flyktninghjelpen

Det er vondt å vite hva som foregår i den store verden mens vi fortsetter våre relativt enkle liv her hjemme. Det er lett å få dårlig samvittighet når ditt største problem på morgen er at det er tomt for kaffe eller kaldt vann i dusjen. Det lett å glemme at det finnes mennesker som flykter for livet, i det vi klapper oss på magen etter dagens middag. Sammenligningen og forskjellene er groteske når vi setter dem opp mot hverandre, men det må vi ikke gjøre. Vi kan ikke stoppe å leve fordi verden er uutholdelig grusom og forferdelig urettferdig, men vi kan gjøre alt vi klarer for å hjelpe til. Vi kan vise generøsitet for andre i en tragisk situasjon, vi kan vise medmenneskelighet og nestekjærlighet, bidra til dem som trenger det.  

syria


Den pågående flyktningkrisen er den største i Europa siden Balkan-krigene på 90-tallet. Over 59 millioner mennesker er på flukt fra krig og konflikt i verden i dag, og den mest alvorlige situasjonen per nå er borgerkrigen i Syria, hvor over halvparten av befolkningen er drevet på flukt. De fleste flyktningene befinner seg fortsatt i Syria, mens rundt 4 millioner har kommet seg ut og befinner seg i nabolandet. Alle disse landene har altfor mange flyktninger og altfor liten plass, dermed blir levekårene elendige. Etter flere år på flukt lever derfor mange av familiene på et eksistensminimum, og er helt avhengig av nødhjelp for å overleve. Dessverre er ikke nødhjelpen stor nok, og dermed drives svært mange videre på flukt mot Europa. Dette er en veldig farlig reise, som vi alle har vært vitne til via media de siste dagene.

syria2

Da vi satt oss ned for å se nyheten for bare noen dager siden, og det som møtte oss var synet av en liten gutt på stranden, ville jeg ikke se. Jeg var redd for å se, fordi jeg ikke orket å få svaret på det jeg allerede visste. At han var død. Tankene mine gikk umiddelbart til familien hans, de som ville savne armene hans om halsen sin, duften av ham og latteren hans. Det kan rett og slett ikke beskrives med ord hvor tragisk dette er. 


Vi har startet en innsamling i håp om at flere vil bidra for å hjelpe til. Målet vårt er å samle inn 50.000,- i løpet av den neste måneden. Lars-Kristian og jeg har over 500 000 følgere tilsammen i sosiale medier, så dette er vi bare nødt til å klare! Jeg håper alle som har muligheten vil bidra HER ♥ 

98 kommentarer

 1. så utrolig bra! En annen ting som alle andre bør gjøre dersom dere vil hjelpe andre mennesker i verden som sliter, er å ikke stemme FrP. Tyskland som har mye mindre plass enn oss, tar i mot 800 000 flyktninger hvert år. FrP mener vi har for lite plass til 8000. Tenk over det.

  1. Oda, Du vet at det er det røde partiet som har tatt inn rubbel og bit av innvandrere i langt ovet et tiår?
   Det at vi har hatt så sløv innvandrings politikk her i landet er nettop grunnen til at vi ikke kan ta inn alle vi ønsker.
   Det er ikke plass, hadde norge eller AP som du sikkert stemmer vært mer sparsomme og faktisk tatt inn de som virkelig trengte hjelp for ti år siden så hadde vi også kansje hatt like mye plass som tyskland.
   Det aller beste hadde jo vært og hjelpe manneskene og få tilbake landet sitt i trygghet?

  2. Beklager, men her må jeg bare rette på deg.
   800 000 er antallet de venter i år, og dette er et unntak.
   https://www.nrk.no/verden/tyskland-venter-800.000-flyktninger-i-ar-1.12507738

   Du er litt ivrig når du sammenligner Tyskland med Norge. I Tyskland bor det over 80 millioner, mot Norge med sine litt over 5 millioner. Å plutselig invitere 800 000 flykninger til Norge i løpet av ett år vil selvfølgelig påvirke Norge mye mer enn Tyskland 😉

  3. Det er vel og bra å hjelpe folk i nød og at bloggere som Caroline bruker sin påvirkningskraft til noe positivt. Selv kan jeg ikke annet enn å si at det er mye med dagens flyktningssituasjon som bekymrer meg. Hvem er det vi hjelper og hvor bærer dette hen? Mange av dem som tar seg nordover kommer jo ikke en gang fra Syria. Det blir funnet pass langs grenseoverganger som viser akkurat det. Vi lar oss styre av et helt klart hjerteskjærende bilde av en 3 år gammel gutt, livløs på en strand mens det gjerne er flere sider ved denne saken. Jeg undrer meg over at så få tør å stille kritiske spørsmål til det vi ser og at nyhetsbildet er så ensidig. Så at bloggere drar i gang kampanjer er vel og bra, men hvorfor er det ingen som tør å være kritiske. Nettopp fordi at da trekkes rasismekortet frem. For meg grunn nok til å for første gang gi min stemme FrP.

 2. Så flott initiativ Caroline og L-K! 🙂 Har bidratt med det jeg har råd til, håper dere når målet, og at andre bloggere og innflytelsesrike personer følger deres eksempel.

 3. Supert Caroline! Hadde det vært mulig å få opp en slags tracker på bloggen din over hvor mye som er samlet inn? Håper det blir langt over 50.000!

  1. Caroline

   Det vet jeg ikke, men om du trykker på linken til innsamlingen, så får du opp beløpet som er samlet inn hittil, i tillegg til alle donasjonene som er gjort 🙂

 4. såå bra at du bruker stemmen din/deres til å fremme slike ting som dette. Vi kan alle gi litt til de som trenger det så veldig mye mer enn oss <3

 5. Supert tiltak <3 har dessverre ikke så mye å rutte med her, men de 50kr jeg har igjen, de skal de få <3 håper dere når målet om 50 000,- og gjerne litt til 🙂

 6. Bravo

 7. Dere bloggere har så mye makt, godt at du bruker den positivt! stå på

 8. Kjempebra, Caroline! Håper du inspirerer dine blogg-kolleger til å gjøre noe lignende 🙂

 9. Supert at dere tar initiativ! For dere har ganske stor påvirkning på lesere og følgere. Sånn kan vi gjøre en forskjell. Nå er dere snart halvveis og du la dette ut for TO timer siden i skrivende stund! Øk målet 🙂 Stå på!

 10. Så bra! Jeg synes 50.000,- er alt for beskjedent og jeg er sikker på at det blir mye mer enn det.

  1. Caroline

   Ja, nå har vi allerede nådd målet på 50 000,- :O Satt det opp til 150 000,- og satser på at vi når det også 😀

 11. Takk Caroline, dette gjorde det enkelt for meg å bidra.
  Fikk en SMS fra Redd Barna i dag og det var også enkelt.
  Vet det er en dråpe i havet , men mange dråper…….

 12. Flott at dere vil hjelpe og supert fint tiltak, tommel opp til dere 🙂 Helt sikker på at den summen klarer dere! Helt forferdelig trist å se på nyhetene om dagen, uff jeg så den stakkars hjelpeløse døde 3 åringen på stranda og det bildet har satt seg på netthinnen! Helt grusomt vondt og tårene trilla, får så vondt langt inni hjerterota! Om alle kan bidra litt, så tror jeg det vil hjelpe MYE!! Så ja til å støtte en god sak…

  1. Caroline

   Ja, det var virkelige et hjerteskjærende syn 🙁 Håper så mange som mulig bidrar! 🙂

 13. Så fint initiativ Caroline 🙂

  Ikke frekt ment eller noe. Dere er gode for svært mye penger. Altså dere tjener godt. Langt over gjennomsnittet i Norge. Hvorfor skal dere da bruke følgerne deres på samle inn? Hvorfor kan dere ikke gi til UNICEF av deres egen lomme også ? Du skriver et fint innlegg og har rett i det du skriver, men samtidig så fremstår du svært overfladisk når du bruker følgerne dine. Altså du er en godt etablert kvinne og vel så det. Skuffende !

  1. Caroline

   Hei Stine!

   Vi har allerede gitt et beløp til innsamlingen. Vi bruker heller ikke følgerne våre til å samle inn, vi oppfordrer til i gi.

  2. Hvis du ser i oversikten under innsamlingen deres, så vil du se at The Eriksens har gitt en ganske pen sum…. så du trenger ikke være skuffet.
   At de bruker sin posisjon i sosiale medier til å oppfordre andre til å hjelpe er ikke noe annet enn tommel opp. Og flere burde gjøre det samme. Om alle gir en 100 lapp, så utgjør det faktisk en stor forskjell. Enn å sitte på rævva og kritisere.

  3. De har jo gitt 10 000 kr, i tillegg til å samle inn hittill 64 000 kr. Folk finner visst alltid noe å klage på, uansett hva man gjør så er det aldri bra nok… Blir helt paff.

 14. Så flott at dere har startet innsamling!! håper dere bidrar selv også…!

  1. Caroline

   Hvis du går inn på innsamlingslinken, så ser du oversikt over alle bidrag. Da vil du finne vårt bidrag som det første innskuddet 🙂

 15. Kristin

  Flott initiativ! Respekt!

 16. Selv gikk jeg inn på flyktningehjelpen.no og gav penger direkte. Hvorfor skal dette gå «via» deg??

  1. Caroline

   Det må på ingen måte gå «via» meg, men Flyktninghjelpen har en fantastisk funksjon som gjør at hver og en kan opprette sine egne innsamlinger. Flere andre har gjort det, og det fungerer veldig bra fordi det gjør det så mye enklere å føle at ens eget bidrag virkelig teller. Pengene går uansett direkte til Flyktninghjelpen, selv om du gir «via» en av de mange innsamlingene som er startet.

 17. Så flott Caroline! 🙂 Du er fantastisk som har bidratt med så mye! (jeg leste litt fort, og misforstod da jeg skrev forrige kommentar, unnskyld)

 18. Margrete

  Holdte faktisk på å kommentere i går for å spørre hvorfor du ikke har skrevet noe tidligere, siden du kan nå ut til så mange! Utrooolig bra tiltak, viser at du ikke bare bryr deg om sminke, outfits og oppskrifter <3

  1. Det var en del kommentarer fra lesere på hvorfor det ikke var fokus. Derfor kom det vel nå. Om det hadde gjort det ellers vites ikke.

   1. Caroline

    Nei, det var ikke derfor det kom nå, Kine. Du kommenterer som om dette er første gang jeg har en innsamling, noe som det vitterlig ikke er. Jeg har hatt det flere ganger før, og også skrevet om andre veldedige prosjekter. For noen år siden donerte jeg og Cover Brands også bort 20 000,- til Rikshospitalet.

   2. Gratulerer, Kine. Du klarte faktisk å vinkle dette negativt også. Du må ha mye varme i hjertet ditt 😉

 19. Jeg må virkelig ta av meg hatten for deg, Caroline. TUSEN TAKK for at du igjen viser at bloggen din ikke kun er om hva du hadde på deg i går, den nye veskekollesjonen din, hva du spiste til frokost i dag og etc. Det gleder hjertet mitt at du vil bidra til å hjelpe disse stakkars stakkars menneskene! Klem fra meg <3

 20. Flott at du bruker plattformen din på en positiv måte! Donert ✓

  1. Caroline

   Herlig! 😀

 21. Jeg må bare gi deg litt positiv kred for ditt engasjement og hjerte av gull, på ca.6 timer har det blitt samlet inn i overkant av 42 tusen kroner til flykningshjelpen på din blogg, jippi 🙂 Det er knall bra på kort tid! Når budskapet blir spredd ennå mer, så klarer du/ vi nok målet på 50 000! Du har mange lesere og mange som vil bidra, det er så flott 🙂 Jeg synes til tider du får så mye ufortjent » pepper» at jeg får vondt av deg! Jeg heier på deg og alt det fine du gjør 🙂 Klem

  1. Caroline

   Ja, det har gått over all forventning 😀 Dere er virkelig herlige! <3

   Tusen takk, Anita <3

 22. Anonym stolt!

  Å herre! Endelig set jeg en blogger som vil virkelig vil gjøre noe og ikke minst tar det opp og deler det med sine lesere ! Er så kjempe stolt av deg Caroline , og virkelig du er blitt «større» i mine øyne !
  Håper på at samlingen blir stort og at flere bloggere tar slike tiltak som det du har gjort !
  Kjempe stolt av deg og ikke minst av Lars!!
  Dere r virkelige noen gode mennesker som man ikke finner så mye lenger i den onde verden !
  Takk for at du prøver å hjelpe de som virkelig har behov for det! Takk!

  1. Caroline

   Tusen takk, kjære deg <3 Jeg har hatt innsamlinger før, og jeg vet at vi kan bidra med vesentlige beløp! <3

 23. Noen ganger har man bare lyst til å legge seg ned og gråte. men det vil ikke gjøre noen noe godt. Jeg er så glad du er en av de som bruker den plattformen du har til å gjøre slike ting, Caroline! Noen ganger får jeg nesten litt dårlig samvittighet av å kose meg med litt godter, men det må jeg jo få lov til å gjøre. Jeg mener det at man skal gjøre alt man kan for å hjelpe, også er det godt nok. Man kan jo ikke slutte å leve, det ville blitt helt feil. Det er jo om å gjøre at flest mennesker i denne verden er glade, enig? Så til alle de som har skrevet kommentarer om at du ikke ha skrevet noe om flyktningkrisen (og bare veskekolleksjon, hverdagsting, osv.) kan gå å gjøre det de kan for å hjelpe, isteden for å rakke ned på deg. Jeg skjønner at noen av de kanskje var ment for å påvirke deg, med tanke på at du kan gjøre mye med din stilling i samfunnet, men noen av de var mest for å kritisere, kan man trygt si. Takk, Caroline! Tenk så mange liv vi kan redde. Hvor mange barn som kan få vokse opp i et trygt land. Hvor mange tårer vi sparer.

 24. Flott Caroline!! 🙂 Har selvsagt gitt mitt bidrag!!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 25. Jeg synes det er flott at du tar opp et så viktig problem som dette, og ikke minst innsamlingen dere har startet – utrolig. Jeg vil samtidig komme med konstruktiv kritikk. Som utdannet journalist vet du hvor viktig kildekritikk er, og her har du, sammen med resten av Norges journalister, bommet på kildekritikken. Bildet av den lille gutten på stranda er fra 2012. Det er en god illustrasjon på hvordan det er rundt omkring i verden nå, men samtidig ikke.
  Det står veldig respekt av initiativet deres til å samle inn penger for å hjelpe mennesker i nød. Lykke til, gleder meg til å se hvor hjelpsomme folk er!

  1. Caroline

   Tusen takk, Amalie 🙂

   Du legger ved en påstand og kritiserer meg for dårlig kildekritikk, men du legger ikke ved en eneste kilde som underbygger det du selv hevder. At det i enkelte høyrevridde miljøer har oppstått en del kreative historier rundt dette bildet, er ikke noe nytt.

   1. Sunniva

    TOMMEL OPP, Caroline. 🙂

  2. Veldig bra initiativ, Caroline! Du når ut til så mange, og det er så supert at vi kan stå sammen å hjelpe de som har flyktet fra alt de har!
   Innsamlingen er det viktigste her, men må bare kommentere kommentaren til Amalie;
   Hvor har du fått det fra at bildet av gutten på stranden er fra 2012? Det er fra denne uken!
   Gutten ble begravet med mor og bror også denne uken! Det er litt spesielt at du ber andre
   sjekke kilder når du selv tydeligvis ikke gjør det! Som Caroline skriver er det mange høyreekstreme grupper som nå er ute og vrir på sannheter om bilder, videoer osv!

 26. Har bidratt! Kjempebra innlegg og tiltak!! 🙂

  1. Caroline

   Supert! 🙂

 27. Man kan donere penger direkte til Flyktningshjelpen, du og mannen derimot kunne godt bidra selv med den inntekten dere har.

  1. Caroline

   Om du følger lenken til innsamlingen vår, så kan du se at vi har gitt penger selv 🙂 Om du donerer penger via innsamlingen vår, gir du direkte til Flyktninghjelpen. Det går ikke via oss.

   1. ANONYM

    Så fort jeg så dette innlegget tenkte jeg med en gang at nå er det helt sikkert noen som skal kritisere dette også.
    Jammen hadde jeg ikke rett, nå har folk mast på dere sykt mye og når dere først gjøre en ting nei da er det plutselig galt at det «går via deg» eller hva dem nå mener.
    Syntest det er veldig fint gjort av dere dette her 🙂

   2. Viktoria

    Forstår meg ikke på slike kommentarer. Om du ser så har Caroline og LK donert 10 000.

  2. Herregud for en muggen og frekk kommentar fra deg da, Vic. Nr 1: Pengene til denne innsamlingsaksjonen blir donert direkte til Flyktningshjelpen de også.
   Nr 2: Det er klart at Caroline og Lars-Kristian donerer penger selv også, hva tar du de for?

   Jeg syns synd på Caroline som må finne seg i å få sånne frekke, og i grunn lite intelligente kommentarer fra folk som f.eks. deg Vic, HVER ENESTE DAG. Hun ønsker kun å gjøre en god gjerning og bruke hennes posisjon til å samle inn enda mer penger. La henne nå få gjøre dette i fred, uten at hun skal bli anklaget for både det ene og det andre? MAKAN.

  3. På tide å kjøpe seg briller kanskje, de har jo bidratt med en vesentlig sum selv!

  4. Kan dere ikke lese før dere kommer med ekle kommentarer. Nå har hun satt igang en stor aksjon for å samle inn mye penger. Men klager er det uansett.
   Stå på Caroline og lk.. Dette står det respekt av

  5. Kan dere ikke lese før dere kommer med ekle kommentarer. Nå har hun satt igang en stor aksjon for å samle inn mye penger. Men klager er det uansett.
   Stå på Caroline og lk.. Dette står det respekt av

   1. Lars-Kristian

    Mange kritiserer bare for å kritisere, de er ikke interessert i fakta :O

  6. Hjelpes! Hva feiler d deg egentlig? 🙁

   1. Den var rettet til vic:)

 28. Skjønner ikke hva folk klager over, det står jo på donasjonsiden at dere har gitt 10.000kr, det er jo bare helt fantastisk gjort!!
  Godt initiativ, håper dere får inn mye mer enn målet!! 🙂

  1. Caroline

   Folk ser ikke, de kritiserer bare på autopilot..

   Tusen takk, Gry <3

 29. Wow, 57000,- allerede!

 30. Kari Andreassen

  Så flott av dere! Virkelig tommel opp!
  Tenk at vi har det så bra i forhold til så mange mennesker. Når vi er velsignet med så mange goder så er det enda viktigere å dele. Måtte dere få det beste! <3

 31. Kjempebra tiltak Caroline!! Har bidratt <3

 32. Caroline

  HELT fantastisk at dere drar igang dette, alle monner drar 🙂 Selv har jeg bidratt med 1 timelønn x antall dager jeg jobber ila måneden, som blir trukket fra når jeg får utbetalt neste lønn.
  Fælt at så mange skal være SÅ stygge mot deg og det du driver med, lurer på hva det neste kvinneguiden-damene finner opp nå. You rock! Klem:)

 33. Well done Caroline! Excellent post, I can barely look at the image’s in the news lately without getting emotional. Fair play to you for using your position to do good! Will definitely be donating.

 34. Therese

  Hei Caroline! For et utrolig bra tiltak du og LK har satt i gang. Jeg blir helt sjokkert over dem som til og med på noe så viktig som dette presterer å bruke det mot deg. Helt utrolig. Etterlyser også overskrifter i avisene som omtaler denne saken, det fantastiske du gjør nå. Men avisene og mediene er mer opptatt av å snakke om hvor «overfladisk» du er som stiller opp på fremsiden av magasiner i disse tider. Rart hvordan mediene skal ha det til at du er den som er overfladisk når alt de ønsker å ytre om akkurat deg er den biten som går på utseende..

 35. Ble skikkelig glad når åpnet bloggen idag. Hadde håpet at du skulle gjøre akkurat dette, du når så mange, og det viser at du bryr deg.

 36. Jeg blir rett og slett lei meg av å se at noen pålegger andre å gi og hvilket beløp de skal gi. De burde heller bruke energien sin på å hjelpe selv.

  Men det jeg egentlig ville si, var at nå har jeg gitt det jeg får til å gi nå. Når jeg får lønn skal jeg gi mer 🙂 Men er det noen som vet om asylmottak eller lignende i Oslo hvor man kan hjelpe til en kveld eller to? Jeg har ikke mulighet til å forplikte meg til noe, og Røde Kors har kun større frivilligforpliktelser. Jeg skulle gjerne vært med og laget mat, sortert klær organisert mottak og lignende.. Noen som har tips??

  1. Jo, og forresten. Jeg hadde gitt noen penger fra før, og hadde tenkt at det var det jeg hadde råd til. Når du kom med denne oppfordringen, Caroline, fant jeg litt mer penger jeg kunne gi. De pengene hadde flyktningshjelpen med andre ord ikke fått om det ikke var for deg, Caroline! 🙂 Håper du klarer å innse hvilken hjelp du gir disse barna og foreldrene deres <3

 37. Det er så bra at du/dere støtter denne saken og oppfordrer leserne til å gi! Det nytter! Jeg blir helt rørt <3 Takk, tusen takk, Caroline, for at du bruker statusen din til dette!

 38. Hei Caroline! Så flott at dere hadde råd til å gi, og det er kjemeflott at dere har fått med dere leserne også! Respekt for at du tar et tak!
  Likevell oppfordrer jeg deg til å ta en opprydning i både ditt, Nelias og Lars Kristians skap, for de trenger både klær og sko også. Kanskje har dere noe dere ikke bruker lenger, har blitt for smått osv, og dette kan kanskje andre få nytte av. Flere organisasjoner som reiser nedover med feks klær og sko til hjelp.

  Har dere ikke mulighet, er det greit. Men da oppfordrer jeg samtidig de av dine lesere som enten ikke har råd til å donere penger av div årsaker, eller de som kanskje ønsker begge, til å gjøre det, og sjekke hvem i deres nærmiljø som reiser nedover! Takk:)

  (Igjen, stor respekt over hva dere har fått til med denne innsamlingen!)

 39. kristine

  Så glad for at du bruker berømmelsen din til dette. Det er lett å bli kritisert når man har mye penger og et høyt forbruk selv, men du skal jo ikke slutte å leve. Dette er mye bedre enn å gjøre ingenting, slik som fryktelig mange andre sikkert gjør. All respekt til de som prøver å gjøre noe! Alt teller! Håper mange andre bloggere følger på. Kanskje er det mange som ikke tør fordi det lett blir oppfattet som hyklerisk. Å først blogge om materialistiske ting i ene øyeblikket, og dette i andre. Men jeg syns ikke folk skal se det på denne måten. Det må være lov å leve sine liv samtidig som man prøver å gjøre noe viktig for andre. Bra du engasjerer deg Caroline!

 40. Kan dere ikke slutte med å gi Caroline og Lars Kristian oppfordringer med å gi en sum og heller sjekke først!! Herlighet de er gode mennesker med hjerte av gull og starta det hele med en sum på 10 000!!! Ingen andre som er i nærheten av det beløpet engang! Men hennes oppfordring med så mange følgere er, om alle bidrar litt, så blir det mye 🙂 Og sjekk hvor mye som har kommet inn ved hennes blogg, over 60 000 på 18 timer!! Joho så knallbra og flott at mange vil bidra 🙂 Håper tallet bare vil fortsette og stige, sakte, men sikkert utover mnd 🙂 Heia giverne og ikke minst til de flotte menneskene som starta oppfordringen om innsamlingen 🙂 Stolt av dere, ha en fin søndag 🙂

 41. Helene Kristiansen

  Noen mennesker kan liksom ikke gjøre noe riktig, i følge andre. Jeg kan legge meg flat og si at jeg har kritisert deg selv ett par ganger, men jeg kan også innrømme det når noen gjør en god sak, uten å konstant lete etter feil. Jeg syntes det er et utrolig fantastisk tiltak du og LK har gjort her, og når man ser på den summen dere og alle leserene deres har klart å samle inn så får det meg til å tenke på hvor mye vi kunne samlet inn om alle toppbloggerene hadde tatt det samme initiativet. Fantastisk gjort av dere Caroline 🙂

 42. Fantastisk Caroline og Lars Kristian! Supert tiltak <3 Flott å se at dere bruker posisjonen dere er i til å være med å bidra.

  1. Caroline

   Tusen takk, Rikke 🙂

 43. Benedicte

  Hei, ser at dere har valgt å samle inn penger til flyktningene som er godt engasjement. Men å be deres lesere om bidrag når dere da vet at mange av disse er av de yngre og sannsynlig har en mindre inntekt enn dere blir dette egoistisk. Det blir mer riktig at dere tar fra deres inntekt og ikke leserne! Nå som du har gjort dette er det jo ikke du som skal ha takken for innsamlingen, men leserne! Men det er en god sak!

  1. Caroline

   Det er frivillig å gi, Benedicte, jeg tvinger ingen av leserne mine 🙂 Men for å være ærlig så tror jeg de aller fleste av de som leser bloggen min kan avse noen kroner.

 44. Nå ble jeg utrolig glad for å se at du har laget et blogginnlegg om det som foregår i nyhetsbildet. For meg og mange andre rundt meg har verden nesten stoppet litt opp, og særlig av synet av gutten med hodet ned i sanden- grusomt..!! Jeg har faktisk tenkt at det er veldig spesiellt at ingen store bloggere, og / eller kjendiser ikke engasjerer seg mer ( Kun Petter Stordalen) , men nå ble jeg lettet da jeg ser dere bidrar. Da er du fortsatt min favorittblogger! Vi må ikke stoppe å leve vår liv som du skrev, men for at jeg skal kunne leve mitt liv og ha det fint med meg selv så må jeg også hjelpe med å gi de pengene jeg kan. Ha en fin søndag videre! La oss skape en verden der folk bryr seg om hverandre!

 45. Dritbra at dere starter aksjon med alle leserne dine 😀

  Også syns jeg du får sabla mye unødvendig kritikk, kjære deg<3 Syns dere donerte masse penger, og om det er lite eller mye i forhold til lønningene deres er det vel pokker ingen som har noe med. Alle monner drar sier folk, frem til det kommer til dere som kanskje har litt fra før, da blir ingenting godt nok.

  Jeg syns dere er knallfine folk:)<3

  1. Caroline

   Det skulle bare mangle at jeg oppfordret til å bidra 🙂

   Noen vil alltid kritisere, sånn er det bare, det er umulig å unngå :/

   Tusen takk, Sarah <3

 46. Nesten 80.000

  1. Caroline

   Wuhuu 😀

 47. Hjerte mitt gråter for disse menneskene. Vi har levert tepper,solhatter og en bæresele til innsamlingen I nærmiljøet. Oppfordrer andre på Facebook til å Gjøre det samme. Neste uke er det sko og sokker som skal doneneres. Alt dette har gjort inntrykk på både meg og barna mine. Synes det er viktig dem også lærer å gi til dem trengende,selvom dem ikke trenger å vite alt,men synes dem trenger å vite hvor godt I har det I forhold til dem som flykter. Ikke har vann engang. Vi burde virkelig ikke klage.flott engasjement av dere .

 48. Til de som mener at Caroline kan bidra med mer… Se på den summen hun har donert!
  Fantastisk tiltak, Caroline.

 49. KJEMPEBRA! Tommel opp! 🙂

 50. Benedicte

  Utrolig at du kan få så mye kritikk for å arrangere en innsamlingsaksjon for mennesker i nød! Kjempebra tiltak, Caroline! Stå på videre!

 51. Du tjente sikkert mer enn 10000 på dette blogginnlegget alene såååååååååå

  1. Caroline

   Hva mener du nå, Stina? :/ Jeg tjener ikke en eneste krone på å skrive om Flyktninghjelpen.

 52. Jeg er en av dem som maste på deg i forrige uke, og vil bare si at jeg synes dette var et fantastisk tiltak, og jeg er sikker på at du greier å nå det målet, og det er kjempefint at dere gir så stort beløp selv også. Jeg ser du får kritiske kommentarer her, som jeg synes er urettferdige. Jeg skjønner at inntrykket for deg er at «vi» alltid er kritiske, derfor ville jeg bare gi deg et klapp på skulderen og si at jeg tror de som var kritiske på onsdag er imponert nå , og at det du gjør her er MER enn bra nok!! de kritiske kommentarene du har fått her kommer nok fra noen andre. Jeg skjønner at du blir oppgitt, og derfor ville jeg bare presisere at det er ikke sånn at «vi» aldri blir fornøyd, for det blir vi,.men vi er ikke en stor masse der alle tenker likt..jeg vil og si at jeg har merket meg at du er den eneste toppbloggeren som er på banen, og det skal du og ha kred for. Bra jobba!

 53. Fantastisk! Ikke bare er du smart og pen, men også veldig omtenksom og jordnær. Har donert tidligere, men det er aldri for mye å donere. Vi lever altfor godt i verdens beste land, og glemmer ofte at det finnes mennesker i verden som ikke har tilgang til rent drikke vann engang! Ønsker deg og LK alt godt i livet sammen. Klem til lille Nelia 🙂 <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Mariam <3 Du er god, du 🙂

 54. Så bra at du bruker din posisjon til dette! Er alltid noen som skal finne noe negativt, men slike folk bør man nesten bare ignorere. Jeg har ikke så mye å rutte med akkurat nå, men donerte 200 kr til flyktningshjelpen via sms for noen dager siden 🙂 Kommer nok sterkere tilbake ved neste lønn, sånn jeg kan bidra enda mer gjennom dere!

 55. Det er helt utrolig at noen mennesker ikke eier skam! Selv en god sak som dette blir et punkt å kritisere. Gi vel blanke f i hvordan eller hvem pengene kommer fra, via osv. Det viktigste er at vi kan bidra med noe og at pengene kommer dit de skal! Uansett hvor høy/lav inntekten er, har man i et land som Norge noen kroner til rådighet. Har selv donert penger, selv om jeg da må «ofre» noe annet for det. Bare tenk på alle disse menneskene som faktisk ofrer livet!

 56. Camilla M

  Hei Caroline,

  Dette mener eg er tredje gangen eg legger igjen denne kommerntaren. Eg skjønner ikke helt hvorfor, but here goes.

  Eg finner ikke noen informasjon hos flyktninghjelpen om denne organisasjonen er reigionsuavhengig. Vet du dette? Eller vet eventuelt noen av dine lesere dette?

  Eg hadde satt pris på svar.

  Mvh Camilla M.

  1. Caroline

   Hei Camilla! Jeg venter på svar, så det er derfor jeg ikke har svart deg. Jeg tror ikke de er det, men jeg gir beskjed så snart jeg vet – om ikke noen andre vet i mellomtiden 🙂

   1. Camilla M

    Hei,

    Det setter eg pris på, takk skal du ha:-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *