mersmak

mersmak skien caroline berg eriksen mat

Denne helgen har det vært mersmak-festival i Skien, et helt fantastisk arrangement hvor vi i to dager kan vandre fra matbod til matbod og smake på matretter fra alle verdens hjørner. Jeg blir så glad for at Skien byr på dette, det er jo så deilig at alle trekker ut i gatene, spiser og mingler. Vi møtte Katrine og Bård for litt lunsj, og solen bestemte seg for å ta turen akkurat da – som bestilt 😉 

mersmak skien caroline berg eriksen fin vogn vimpler

mersmak skien caroline berg eriksen nelia

mersmak skien caroline berg eriksen flagg

mersmak skien caroline berg eriksen nelia mamma

Menyene på serveringsstedene er litt annerledes under festival, så hos J&G fikk vi miniburgere og sandwich med pulled pork. Oh my!

mersmak skien caroline berg eriksen

mersmak skien caroline berg eriksen lasse

mersmak skien caroline berg eriksen nelia mamma2


Nå sitter vi og heier foran tv-skjermen på kveldens Skal Vi Danse! Alltid godt at ingen ryker ut i første program, det hadde vært for ille. Håper deres kveld er fin ♥ 

19 kommentarer

 1. Like the very cool and edgy outfit you wore and Nelia looks again so cute in her pink jacket 🙂 Happy weekend!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. IngvildA

  Det så skjønt ut! 🙂 Jeg er stadig innom bloggen din og har vært fast leser noen år nå. Dette legger jeg merke til hver gang hundene har bursdag, for vips så har de bursdag igjen og et nytt år har gått. ;-)Jeg liker innleggene dine. De er varierte og inspirerende. Det eneste jeg «savner» er at du sjeldent deler ditt syn på(tanker, følelser om) saker som feks er oppe i nyhetsbilde eller aktuelt i tiden. Er dette noe du gjør bevisst? Jeg vet at dersom man våger blir man også gjerne kritisert og har full forståelse for at man styrer unna dissa temaene.
  Mvh Ingvild. Ha en fortsatt fin helg 🙂

  1. Caroline

   Å, ja det er sant! Nå fyller de snart år igjen 🙂 Ronaldo blir jo 10, så de må få en skikkelig fin gave 😉

   Tusen takk for så fine ord, Ingvild! Det setter jeg stor pris på 🙂 Angående nyhetssaker etc. er dette noe jeg bevisst unngår fordi jeg ønsker en good feeling på bloggen, nyheter kan man lese andre steder.

   Håper du har hatt en fin helg 🙂

 3. Christine

  Huff,jeg gikk glipp av Mersmak i år. Fantastisk festival som Skien har fått til,jeg treffer kjente hele tiden. Men sånn er det jo når man er fra området,men er utflytter. Nå er det vel snart Snipetorpmarked også,for meg bringer det frem mange gode barndomsminner.

 4. Så gøy med slike tilstelninger! Selv gikk jeg «amok» på Bondens Marked forrige helg, kjøpte alt fra lefser og brød til syltetøy og geleer. Jeg kan gå timevis i min egen boble og bare se, lese, kose meg med smaksprøver og snakke med de som selger produktene. Koste Nelia seg med nye matretter også? Regner med det 😉 Ønsker dere en fin søndag med kjærlighet og glede! 😀

 5. Det såg koselig ut:) Kan jeg få spørre hvor de nydelige skoene til Nelia er fra? Ha en fin dag!

 6. Hei:) Jeg lurer på hvilken mandelmelk du bruker? Har prøvd et par, men de smaker veldig forskjellig. Klem til deg!

 7. Neliane

  Hei. Jeg lagde den isoppskriften din igår, men fysj det var «sure» greier……! Er du sikker på det ikke skulle være gresk yoghurt med vanilje f eks? Jeg har aldri laget noe med kokosmelk før, men brukte nå boks fra Santa Maria, men skal ikke kokosmelk smake søtt? Jeg liker sunt, men is skal jo være litt søtt…. Helte ut hele røra da det ble bare «rør»….:-)

  Og de cacaonibsene kjøpt på helsekost, fytti så bittert! Jeg spiser bare mørk sjokolade, men dette ble for vond smak.

  Gjorde du noe mer for å få alt LITT søtere liksom? Takk for svar :-). Må jo prøve igjen! I mellomtiden ble det bringebær og Blod appelsin is :-))

  1. Neliane

   Hei igjen. Håper virkelig på svar på denne. Vil gjerne prøve igjen 🙂

   1. Caroline

    Denne er litt besk på smak pga. yoghurten, men du kan evnt. bruke steviadråper eller sukrin / sukrin gold? Vil du ha en litt søtere is uten den syrlige ettersmaken, kan jeg anbefale denne https://carolinebergeriksen.no/2015/06/25/hjemmelaget-iskrem-pa-pinne/ som er helt magisk!

    Klem! 🙂

    Ps. cacaonibs er litt spesielle i smaken for noen vet jeg, du kan for eks. hakke mørk sjokolade og bruke det i stedet 🙂

 8. Så fin du er. Jeg kikka på en liknende vest bare I kort versjon på Dorothy Perkins I London og tenkte – jeg aner ikke hvordan jeg skal style denne… Men blir nok tilbake dit neste gang jeg drar for nå fikk jeg inmari lyst på den allikevel Haha 🙂

 9. Haha, trodde det stod «barnemeny» der det stod «barmeny» 😉

 10. marianne

  Altså, datteren din er en av de søteste barna jeg noen gang har sett <3 aldeles nydelig!kan du fortelle hvor du har kjøpt den fine vesten og buksen hennes?
  PS Anne G: ganske sikker på at skoene er fra Kavat.

 11. Hi! Beautiful images as always, very good outfit and OMG is that a Serbian flag!?
  Best wishes from serbia 😀

  1. Caroline

   Thank you so much, Tanja 🙂

 12. Takk for at du la ut bilde av det serbiske flagget på bloggen din. ☺️
  Hilsener fra serbere i Telemark.

  1. Caroline

   Bare hyggelig 😀

 13. Jeg liker bloggen din og nå enda mer takk for bilde av Serbiske flagge

 14. Såå fin genser, hvor er den fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *