september issue: covergirl

cberiksen det nye september

Det Nye er en perfekt blanding av fashion, løsninger på typiske jenteproblemer, trening, mat og skjønnhet, og er like inspirerende hver gang det kommer med en ny utgave. Denne gangen lærer de deg for eksempel hvordan du kan bli bedre til å le av deg selv, og de snakker med 3 jenter som forteller om sitt forhold til nettopp dette. Det Nye er et magasin jeg alltid har sett på som et jordnært magasin med et lett og ærlig språk, og det kan til tider være et deilig avbrekk. 

cberiksen det nye september 3

Dersom du har lyst til å abonnere på Det Nye, får du  3 utgaver pluss et helt nydelig smykke fra Maanesten for kun 129,- akkurat nå 🙂 49 kroner i porto kommer i tillegg. Klikk deg inn HER for å lese mer om tilbudet. 


cberiksen det nye september cover

I septemberutgaven har jeg fått æren av å være på forsiden, og jeg skal ikke legge skjul på at jeg synes det er utrolig gøy! Bildeserien denne gangen ble i en helt annen setting enn slik folk flest er vant til å se meg, og det var også hele poenget: å understreke at jeg har humor, at jeg tør til tross for alt, at jeg er tøff, selvstendig og sikker på hvem jeg er – samme hva alle andre måtte sladre om eller mene. 

cberiksen det nye september 2

cberiksen det nye september 4

I denne utgaven snakker jeg ut om alt som hendte i vinter, tiden etterpå og om livet generelt. Jeg håper du har lyst til å lese! 

cberiksen det nye september smykke2

– smykket er i gull og har en verdi på 400,- 

cberiksen det nye september smykke


Alle henvendelser angående abonnementet på Det Nye kan rettes til kundeservice på tlf. 22 58 57 50 eller e-post abo-detnye@egmont.com

91 kommentarer

 1. Første gang jeg legger igjen en kommentar her. Jeg vil bare si at jeg beundrer deg for mye av det du gjør og får til Caroline, og du ser ut til at du er en kjærlig mor for vesla deres. Etter en vanskelig tid for dere i vinter hvor jeg synes det var skuffende hvordan dere oppførte dere, klarte dere allikevel å vinne min tillit igjen fordi dere var ydmyke for hva dere hadde gjort og innrømmet feil og var konstruktive i deres tilbakemeldinger. Når det gjelder det bilde det snakkes mye om her, blir jeg igjen litt skuffet. Jeg kan ikke skjønne poenget med dette bildet, og alle vet at Caroline er ei jente de fleste vet om og mange har som forbilde, også mange unge jenter. Som ansatt i en ungdomspsykiatrisk klinkk vet jeg at slike bilder som dette kan være med på å opprettholde et stort fokus på kropp. Jeg undrer meg hvorfor ikke du kan Caroline, svare på noen av de kommentarene som ikke er utelukkende positive men konstruktive. Og når det gjelder dine svar på kommentarer Lars Kristian, er det svært skuffende å lese dette. Du er svært lite konstruktiv i tilbakemeldingene dine, og det ser ut til at du nesten går til angrep. Undrer meg litt over om dine kommentarer ang dette temaet egentlig handler usikkerhet, men kanskje ikke. Du nevner noe om at enkelte har behov for å få Caroline i tale, og jeg er nok en av dem nettopp for å vite hva hun synes om det jeg nevner over (kroppsfokus osv) og om dette var noe hun tenkte over da dette bilde ble publisert. Ved å unnlate å svare trur jeg man skyter seg selv litt i leggen, og det blir mange speskulasjoner og ufine kommentarer av sånt. Det blir det også av lite konstruktive tilbakemeldinger fra Lars Krisitan, og forøvrig fra andre som legger igjen kommentarer. Man trenger ikke være enige med hverandre, men man kan forholde seg saklig. Ha en fin kveld 🙂

  1. Lars-Kristian

   Ellen, hadde du sett dette fra min side hadde du forstått at det dessverre ikke er mulig å føre en konstruktiv dialog med enkelte av de som legger igjen kommentarer her. Alt dras fullstendig ut av proporsjoner og tas ut av sammenheng, dessverre :/ Og om det mot formodning skulle komme noe konstruktivt, som din kommentar f.eks, ville den blitt ødelagt av enkeltpersoner som dessverre ikke har noe annet formål.

   Om du virkelig ønsker et svar, så kan du sende meg en mail på larskristian@carolinebergeriksen.no, så skal jeg videreformidle den til Caroline.

   1. Det synes jeg faktisk ikke er et rigtigt svar. Helt personligt mener jeg det er en herlig forside og et endnu bedre interview❤️

    MEN at en håndfuld her kun kommenter for at provokerer ( det er jo sandt desværre ) bør ikke føre til at al snak omkring den forside tysses ned.

    Vi mange som enten er positive eller blot overraskede må da godt søge en slags forklaring og tanker bag. Verden er da fuld af nøgenhed og Carolines rumpe er bestemt den flotteste længe! Men ofte er der jo en tanke bag.

    Hvis jeg som glad og trofast læser skulle prøve at analyser her ville jeg tænke at Caroline måske ville vise at hun godt ved hun heller ikke er ufejlbar og af visse læsere er taget med … Rumpa bar! Og at det altså ikke vælter hende omkuld!

   2. Takk for svar, og for epostadresse 🙂 Hadde fortsatt vært interessant å vite mer, men jeg trur nok ikke behovet er så stort at jeg trenger å gjøre dette via mail. Jeg tenker Caroline ser dette og da får hun heller selv velge om hun vil svare her eller ikke. Joda, jeg skjønner godt det er vanskelig å ikke kommentere på meningsløse og ufine kommentarer. Man vil jo stort sett forsvare og beskytte seg selv (og sine nærmeste) og jeg ser jo at det er mange kommentarer som folk kunne spart seg for. Det blir bare så mye mer «synlig» når dere blir lite konstruktive tilbake. Dessuten blir det jo litt som å helle besin på bålet når det kommer fra dere. Jeg trur dere ikke har noe å vinne på det, heller tvert imot. Min mening om dette er at dere burde overse de useriøse kommentarerne og heller svare på de som faktisk er konstruktive, for det er flere av de her som ikke blir besvart. Da kan det fort oppfattes som dere ikke helt vet hva dere skal svare til det som faktisk er konstruktivt. For meg er dette bare velmente råd til dere, fine folk 🙂

 2. Jeg har så lyst til å lese, men har vært innom de åtte nærmeste matbutikkene rundt meg og finner seriøst ikke bladet noe sted!!! 😮 Skal kjøre over fjellet i dag, så krysser fingrene for at jeg finner det en butikk eller stasjon der ingen skulle tro noen kunne bo!! 🙂

 3. Nevalyn

  No doubt she has a good figure and she has posed as a model. I have always enjoyed the blog and the beautiful pictures. Despite it is a personal decision, to pose half nude, I consider it inappropriate… And it has made me reconsider if I want to continue following a blogger with these type of values. Too «riske» for my taste… It is my humble opinion, and I am not trying to impose this to anyone. Greetings.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *