every girl deserves a little sparkle

skinnskjørt paljettvest caroline berg eriksen

Dette skinnskjørtet har vist seg å bli et av mine absolutte favorittplagg, det kan brukes til alt! Jeg holder på å pakke kofferten til en uke borte i skrivende stund, og skjørtet er allerede stylet for to forskjellige looks, så dette må jo være det beste kjøpet jeg har gjort hittil denne høsten 🙂 


skinnskjørt paljettvest caroline berg eriksen2skinnskjørt paljettvest caroline berg eriksen4skinnskjørt paljettvest caroline berg eriksen3skinnskjørt paljettvest caroline berg eriksen5

(annonselenker) skinnskjørt gina tricot / tee j. lindeberg / vest zara / sandaler zara / veske mulberry / solbriller ray-ban / klokke daniel wellington 


Nelia og jeg har hatt en så fin dag sammen i dåp, fantastisk vær, et nydelig sted og ikke minst: så mange skjønne barn! Jeg har tatt noen bilder, så jeg deler i morgen 🙂 Lars-Kristian kom hjem for ikke lenge siden, og nå sitter vi i sofaen og ser på TIL-RKB, men jeg må løsrive meg (yeah, right) ganske snart for å få pakket ferdig. Ferden går til Ålesund og svigers i morgen, for mannen har plutselig en uke med fri og det er jo bare helt fantastisk! Vi har ikke vært hos dem siden desember, så det er klart vi må benytte muligheten nå. I tillegg håper vi å få til noen date nights for to i løpet av uken også, det hadde vært så fint for det er litt for lenge siden sist ♥ 

Håper deres søndag har vært akkurat som søndager skal! Sees i morgen til en ny uke 🙂 

15 kommentarer

 1. dette antrekket kledde du supergodt. Du er jo så fin om dagen. Liker virkelig håret ditt. Du burde få deg en ny header nå som du er blond. Skvetter hver gang jeg klikker meg inn på bloggen din. Nå er du liksom så ukjent med mørkt hår! God tur til Ålesund. Og alenetid er viktig for foreldre. Så vel undt! Kos dere!

 2. Monica M. B.

  Kos dere i Jugendbyen. Alltid like koselig å komme til Ålesund.

  Hilsen fra nabobyen(nesten).
  Monica M. B.

 3. God tur vakre deg! 🙂
  Dersom dere ønsker en fantastisk matopplevelse så kan jeg anbefale Maki som hører til Hotel Brosundet, fantastisk mat, herlige mennesker og nydelig beligenhet!

  Håper mandagen blir bra, god uke 🙂

  Klem

 4. Har du/dere vært på atlanterhavsveien? Hvis ikke vil jeg virkelig anbefale dere å ta dere en tur 😀

 5. Cathrine

  Hei! Ga dere fotoboken om Nelias første år på selve 1-årsdagen, eller ventet dere slik at dere kunne ha med bildene fra feiringen? 🙂 Ha en fin dag!

 6. Birgitte

  Hei!

  Jeg bare lurte på om du har et av de første blogginnleggene du postet på fotballfrue.blogg.no? 🙂

 7. RBK* (ikke RKB) 😉

 8. Du ser smashing ut i det skjørtet! Det er så feminint og røft på samme tid, og som du sier – kan brukes til alt 🙂

 9. Om dere får tid til overs anbefaler jeg dere å ta en tur til Nordmøre (Batnfjordsøra, midt i mellom Molde og Kristiansund) på dyregod-dagane. Er fra fredag til søndag. Masse dyr, ponniridning, kjøre med hest og vogn og mye mer. Pulverheksa kommer også 🙂 mange opplevelser for store og små 🙂 dyregod-dagane.no eller se på fb om det hørtes interessant ut. 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 🙂

 10. Sara Katrin

  Så kjekt at dere skal på tur til Ålebyen! 😀 Kanskje jeg ser dere..Hehe..Får håpe været holder seg, for den siste uka har det vært ufyselig dårlig. Pøsende regn hver eneste dag omtrent. Igår hagla det noe helt vanvittig blant annet. Så ut som golfkuler! :O Uææh!

  Får krysse fingrene for at været blir bedre når dere reiser oppover. Ålesund er tross alt finest om sommeren! 😀

  Masse god tur hvertfall 🙂

 11. Så utrolig kult antrekk! Du er superkul med litt «rufsete» styling av håret. Love it! Vurderer å klippe meg, men det sitter langt inne. Hvilken str. har du på t-skjorten og er vesten kjøpt nå i det siste? Blir veldig glad for svar!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   T-skjorten er i xs, men vesten er gammel 🙁

   1. Anette

    Tusen takk for svar! Jeg fant skjørtet på salg i dag! Hihi
    Ha en fortsatt fin lørdag!

   2. Caroline

    Så bra 🙂 Ha en fortsatt fin lørdag du og! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *