to døgn på union

caroline berg eriksen union lørdag ootd

God morgen til deg Eller, morgen er det vel strengt talt ikke lenger, det nærmer seg langt ut på dagen og utsjekk for vår del. Vi har hatt to fantastiske døgn her i Geiranger med en akkurat passe dose romantikk. Nå gleder jeg meg så til å klemme Nelia inntil meg igjen at jeg nesten ikke kan komme herfra fort nok! To dager er mer enn lenge, og takk og lov for både facetime og whatsapp ♥ 


Tenkte å dele noen bilder fra både fredag og lørdag, i går møtte vi forresten en utrolig fin gjeng fra Eidsdalen (veldig usikker på om det er riktig), og det var så hyggelig at vi kom oss i seng mye senere enn planlagt. Dermed utgikk den planlagte treningskten min i dag, men mandag er en ny start! 

caroline berg eriksen union lørdag speil

caroline berg eriksen union middag lørdag

caroline berg eriksen union lørdag lars-kristian

caroline berg eriksen union forrett lørdag

caroline berg eriksen union lørdag peis

caroline berg eriksen union fredag view

caroline berg eriksen union fredag dessert

caroline berg eriksen union fredag

caroline berg eriksen union fredag forrett

caroline berg eriksen union fredag lars-krstian rødvin

caroline berg eriksen union fredag middag

(sponset) antrekk 1 kjole ootd / pumps valentino / veske adax by caroline berg eriksen (annonselenke) antrekk 2 topp herfra 


Nå skal vi få koffertene i bilen og sette kursen mot Ålesund. I kveld skal vi besøke et vennepar, det gleder jeg meg til! Det er jo faktisk 1 år siden sist allerede. 

Håper dere har en fin lørdag så langt ♥ 

35 kommentarer

 1. OMG den øverste retten så GOD ut! Jeg ser Pommes Anna, men hva er resten på tallerkenen? 🙂

  1. Caroline

   Den var nydelig 🙂 Kalvemørbrad og sopp, husker ikke sausen 🙁

 2. Så fiiiin i kjolen!!! ❤️ Du ser helt fantastisk ut Caroline!

  1. Caroline

   Tusen takk, Fredrikke 😀 😀

 3. Camilla

  Heia Caroline 🙂
  Jeg har fulgt bloggen din siden før du giftet deg, og har vært stor fan i mange år.
  Har ikke hatt så mye tid til å lese bloggen din i det siste, men har nettopp kjøpt den nyeste utgaven av «Det nye» og må bare få si at du er RÅTØFF som kjører på med et slikt bilde på coveret! Jeg skjønner ikke hvordan du takler all kritikken du får osv, men du er bentøff. Synes du er kjempepen og har en kjempefin familie og hjem.
  STÅ PÅ 😀 Man føler nesten man kjenner deg som person etter å ha lest bloggen din i så mange år, hehe 🙂 Hadde vært råstilig om jeg plutselig hadde møtt på deg in real life også, men tror kanskje jeg hadde vært for sjenert til å si hei. Vi får se:) Uansett. Håper du får en fin høst med familie og venner. KEEP UP the GOOD WORK 🙂

  Mange klemmer fra Camilla (Tromsø)

  1. Caroline

   Tusen takk, Camilla! Setter utrolig stor pris på tilbakemeldingen din <3 😀 Om du møter på meg så må du bare komme bort å si hei 🙂

 4. Great pics dear, you look so sexy and pretty in the first pic.

  xx, http://www.girlswearblack.com

  1. Caroline

   Thank you so much, Lorena <3

 5. Hotelloppholdet deres har sett fantastisk ut!

 6. Hotellet så jo helt fantastisk ut:-)
  Også den utsikten da.
  Hadde dere den utsikten fra hotellrommet ??
  Maten så helt nydelig ut.
  Har veldig lyst til å dra til Geiranger en dag.
  Norsk natur er så vakkert:-)
  Ha en fortsatt fin lørdag.

  1. Caroline

   Det er virkelig fantastisk 🙂 Du kan se utsikten fra rommet vårt i dette innlegget: https://carolinebergeriksen.no/2015/09/04/breakfast-with-a-really-norwegian-view/ 🙂

 7. Veronika

  Så veldig deilig ut – nam!

  Må bare si noe i forhold til «rompebildet». For det første har jeg egentlig ingen meninger om hva jeg syns om det. For det andre syns jeg det er flott at du takler det så bra. Ofte når det rettes kritikk mot deg, pleier du å skrive noe på bloggen din om det, hvor du forsvarer deg. Men jeg syns egentlig ikke du trenger hele tiden å måtte forsvare deg og forklare hvorfor du gjorde ditt og datt. Kritikerne kommer til å være der uansett hva du sier… Så jeg synes og håper at du bare kan fortsette å kose deg med din familie, og så får folk mene det de mener 😉 Eller hva du gjør er selvsagt opp til deg selv, men jeg syns bare du ikke skal trenge alltid å måtte gi en forklaring 🙂

  God tur hjem!

  1. Caroline

   Tusen takk for hyggelig kommentar, Veronika <3

   1. Må si meg helt enig her! Jeg har bare sett forsiden på en nettavis, og foruten at jeg synes at du ser fantastisk ut på bildet, som alltid, så har jeg ingen sterke meninger. Du var del av en fotoshoot, og i artikkelen er det helt sikkert en rød tråd. Siden jeg bodde på vestlandet en periode selv,har jeg kost meg med de siste innleggene dine. Flotte bilder av fantastiske omgivelser 😀

 8. Jeg er nødt til å påpeke hvor FANTASTISK FLOTT du er! Herregud, så nydelig du var i den kjolen! Ha en fin dag, Caroline! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så snill du er 😀 <3

   Ha en fin dag du også, Carina <3

 9. Åh vad fin du är i klänningen,hittade precis denna blogg och är redan beroende haha.
  Nejmen super bra blog,verkligen!
  Det är bloggar som denna som ger mig inspiration när jag bloggar!
  Kram/malinholms.se
  Hoppas inte min svenska blev svår❤️:)

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 😀

 10. Pernille

  Skulle ikke du slutte med å redigere bildene dine så mye? 🙁

  1. Caroline

   Vi gjør vanlig etterbehandling på alle bilder. Dvs. stiller på hvitbalanse, lys og kontraster. Vi etterbehandler også hud o.l om nødvendig, men på disse bildene har vi ikke det.

 11. Åh den taske passer jo også lige til vores Valentinore ❤️

  Det det sølv hardware på alle modeller?

 12. Bare lurte på en ting jeg! 🙂 Så den kommentaren om undertøy tidligere og er litt nysgjerrig selv! Er ikke glad i string selv heller, så hvor kjøper du ditt undertøy? VS? H&M? Og kjøper du alltid bh og truse sammen eller bunter med truser utenom også? Takknemlig for tips! 🙂

 13. Skjønner ikke hvorfor du får så mye kritikk for Det Nye coveret. Du ser råbra ut! 🙂 Det er en naken rumpe, what’s the big deal?.. Begynner vi virkelig å få like hysterisk syn på nakenhet og kropp, som amerikanere? Det verste er at det er kvinner som snakker så nedlatende og stygt om en annen kvinne. Jeg trodde feminisme handlet om likestilling og å løfte hverandre opp, ikke snakke hverandre ned. Kjør ditt eget løp, det har du lyktes med hittil 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, LH <3

 14. Bilde på Det Nye er smashing!! Flott rumpe gitt!
  Men lurer berre på kva foreldra & besteforeldre dine synest om bildet? Eller svigerforeldra dine? Litt rart å tenke på at dei skal vurdere om rumpa er fin osv.. Du må ha ei tolerant familie..! Veit om mange som hadde klikka i vinkel ja..

  1. Caroline

   Tusen takk, Lina <3

   Haha 😀 Jeg regner med at de er ærlige når de gir meg tilbakemeldinger 😉

 15. Jeg er dårlig på å kommentere, rett og slett fordi jeg er for likegyldig til å blande meg inn i diskusjoner på nettet. Men nå må jeg si noe: leste et innlegg på Facebook fra en «pappahjerte» som på en latterlig måte henger ut coveret av det nye. Og folk slenger seg på med kommentarer som er på Barneskolenivå. Men det jeg reagerer aller mest på: Hvordan tror du reaksjonene hadde blitt om du veide 30-40 kilo mer? Hadde en fyldig kropp med mye former som de så pent kaller det. Da hadde rosen om hvor tøff du er og hvor bra det er av det nye å plassere en plus size kvinne på coveret, overtatt Internett. Jeg synes det er helt feil bildet verden har om dagen. Sanger(den sangen er så grusom med en enda værre musikkvideo. Men nok om det), blogginnlegg og kommentarer henger ut jenter som er tynne. SUNT tynne. Da er det snakk om kroppspress, selge på kropp og selv «er ikke pent å se sånn ut». I jenner jeg blir direkte uvel, og at hele greia rett og slett har gått feil vei. 2015: det er ikke snakk om at alle er fine som de er. De fyldige er fine og de tynne er stygge. For å sette det veldig på spissen, så er det slik jeg tolker kommentarer jeg leser om dagen.
  Uansett: du er tøff Caroline! Og du ser drit bra ut på coveret, det skal du vite

  1. Caroline

   Hei!

   Jeg er helt enig med deg :/ Om det hadde vært tilfellet ville reaksjonen vært motsatt :/

  2. Pleier sjelden å kommentere. Men er så enig i denne kommentaren. Dette er noe jeg har tenkt på lenge. At når overvektige viser bilder av seg så blir de hyllet, mens de med trente, slanke kropper, da er det med engang fy og kroppspress. Mens det heller skulle inspirere og trigge andre til å trene og bli like flott.

 16. Geiranger er så vakkert, men hvis du har sett BØLGEN skjønner jeg ikke at du orker å reise dit

  1. Caroline

   Jeg har ikke sett Bølgen, men jeg tror jeg hadde reist dit uansett 😉

 17. Kjære Caroline,
  Jeg er så vild med den sorte kjolen med turtleneck❤️ Men jeg kan ikke se hvor den er fra??
  Og BTW, super lekkert cover på DetNye! Strut your stuff 😉

  1. Caroline

   Tuusen takk, Merete!

   Kjolen er fra OOTD, du finner den bla. hos minto.no 🙂

   Klem til deg <3

 18. Hei vakre Caroline:)
  Hvor er blazeren til Lars Kristian kjøpt?
  Ha en fin dag 🙂

  1. Caroline

   Den er fra Tiger 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *