adax by caroline berg eriksen: nelia

Jeg har gitt veskene mine navn etter noen som betyr mye for meg, og i dag vil jeg presentere dere for Nelia. 

carolinebergeriksenadax nelia2

Nelia er den minste skuldervesken i kolleksjonen, og den kommer i både sort og rød. Faktisk kommer alle veskene i sort og rød, ettersom dette er to farger jeg aldri får nok av. Sort kan brukes til alt, rødt kan brukes de dagene du ønsker å dra inn elementer som virkelig synes i et antrekk – begge deler er klassisk og tidløst. 

carolinebergeriksenadax nelia

Jeg brukte litt tid til å finne ut av hvordan jeg kunne sette et personlig preg på min egen veskekolleksjon, for selv om akkurat dette kanskje kan høres enkelt ut, blir det med ett veldig vanskelig når du plutselig står midt i prosessen du aldri trodde du skulle stå i. Dersom jeg skal beskrive min egen stil med ett enkelt ord, må jeg si at den er klassisk. For selv om jeg fint kan ha litt tøffere stil en dag, med jeans og t-skjorte, og en annen dag ha skjørt i ankellengde og en pologenser, ender jeg alltid opp med rene linjer og en klassisk kombinasjon. Skal jeg velge farge på leppene, velger jeg alltid det røde, og røde negler  var noe jeg hadde så ofte en periode, at negledesigneren min nærmest tvang meg til å eksperimentere med noe annet. Så da Adax og jeg snakket litt om stil og hva som er meg, gjorde vi det tilslutt veldig enkelt: røde elementer måtte med og det er derfor jeg har valgt disse fargene på alle veskene mine. I tillegg ønsket jeg å tilføre noe rødt til det sorte, så jeg har latt alle veskene få rødt för – bortsett fra weekend- / treningsbagen. Det røde föret har verdens deiligste farge og tekstur, gled deg til å kjenne på det! 

carolinebergeriksenadax nelia3

Jeg har lenge savnet en veske i denne størrelsen, som ser akkurat slik ut, og her har jeg latt meg inspirere av en av mine favorittvesker – Mulberry Lily. Dette er en veske jeg har brukt mer enn noen andre, men det er flere ting jeg likevel har savnet ved den – blant annet at den er litt mindre uten å bli for liten. Jeg har savnet at den ikke har flap og jeg har savnet en stropp som er justerbar, så alt dette har jeg laget i Nelia – i tillegg til flere andre finesser jeg mener er et must i en medium stor skulderveske. 

carolinebergeriksenadax nelia4

Denne dusken kan du velge å ta bort, eller feste andre steder. 

carolinebergeriksenadax nelia5

Håper dere liker den! 

150 kommentarer

 1. Er jeg sensurert fordi jeg sa jeg synes det er altfor mye annonser/reklame på bloggen nå? Sa også at veskene var fine da…

 2. Jeg synes det blir helt feil at så mange skal kritisere Caroline for ikke å skrive om denne flyktningkrisen. Visst er det en forferdelig tragedie, men dette er en mote- og skjønnhetsblogg, ikke en politisk blogg. Caroline bryr seg helt sikkert om disse flyktningene selv om hun ikke skriver om det på bloggen sin. Det er greit at hun har stor påvirkningskraft, og om hun vil skrive et innlegg om det så er det vel og bra, men slutt nå å kritiser henne for å «bare fokusere på vesker i en slik tid» for dette er som sagt en mote- og skjønnhetsblogg, og jeg mener det blir helt feil å spy ut eder og galle mot henne for at hun ikke skriver om det her. Jeg ser ikke at de politiske bloggene skriver om skjønnhet og livsstil, da hadde kritikken haglet! Så la en skjønnetsblogg være det den er, så kan de riktige mediene som TV2 nyhetene og vg.no ta seg av flyktningkrisen. Husk at denne bloggen ikke reflekterer hele livet til Caroline. Den har fokus på skjønnhet, helse og livsstil. Hun er nok mye mer enn bare det (uten at jeg kjenner henne personlig), men la nå bloggen være det den er ment å være. Det finnes mange kriser i verden hun kunne fokusert på, men da hadde plutselig dette blitt en politisk blogg, og det er ikke intensjonen. Hun bryr seg om verden, men i fare for å gjenta meg selv: Dette er ingen politisk blogg!

  Og rumpebildet er for øvrig smashing, hadde jeg hatt sånn rumpe hadde jeg også vist den frem! Der ligger det mye hard trening bak! Supercreds!

 3. Mathilde

  Herregud så kult for Nelia å få en veske kalt opp etter seg! Tidløs veske med kule detaljer- elsker, elsker, elsker det røde foret! Også dusken som har fått navnet Hugo da! stilig. Får LK også æren? Hehe

 4. Camilla

  Hei! Caroline Berg Eriksen har en jobb der hennes eget navn og liv er merkevaren og det som skal selges. Dette har hun lykkes ekstremt godt med gjennom sin blogg. Jeg mener det at å designe vesker, samt være på forsiden av Det nye er en stor del av det. Altså at samarbeidet med Adax er jobben hennes. Caroline skal da virkelig ikke kutte ut dette selv om verden står midt i en stor krise. Jeg har vært på jobb hele denne perioden og har til og med hatt mange fine opplevelser. Hvorfor skal Caroline stoppe sin jobb? Norge er ett supert land å bo i. Men jeg syns at vi mange ganger ødelegger dette med å behandle våre medmennesker dårlig. Hvis man ikke liker veskene blar man videre. Man sier ikke at det er galt å utføre jobben sin.

 5. Eg elska den, kjem absolutt til å bli ein favoritt 🙂

 6. Charlotte K

  Hei Caroline! Jeg liker veskene dine kjempegodt. Har et spørsmål om Anette sportsbagen. Jeg er på utkikk etter en veske jeg kan ha på jobb, og jeg trenger plass til 15″ laptop. Kan denne vesken passe til det, eller er det mer en sportsbag som navnet tilsier? 🙂

  Mvh Charlotte

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Ja, den rommer fint en 15″, og vel så det 🙂

   1. Hva er prisen på vesken?
    Vanvittig fin Caroline!!!

   2. Caroline

    1699,-

    Tusen takk 😀

 7. Joda Maria, – mote og skjønnhetsblogg- Det er lenge siden denne bloggen kun hadde fokus på dette… Det hjelper absolutt ingenting hvor mye mange skal oppelske og forsvare. Caroline har sterk påvirkning på mange, og hadde tjent på å ta et oppgjør med seg selv og bli sitt ansvar mere bevisst.

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 8. Den er så fin den vesken… Jeg tror jeg foretrekker den røde versjonen du viste på insta men den sorte er jo bare nydelig den og. Elsker det røde foret ☺ Litt sånn Louboutinaktig ☺

  1. Caroline

   Tusen takk, Maria 😀

 9. Natasha

  Synd du av alle lager så vakre vesker som er i skinn. Dumt av flere ting som at jeg ikke kommer til å kjøpe den og at du støtter dyremishandling…

  1. Caroline

   Hei Natasha! Skinnet i veskene til Adax kommer fra dyr i matproduksjonen, og sikrer at hele dyret blir brukt 🙂 De stiller også strenge krav til hvordan dyret behandles. Skinnproduksjonen til veskene mine har derfor ingenting med dyremishandling å gjøre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *