en kveld med gode venner og hjemreise

anne og olliver smiler

Hei søndag og avreisedag! Nå er vi klare for å vinke til farmor og farfar, vakre, høye fjell og nydelig hav for å sette kursen mot hjem og Siljan. Jeg begynner å bli enormt klar for en ny ukestart, og savner alt som har med en helt vanlig mandag å gjøre, men har hatt en snart helt fantastisk uke med familie, venner og etterlengtet romantikk. 


I går var vi på besøk hos Anne og Olliver, og ble servert krabbe, reker og helt nydelig tilbehør. Lars-Kristian fikk en aha-opplevelse mot slutten av måltidet da Anne tipset om edikk på krabbe, og selv om han hadde spist ti loffeskiver, gikk det nedpå med minst fem til. Så jeg tipper det er å anbefale 😉 Jeg skal i hvert fall prøve det selv ved neste anledning 😉 

anne og olliver bord

anne og olliver blåskjell

anne og olliver reker

anne og olliver danser

anne og olliver ler

anne og olliver lars-kristian

anne og olliver bak

Det blir alltid noe godt å drikke og Vassendgutane sammen med disse fine folka, og jeg koser meg gløgg hver eneste gang! Neste gang har vi planlagt at jentene våre må få leke sammen, håper det blir veldig snart. 


Håndbagasjen min er pakket med klistremerker og blanke ark til Nelia, og alt annet vi trenger for en kort flytur, så nå må vi snart avgårde. Dette går bra ♥ 

Igjen en tusen takk til alle som vil bidra til innsamlingen for flyktningene! Vi nådde målet allerede tidlig i dag, så nå har vi økt det – helt fantastisk! 

 

13 kommentarer

 1. Wow, you look very elegant in this dress, I’m so impressed! Have a happy Sunday.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Dåkke er så flotte 🙂 Og fantastisk at målet allereie er nådd, det er jo heilt fantastisk!
  Veit ikkje om dette er noke berre eg opplever, men når eg går innpå bloggen din så får eg sjeldent opp det aller nyaste innlegget – kun innlegget før. For å få lese det aller nyaste så må eg trykke meg inn via linken på facebook. Ville berre gje ein heads up om det er noke som må fiksast! 🙂 Ha ein flott flytur heimatt.

 3. Gillar din blogg riktigt mycket! Otroligt vackra bilder och bra läsning! Att det även finns en del mode och klädinspiration är inget minus! Fortsätt med det du gör!
  Mvh

 4. Martine

  Så fin du er!! Krabbe med eddik, det skal jeg teste ut selv! ..hvorfor kunne ikke du smake forresten? Er det en liten lillebror eller søster på vei?:-)

  1. Caroline

   Haha 😀 Jeg kunne jo smakt, det ble bare ikke slik. Hun tipset om det når alle, unntatt Lars-Kristian, var ferdig å spise :p

 5. Hvorfor prøvde du ikke krabbe med eddik denne gangen?;)

 6. Hei! Hvor er kjolen din fra? Kjempefin 🙂

 7. Hei! 🙂
  Hvor er den fine kjolen fra?
  mvh Vilde

 8. Høres ut som en herlig kveld! Hvor er den nydelige kjolen din fra, Caroline? Klem

 9. Camilla M

  Hei Caroline,

  Eg ønsker å gi til flyktningene men eg har et spørsmål til deg først.

  Flyktninghjelpen, er de religionsuavhengig?

  Flott tiltak av dere.

  Mvh Camilla M

 10. Åh jeg er så lei meg fordi jeg er allergisk mot skalldyr, så jeg får aldri oppleve skalldyrskvelder. Må ha med egen pastasalat eller sånn når jeg er på sånne eventer.
  Uansett hyggelig å treffe venner da 🙂

  Jeg og lille skal ut og fly fra Stavanger til Oslo på onsdag – får kjøre på med klistremerker jeg også da 😉 Hehe

  1. Caroline

   Haha 😀 Kjør på :p

 11. Studentmamma

  Hehe, måtte le litt av tottelottene 😀 du ser så classy og fin ut, så plutselig så jeg foten. Ikke noe galt med det altså, bare litt uventet 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.