it feels like a hundred years

dans 5

For 1 år siden befant jeg meg i Nydalen, med nerver i helspenn og så store sommerfugler i magen at jeg kunne lettet fra bakken når som helst. Jeg skulle være med i Skal vi danse, et stort program jeg var godt kjent med fra jeg var yngre, og som alltid var overalt når høsten gjorde sin innmarsj. Tusenvis av mennesker skulle se Kai og meg svinge oss over parketten. Eller, jeg skulle i hvert fall forsøke, for jeg hadde jo ikke peiling i det hele tatt. Jeg var rett og slett kjemperedd. Men så var den første dansen over, og jeg ville bare mer, gjøre det bedre og bli flinkere. Det var akkurat som at effekten av adrenalinkicket kom først da musikken forsvant. 

skal vi danse trening

Jeg synes hele opplevelsen er vanskelig å beskrive. Det var en fantastisk tid og jeg har fått nye venner for livet, men for min del var det så mye som skjedde på privaten den gangen også. Jeg var jo nybakt mor og jeg ville så gjerne være hjemme hos Nelia når jeg heller måtte avsted for å pugge dansetrinn. Det var til tider helt forferdelig, for selv om det var noe jeg hadde valgt å takke ja til helt selv, hadde jeg aldri sett for meg at det skulle bli så vanskelig å være borte fra henne i flere timer og etter hvert hver lørdag. I tillegg fikk jeg programlederjobb for Det Nye-jenta samtidig, så jeg bodde så og si i Oslo. Jeg er evig takknemlig for familien som stilte så mye opp for oss, og ikke minst for Lars-Kristian som pendlet til og fra Oslo hver dag i en periode, slik at jeg skulle få være sammen med Nelia mellom slagene. 

hotell

Jeg hadde vel heller ikke forstått hvor mye det krevde å være med på Skal vi danse. Det krever fokus og tilstedeværelse, og jeg var aldri hundre prosent tilstede når savnet etter henne var stort så stort og reiseveien fra Siljan til Oslo hver dag gjorde meg fullstendig gal. Så da jeg måtte takke for dansen, følte jeg at jeg det var veldig riktig også. 


dans8

dans 4

Skal vi danse er en opplevelse som for alltid vil være med meg, jeg føler at jeg ble kjent med nye sider ved meg selv, og jeg er så glad for at jeg fikk muligheten. Det var så gøy å få oppleve sirkuset på kloss hold og få et innblikk i hva det dreide seg om og hvordan det hele faktisk fungerte, og denne sesongen er jeg veldig tilfreds med å se gjennom tv-ruta. For det er klart jeg skal følge med! Jeg må jo heie, og spesielt på Kai og Gunnvor. Fantastiske Kai som alltid roet meg ned, som er så utrolig dyktig og som vi fortsatt har god kontakt med. 

dans2 kopi


Nå vil jeg bare ønske den nye gjengen masse lykke til i kveld. Jeg vet det er vanskelig, men som alle danserne og de rundt meg hele tiden sa til meg: prøv å ha det gøy! For meg var det egentlig umulig å ha det gøy før dansen var over. Det var da jeg koste meg og ville gjøre det på nytt 🙂 Tvi, tvi! 

20 kommentarer

 1. Det skrives

  Så å si*

 2. Hej,

  Jag har hittat en jättebra online store, som säljer schyssta kläder. Gå in och titta http://www.rrebellion.com

  Super bra blogg / Lisa

 3. Gikk kanskje ikke helt veien i SVD….men har du vurdert bikini fitness Caroline??? Gjetter på at du ville gjort skikkelig skarpt! Du har en kropp som passer til det (tror jeg!!)
  Hadde vært supergøy å følge deg på den veien her på bloggen 😉
  Klem og god helg!

  1. Man skal ha en god del muskelmasse for å stille i bikinifitness. Det er ikke bare å stille.

   1. Caroline

    Jeg regner med at hun ikke mente at jeg ikke skulle trene meg opp til det, jeg måtte jo ha trent veldig mye mer og annerledes enn jeg gjør i dag 🙂

  2. Caroline

   Tusen takk for at du har troa, Karine! Det er veldig hyggelig 🙂 Jeg har jo faktisk vært inne på tanken, men samtidig så er jeg usikker på om jeg hadde klart å være så streng på kostholdet :p

   Klem og good uke til deg 🙂

 4. Ja, i kveld braker det løs med ny sesong av skal vi danse! Det er det beste programmet på høsten 🙂 Tenk du var med i fjor! Tror deg så gjerne at der må man være 100% tilstedet og ha riktig fokus på kun dansen. Blir nok vanskelig som småbarns mamma, når savnet etter den lille er stort og til ettertanke på hva som er viktigst i livet. Småbarns perioden går så fort og mye man mister ved å ikke være tilstedet! Du gjorde det bra og var flink, så denne høsten kan du kose deg med programmet via tv skjermen, og bruke tiden din på dagtid med barn og mann uten stress og digre sommerfugler i magen 😉 Kos deg, det skal jeg også 🙂

 5. Jeg synes du var så utrolig tøff som bare kastet deg ut i det og gjorde en fantastisk jobb, Caroline! Ikke bare var du strålende vakker å se på, men du sto på som bare det med treningen, bloggen, andre prosjekter og var inspirasjon til tusen. I tillegg til at du uten tvil håndterte morsrollen med glans. Husker da jeg leste bloggen din på den tiden at jeg ble så imponert over hvordan du taklet alle disse utfordringer og aldri mister motet. Du er uten tvil fantastisk og meget inspirerende! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Alexa! Det betyr så mye for meg at du skriver dette! Sender deg en diger klem! 🙂

 6. Tenkte faktisk på deg når programmet starta 😉 Syns du var flink i fjor, og husker at jeg var imponert over alt du fikk til, som mamma til en liten baby og alt! 🙂 Riktig god helg! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk <3

 7. Kjenner meg så igjen i det du skriver. Savnet etter de små er mye større enn man skulle tro. Du er jo en del ute og farter uten Nelia, og har kanskje blitt litt mer vant til det nå som hun er litt større? Jeg reiser ikke ofte nok til at jeg har vendt meg til det, og de gangene jeg drar, så føles det ut som om jeg reiser fra en del av meg selv. Misforstå meg ikke, for jeg er ikke i mot selvrealisering, yrkesliv og voksentid, men likevel så merker jeg at jeg ikke har det samme behovet for det som før jeg fikk barn. Det er så flott at familien ofte hjelper til å legge til rette for at Nelia får vært i nærheten da. Det er sikkert godt for mammahjertet 🙂 jeg er imponert over hvordan du kombinerer karrierekvinnerollen med mammarollen, og setter veldig pris på slike ærlige innlegg om at det kan være vanskelig av og til.

  1. Caroline

   Tusen takk, Eileen 🙂

   Jeg reiser heldigvis mye på dagtid når hun uansett er i barnehagen, og jeg føler meg heldig som i sommer har vært med henne på hytta hos mamma og pappa, samtidig som jeg har kunnet jobbe 🙂 Det er jo fordeler og ulemper med alt ,og når jeg tenker tilbake, skulle jeg ønske at den første tiden med henne var mer rolig og at jeg kunne nytt det mer. Men igjen, jeg trives jo med at det skjer ting også, og jeg tok henne med meg nesten overalt, noe som jeg føler har gjort henne svært sosial og åpen. Men ja, det er blandede følelser. Det er vel sjelden noen som er hundre prosent fornøyd også :p Det å være borte fra henne i mer enn en dag er hjerteskjærende, det vil jeg helst gjøre så sjelden som mulig <3 Det har egentlig ikke forbedret seg noe særlig heller, selv om det var ekstra følsomt da jeg ammet. Uff. Nei, det var ikke noe hyggelig :/

   Stor klem til deg!

 8. Dette innlegget var så flott, og da merker jeg hvor godt jeg føler jeg «kjenner deg» i deler av livet ditt. Jeg husker så godt denne perioden i fjor. Jeg var så imponert over deg,men jeg har ikke barn selv så det er vanskelig å sette seg inn i den biten. Jeg venter en liten baby på nyåret og jeg tror kanskje jeg er litt over ambisiøs med tanke på hva jeg skal ha tid til og få til med en liten en. Jeg er ihvertfall imponert over hvordan du sjonglere livet ditt som småbarnsmor. Jeg stemte forresten på deg hver uke da du deltok, selv en gang hvor jeg var på fest og ikke kunne se på programmet;) håper du får en fin søndag. Takk for at du legger så mye tid ned i denne bloggen. Du er en stor inspirasjon <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Hanne! Og gratulerer så utrolig mye med graviditeten, du har en helt magisk tid foran deg! 🙂 Jeg er så takknemlig for at du har fulgt meg såpass lenge, føler nesten at jeg kjenner deg litt 🙂

   Stor klem din vei!

   1. Du aner ikke hvor mye svaret ditt betyr for meg! Tusen takk 😀

   2. Caroline

    Så koselig å høre 😀

 9. Du skulle heller ha takket nei i fjor og heller tatt det året etter :(. Da hadde du sikkert klart å fokusere og prestere bedre.

 10. Jeg forstår godt at det var tungt å ha så mye tid borte fra lille. Jeg kjenner meg litt igjen – da jeg var nybakt mor så trodde jeg jeg skulle få til ALT! Det tok en stund før jeg innså at livet ikke var eller kom til å bli helt som før og at enkelte ting som hadde gått greit før jeg ble mamma ble emosjonelt vanskeligere når jeg matte forlate ikke bare mannen men også sønnen min for å gjennomføre.
  Veldig kjekt at du var med og det var gøy å følge med på deg 🙂

 11. Hei!
  Ja, du røk relativt tidlig ut av dansekonkuransen i fjor og det med rette. Du er utrolig sprek, sterk, slank og flott, men noen særlig god danser var du ikke og det tror jeg ikke du ville blitt heller om du hadde fått prøve mer. Stiv og litt klønete og ikke spesielt rytmisk. Vel, ingen kan være best i alt. Kos deg som publikum til dette programmet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *