no excuses

aktiv trening ålesund caroline berg eriksen

Ferie eller bare det at vi er et annet sted enn hjemme, har aldri hindret meg i å gjøre en innsats for kropp og sinn – så jeg drar alltid med meg Lars-Kristian når anledningen byr seg. Han er ikke alltid like entusiastisk og gira som meg, men jeg innbiller meg likevel at han setter pris på det. I dag overtalte jeg ham til å trene bevegelighet mens jeg løp intervaller i en halvtime. Han er jo stiv som en stokk! Og i hans tilfelle er det faktisk ikke bare et uttrykk, men det stemmer på en prikk. Helt ordrett. Som en stokk. Mitt innerste treningsønske er at han og jeg skal starte på yoga sammen, at jeg en gang i løpet av livet skal se ham tøye en muskel på normal måte med normale bevegelser, uten å få krampetrekninger i hver eneste muskel på vei inn i en strekk, men jeg bare vet ikke hvordan det skal la seg gjennomføre at vi noensinne skal få det til å skje. Vi får se, det hadde i hvert fall vært fantastsisk! Både hysterisk, gøy og nødvendig 😉 


aktiv trening ålesund caroline berg eriksen3aktiv trening ålesund caroline berg eriksen4aktiv trening ålesund caroline berg eriksen løpeaktiv trening ålesund caroline berg eriksen2aktiv trening ålesund caroline berg eriksen5

Trente litt styrke med manualer og stang etter løpeturen, så armer og bein fikk kjørt seg, og jeg tror jeg klarte å dra på meg en strekk da jeg gjorde strakmark. Bah. Klassisk meg. Får håpe det bare kjennes slik ut fordi det er lenge siden jeg har gjort øvelsen. Belønnet meg selv med noe godt fra automaten på treningssenteret før jeg jogget hjemover – det er seriøst farlig å ha så mye fristende tilgjengelig! Proteinbar med kokos og lavkarboshake med vanilje?! Altså! Ja, takk! Er glad jeg ikke har en slik automat hjemme på treningsrommet, kunne jo levd på slike ting fra nå av og for alltid. 

Nå skal jeg i hvert fall sitte meg ved den nydelige utsikten og jobbe noen timer, før vi skal ta med Nelia for å se på fine dyr 🙂 I morgen reiser Lars-Kristian og jeg på spahotell i Geiranger – det blir så fint! 

[showhide type=»post» more_text=»show english translation» less_text=»show less»] 

Hey there sporty people! Even though we went out for a few drinks yesterday, I believe in a lifestyle without boundaries – both healthy, sporty and yet with lots of room to have a good time, eat and drink. I am so happy I have found a balance that I can live with. Being away from home or on a vacation never stops me from being active so I always drag Lars-Kristian along and hope he enjoys it. Even though he says he doesn’t. Haha! I just think he is saying so to bother me. 

I made him do some stretching today since he is as stiff as a board (haha, not sure if this is the right expression) But come on, he plays football. Non of these players can even touch the ground with straight knees. So he needs to get his body a bit more stretchy and my biggest hope for the future is that we can start yoga together. He needs it and I want it. But I don’t know, maybe we have to wait until our kids grow up to get some time left for it. 

Anyways, I am working for some hours before we are taking Nelia to a zoo with fish and other fun animals 🙂 Will show you some pictures later! 

Loads of kisses ♥ 

[/showhide] 

18 kommentarer

 1. Dere bør ta turen til «KABB» som ligger i gågaten! 🙂 Tapas!

 2. Ida Rygnestad

  Spreke du Caroline! 🙂 Selv startet jeg dagen med en rolig halvtime på mølla, etterfulgt av en knallgod beinøkt. Herlig start på dagen! Den proteinbaren du har der er min favoritt! Den er så GOD! Ha en kjempe fin onsdag, tenk at det er lillelørdag allerede 😀

 3. Yoga er bare helt fantastisk da! Har selv ment å komme tilbake til det for det merkes når man slutter – kroppen blir faktisk stivere når man ikke passer på å strekke godt på den. Her er det i allefall flere fotballspillere som går på yoga rett og slett for at de skal bli mykere og prestere bedre 😉 kan jo være en motivasjon?!

  Når det kommer til unnskyldninger så tror jeg det er lettere enn å ta tak og komme seg på trening. Her er i allefall dørstokkmila evig lang men jeg har et mål om å komme meg på treningssenter 2 gang i uken(alt annet får være bonustrening der jeg kan ha med datteren min på 6 måneder – litt for ung til å forlate henne så alt for mange dager synes jeg). Det er rett og slett en avtale jeg har inngått med meg selv.

 4. Caroline, I admire you! You have a super figure! I read your blog long ago and you inspire me!
  Be happy!

 5. Så den kommentaren om undertøy tidligere og er litt nysgjerrig selv! Er ikke glad i string selv heller, så hvor kjøper du ditt undertøy? VS? H&M? Og kjøper du alltid bh og truse sammen eller bunter med truser utenom også? Takknemlig for tips! 🙂

 6. Har du vurdert å gå inn for å bygge mest mulig muskelmasse eller kommer du til å prioritere løping for alltid?

  1. Caroline

   Nei, ikke akkurat nå i hvert fall 🙂 Jeg trives med løpingen, eller.. Jeg elsker løpingen! Og alt det gir meg. Men jeg har jo så smått innført mer styrketrening bevisst det siste året 🙂

 7. Hei! Har samme ønske for mannen og meg 😉 Har meldt meg inn på: yogobe, det er et yogasenter på nett, og de har flere forskjellige yogaformer, bla. acroyoga/ paryoga! Dette gjør vi hjemme i stua (da jeg fortsatt må jobbe med å overtale mannen til å gå på yogakurs med meg ;-)) og det fungerer kjempefint, samt en morsom hverdagsdate som kan ta alt fra nien minutter til over timen alt ettersom hvor god tid man har 🙂

  1. Caroline

   Så kult! Det er jo noe å vurdere om tiden skulle strekke til 🙂

 8. Skal innrømme at jeg ikke er så flink å trene på ferie. Og nå har jeg reist kjempemasse de siste to ukene, og det blir ikke så gode rutiner av det. Men nå har vi endelig fått oss multigym i garasjen da, så nå håper jeg på litt fres hjemme også når tiden ikke helt strekker til å dra på treningssenteret 🙂

 9. Elsker treningsbuksa og skoene, hvor er de fra?

 10. Benjamin

  Ble imponert når to kjendiser starter dagen med å trene så tidlig på dagen. Det er ikke mange mennesker som gidder dette. Veldig ofte har jeg dette senteret for meg selv om morgonen, så jeg vart veldig overrasket når jeg ser at dere to kommer inn. Lykke til videre begge to med treningen. =)

 11. Hei!
  Leste akkurat intervjuet av deg i Det Nye! Og er veldig overrasket at de er de første til å avsløre ditt designer samarbeid med Adax! Gleder meg vilt til å se veskene! Når kommer du til å lage ett innlegg om det??:) Ellers vil jeg gi deg ros for intervjuet, så flott og ærlig. Stå på, du er fantastisk! <3

 12. Jeg fikk Det Nye i posten i dag, og jeg ELSKET bildene og intervjuet generelt! Veldig kult å se deg i en litt annerledes shoot 🙂 Ønsker deg alt godt!

 13. Flotte du 🙂

  Geiranger faktisk, kanskje dere må se Bølgen mens dere er der? 😉
  Filmen er i hvert fall fantastisk god, og mulig norsk Oscar-kandidat 😀

 14. christine

  Gleder eg til ADAX kolleksjonen din kommer i butikk:) Kjempespennende:)

 15. Johanna

  Hvor er tightsen fra?

  1. Caroline

   Fra Get Inpspired 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *