adax by caroline berg eriksen: anette

anette sportsbag caroline berg eriksen adax

Hva passer bedre enn å starte uken med å vise dere den neste vesken fra kolleksjonen min – Anette Sportsbag? Jeg har savnet en klassisk og stilig veske som kan brukes til både hverdag og trening, som er stor nok til å romme både treningstøy, en laptop og helst litt til, og resultatet ble denne. 

anette sportsbag caroline berg eriksen adax skulderstropp sidelomme

I utgangspunktet skulle den ha et enda mer sporty utseende, men ettersom vi ønsket en rød tråd i kolleksjonen, ble Anette sportsbag heller en forlengelse av Caroline-vesken som jeg skal vise dere senere. Alle veskene harmoniserer veldig, og det er et viktig element i hele kolleksjonen mener jeg. Da er det ekstra gøy å bruke dem sammen. 

anette sportsbag caroline berg eriksen adax innhold


Dette er den eneste vesken i kolleksjonen som ikke har rødt fôr, og grunnen til det er rett og slett at det ikke helt egner seg å legge kanskje et fuktig håndkle og brukte joggesko på nydelig, semsket tekstur, dette er mer praktisk til en slik veske. Det er selvfølgelig ikke et must å bruke den til trening, den kan brukes akkurat som du vil, for eksempel som weekendbag eller en litt stor hverdagsveske. 

anette sportsbag caroline berg eriksen adax detaljer

Det følger med en skulderstropp som du kan ta bort, og dusken på håndtaket kan også fjernes. Håndtakene foldes ned når du setter den fra deg eller har den over skuldrene: et viktig element synes jeg, ettersom jeg ikke er fan av stive håndtak som står rett opp til enhver tid. Denne kommer i både sort og rød, og du finner mer informasjon om den HER


Denne har allerede vært med meg på en del turer, jeg elsker den! Håper du liker den også 🙂 

64 kommentarer

 1. Marthe Cecilie

  Heia 🙂

  Først og fremst, GRATULERE MED EN KJEMPE FIN KOLLEKSJON 🙂 WOW <3
  No har e vært inne å sett på alle, men kan ikkje se at Caroline Vesken heller har rødt for.. ikke at det spiller noen rolle for meg – Jeg har ett spørsmål.. syns du Annette vesken kan brukes som stellle veske ? 🙂 Eller blir den litt liten ?

  1. Caroline

   Jeg trodde alle veskene skulle ha rødt fôr, men det er mulig at det har blitt noen endringer på Carolinevesken uten at jeg har fått beskjed. Den røde har rødt fôr https://www.adaxshop.com/Shop/WOMENS-BAGS/Bags/Caroline-Handbag-Red-Adax-By-Caroline-Berg-Eriksen.aspx

   Jeg synes Anette sports bag er altfor stor som stelleveske, kan ikke se for meg å henge denne på vognen. Jeg brukte jo selv LV Totally og den har mer enn plass nok synes jeg. Caroline-vesken er mer ment som en stelleveske (og hverdagsveske), men det kommer jo an på hvor mye du vil ha med deg ut 🙂

   1. Marthe Cecilie

    Supert… 🙂 Takk, hadde ikke det vært kult om jeg valgte Caroline som stelleveske… iiiik… min første baby skal komme i desember 🙂 <3 skummelt <3

   2. Caroline

    Så spennende :D:D Bare å glede seg <3

   3. Marthe Cecilie

    Å btw, gleder meg til du skal vise Caroline vesken 🙂 Ta ett bilde når LK også holder den…. så kan vi se hvordan den vil se ut på armen til mannen 🙂 <3

   4. Caroline

    Haha 😀 Tviler på at det skjer :p

   5. Kjellaug

    Hei, er ikke det en ganske stor ting å endre på designet uten å si fra til designeren? Jeg tror jeg ville blitt ganske irritert hvis noen hadde endret mitt design så vesentlig.

 2. Denne likte jeg veldig godt! Kunne tenke meg denne, julegaveønske kanskje 🙂 Denne kan sikkert brukes som stelleveske også? Har den noen praktiske lommer/rom inni?
  Ellers, så flott at dere har startet innsamling til flyktninghjelpen!! Håper uken blir fin, alltid godt å komme hjem etter å ha vært bortreist 🙂

  1. Caroline

   Personlig synes jeg den er altfor stor som stelleveske, om du ser den på armen min, så er den veeldig romslig 🙂 Kan du se for deg den på en vogn? Hvis ja, så kan den helt sikkert brukes som det 🙂 Jeg har laget Caroline-vesken med stelleveske i bakhodet, men det kan være at den vil være litt liten for noen, så det er vel mye smak og behag tenker jeg 🙂 Det er i hvert fall flere rom i Caroline, men Anette kun har 1 lomme inni pluss bak og på sidene 🙂

   1. Marita

    Stelleveska mi er nok omtrent på denne størrelsen.. Og det trengs når man skal ha med ting og tang til flere barn 😉 og vogna mi er nok større enn deres også, simovogn. Så det blir nok litt smak og behag da, hvor stor stelleveske man vil ha 🙂 Uansett, syns veska var kjempefin, stelleveske eller ei 🙂

 3. Marianne

  Hei Caroline!!
  Så utrolig fine vesker!!! Jeg har alltid likt Adax sine vesker, og gjør det ikke noe mindre nå ser jeg Så må nok bare «løpe og kjøpe»!! Når er de i butikk??
  Søtt med valg av navn på modellene forresten

  Ha en super uke!!
  Hilsen Marianne

  1. Caroline

   Så gøy å høre 😀 De er i butikk 17. september 🙂

   Håper du har en fin ukestart!

   Klem 🙂

 4. Fin veske! Hvilken tights har du her? Håper på svar 🙂

 5. Bloggleser

  Vet du hva?
  Jeg bryr meg ikke om vesker, jeg har en til kr 149 på HM. Men disse, så fine og klassiske! Tror jeg må ha en! Hva vil de koste? Ca? 500 eller 10 000? 🙂

  Gratulerer! 🙂

  1. Caroline

   Så utrolig hyggelig at du synes det, tusen takk 🙂 Denne er dyrest av alle, ettersom den er så stor, den koster 3999,- Den jeg viste på fredag koster 1699,- Resten av prisene finner du her https://www.adaxshop.com/Shop/WOMENS-BAGS/Bags.aspx 🙂

 6. SÅ fin den var. Jeg bruker ikke treningsbag da, ettersom jeg bor 5 min på sykkel unna treningssenteret og sykler ned og hjem igjen og så dusjer jeg hjemme. Hehe. Men den er unektelig vel så fin som weekendbag, og DET trenger jeg 🙂

  1. Caroline

   Det forstår jeg godt 🙂 Men ja, jeg er helt enig! Som weekendbag er den utrolig fin 🙂

 7. For en rålekker veske!!!
  Den skulle jeg så veldig gjerne hatt, men den er dessverre for dyr…

  Håper jeg har råd til en av de andre veskene dine =)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Dette er den dyreste av alle veskene, de andre koster fra 799,- (lommebok) og oppover 🙂

 8. Hei Caroline, jeg bare lurer på hvilken kamerat det er du bruker og hvilke objektiv du har? Skal kjøpe meg ny linse til Canon kamerat mitt og er veldig ussiker på hvilket som bli best også syns jeg du har så god kvalitet i bildene så det hadde vært kjempe kjekt å vite! 🙂

 9. Den var såå flott 🙂

 10. Denne ønsker jeg meg så! Jeg elsker at den har et så elegant utseende. Denne treningsbagen kan jeg ha med uten problemer på jobb, da jeg liker å trene på vei hjem. Helt perfekt for meg og noe jeg har lett lenge etter håper på å få den til bursdagen min! Har ikke råd til den selv nå..

 11. Kjempefin! Jeg bruker ikke treingsbag, da vi har innredet treningsrom i kjelleren. MEN en veske i normal størrelse holder aldri ti meg, siden jeg gjerne vil ha med meg sminkebagen min (man vet aldri), parfyme, lommebok, masse småtteri jeg ikke trenger og gjerne en genser, da jeg er livredd for å fryse! haha 😀

  Jeg leste nettopp intervjuet i Det Nye nå og jeg vil bare si at jeg synes at det var fint og åpenhjertet. Jeg er veldig glad for at du valgte å kjempe de gjennom det og beholde bloggen. Jeg har fulgt deg fra starten og du har inspirert og bidratt med mye glede, mat- og treningsmotivasjon. Stå på! 🙂

 12. Godt valg å styre unna rødt inni denne vesken. Lykke til med salget!

 13. Såå fin! Den hadde vell passet fint for å ha mine lærlingebøker og permer oppi! Samt, uteklær! Perfekt!

 14. Så fine vesker, du er så flink kommer veskene dine til å bli solgt hos Bagorama?

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

   Du finner utsalgssteder her: https://adax.dk/retailers/norway1

 15. Heisann!

  Jeg har nesten lik lengde på håret som deg, men klarer ikke ordne det like bra som du gjør. Skal i et lag i helgen og hadde vært veldig kjekt med noen råd. Jeg har lyst på sånne bølger som du har hatt på flere bilder. Bruker du krølltang eller rettetang, og evnt hvilke redskaper?

  Hadde vært supert med svar 🙂

 16. Du har oppkalt alle veskene etter noen som betyr noe for deg!? Kjempe lekre er de. Men hvem er guri? ser ud har en veske som heter det også !

  1. Caroline

   Guri er svigermoren min 🙂

   1. aleksandra

    Så hyggelig du har oppkalt den etter noen som betyr noe for deg, men bare lurer på hvorfor du ikke har valgt mamman din eller mimmi? Virker som du har så godt forhold til dem 🙂 herremin, dette er virkelig ikke et kritisk angrep, bare lurer på om vi kanskje kan vente flere vesker ? 😉

   2. Caroline

    Det er en som heter Sissel (mamma) 😉 Skulle gjerne oppkalt en etter mimmi, men ville gjerne gjøre noe spesielt for svigermor også 🙂 Dessuten, skal jeg kalle opp noe etter mimmi, ville jeg ha oppkalt en etter farmor også 🙂 Tenkte også på venninnene mine, men det ble for mange, og jeg vil jo ikke gjøre forskjell 🙂

   3. Katrine

    Skjønner det veldig godt! Så gøy med en Sissel! Veldig veloverveid virker det som! Og veskene er superfine!

   4. Caroline

    Tusen takk, Katrine 😀

 17. Nydelig! <3 Selv må jeg nok gå over til ryggsekk pga ryggen, men jeg tenkte kanskje den hadde vært noe for mammaen min? Kanskje dumt spørsmål, men hvilken aldersklasse tenker du den passer til? Og har du kanskje planer om å designe en ryggsekk i fremtiden? 🙂

 18. Utrolig lekkre vesker, heter to av de andre Hugo og Ronaldo kansje 😉
  Jeg kom over en gammel artikkel i går om bla flyktninghjelpen og mange andre ssom ikke bruker pengene på det som skal.

  https://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/UD-fant-feil-i-150-av-309-kontrollerte-bistandsprosjekter-7259607.html

  Den er to år gammel men jeg lurte på om dere har hørt om dette? Det var veldig mange organisasjoner men jeg vet ikke hvordan det er idag da.
  Så håper alt går dit det skal nå 🙂

 19. Utrolig fine – vil ha 🙂
  Hvordan er toll fra den siden du linker til? Finnes det evt en norsk side så man slipper toll?
  Ha ei fin uke 🙂

  1. Caroline

   Ja, absolutt! De kommer for salg i norske nettbutikker også 🙂 Men jeg vet ikke hvordan det er når du handler hos adax.dk ettersom de selger i Norge skulle man du tro du ikke må betale toll derfra. Men jeg er ikke sikker :/ Ville sendt dem en epost for å sjekke 🙂

   1. Tusen takk for svar, skal sjekke 🙂

   2. Den summen som står er summen du må betale. Husker ikke hvordan det er med frakt. Men ift toll og moms så er det inkl i prisen du finner på nettsiden.

   3. Anette

    Jeg var i min nærmeste veskebutikk på Adax sin liste og spurte etter veskekolleksjonen til Caroline. Hun som jobbet der sa at hun ikke visste hva som kom inn til dem fordi det var det deres hovedkontor som bestemte (bagorama butikk). Jeg ville være sikker på at jeg fikk kjøpt veske fra kolleksjonen og gikk derfor inn i nettbutikken til Adax.dk. Der sto det at vi som handler fra Norge betaler den prisen som blir oppgitt i nettbutikken i NOK. Adax ordner fortolling slik at ingenting ekstra skal betales for oss. Det er også gratis frakt når du handler for mer enn 1700 kr.
    I følge ordrebekreftelsen jeg fikk fra Adax stemmer dette.

    Jeg venter nå i spenning på at veskene jeg bestilte kommer i posten

 20. Yvonne Lid

  Den var fantastisk flott! Har alltid likt å helst ha en gymbag som er litt mer «classy» og har hatt travel-bagen fra guess , men din var MYE flottere! Håper jeg får kloa i den så snart som mulig da jeg har slitt hull i den jeg har nå… Gratulere så utrolig mye- du fortjener all suksess !

  1. Caroline

   Tusen takk, Yvonne 😀 Utrolig hyggelig å høre at du/dere liker den 😀

 21. FOR en fantastisk veske!! Masse skryt til deg Caroline for alt du holder på med og for alltid vellykkede resulteter 🙂

  Lurer bare på om denne egner seg som skoleveske, med tanke på plass til bøker, matpakke og pc?

  Hvis den passer MÅ jeg nesten gå til innkjøp av denne 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Det går helt fint å bruke den som skoleveske 🙂

 22. Hei!
  Tusen takk for at du har laget det jeg har lengtet lenge etter! Hver morgen går jeg på trening før forelesninger på universitetet. Til nå har jeg bare hatt en forferdelig elixia-sekk. Den ødelegger hele antrekket!
  Men.. Jeg har med meg en liten mac, gjerne en bok, håndkle, treningsklærna, osv. Har alt plass i den? Det er ikke slik at den kommer til å være super stappet, og at glidelåsen blir ødelagt?

  Ha en super dag!!

  Og takk for at du endelig har laget den vesken jeg har hatt i hodet HVER dag … hehe 😉

  1. Caroline

   Bare hyggelig, Ann 😀 Det kommer jo veldig an på hvor mye treningsklær, men jeg vil tro at en Mac, et par sko, håndkle og treningstøy fint går oppi 🙂

 23. Aaah nydelig, i love iiiiit! Har noen spørsmål jeg håper å få svar på!
  1. Har de Adax i Oslo?
  2. Kan jeg bruke denne som skoleveske? Altså, plass til bøker, pennalhus, macbook osv?

  klem <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Du finenr utsalgssteder her: https://adax.dk/retailers/norway1

   Du får fint plass til MacBook og noen bøker, ingen problemer 🙂

 24. Kom på et spørsmål til som jeg glemte å ta med i forrige kommentar – Er det plass til MacBook i «Caroline» vesken? Kanskje den egner seg bedre til en skoleveske? 🙂

  1. Caroline

   Våre 13,3″ går fint oppi 🙂

 25. Syntes ikke noe om denne… Passet ikke til trening, dessverre.

 26. Helene Blokkum

  Åååå veskene dine er bare helt nydelige! Det virker kanskje litt rart, men jeg føler jeg blir litt stolt over å være fast leser og på en måte kjenne deg litt når du oppnår så store ting! (Ikke det at jeg ikke er stolt over å være fast leser fra før altså, for det er jeg!) jeg har sagt det før men jeg sier det igjen fordi du fortjener å høre det hver eneste dag; du er helt fantastisk Caroline og jeg beundrer deg mer enn noen annen blogger. Du har påvirket meg positivt på så mange forskjellige måter, og jeg håper jeg en dag får treffe deg og fortelle deg, ansikt til ansikt hvor mye du og bloggen din betyr for meg! Stor klem fra din mest sannsynlig største fan, Helene<3

  1. Caroline

   Tusen takk, Helene 🙂 Betyr utrolig mye for meg med sånne kommentarer! Setter utrolig stor pris på lesere som deg <3

 27. De er virkelig fine de tasker du har designet! En gennemført,klassisk kollektion. Kan godt forstå du er stolt 🙂

 28. Hanne kynningsrud

  Vi får hele veskekolleksjonen til Caroline i vår butikkCitybag Fredrikstaddet blir spennende

 29. Hanne kynningsrud

  Vi får hele veskekolleksjonen til Caroline i vår butikk, Citybag Fredrikstad, det blir spennende:)

 30. Nydelig veske, får lyst på alle sammen, men det kan jeg nok ikke ta meg råd til, hehe. Uansett, tommel opp for bilde av deg med vesken 😉 siden jeg maste på det sist.
  Klem!

 31. Gratulerer så mye med en fantastisk veskekolleksjon, Caroline 🙂
  Virkelig fin!! Hvilken av veskene vil du høyest anbefale som en vanlig hverdagsveske?

  1. Caroline

   Tusen takk, Marie 😀

   Hvis jeg kunne valgt én veske til hverdag, måtte det blitt «Caroline» 🙂

   1. Takk for svar!
    Da tror jeg at det blir innkjøp av veske altså. De er jo så fine 🙂

   2. Caroline

    Wuhu 😀

 32. Syns det er så koselig at du har oppkalt vesken etter søsteren din <3
  Kjempe fine! klarer ikke bestemme meg for hvilken jeg vil ha!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *