these surroundings

hoved ålesund caroline berg eriksen caroline blomster lyng

God kveld, fine du! Vi har vært turister i eget land i dag, og kan endelig krysse noen flere steder i Ålesund av listen. Eller, vi fant vel egentlig ut at det kun er selve byen og gågatene jeg aldri har vært noe særlig i, så det ble en tur gjennom den. 

ålesund caroline berg eriksen lasse

ålesund caroline berg eriksen blomster

ålesund caroline berg eriksen caroline havet 2

ålesund caroline berg eriksen belte

(annonselenke) kåpen min er herfra  


Vi vandret egentlig mest rundt etter guiding av svigermor 🙂 Nelia tok helt av da hun fikk øye på et digert troll midt i gågaten og visste ikke helt hvor hun skulle gjøre av seg. Haha! De lydene hun laget, priceless! Så turte hun etter hvert å nærme seg, men helst på avstand, og det var tryggest på fanget til mamma.

ålesund caroline berg eriksen nelia mamma troll

ålesund caroline berg eriksen middag lasse

ålesund caroline berg eriksen middag

ålesund caroline berg eriksen utsikt fjellstua


Vi avsluttet dagen på fjellstua for å se den vakre utsikten. Her har jeg vært mange ganger før, men jeg har aldri spist her, så det var fint. I morgen står akvariet og litt andre ting for tur, og nå skal Lars-Kristian og jeg stikke til byen for å ta noen drinker et sted vi synes så helt fantastisk hyggelig ut da vi gikk forbi tidligere. Det er så koselig med litt alenetid, for det er lenge siden!

Håper dere har en fin kveld! Vi sees vi i morgen 🙂 

31 kommentarer

 1. På det siste bildet av LK linger han skikkelig på Jonathan Rhys Meyers, han som har hovedrollen i The Tudors

 2. Henriette

  Ofte opplever jeg at du poster link til innlegg på Facebook, og jeg kommer inn via dem, men når jeg søker meg direkte inn på bloggen din kommer ikke innlegget opp. Det var tilfellet med dette innlegget i hvert fall. Ikke et stort problem, men tenkte kanskje du ville vite det hvis det er en feil som kan rettes opp 🙂 ha en fin kveld videre!

 3. så herlige bilder! Elsker slike hverdagssnaps! Ser ut som en skikkelig fin by 🙂 Faktisk en av de få i norge jeg ikke har vært i !

 4. Kariann

  Åh så fantastisk. Har aldri vært i Ålesund, men det så jo bare nydelig ut. 🙂
  Vi er faktisk og på «ferie» hos mine foreldre, er deilig å se hvordan lille gull koser seg med dem. Og er deilig for oss å kunne få litt alenetid. Så romantisk middag står på menyen her og. <3

  Men det jeg egentlig skulle si,eller spør om. Er det problemer med din blogg og iPhone. Har slitt de siste dagene med å få frem det nyeste innlegget. Finner det kunn ved å gå direkte fra linken på Facebook. Trykker jeg da på hjem er det kun forgje innlegg som er på topp. Håper du forstår hva jeg mener. 😛

  Uansett. Kos dere masse!
  Klem

 5. Hei Caroline 🙂
  Jeg er har vært en trofast leser av bloggen din siden 2010, og er digger den! Du får den så gjennomført og stilren, og den inspirerer veldig. For noen uker siden begynte jeg å gå tilbake fra starten av bloggen din og lese meg gjennom hele. Det er morsomt å se hvor mye både du og bloggen din har forandret seg 😀 Men, det jeg har lagt merke til er at du har skrevet flere innlegg der du tar opp mobbing og de slemme kommentarene du har fått. Det virker som mye har gått veldig inn på deg. Jeg lurer på om du vil anbefale andre unge jenter å begynne å blogge? Er det sånn at man burde være veldig sikker på seg selv for å gjøre det? 🙂

 6. Kunne du vist hvordan du redigerer bildene dine? 🙂 Med skjermopptak av skjermen, mens du forklarer? De er så fine! 🙂

 7. Fine bilder! Ålesund er en vakker by, med hyggelige mennesker. Er kvart ålesunding selv, haha, så er ikke helt objektiv kanskje 😉

  1. Caroline

   Det er kjempefint her, spesielt nå som vi er ganske heldige med været 🙂

 8. Har dere vært på Milk? 🙂 Må spise på XL også da. Kos dere her i Ålesund. 🙂

  1. Caroline

   Ja, var der noen timer i går 🙂 Kjempekoselig!

 9. Nydelige bilder 🙂 Hvor er skoene dine fra?

 10. Kamilla Månsson

  Hei, et lite tips mens dere er i Ålesund: ta hurtigbåten (7 min) over fjorden eller kjør rundt (ca 40 min) til Langevåg og ta turn innom Devoldfabrikken – en gammel fabrikk som i dag er gjort om til outletsenter! Der har de mange kjente merkevarer og stedet i seg selv er en opplevelse! 😀

 11. Sara Katrin

  Så gøy at du trives i Ålesund. Hadde du turt å flyttet hit om dere fikk muligheten? Eller ville det blitt for komplisert ifht jobben din og pendlingen til Oslo?

  Forresten..om dere skal spise middag ute igjen en kveld, så stikk på Orient. Det er en asiatisk restaurant og de har så syyykt god mat der. Og så er restauranten superkoselig også. Dette er min favoritt restaurant, så vi bruker å dra dit en god del, jeg og vennegjengen. Ligger i enden av Kongens gate, , rett ovenfor Thon Hotels.

  LK vet sikkert hvor det er. Inngangsdøra er hvertfall grønn. Hehe.

  Og av kafeer burde du teste ut Tante Bruun på Storsenteret i byen. Ligger i annen etasje ved siden av H&M. Rettene jeg anbefaler på det sterkeste er Chicken Pita, burgeren og Thai Satay Chicken. Dødsgodt! I promise you!

 12. Så koselig! 🙂 Jakken kledde du utrolig godt!

 13. Dere må ta turen til Devoldfabrikken for noen skikkelige kupp på ull spesielt til Nelia

 14. Opplevde noen fantastiske dager i Ålesund for 2 uker siden. Nydelig by i et helt eventyrlig varmt sommervær. Selvsagt måtte vi gå opp til Aksla og se solen gå ned. Fikk tatt noen magiske bilder av Ålesund i solnedgang. Heftig og vakkert. 🙂

 15. Så utrolig flott utsiktsbilde 🙂 Dere er heldige med været, her pøser det ned og oversvømmelse i sentrum her på østlandet! Gøy med masse fine bilder du legger ut 🙂 Gleder meg alltid til å lese fine bloggen din, hverdags lykke som gir meg glede og inspirasjon 🙂 Håper dere er heldige med været resten av uken og kos dere masse på tur :-)) Klem

 16. Du snakker om datenight og hvor deilig det blir å bare være dere to, men det ser jo ut som dere bruker hele kvelden på å snappe og sitte på mobilen? Hvorfor ikke nyte hverandres selskap i en romantisk setting? Uten å bruke den verdifulle, etterlengtede tiden på å dele alt med flere tusen?

  1. Caroline

   Jeg snappet 6 ganger i løpet av kvelden hvor hver snap varte i maks 10 sekunder, så da kan du jo selv regne hvor mye tid jeg brukte på det 😉 Vi nøt hverandre selskap i en romantisk setting og fortsetter med det da vi reiser bort for et par dager alene i morgen. Gleder meg 🙂

   1. Elisabeth

    Det er jo faktisk en hel haug! Øyeblikkene og stemningen blir jo hele tiden avbrutt, så bare teit å kalkulere og forklare seg med sekunder! Men hver sine prioriteringer! Og hver sine behov for å dokumentere til alle og enhver i nuet 😉

   2. Caroline

    Det viktige her er vel at vi føler at vi hadde en fin stund sammen, og det hadde vi. Det blir jo ganske urimelig at andre skal definere hva som er romantisk nok for oss 🙂 Vi ler og leker oss med snap, vi, så det blir en del av kosen 🙂

 17. Hei! Ser at LK bruker samme ankerarmbånd som kjæresten min ønsket seg for noen måneder siden. Hvor får man kjøpt det? 🙂 Finner mange «kopier» føler jeg, men han ønsket seg originalen.

 18. Må bare legge til at kåpen du har på deg her, så kjempe god ut i tillegg til fin høst farge og fin pris! Veldig glad for at du » fronter» stilige, fine klær til overkommelige priser og liker så godt når du linker rett til plagge(ne) 🙂 Sagt det før, men sier det igjen 😉 DEN jeansen er bare SÅ utrolig kul og skikkelig behagelig å ha på seg! Takk for masse fine tips og inspirasjon du deler ut til oss, to tomler opp til deg ;-)))

  1. Caroline

   Å, så gøy å høre 😀 Tusen takk, Anita! Kåpen er forresten veldig varm 😀

   Stor klem!

 19. Naken i Detnye? Hva får deg til å stille opp med naken rumpe på forsida?

 20. For et nydelig bilde, vakker utsikt 😀

 21. Kan de skoene anbefales til en spasertur gjennom byen, egentlig? 😉

  1. Caroline

   Haha, ikke egentlig :p Men det gikk helt fint 🙂 Har flats i dag :p

 22. Flotte bilder, og buksa ser veldig fin ut! Hvor har du kjøpt den? 🙂 En annen ting; hva anbefaler du som best undertøy under treningstights, hipster?

 23. Hei Caroline!

  Hyggelig å lese/se at dere har vært på tur og middag, dere er en super familie!
  Kåpen var nydelig, og så var så var skoene også! Så jeg lurte på hvor har du kjøpt dem?
  Greit med nye tilskudd til garderoben før høsten virkelig setter inn 😉
  Hilsen!

 24. Så fint det er der. Jeg har bare vært I Ålesund en gang men likte byen veldig godt. 🙂

  Nydelig kåpe forresten. Blir nok en tur til Gina Tricot for å prøve den på tenker jeg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *