breakfast with a really norwegian view

frokokst carolinebergeriksen union geiranger

frokokst carolinebergeriksen union geiranger frokost

frokokst carolinebergeriksen union geiranger frokostbord

Hei fredag! Jeg daffer rundt i morgenkåpen fortsatt, sitter ved det runde bordet midt i disse vakre omgivelsene og jobber litt. I dag våknet jeg med hjertet i halsen og lurte på hvor både vi og Nelia var. Måtte bruke flere sekunder på å fordøye rommet og omgivelsene før jeg husket. Er det ikke ekkelt når det skjer? Klokken var så vidt blitt seks, jeg tror jeg har en innebygd vekkeklokke for dette tidspunktet, ettersom det er da jeg vanligvis står opp. Jeg sovnet igjen og våknet ikke før frokosten banket på døren klokken ni! Magisk! Jeg føler meg mer uthvilt enn på lenge, noen ganger skal det ikke mer til. 

frokokst carolinebergeriksen union geiranger lasse

IMG_6555_1

frokokst carolinebergeriksen union geiranger croissant

frokokst carolinebergeriksen union geiranger caroline

frokokst carolinebergeriksen union geiranger ck

frokokst carolinebergeriksen union geiranger kaffekopp


Vi hadde en nydelig 3-retter i går, og fikk hele restauranten for oss selv ettersom vi ikke ønsket buffet. Haha, det var fantastisk! Etter maten gikk vi ned i baren og hørte på livebandet, koste meg gløgg med å se på de som svingte seg på dansegulvet. Liker at folk mister hemningene til tider og bare danser som om det gjaldt livet. Jeg tror faktisk det finnes ekte danseglede i veldig mange!

Nå skal vi bare sitte og jobbe litt med hvert vårt før vi har en spatime. Så går vel bare dagen litt på behagelig autopilot, tenker jeg. Det passer meg utmerket akkurat nå. Jeg skal lade opp til uken og uken etter der, det er jo så spennende alt som skjer fremover 🙂 

Jeg håper alle dere har det fint! Sender dere en stor klem og er så takknemlig ♥ 

[showhide type=»post» more_text=»show english translation» less_text=»show less»] 

A good morning to you and happy Friday! Currently status: working on this table with this absolutely stunning view. I can’t complain! Woke up around six this morning and panicked as I didn’t understand where Nelia was or where we were until I cleaned up my mind and remembered. Hate it when that happens! I fell asleep again and didn’t wake up until nine. Me oh my! I feel so good right now. Guess I needed the extra sleep 🙂 

We are heading for the spa in a few and our plan is to just stay there a few hours. Relax, breath and find some peace. I need to gather some energy before next weeks schedule – and the week after. I am so grateful for all the things I have ahead! 

Wish you all the best and a great Friday ♥ 

[/showhide] 

40 kommentarer

 1. Hvor mye koster det å bo i suiten?
  Og hvor mye koster en sånn frokost på rommet?

  1. Caroline

   Alle priser står her https://www.hotelunion.no/no/category/offermain/rom/ og frokost på rommet er inkludert i denne suiten 🙂 Vi har den uten hamam, men med boblebad 🙂

 2. For et hotell!! Det ser jo nydelig ut

 3. Så kjempe kos ut 🙂
  Digget den calvin klein boxeren 🙂 Hvor er den fra?
  Riktig fin dag 🙂

  1. Caroline

   Jeg bestilte via asos 🙂

 4. Det så helt fantastisk ut! Geiranger ser så flott ut. Riktig god helg til dere 🙂

  1. Caroline

   Det er det! Norge på sitt beste 🙂 God helg, fina!

 5. This looks so stunning. Enjoy your stay you two.

  Hugs,
  Christine | http://www.vogueuplikethis.com

 6. Hihi, dette er som å sjå utsikten heime hos mams og paps – berre at den er eeenda meir storslått (i mine auge). 😀 😀 Ikkje rart at Disney lagde Frozen med inspirasjon frå Norge, naturen er jo heilt fantastisk!

  1. Caroline

   Heldige deg! Og foreldrene dine 😉

   Nei, det er ikke rart! veldig stas for oss nordmenn også 🙂

   Klem til deg, Heidi!

 7. Så nydelige omgivelser! og sånn en deilig og fredelig stemning i bildene 🙂 Geiranger er vakkert <3 Har det regnet der i dag? Det har det iallfall her, og det er ikke så langt unna 😉 Ønsker dere en herlig helg! 🙂

  1. Caroline

   Det regner i dag! Veldig synd, men likevel litt ok, for da har vi bare vært på spa i noen timer 🙂 En herlig helg til deg også, Marita!

   Klem!

 8. Så god den frokosten så ut! Ah – ble helt sulten her jeg sitter 🙂

 9. Kort innpå når du igjen står i medias søkelys.

  Elsker veskene dine, og bildene var fantastiske. Alt bestilt den største vesken av min mann.

  Ang Det Nye bildene, love it.
  Skjønner meg ikke på debatten rundt rumpebildet, du ser fantastisk ut. Et sundt og godt forbilde, som trener, spiser sunt og tar vare på deg selv.
  Elsker at du tørr, elsker at du gir blaffen i kritikken fra kjerringer og rødstrømper!!!

  Stå på Caroline, man hører oftes de som roper høyest, men tviler på de er flertallet :o) Ha en fantastisk helg!

  1. Caroline

   Tusen takk, Karin 🙂

   Ha en fantastisk helg du også <3

 10. Ser deilig ut! Men, altså, nå må du slutte å spise bokstavkjeks!Det har vært litt mange «skriveleifer» i det siste!

  1. Caroline

   Haha 😀 Beklager, skal skjerpe meg 😉

 11. Ser helt nydelig ut! Kos dere max og ha en fin helg! Satt og leste litt om det som har kommet om rompebilde ditt og bare måtte skrive til deg – at jeg heier på deg, jeg syntes du er fantastisk – og et flott forbilde på alle plan! Jeg digger deg!

  1. Caroline

   Tusen takk, Karen! 🙂 Det setter jeg stor pris på <3

 12. Jacqueline

  Hei Caroline:) Gratulerer med flott veskekolleksjon, veldig kult! Eg ska innrømme at eg nylig starta å stikke innom bloggen din, syns eigentleg at du e veldig inspirerande og virka som ei hyggelig jente. Syns folk kan ve harde mot deg, men berre drit i da og gjer da du vil. Eg blir ihvertfall motivert av deg til å starte med trening etter eit lite (les: for langt) opphald. Trur livet hadde vore ein drøm hvis ein hadde hatt deg som PT:D

  God helg til deg og dine!

 13. Tiril Sunde

  Hei, min 14-åring spurte meg i dag om hvorfor du stiller opp med bar rumpe på forsiden av Det Nye. Hva slags svar tenker du vi skal gi til våre unge jenter som har deg som forbilde? Hva er budskapet ditt ?

  Mvh Tiril Sunde

  1. Vi har to jenter på 12 og 16 år,å begge to synes bildet var kjempe fint. Så det er ikke alle som synes dette er dumt

 14. Hei, jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om det grusomme som skjer i Middelhavet. Du har så stor innflytelse, og hvis du kunne skrive noe om hvordan folk kan hjelpe hadde det vært fint. Hvis alle gjør litt kan vi gjøre en stor forskjell. Mange vil sikkert hjelpe, men de vet ikke hvordan de skal, her kan du hjelpe til med å informere.
  Håper du har en flott helg☺️ Klem❤️

 15. Fint inne på hotell Union 😉

  Der har eg jobba litt her og der – koselig; )

  Anbefaler alle ein tur til Geiranger

  Smil – monika

 16. Kjære, søte, fine Caroline, kan du ikke være så snill å skrive noe om flyktningekatastrofen som pågår, og hva du evt gjør for å hjelpe? Du har en unik mulighet til å påvirke folk til å gjøre en innsats, samle sammen klær, gi penger! Livet vårt stopper ikke opp selv om det gjør det for mange av de uheldige flyktningene, men vi kan i det minste bruke en liten halvtime av våre travle liv på å gjøre livet litt mer levelig for de som kommer!

 17. Ser ut til at dere har en romantisk og fin tur:) du ser så nydelig ut om dagen, og bilde i Det Nye er så smashing. Din kjære mann må være meget stolt:)
  Men hvordan holder du alle disse kommentarene som folk lirer tur seg på ett viss forum. Det er jo ikke en ting du gjør som er bra.
  Kos dere masse på tur:)

 18. Heihei Caroline
  Jeg er stor fan av bloggen din, og har over tid merket hvor utrolig stor innflytelse du har på leserne!
  I forbindelse med flyktningene i Syria, har jeg valgt å starte et innsamlingsprosjekt gjennom flyktninghjelpen, og lurer derfor på om du kunne kommentert dette på bloggen din 🙂
  Jeg har så inderlig lyst til å hjelpe de som trenger det mest!
  Denne kommentaren trengs ikke å publiseres ved innlegget, men jeg setter utrolig stor pris på om du vil vurdere forslaget mitt!

  https://hjelp.nrc.no/hjelp-flyktninger-paa-vei-over-middelhavet-/3-1470?v=20150904161207&justEdited=true

  Ha en fortsatt fin dag og helg 🙂
  Med vennlig hilsen Celine

 19. Hei!
  Prøver igjen jeg. Har du vurdert å bruke din stemme til å gjøre noe for alle de som er på flukt?

 20. For en plass! Der skulle en vøri 😉
  Men oioioi så mye tyn du får i kommentarfeltet og på KG.. Det virker nesten som noen bare må «ta» deg på noe, hele tiden, uansett hva. Det blir litt latterlig hele opplegget. Jeg er kritisk til endel ting i forhold til blogging og eksponering av barn og slikt, men jeg FATTER ikke at det skal være mulig å henge seg så til de grader opp i ALT du foretar deg, dreie det til negativt, kritisere deg og mannen din for hver minste ting. Det liker jeg ikke. Å forholde seg saklig burde være et minimum. Skulle gjerne gitt deg en klem, for uansett hvor uenig noen er, synes jeg dette minner om en heksejakt.
  God helg til begge to!

 21. Nydelige bilder <3 Geiranger (og Norge generelt) er bare helt fantastisk! Også fikk jeg litt lyst på frokost når jeg så disse bildene (og klokka er sånn kvart over åtte på kvelden, haha)

 22. Cecilie

  Wow! Så fantastisk koselig det såg ut.
  Du må nesten sjå filmen bølgen og no da, for å sjå om du tørr deg tilbake til Geiranger..
  Nyt resten av helga, fantastiske Caroline! Du er eit forbilde for store og små 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 Glad jeg ikke så den før vi dro :p Men ja, har veldig lyst til å se den 🙂

 23. Ser nydelig ut! Hvor er det hvite skjørtet ditt fra?

  1. Caroline

   Det er fra HM 🙂

 24. lissconnie paixao

  Suuperfine vesker:)) Mannen min skal vite hva jeg ønsker meg til jul i alle fall:)
  Kos dere max i helgen,og håper du er stolt av deg selv:)Flinka

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 25. Hei
  Legger aldri igjen kommentarer på blogger, Mn denne gangen…. Du er nydelig, du er sykt godt trent og ei herlig mamma! Med klær på ! Med hodet på rett plass! Med hjertet utenpå….. Du trenger ikke sette deg i en posisjon hvor dine nærmeste lurer på hvorfor du må vise rumpa bar til Norges befolkning… Du er jo rå!!! Du var et forbilde.. Jeg ble bare litt trist av hele greia.. Mn stå for det du gjør og håper du ikke angrer… Neste gang håper jg du stoler på at design av vesker og treningsinspirasjon gir oss så mye mer enn et bilde som er et herremagasin «verdig»… Du er flott,C.. Stol på det! Beste hilsener .

 26. Fin suite. Hva synes du om situasjonen til de syriske flyktningene?

  1. Caroline

   Ja, den er helt ærlig!

   Jeg synes det er helt fryktelig, og det gjør vondt langt inn i hjertet mitt å lese om de :/

 27. Benedicte

  Du skulle jo også bare danset, og sluppet alle hemninger 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *