan variere, men alt fra 5000,- – 7000,-. Men det er litt vanskelig å gi et eksakt tall, fordi vi bruker en del til bloggen også :-/

   1. Hvor bruker dere å handle? 🙂

   2. Hvordan mat spiser bloggen? Hehe

   3. Caroline

    Haha 😀

 2. What you cool

 3. Nydelige Nelia 🙂 Er det jumpsuit?? Så så digg ut, hvor er den fra? Klem:)

  1. Caroline

   Ja, den er fra Asos 🙂

 4. Åh, nostalgi <3 Dette brakte fram mange minner! Noe av det beste jeg visste da jeg var liten, var å hjelpe mamma med oppvasken 🙂

  I dag er det ikke like gøy 😉 hehe.

 5. Therese

  Hvor er kosetøyet fra?:)

  1. Caroline

   Asos 🙂

 6. Hvor har du kjøpt buksen til Nelia?

  1. Caroline

   Lindex 🙂

 7. Katrine

  Så utrolig koselig!
  Vil også si for et fantastisk fint intervju med deg i Det Nye! Koste meg på bussturen da jeg leste det! God mandagskveld til dere! Jeg skal se på 71 grader nord

  1. Caroline

   Tusen takk, såå hyggelig at du synes det 🙂

 8. Joggedress, eller jumpsuit? Utrolig fin var den hvertfall!! 🙂 Hvor fra? :))

  1. Caroline

   Det er en jumpsuit fra Asos 🙂

 9. Nydeleg jumpsuit, korleis er den i størrelsen??

  1. Caroline

   Normal 🙂

 10. Kos med en liten kjøkken hjelper 🙂 Ser så god ut den jumpsuiten din, digg å gå i sånne kose klær hjemme! Synes også det settet du hadde på deg når du pakket til Trondheim turen var knall fint og behagelig kosesett 🙂 Er det fra Bik Bok? Grå genser og bukse, med NY på gensern mener jeg å huske?!? Må også si at Anette veska er knall fin 🙂 Jeg kan tenke meg ny treningsbag, men denne er alt for fin til å putte sko, håndle etc oppi som ny hehe Tar meg en tur i adax butikken den 17 for å se de live, trenger mest en hverdags veske! Du kommer med så mye fint at du gjør det vanskelig å velge, Nelia veska er også en favoritt 🙂 Ha en fin mandags kveld 🙂

 11. Vilket fint kök ni har! Varifrån kommer köksluckorna?

 12. Hei Caroline! Jeg har lenge lest bloggen din fordi jeg syns den er en av de bedre bloggene ute i bloggsfæren 🙂 Du skriver godt og har spennende og interessant innhold. Jeg tror (og har inntrykk av) at du legger MYE arbeid i bloggen, og det skinner gjennom. Jeg syns også du har kommet deg godt gjennom mediestormen. Det er likevel en ting som henger igjen og som jeg personlig syns er litt dumt. Man ser jo, og du har også kommentert, at dere noen ganger fikser på huden på bildene, og kanskje gjør den mer renere eller blurrer den ut litt. Det syns jeg i utgangspunktet er greit, men noen ganger så merker jeg at hvis det er bilder hvor det er veldig tydelig at dette har blitt gjort på armer og ben, så blir jeg fort litt skeptisk og lurer på om du kanskje også har redigert andre ting. Jeg velger å tro at du faktisk ikke gjør det, men at jeg blir skeptisk henger vel kanskje sammen med at jeg føler at noe av troverdigheten til bildene på bloggen ble svekket tidligere i år, i lys av alt oppstyret. Jeg håper ikke du tar det ille opp, for det er ikke ment som en «anklage». Heller kanskje som en liten påminnelse om at det kan være flere som tenker som meg. Likevel tenker jeg at det jo kanskje også er en bagatell fra min side – sånn i det store bildet. Du gjør jo alt i alt en utrolig bra jobb med bloggen 🙂

 13. Så søøt! Min lille hjelper bare med å lukke skuffer og skap. Helst MENS vi holder på oppi – haha 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *