vakre sunnmøre

ålesund utsikt caroline kaffe

God morgen fra Ålesund! For en fantastisk dag å våkne opp til! Solskinn og frokost med denne utsikten gir meg energi alene, men jeg er likevel klar for en treningsøkt sammen med Lars-Kristian hvert øyeblikk – jeg virkelig elsker de få gangene vi kan trene sammen! 

ålesund utsikt frokost

Starter dagen med både egg, laks, frokostsalat og kaviar. Luksus på en helt vanlig tirsdag! 


Jeg fikk liksom ikke trent skikkelig sammenhengende forrige uke på grunn av turen til Trondheim og alt annet som hendte, men denne uken er jeg i gang igjen – og det føles veldig bra. 

ålesund utsikt get inspired kari traa

tights kari traa / genser kari traa 

Denne tightsen finner du på dagstilbud kun i dag, forresten! Du kan ta en nærmere titt på den HER.


Senere i dag skal vi en tur til byen, for jeg har faktisk aldri fått sett Ålesund by i skikkelig fint vær. Det har nesten alltid vært regn og vindkast i storm styrke de gangene jeg har vært på besøk her, og de gangene solen har kikket frem, har vi benyttet muligheten til fjellturer og fotballkamper. Men i dag blir det altså bytur, og i morgen skal vi besøke akvariet og en bondegård så Nelia får noen ekstra fine opplevelser. Ah, deilige dager! Lars-Kristian og jeg har også funnet et helt nydelig hotell som vi skal flykte til mot slutten av uken. Romantikk! 

Nå nærmer det seg forresten avsløring av et stort prosjekt jeg har jobbet med veldig, veldig snart! Å, jeg er så spent!!

Og dere, ha en helt fantastisk tirsdag, så sees vi igjen om litt 🙂 

 

71 kommentarer

 1. Tips til bondegård i ålesund, vurderer helgatur til ålesund så lille får se på fiskene:) vi bor ett par timer unna- krsund:) håper dere blir å kose der maSse!:)

 2. Så sporty du ser ut 🙂 Ha en god treningsøkt og en fin dag!

  1. Caroline

   Tusen takk, søte du! Håper du har hatt en fin dag 🙂

 3. Jurgita

  Ferie eller ei… Det skorter ikke på verken oppdateringer eller kvalitetsbilder. For et arbeidsjern du/dere er ! Ikke rart folk blir litt misunnelige i ny og ne og må lire av seg noen spydige kommentarer av og til 😀 Hele bloggen er en inspirasjonskilde rett og slett! 🙂

  1. Caroline

   Snille du, dette var så koselig å lese! Tusen takk 🙂

   Stor klem din vei! 🙂

 4. It’s great to see that somebody did get out of bed for a good workout…I had a little lie in (always good!;)

  Have a great day! (Hmmm….now caviar and salmon for breakfast or porridge? )

  http://www.allnnothing.com

 5. Amalie Hove

  Dere må ta dere en tur innom racoon for en kaffi og litt godt! Og for shopping så må dere absolutt stikke innom Modo ved kiperviktorget! Ligger rett nedom storsenteret. Kos deg i vakre Ålesund

  1. Caroline

   Tusen takk for tips, Amalie 🙂

 6. Det så skikkelig deilig ut. Her HØLJER regnet ned. Haha… Ålesund er skikkelig fint da. Jeg har bare vært der en gang, men syntes det var en skikkelig koselig by. Akvariet og bondegår blir nok stas for minste. Dyr er veldig populært hos oss også 🙂

 7. Å de var fine – må ha :)))

  Hvilken størrelse har du?
  /Cat

  1. Caroline

   Dødsfine! xs har jeg 🙂

 8. Kari-Anne

  Hei☺Har du en link til genseren du har på deg?
  Ha en toppers dagKlem

  1. Caroline

   Det er link i innlegget 🙂

   Klem!

  2. Kari-Anne

   Hehe Beklager så mye.Bare jeg som blei så ivrig. Det var jo så fint så det måtte jeg bare ha
   Så må er begge bestilt å gleder meg veldig til å få det I posten.Nå skal jeg starte å trimme litt igjen.Blir så inspirert av deg og det flotte treningstøyet. Håper det kommer flere herligheter

   Ha en fortsatt fin kveld og fin ferie I Ålesund

   Super klem

 9. Vakre deg! 🙂 Du har forresten de lekreste lårene. Håper du har en fin tirsdag!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Ha en super tirsdag du også <3

 10. Gleder meg til å endelig høre hva det store prosjektet dreier seg om. Føler vi har ventet en liten evighet..:D

 11. Kan det være mesternes mester ? 😉

  1. Mesteren mester? Du tuller, sant? Deltakerne i mesternes mester er idrettsstjerner som har lagt opp, ikke rosabloggere som er glade i å trene;)

   1. Haha, tenkte jeg også! Greit nok å være fan av Caroline, men noen virker å tro hun er gud…

 12. Starseed

  Vi var såvidt innom Ålesund på tur fra Bergen med motorsykkel i vår, og jeg fikk se Ålesund i strålende kveldssola, magisk! Vi var innom Brosundet bar på hotell Brosundet og tok noen øl før sengetid, det anbefales! Hadde de hatt rom til oss hadde vi bodd der, for et nydelig hotell!

 13. Karoline

  Test ut zuuma i Ålesund 😀

 14. Bare lurte på: Hvordan tror du du hadde sett ut kroppsmessig hvis du IKKE trente? Du trener jo veldig mye. Og en annen ting: Hvor fort trente du etter du hadde født? Jeg fikk sønnen min for 3 uker siden, og magen min ble flat av seg selv veldig fort etter fødselen. Jeg trener ikke noe hardt og mye, men gjør litt stretching (og knipeøvelser) + endel husarbeid og så er jo babyen en håndfull!! 🙂 Tok det ganske med ro i 3 dager etter fødselen før jeg begynte med stretchingen igjen da. I dag f.eks. har jeg støvsuget og vasket hele leiligheten, og det er jo en treningsøkt i seg selv synes nå jeg. Det viktigste er vel å ha en aktiv hverdag 😉 Håper ikke spørsmålene mine var dumme – du er ikke nødt til å svare! 🙂

  1. Caroline

   Jeg tror ikke det ville vært noen særlig forskjell, bortsett fra mindre muskelmasse og sikkert dermed litt slappere i fisken 🙂 Jeg har jo faktisk alltid hatt litt markert mage og slank / tynn har jeg også alltid vært, så jeg vet ikke. Jeg ville aldri vært uten hverdagstreningen min, det gir meg så utrolig mye!

   Jeg tror ikke nødvendigvis treningen er det som gjorde at jeg ble meg selv igjen såpass fort etter fødsel. Jeg tror gener har vel så mye å si, men man kan jo aldri vite 🙂 Det er uansett aldri dumt å holde seg aktiv. Jeg ble syk noen uker etter fødsel (nyrebekkenbetennelse og innlagt på sykehus) og måtte derfor vente lenger enn planlagt. Det ble 6 uker 🙂

   Høres ut som du er veldig flink til å holde deg i form! Gratulerer så mye med en sønn <3

 15. Najs med dina djupt mörklila naglar. Jag införskaffde nyligen ett sådant läppstift! Käns härligt att välkoma hösten med sjyssta färger

 16. Hei 🙂

  Jeg lurte på en ting: Du sammarbeider jo med GetInspired, og jeg har vært innom siden deres flere ganger på jakt etter en fargerik treningstights(slik jeg ser du bruker på bloggen din). Det jeg lurer på er hvordan de er i livet? Jeg personlig liker at de er litt høye i livet i motsettning til lav som ved en dongeribukse. Siden du har prøvd veldig mange forskjellige så lurte jeg på om du kunne anbefalt noen med høyt liv? Gjerne med spreke farger 🙂

  Ønsker deg en fin dag videre!
  Ps: Beklager om det ble litt dårlig formulert fra min side, men håper du forstår hva jeg er ute etter her 😛

  1. Caroline

   Åååå, du MÅ jo ha deg en aim’n tights!! Disse to har høyt liv http://www.getinspired.no/nyheter-forsiden/aim-n-tropic-high-waist.html og http://www.getinspired.no/nyheter-forsiden/aim-n-snake-high-waist-tights.html 🙂 Ellers har de noen fra rhonisch som også har høyt liv, men de er ikke så fargete 🙂 Denne er lilla, da! Og dødslekker! http://www.getinspired.no/treningsklaer/bukser/rohnisch-shape-lilli-7-8-anti-shake-tights-16060.html

   Klemmer!

 17. Hvorfor i all verde legge seg inn på hotell når du kan bo hos familie?

  1. Caroline

   Vi skal reise bort for å ha litt alenetid i to dager nå som vi har barnevakt og muligheten 🙂 Lars-Kristian har jo aldri fri. Vi bor selvfølgelig med familien når vi er i Ålesund, men nå skal vi altså ikke være her.

   1. Kan tenke meg at besteforeldrene til Nelia blir glade for litt ordentlig kvalitetstid sammen med lille jenta si 🙂 Er bra for alle parter at dere tar en liten miniferie!

  2. Når jeg leste innlegget så skjønte jeg at noen ville henge seg opp i att de ville være borte på hotell i 2 døgn. Nå bor jo de jo langt unna familien,så hvorfor ikke la besteforeldre få ha Nelia litt alene og foreldre få kvalitetstid sammen.
   Tror det er foreldre som er mye mere borte fra barna sine enn hva disse to er.

 18. Åh, for noen herlige og freshe treningsklær. Blir jo helt glad av å se på dem. *smile*
  Ha en fint opphold.

  1. Caroline

   Tusen takk, Angela 🙂

 19. Så utrolig fint sett du har på deg 🙂 Kos dere i Ålesund denne uka 🙂 Håper du legger ut masse bilder!

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita 😀 Lover masse bilder, jobber med et innlegg nå 🙂

 20. Så koselig!
  Jeg anbefaler virkelig at dere drar til Hakallegarden i Vanylven:) det tar bare halvannen time å kjøre dit, og der er det kjempefint laget til med cafe, og mange spennende dyr! Helt sikkert knall for Nelia!
  Ha en fin dag:)

  1. Caroline

   Tuusen takk for tips, Thea 😀

   Klem!

   1. hakaelllegarden er fantastisk! Vil virkelig anbefale dere den kjøreturen ut dit! Er også en barnetvserie på NRK super Marit og dyra som handler om den gården:)

  2. Hakkallegarden kan jeg også varmt anbefale! Har vært der mange ganger, og det er helt fantastisk bra tilrettelagt der. Kafeen er priceless! God mat og helt supert lokale med utsikt over hele stadthavet. Nelia kommer til å elske alle dyrene! Og å sitte i henger bak traktoren og få være med å kjøre oppover lia 🙂 Dessuten er det kattunger der nå som alle ungene går og bærer på. Likedan er det koselig å sitte inni lavvoen og grille pinnebrød og pølser 🙂 Dra gjerne tidlig fra Ålesund og tilbring hele dagen der, jeg lover at timene går fort.

   http://www.hakallegarden.no/opplev-hakallegarden

 21. Å, jeg elsker den genseren! Er innom Get Inspired og ser på den innimellom. Tror jeg må kjøpe den, får skylde på at de kalde høstkveldene snart er rundt hjørnet 🙂

  1. Caroline

   Den er så god også, kommer til å bli brukt som kosegenser hos meg 🙂

 22. Jeanette

  kjempefin bukse! bare synd de er så sinnsykt små i str.Jeg får ikke på meg klær fra Kari Traa desverre

  1. Caroline

   Ja, men så varierer de veldig også! Noen av dem er veeeldig små, mens andre plutselig kan være store. Merkelig! Så synd at du ikke kan bruke klær derfra, de burde lage større størrelser, det er det flere merker som burde 🙂

 23. Kjenner jeg er skikkelig spent på prosjektet ditt! Hihi 😀
  Ha en fin fin da, flotte deg 🙂

  1. Caroline

   😀 håper dagen har vært fin 🙂

 24. Ehh..så veldig hemmelig er vel ikke prosjektet ditt. Det har jo vært reklame for det på tv;)

  1. Caroline

   Hva har det vært reklame for på tv? Jeg vet ikke det selv i så fall :/

   1. Ja hva var det..mange forskjellige kjendiser som gjor forskjellige ting? Laget du og LK cupcakes? Nå husker jeg ikke helt hva jeg så..:p

   2. Jeg har også sett en liten reklamesnutt/teaser med deg – på TV3 🙂

   3. Kongen på Haugen 🙂 I reklamen for det så ser det ut som at du er dommer i en av episodene!

    Så flotte bilder i dag, du stråler!

   4. Caroline

    Tusen takk 🙂

    Ja, det stemmer at jeg er dommer i en episode 🙂 Men det er ikke det som er prosjektet mitt 🙂

    Klemmer!

   5. Ja, enten «best i alt» eller «masterchef», husker ikke helt hvilket.. Men reklame for det har det vært..

   6. Caroline

    Ja, vi får se da 😉

   7. Karianne

    Jepp – reklame på tv. Best i alt.. Du har mørkt langt hår (ikke det korte lyse som nå :))

  2. Jeg trodde jeg så henne i reklamen for kongen på haugen, men det var nok Charlotte Thorstvedt. Fortsatt noen deltakere de ikke har vist i reklamen da. Hadde vært sykt gøy om du var med der, Caroline! Gleder meg uansett til å høre om prosjektet ditt 🙂

 25. Hei søte du 🙂
  Du bruker «clean» parfymene, husker jeg leste det i noen av dine eldre innlegg. Jeg syns også det er veldig viktig å ikke bruke produkter som er testet på dyr! Enkelte ganger begynner noen produsenter å teste på dyr da de blant annet starter å produsere i Kina (dette har nylig skjedd med Victoria Secret forresten 🙁 )
  Vet du hvordan status med Clean er nå? Ser flere som sier at de fortsatt er cruelty free, men finner dem ikke på peta sin liste så blir litt forvirret :S
  Håper du har tid til å svare, fortsatt god kveld til deg og dine <3

 26. Anbefaler å ta en tur på kafeen Invit i sentrum. Eller en tur på fjellstua og gå trappene ned 🙂 Typen er fra Ålesund, og vi fikk både gått fjelltur på Godøyfjellet, tatt bilder i solnedgangen ved Alnes Fyr, shoppet på Moa, middag på fjellstua(Aksla) og en liten bytur 🙂

  1. Caroline

   Å, Alnes er nydelig! Er faktisk så og si nøyaktig 1 år siden vi var der 🙂 Fjellstua også er jo så nydelig!

   Klem til deg!

 27. Ååh kom innom Dressmann på storsentere imorga da 😀 hadde blitt so gla !

 28. Å vakre Ålesund! Mannen min og jeg tar oss en helgetur dit av og til, nærmeste by, selv om det er et stykke unna 😉 alenetid sammen som par er viktig, håper dere får en herlig helg sammen 🙂

 29. Kristine

  Hei, har du hørt at du ligner på hun som spiller Piper i orange is the new black?

 30. That’s a magnificent view!
  Thanks for the english translation =)

 31. Håpe dåkke får tatt turen til Aksla når dåkke er her, det er heilt nydelig når sola går ned 🙂 Ellers er ein tur på Sukkertoppen eit tips! Zuuma har nydelig sushi og Lyst er så koselig om dåkke vil ha noken mattips. Kom gjerne innom Moa for litt shopping også, hihi 🙂 Nyt veka med ferie her på vestlandet!

 32. CamillaT

  Vil tippe prosjektet er FORSIDEN AV DET NYE!?? 😀 Knalltøft og kjempebra artikkel. Fikk utgaven i posten i dag og bare: WOW. Du er rå!

 33. Du er så sporty og inspirerende Caroline 🙂
  Jeg har nå klikket en ny tights hjem, så får vi se om jeg blir like sporty jeg også 😉 Ha en fortsatt fin kveld!

 34. Hei,

  Jeg har lest på bloggen din endel og ønsker å dele mitt første blogginnlegg med deg. Jeg husker for en stund siden at du var på jakt etter en joggevogn og nå har jeg akkurat skrevet en test av en. Hadde vært veldig koselig om du stakk innom en tur.

  barneutstyrstesteren.blogg.no

  1. Caroline

   Jeg har funnet den ultimate joggevognen for meg, men det er jo kjempefint at du vil lage en slik blogg 🙂 Lykke til med den!

 35. Nydelige treningsklær, må sjekke ut den genseren!

  PS: fikk det nye Kamille i postkassa i dag, sto noe spennende der;-)

  1. Caroline

   😉

 36. Karoline

  Hei!

  Var du tilfeldigvis innom Søstrene Fryd når du var i Ålesund? Det er en cafe/restaurant med super-god og sunn mat. Masse glutenfrie alternativer og rawfood!

  Har du ikke vært der bør du ta turen innom neste gang! Flotte Ålesundsbilder forresten!

  1. Caroline

   Nei, det var jeg dessverre ikke :/ Kanskje jeg skal gjøre det neste gang.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.