caroline berg eriksen for adax

ADAX AW15_1

Endelig er dagen her, og jeg kan fortelle dere hvorfor jeg har vært så hemmelighetsfull i en lang periode: jeg har designet en helt egen veskekolleksjon for Adax, og jeg er så utrolig stolt! 

ADAX AW15_2

Veskene består av fem helt fantastiske modeller: en weekend- / treningsbag, en stelleveske / hverdagsveske, en mindre hverdagsveske, en clutch, en lommebok samt en helt nydelig nøkkelring. 

ADAX AW15_3


Jeg har vært med på hele designprosessen, og alt fra fargevalg, skinnkvalitet, form og fôr er så fantastisk nydelig og gjennomført, og jeg gleder meg virkelig til å fortelle dere mer om alt sammen. Ikke minst til å vise dere bilder! Adax er en familiedrevet bedrift som med årene har vokst i Danmark, de har samarbeidet med både Stine Goya og Carin Wester – og nå altså meg. Jeg kan nesten ikke tro det! Underveis har jeg jobbet tett sammen med både Eugen og adaxdesigner Naja, helt fantastiske mennesker! 

caroline berg eriksen for adax prosess

caroline berg eriksen for adax prosess 2

caroline berg eriksen for adax prosess 6

caroline berg eriksen for adax prosess leppestift


I kolleksjonen har jeg hatt stort fokus på små detaljer og den er rett og slett inspirert av mitt eget univers – og dermed håper og tror jeg at den også vil passe veldig mange kvinner i samme situasjon: som karrierekvinne, mor og treningsentusiast. I tillegg er veskene så klassike at de vil være aktuelle sesong etter sesong. 

caroline berg eriksen for adax prosess 3

caroline berg eriksen for adax prosess 4

caroline berg eriksen for adax prosess 5

– kampanjebilder by adax / backstagebilder by frederic esnault – 

Jeg er så utrolig stolt, og jeg håper virkelig at dere vil like dem! Dette er en drøm som går i oppfyllelse, og jeg må nesten klype meg selv i armen. Jeg håper dere følger med videre for mer informasjon. Kolleksjonen vil være i salg hos din lokale adax-forhandler fra 17. september, og jeg skal på tour rundt omkring, men mer informasjon kommer løpende 🙂 

232 kommentarer

 1. Christine

  Ååå,nå vet jeg hva jeg skal ønske meg til jul av samboer. På det første bildet ligner du veldig på Ellen Pompeo(Meredith Grey), veldig vakker!
  Og jeg DIGGER den førstesiden din i Det Nye,du ser smashing ut!

 2. Wow! Så stilige vesker. Kunne tenke meg å kjøpe en sånn.

  1. Caroline

   Tusen takk, Marry 🙂

 3. Så spændende! Kan taskerne også købes i Danmark? 😀

  1. Caroline

   Det er jeg ganske sikker på, men kan sjekke det opp. Du kan uansett bestille de på nett 🙂

 4. Så sinnsykt nice!!! De veskene var helt nydelige!! Og du var nydelig på bildene! Bilde nr 1 var du veldig pen på – liker hårfargen!

  1. Caroline

   Tusen takk, Hilde <3

 5. Wow!! Så flink du er. Jeg må ærlig innrømme at etter jeg la deg til på snapchat, liker jeg deg enda bedre som person! Du virker jo bare så god, tvers gjennom.

  Er de å få tak i på nett en plass? Vet ikke om de har Adax i noen butikker i Ålesund. Har allerede funnet min favoritt

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   De har en butikk som selger Adax i Ålesund, du finner hvert fall oversikten her: http://adax.dk/retailers/norway1 🙂

   1. Tusen takk 🙂 Da må jeg ta meg en tur dit! God helg 🙂

 6. For noen fantastiske vesker!<3

 7. Som du lignet på Ellen Pompeo på disse bildene!! På det nederste var dere jo helt like. Og elsker formen på veskene, og de stilige detaljene. Skikkelige lekre er de! Har lyst på, men vanskelig å vite hvilken jeg skal velge;) Kan ikke kjøpe alle som student:/

 8. Herlighet for en digg forside i siste utgave av «DetNye» , ikke tacky AT ALL! Veldig pent, modent og lekent bilde,well done Caroline ! Den forsiden skal du ta med rak rygg:) Veskene var pene, litt «knock off» og lite inspirert, men de selger nok som varmt hvetebrød, noe jeg aner var meningen med designet.

  1. Caroline

   Tusen takk, Thea 🙂

 9. OI! Der har du talent vettu!!!!! Om du har designet og ikke bare lånt navnet ditt, så er dy SYKT FLINK!!!
  Den andre vesken var helt RÅÅÅ! En stor-veske fasong i lite format, med nydelig lenke! En av de beste veksene jeg har sett på åresvis!!! EEEELSK!
  =)=)=)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Nei, jeg har vært med på hele prosessen fra materiell til design. Et utrolig spennende og morsomt prosjekt 🙂

 10. Flotte vesker Caroline! Jeg har nettopp kjøpt en ny fra YSL, men tro om jeg må investere i en ny til julebordsesongen? Jeg tror den minste hverdagsvesken med lenke hadde blitt perfekt!

  Jeg lurer foresten på hva du legger i ordet karrierekvinne? Ville du definert en lærer eller en sykepleier (begge med høyere utdanning) som karrierekvinne? Eller mener du kun kvinner som spaserer i stiletthæler og/eller jenter som er vellykket i sosiale medier? Jeg er nysgjerrig! 🙂

  Ha et supert opphold på hotellet! Det så fantastisk ut! 😀

  1. Caroline

   Tusen takk, Leah 🙂

   En karrierekvinne er for meg en kvinne som hele tiden søker utvikling innenfor sitt felt og som ønsker/forsøker å stige i gradene. Det kan helt fint være en lærer eller en sykepleier, for meg er det hvert fall uavhengig av hvilket yrke man har.

 11. wow, utrolige flotte bilder!! og veskene ser fantastiske ut

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 12. Buhu; du gråter når du leser om flyktningene, men samtidig må livet gå videre?

  Dette blir så innmari provoserende. Her har du folk som velger å reise ned og hjelpe 60/70 flyktinger (jamfør den artikkelen om kvinnen på litt over 40 som hjalp det hun kunne), også skal norges mest profilerte blogger gråte litt om kveldene og heller leve som vanlig?

  Hva om du kunne brukt din posisjon til noe (UTEN Å TJENE PÅ DET SELV)???
  Som f.eks å donere salget av ei av vesketypene til flyktningene?

  Du hadde hatt SÅ godt av å tatt seg ei uke fri og reist ned til Kos. Testet ut litt frivillig/humanitært arbeid.

  1. Caroline

   Heidi: Du vet ingenting om hva jeg gjør/har gjort for flyktiningene. Så spar meg for den latterlige kritikken du kommer med der. Alle kan ikke reise ned dit og drive med humanitært arbeid, det håper jeg du forstår. Eller mener du at løsningen er at samtlige mennesker i vesten slipper det de har i hendene og reiser nedover?

   1. Men hva du gjort/tenkt å gjøre ?
    Du er en av landets største bloggere med en unik platform til å belyse denne saken og med mange samarbeidspartnere som kan bidra og donere klær og andre nødvendigheter.

   2. Alle kan gjøre NOE. Du kan donere utstyr, jobbe med samarbeidspartnerne dine om donasjoner, rette søkelyset på det behovet som er for at folk melder seg som flyktningeguide gjennom røde kors, i det hele tatt bruke den unike posisjonen du har til å nå ut til folk nå som der faktisk er en nasjonal dugnad om en akutt krise. Jeg blir ganske flau på dine vegne når du faktisk kjefter på lesere som ber om engasjement i denne saken. Det reflekterer ikke bra på verken deg eller samarbeidspartnerne dine.

   3. Caroline

    Det er ingen her som har bedt om engasjement, Bea. Tvert i mot er det usaklig kritikk på syltynt grunnlag, noe helt annet. Om noen hadde spurt, på en normal måte, om jeg kunne skrevet om det, så hadde det vært et fornuftig bidrag. Det enkelte gjør her er bare destruktivt, synd at de ikke ser det selv.

   4. torill

    Enig med deg Caroline. Hadde budskapet vært et ønske om at du skulle bidra med noe positivt på bloggen din angående flykningskatastrofen hadde det helt klart vært en fordel å gå frem på en annen måte. Slik som det legges frem her vitner det som om at det er et ønske om å ta deg, som er hensikten med innlegget.

   5. Caroline

    Takk, Torill 🙂

    Helt enig med deg! De fleste som er kritiske og kobler inn flyktningskatastrofen, er mer opptatt av å skrive usaklig kritikk, fremfor å belyse det som er det reelle problemet. Det virker faktisk som at det er viktigere for de å ta meg, enn å faktisk rette fokuset mot flyktningskatastrofen.

   6. Kristin

    Men jeg ba om det i et innlegg som ikke er blitt postet? Saklig og rolig ( synes jeg selv da…;)

   7. ser den, men du kan jo være voksen og heve deg over måten. Det er jo målet som er viktig. Blir feil at det skal gå ut over flyktningene at du ikke liker tonen.

   8. turidguri

    Så leserene dine må spørre deg fint hvis du skal gjøre noe i forbindelse med denne saken?? Du har ikke tenkt på tanken selv da?

   9. Caroline

    Jeg har aldri sagt at noen av leserne mine må spørre meg pent for at jeg skal si noe om dette. Kommentaren din bare understreker at du/dere er mer opptatt av å ta meg, enn å faktisk bry dere om flyktningene.

    Selvsagt har jeg tenkt tanken selv, og derfor har jeg blant annet donert både penger og klær. At jeg ikke har skrevet noe innlegg om det betyr ikke at jeg ikke tenker på det.

   10. Katrine

    Hva er ditt engasjement da?
    Hva gjør du for å hjelpe?

   11. Caroline

    Hittil har vi donert både penger og klær.

  2. Cecilie

   Hva gjør du selv da Heidi? Virker som dette er mer et påskudd for å «ta» Caroline, kvalmende at du bruker flyktningskatastrofen på det! Alle har ikke mulighet til å bidra på samme måte. Jeg gråter også over de hjerteskjærende bildene vi blir vitne til, og mener helt seriøst at vi har mulighet til å ta imot flere enn 8000! Samtidig må jeg gå på jobb hver dag, og ta meg av barna mine, likevel bidrar jeg på min måte. Du vet da ikke hva Caroline gjør, så spar deg for den tiraden du kommer med der……

   1. Caroline

    Takk, Cecilie 🙂 Skjønner meg ikke på mennesker som legger igjen slike kommentarer.

   2. Nei – jeg mener ikke at alle slipper alt de har i hendene og drar nedover. Men jeg tror vel ikke det hadde gått stille for seg dersom du hadde gjort humanitært arbeid som privatperson. Da hadde vi nok visst om det.

    Og til Cecilie: Lars Kristian brukte vitterlig flyktningkatastrofen for å forsvare noe i et annet innlegg her om dagen.

    Mennesker som legger igjen slike kommentarer?? Kanskje man er lei av materialisme, og skulle ønske at de som var kjent kunne bruke sin stemme til noe annet enn overfladiske ting? Men det er selvsagt bare ok med hyllest og aldri kritikk.

   3. Caroline

    Nei, Heidi, Lars-Kristian brukte ikke flyktningskatastrofen for å forsvare noe som helst.. Da må du lese den kommentaren en gang til. Det var et eksempel for å sette det i perspektiv, noe helt annet.

    Jeg har aldri hevdet at jeg har drevet humanitært arbeid, selvsagt hadde ikke det gått stille for seg. Jeg sikter til donasjon av penger, klær o.l. Du har absolutt ingen forutsetninger til mene noe som helst om hva jeg gjør som privatperson.

   4. ANONYM

    Ahh er det mulig. NORGE skal ta inn mange mange tusen flyktninger og hvor mange milliarder går ikke til flyktningene.
    Men hva med ALLE de andre som sliter da for svingene.
    Hørt om barnehjem der barn ligger i en seng i flere år fordi de har sykdommer og de har aldri sett dagens lys. Hva med den grusomme hunde festivalen i kina.
    HVA med de gårdene her i NORGE som selger hunder og katter til forskning???
    SLUTT og bruk flyktning krisen for hver minste ting, de er ikke de eneste og der er grenser for hvor langt et menneske kan bidra. Caroline skrev også faktisk noe om den hunde festivalen i kina hvis jeg ikke husker feil.

    Heidi, flyktingene er de som får mest hjelp av alle land, jeg tror du burde begynne og se litt lenger på hva som skjer rundt i verden med tanke på kriser, tragedier osv.
    Når det kommer til materalisme og sånn er jeg enig med deg.

   5. En annen Heidi

    Kjempebra om du gir til flyktningene, men hadde du kanskje vurdert å lage et innlegg om det? Du har mange lesere og en del jenter som ser opp til deg. Ved å skrive et innlegg så kanskje du vil inspirere andre til å gjøre det samme? Gi bort klær/leker man ikke bruker lengre feks? 🙂 Du har mange fine ting du blir sponset med som du kanskje ikke bruker , så det hadde vært flott å se i et innlegg! 🙂

   6. Jeg lurer på om alle de som sitter å hakker på Caroline på kg, om de hjelper alle flyktningene. Håper at de alle har vært der de kommer inn og hjulpet til, eller gitt en god slump penger

  3. Heidi.. blir for dumt at dere på KG sitter og koker i hop slik som dette, sitter og fyrer hverandre opp til en legger inn noe spydig her inne i kommentar feltet. Kjenner igjen tekst og måten og skrive på. Kanskje du og dine KG venner hadde trengt å ta litt fri og dra og hjelpe andre ?

   1. Kristin

    Jeg har skrevet en kritisk kommentar litt tidligere her, og bare til opplysning er jeg ikke registrert på KG. Jeg har lest den tråden der, liker ikke.

    Uansett må det være lov å påvirke tilbake? Påvirke leserne her? Til å tenke kritisk på markedsføringsstrategi og reklame for enda mer materialistisk overflod i en krisetid i Europa? Våkne opp!

   2. Kristin

    Men kudos til deg for at du slipper gjennom kritiske kommentarer her og tør å ta debatten! Det får jeg respekt for!

 13. Super fine!! Mulig det sto, men når får man se lineupen? 🙂

 14. Vær så snill å ikke skriv KG som forkortelse for kvinneguiden eller hva det er forkortelse for. KG er the one and only KRISTELIG GYMNASIUM!

 15. Hei,hei.
  Gratulerer med veskekolleksjon.
  Vil det komme informasjon om hvor og hvodan veskene blir produsert? Altså hvor skinnet kommer fra og hvem som lager veskene ?
  Personlig er slik informasjon viktig for meg, da altfor mange utnytter arbeidere i Asia og ikke akkurat setter dyrevelferden i forsetet.

  Er jo ikke lenge siden det kom fram at alligatorer blir flådd levende for å bli til luksusvesken Birkin. 🙁 Skulle jo tro at de Hermes har råd til å lage produktene sine skikkelig.

  1. Caroline

   Hei Hanne 🙂 Det skal jeg se om jeg kan få til 🙂

 16. Først må jeg si: DU ER SÅ SLÅENDE VAKKER AT JEG MISTER PUSTEN HVER GANG!
  Også må jeg si at jeg ELSKER veskene! Gleder meg til å se resten. Jeg styrer unna Mikael Kors og Marc Jacobs, og vil mye heller ha denne! 😀

  Tilslutt, meg og samboeren min er enig om at du ligner på dama som spiller Dr. Foster i «Lie to me» (veldig bra serie, ligger på netflix.) Du ser ganske mye yngre ut enn henne, og det er du også! Men hvis du lurer på hvordan du ser ut etter du har fyllt førti-ish så ta en titt! Dama er helt rå, og hele henne er grasiøs og elegant når hun snakker og når hun går, noe som gjør at du minner enda mer om henne!

  Lykke til med kolleksjonen, og ha noen vakre dager på ferie 😀 Ser nydelig ut!

  1. Caroline

   Tusen takk, Annie 🙂

   Haha 😀 Jeg skal ta en titt :p

 17. De bildene var veldig fine..

 18. Veskene er fine de, men føler at de er «kopier» / blanding av vesker som allerede finnes på markedet. Hadde vært gøy med noe helt nytt !

  1. Caroline

   Jeg hadde ikke noe ønske om å skape noe banebrytende og nytt, men heller noe klassisk og tidløst som var 100 prosent meg 🙂 Alle veskene er vesker som jeg selv føler har manglet i min egen garderobe og som jeg helt klart kan identifisere meg med og si at de er helt etter min stil og smak 🙂

 19. Fantastisk flotte vesker Caroline:-) Ønsker meg sånn. Vet du hva prisen blir ca? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Elin 🙂 De ligger på 799 – 2999 🙂

 20. Elsker simpelthen disse veskene, du er så fantastisk dyktig! Må nok skaffe meg en så fort de kommer i butikk. Vet du om de er å få i England utover høsten? Vet du ellers noe om hva prisene kommer til å ligge på? Kjekt å vite for en student 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Maria 🙂 Jeg vet ikke om de kommer for salg i England, men du kan bestille de via Adax sine hjemmesider. I pris ligger de 799,- til 2999,- 🙂

 21. Marianne Jacobsen

  Hei

  Hadde ønsket meg Nelia vesken i bursdagsgave og ble såååå glad når fine kjæresten min hadde kjøpt nettopp den ….. Og jeg er virkelig blitt glad i den , bare lurer på om glidelåsen er vanskelig på alle veskene eller om det bare er min ? Den setter seg fast i det ene hjørnet og er fryktelig tung å få opp igjen , vært sånn siden første dagen og det er litt kjedelig :-/

  Så hvis alle veskene er sånn håper jeg dere gjør noe med det , håper nemlig å utvide samlingen i nærmeste fremtid , men vil jo ha en veske som samarbeider 🙂

  Hilsen meg

  1. Caroline

   Det forstår jeg godt, Marianne! Jeg synes du skal sende en epost til Adax, min veske er ikke sånn! Håper det løser seg 🙂

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *