postcard from geiranger

geiranger outfit caroline berg eriksen 2

geiranger outfit caroline berg eriksen 3

geiranger outfit caroline berg eriksen

Nå er vi snart hjemme, og det er jo så utrolig deilig å kunne komme i orden, pakke ut, spise middag og finne sengen i normal tid selv om vi har reist ganske langt i dag. Jeg får jo panikk når kofferten står og står i dagesvis etter hjemkomst fordi vi kom så sent hjem slik at andre oppgaver må prioriteres. Haha! Vi stoppet forresten hos pet shop girls i Oslo på veien hjem, jeg var stamkunde der da jeg bodde i Oslo og nettopp hadde fått Hugo. Blakket meg fullstendig på alt det fine de hadde, fra hundedekken, til halsbånd, myke soveposer, hundesnacks i de mest delikate innpakninger, glossy turposer og hundehalsbånd med bling. En periode stod en bæreveske fra juicy couture på toppen av ønskelisten min, men jeg er så glad jeg kom på bedre tanker innen den rakk å bli min. Den skulle riktignok bare brukes til å frakte Hugo på bilturer og den slags, men likevel! Denne gangen var vi innom for å kjøpe bursdagsgave til våre firbeinte, de blir jo både 9 og 10 den kommende uken, tenk på det! Tiden går så altfor fort, og de fortjener kun det beste, så jeg gleder meg til å feire dem som vi alltid gjør 😉 


geiranger outfit caroline berg eriksen 5geiranger postcard outfit caroline berg eriksengeiranger outfit caroline berg eriksen 8geiranger outfit caroline berg eriksen 6

skjørt lindex / pologenser bikbok / hatt lindex / sko bianco by camilla pihl / veske adax by caroline berg eriksen / klokke daniel wellington / ringer hasla 


Flyturen hjem gikk veldig fint forresten, men det var greit turbulent da vi skulle lande i Oslo. Likevel, det å ha Nelia på fanget mitt, nynnende med klistremerkeboken sin fremfor seg, gir meg en merkelig ro fordi jeg må skjerpe alle sanser slik at hun ikke skal bli engstelig på grunn av meg. Så det å fly med henne er faktisk litt terapi i seg selv har jeg funnet ut ♥ 

Håper deres søndag er fine og at vi sees en gang til i kveld! 

17 kommentarer

 1. Du er så flink som trosser frykten og flyr likevel! 🙂

 2. Kan du skrive et innlegg om forsiden av deg på Det Nye? Det har jo vært litt snakk om det nå, hadde vært morsomt og hørt din mening rundt dette!

 3. Så nydelig du er, Caroline! Elsker antrekket ditt. Denne kombinasjonen av sort og hvitt ar over hodet ikke for skarp, veldig feminin, klassisk og elegant. Jeg elsker stilen din! 🙂 Godt å høre at flyturen gikk fint. Jeg husker da jeg begynte å lese bloggen din så kjente jeg meg veldig igjen da du skrev for første gang om din paniske flyskrekk. Hater å fly over alt på jord, skjønner meg ikke på mennesker som klarer å nyte det! Men ser for meg at når man flyr med barn så må man nesten skjerpe seg litt, og ikke gå helt bananas med hylingen og skjelvingen (som jeg gjør). Det å beholde barnets følelse av trygghet og skape en fin reiseopplevelse ut av det hele, må være utfordrende oppgave, så jeg beundrer deg skikkelig for at du klarer å gjennomføre dette med glans.

  1. Caroline

   Tusen takk, Alexa <3

 4. I love that you often wear flat shoes with your urban outfits. It’s refreshing. Contrary to most fashion blogs that try to force sky high heels onto us, even though there’s no way we could manage wearing them in most daily situations.

 5. Så vakre bilder! Klärne, bakgrunnen og jenta også selvfölgelig.

 6. Utrolig fin den Nelia veska di, så koselig at du har oppkalt veske kolleksjonen med navn på de som betyr mye for deg :-)( LK fortjener nesten et navn på en av modellene han også, men det blir kanskje litt feil siden han er mann og dette en dame kolleksjon ;-)) Gleder meg til presentasjon av flere modeller, håper de kommer snart 🙂 Så bra at flyturen hjem gikk fint, utrolig hvor mye barn hjelper/ påvirker en til å holde rett fokus når det gjelder! Og som du sa, det er som terapi for deg å ha Nelia der. Det er sikkert for at du må være der for henne som mamma 🙂 Alltid en trygghets person 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita 🙂

 7. så herlige bilder ! vakre norge !

 8. Så nydelig du er! Og naturen også. Vi er så heldige som har denne flotte naturen rundt oss.

 9. Hei! Så utrolig fine bilder. Hvilket kamera og objektiv har du brukt?

 10. Jeg vil bare si at jeg heier på deg! Du fortjener ikke så mye dritt som du får! Stå på! Les dette fine innlegget som Emilie Nereng har skrevet om deg! Det fikk iallefall meg til å smile, håper det får samme effekt på deg! Ikke gi deg, spre rundt deg med masse glede som du gjør hver dag, du er et bra menneske!

  https://www.voeblogg.no/2015/09/06/that-ass/#facebook-comments

 11. Så dejligt med jeres tur og gode billeder 🙂
  Du er smuk med den nye stil og hår, det klæder dig virkeligt 🙂
  Kan du og familien have en ny god uge.

 12. Elsker det skjørtet! Blir nok en tur til Lindex straks 🙂

 13. Ida Kronborg

  Jobber på Morris og jeg har gledet meg så lenge til å få inn veskene! De er superfine og tror de kommer til å selge superbra 🙂 stå på!

 14. Caroline

  Hei! Hvordan har det vært for deg å gå inn de skoene fra Bianco? Jeg holder på å gå inn mine og til nå har jeg fått så mange brannsår og gnagsår at jeg kvier meg litt for å bruke dem. De er så utrolig fine så jeg håper det går seg til!

  1. Caroline

   Kanskje du kjøpte en strl. for lite? Jeg har i hvert fall ikke hatt det problemet :/ Håper det går seg til for deg jeg også! De er et fantastisk tilskudd i samlingen 🙂

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *