ellos basics

Basisplagg- og tilbehør danner grunnlaget for en fleksibel garderobe, og selv om det kan være verdens kjedeligste ting å bruke penger på, vet du at du alltid får bruk for det. Sorte topper, singleter, t-skjorter, hvite sneakers eller sorte, høye boots er bare noen eksempler på hva du som regel alltid får bruk for i løpet av en antrekksuke.

Ellos har et stort sortiment med rimelige priser, og akkurat i dag får du 30 prosent rabatt på den dyreste basisvaren du handler, inkludert fri frakt. Mine favoritter inneholder, kanskje ikke overraskende, en hel del med stripete plagg, men jeg får aldri nok av det! 


ellos_hoved

1. grå, lang hoodie 2. grå tee 3. grønn singlet 4. prikkete kjole 5. 2-pack basic gensere 6. rødstripet genser 7. høye sorte boots 8. blåstripet genser 9. grønn, lang hoodie 10. belte 11. hvite sneakers 12. maritim genserkjole 13. comfy bh 14. lange boots 15. comfy truser


Bruk koden 325405 ved utsjekk for å få rabatten din: dersom du er ny kunde får du 40 prosent avslag på den dyreste varen, og er du medlem fra før av, får du 30 prosent avslag 🙂 

6 kommentarer

 1. Hei!
  Hva stod det på russekortet ditt? Kan du legge ut bilde? 🙂

 2. Elisabeth

  Hei, hvor lenge varer rabatten?

  Klem Elisabeth

  1. Caroline

   Den varer ut 31. august 🙂

 3. huttemeitu

  Gjelder det bare klær?

 4. Anna E.

  Hei og takk for gode tips!
  Vil forresten tipse deg om en nettside jeg kom over, i tilfelle du ikke allerede vet det da 😉

  https://www.1001jentespill.no/spill/caroline_make_up

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *