geiranger for to

geiranger union caroline berg eriksen terrasse

Etter en roadtrip som ble lenger enn ventet fordi vi bestemte oss for å stoppe i byen, kjøre tilbake fordi vi hadde glemt noe og fordi vi bestemte oss for å bruke god tid på utkikkspunktet for en gangs skyld, er vi omsider fremme på hotell union. Her skal vi bo til lørdag, og ettersom vi ikke reiste på tur til utlandet disse dagene, men i stedet tar noen romantiske døgn i det fantastiske landet vårt, har vi sjekket inn på en av de fineste suitene de har her, og det er jo bare så fantastisk flott! 

geiranger union caroline berg eriksen suite

IMG_6220

geiranger union caroline berg eriksen frukt

geiranger union caroline berg eriksen sov

geiranger union caroline berg eriksen stue

I morgen gleder jeg meg til frokost på rommet, noen timer i det deilige boblebadet og spabehandling. Vi har bestilt time begge to – ikke wrapping eller lyskedrenasje 😉 

geiranger union caroline berg eriksen boblebad

geiranger union caroline berg eriksen bobler

geiranger union caroline berg eriksen prosecco


Nå skal vi snart ned i restauranten og bare nyte – disse dagene har jeg virkelig sett frem til! Jeg må si tusen, tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene jeg har fått til nå på kolleksjonen med adax. Jeg er så ydmyk og uendelig glad for hvert eneste ord, at dere vil ikke tro det! Jeg gleder meg til å vise dere mer – det kommer allerede i morgen! Stor klem til de fineste leserne ♥ 

 

46 kommentarer

  1. Caroline

   Det gjør vi <3

 1. Så romantisk 🙂 Kos dere masse!
  Spa hørtes aboslutt ikke feil ut 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Hanne 🙂 Spa er aldri feil 😀

  2. Caroline

   Tusen takk, Hanne 🙂 Spa er aldri feil 😀

 2. Therese

  Legger egentlig bare igjen en kommentar for å si at du må hilse LK og si at han er kongen over snapchat. Utrolig morsomme snap han sender av deg og ham og så ble jeg faktisk rørt av mystoryen hans i går som omhandlet oppveksten hans. Jeg synes dere er et supert par som utfyller hverandre perfekt! Gleder meg til å se resten av veske kolleksjonen din, den var virkelig stilfull og absolutt min smak da jeg går for klassisk stil. Og du; for et cover da på Det Nye! Jeg bøyer meg for deg Caroline nyyt kvelden!

  1. Caroline

   Hei Therese 🙂 Det skal jeg si til han, da blir han glad 😀

   Tusen takk 🙂

   1. Jeg trodde det var LK som godkjente kommentarene dine, før du fikk lese dem? Så da har han vel allerede sett denne?

    … eller var det kanskje ikke sånn likevel?

   2. Caroline

    Som regel er det han, men det er jo ikke alltid han har tid, og da gjør jeg det 🙂

 3. Hei Caroline! Ønsker meg et innlegg om Det Nye-forsiden der du er nokså avkledd. Lurer på hva tanken bak er og hvorfor du valgte å gjøre dette? Ble litt overrasket da jeg så det, men vil ikke dømme og er interessert i å høre din versjon

 4. Jovist er her fint inni fjorane — nyt dagen i morra er det meldt regn .

  Flotte fine vesker du kommer med —- smil — monika

 5. Herlighet så flott!! Der vil dere nok trives og ja er så enig med deg at vi må bruke dette vakre landet vårt 🙂 Kan nesten ikke vente til i morgen med mere veske info, husk å ta med pris a 😉 Må nok ha to av de veskene jeg altså, la min elsk på to av de:-) Ennå jeg har ikke sett alle!! Så du var på coveret av Det Nye også, du er i vinden om dagene 😉 Coveret = modig og kult! Ala Kim Kardashian style;-)

 6. Solveig

  Anbefaler VELDIG stillerommet i spa-avdelinga. Legge seg i dei fantastiske stolane, nyte en kopp te, lese ei bok eller berre vere til og nyte utsikta. Det er min mest luksuriøse batteriladder 🙂

  Kos deg!

 7. Monica M. Bergsvann

  Hei!

  Hvor er capsen/lua fra? Tenker på John Lennon hver gang jeg ser den typen. :o) ;o) He he.

  Kos dere i Geiranger.

  Monica M. B.

  1. Caroline

   Den er fra Lindex 🙂

 8. Katja Madelen

  Elsker virkelig bloggen din – det har utrolig bra kvalitet på alt fra bilder til tekst til design. Det er en ting jeg lurer på, og du har sikkert skrevet det et sted så jeg beklager om du må gjenta deg, men hva slags kamera og objektiv er det du bruker? Jeg er på utkikk etter noe nytt og jeg elsker kvaliteten på bildene dine! Det er akkurat det jeg leter etter.
  Gleder meg til neste innlegg! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Katja! Så utrolig hyggelig at du synes det 😀

   Jeg bruker Canon 6D, med Sigma sine 35mm og 50mm Art f1,4 objektiver. I tillegg har jeg Canon 17mm – 40mm f1,4, og Sigma 105mm f2,8 🙂

 9. Det er så gøy å følge dere på snap, spesielt når dere legger ut litt mer enn dere vanligvis gjør 😀 Så jatakk til mer av det!!

 10. Åh, for en utsikt! Og for et rom.
  Boblebad og spa hørtes ikke feil ut nå, ikke i det hele tatt 🙂 Kos dere med en fantastisk parweekend!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 11. Lyskedrenasje hørtes fryktelig ut 😉

  1. Caroline

   Haha 😀 Jeg mente lymfedrenasje :p

 12. Såå flott altså!! Og gratulerer så mye med adax kolleksjonen din! De veskene havner rett i «må bare ha» listen, haha! Smellvakre!
  Kos dere masse i Geiranger, har du sett filmen «bølgen?» Ikke? Det må du! Men ikke mens du er der, vent! Haha! Ha en fin kveld og et fint opphold videre!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Jeg har ikek sett den, men vi var på nippet til å se den på onsdag.. LITT glad for at vi ikke gjorde det 😀

 13. Nyt dagene, dere to! Du er bare rå, Caroline, så flott. Nydelige, kule og rå vesker, kjempefin reportasje og bilder i Det Nye, du suser avgårde:) takk for at du deler! Det er inspirerende og herlig å følge deg !

  1. Caroline

   Tusen takk, Elle 😀 Tusen takk for at du følger meg <3

 14. Hei :-)WOW! Gratulerer så mye! 🙂 Så utrolig gøy med egen veskekolleksjon da,du er jo bare superdyktig, bildene er helt nydelige ,du ser jo ut som en supermodell , gleder meg til de kommer i butikk, og til flere bilder ,trenger både clutch, lommebok ,og sikkert en ny veske også hehe. Og coveret på Det Nye da, bilde er jo bare helt rålekkert, for en flott rumpe du har,du har all grunn til å være superstolt av deg selv,med alt du gjennomfører ,med en utrolig dyktighet,en kommer ikke dit du er ,uten å jobbe steinhardt altså,det er jeg helt sikker på:) Kos deg masse ,med din kjære,på det fantastiske stedet. Klemmer 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Mona 😀

 15. For et FANTASTISK rom dere har fått dere. Nærmere naturen tror jeg ikke man kommer. jeg er veldig misunnelig 🙂
  kos dere videre 🙂

 16. Hei
  Det var et utrolig vakkert sted! Du må skrive om hvordan hotelloppholdet har vært senere! For dit har jeg lyst til å dra!

 17. Hei, så hyggelig at dere nyter oppholdet! Fantastisk vertskap og nydelige omgivelser! Og interiøret på hotellet og i spa er det jeg som er ansvarlig for sammen med fam Mjelva!

  1. Caroline

   Da har du gjort en god jobb 😉

 18. Mummitroll

  Hei! Kan jeg spørre hva du bruker av spray eller andre hold-produkter for å få den fine innsvingen nederst i håret ditt til å holde seg utover dagen?

 19. Benedicte

  Union er amazing! Skrev bacheloroppgave om Geiranger og da fikk vi bo gratis på hotellet, spise deilig mat og prøve spaet! Gjett om det var fantastisk for to fattige studenter 🙂

 20. Hei!

  Godt å sjå at de nyt det gode Vestlandet har å by på. Vi treng alle litt pusterom innimellom 🙂

  Det er utruleg mange innom bloggen din dagen, noko eg forstår godt, for den er verkeleg inspirerande! Har du tenkt å skrive noko om flyktingsituasjonen? Veit det ikkje er ein del av imaget til bloggen, men sidan det er så mange innom, kanskje du kunne tipsa om feks ein god innsamingsaksjon eller ein god organisasjon å støtte?:-) Eg er sikker på at du bidrar, så kanskje du vil dele eit par tips med oss?

  God vestlandsferie vidare!:-)

  1. Kristin

   Dette håper jeg også på.

  2. Kristin

   Det håper jeg også du kan gjøre. Jeg liker vanligvis bloggen din..men nå om dagen blir det lite interessant med mote,velvære og overfloden vi har her i Norge. Jeg har ikke spesielt mye,men det jeg trenger og mer til. Jeg prøver å gi så mye jeg kan. Håper du kan gå foran og få med leserne dine! Det ville gledet mange (Nå mener ikke jeg at du ikke skal leve som du gjør altså) Kos dere med hverandre!

 21. Så fantastisk, hvilket hotell er dette? Kos dere <3<3

  1. Caroline

   Hotell Union Geriranger 🙂

 22. Er oppholdet sponset? 🙂

  1. Caroline

   Nei, da hadde det vært merket 🙂 Hadde ikke hatt noe imot og fått det sponset da :p

 23. Syns ikke du at du burde belyse den store tragedien som verden står overfor nå. Oppfordre folk til å hjelpe flyktningnene.

  1. Caroline har på ingen måte noen plikt til å belyse dette.

 24. Ååå, på det første bildet der ligner du på Sandra Lyng Haugen!

 25. Hei. Litt utenom tema men må bare spør om du har noen tips til hvordan jeg kan tøye ut etter trening. Løper ca 45 min hver dag. Men blir like støl hver gang 🙁 kanskje du har skrevet om det før men fant det ikke akkurat nå. Så fryser jeg veldig også! Hjelper ikke med hverken kaffe eller varm dusj! Takker for svar 🙂
  Hege

  1. Caroline

   Tøying har hittil dessverre ikke vist å ha noen effekt på muskelstølhet etter trening, så det er tvilsomt at det vil hjelpe. Om du har tøyd, og ikke merket noe bedring, så er det sikkert derfor. Muskelstølhet er også et tegn på en god treningsøkt, så du kan jo ta det som et kompliment 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.