backstage for get inspired_no

elle_3

Da er jeg omsider hjemme i Siljan, og det kjennes godt. Føler jeg har reist jorden rundt i dag 😉 Måtte kjøre fra Gardermoen til  Moss for å hente Nelia som har vært hos mormor og morfar, og deretter ta fergen over til Horten, som selvfølgelig var forsinket. Så kjørte vi derfra til Siljan og nå har jeg nettopp klemt i stykker både hunder og mann, og fått Nelia trygt i seng. Jeg skal sparke av meg skoene hvert øyeblikk, hoppe inn i joggedressen og kose meg inntil Lars-Kristian i sofaen resten av kvelden, jeg ville bare oppdatere dere med noen bilder fra gårsdagen først. 


elle

Sabrura har seriøst den beste sushien jeg har smakt! Og alt er så delikat og nydelig anrettet, at jeg nesten får dårlig samvittighet av å spise det. Jeg vil egentlig bare ta en hel haug med bilder i stedet, men jeg føler ikke noen av dem rettferdiggjør måltidet. De laget til og med vegansk sushi, og jeg kan ikke engang beskrive makien og kyllingen. Gårsdagen var generelt sett en veldig gastronomisk dag 😉 Tommel opp for Trondheim! 

sabrurasabrura2

aim’n er et ganske nytt merke som akkurat har blitt lansert hos Get Inspired, og jeg digger det! Tightsene er en eneste stor fargesprakende lykke, og de er helt nydelige i stoffet. Ikke et snev av gjennomsiktighet, de er tette og myke. Et par av modellene er høye i livet, mens et par andre er lave. Jeg elsker begge deler, og må nok ha samtlige i treningstøysamlingen min etter hvert 😉 Hvem har vel ikke lyst til å trene når de ser slike farger? Du finner dem HER

elle_2

Fineste og flinkeste Silje! 

elle_7elle_4

Det kommer også ekstremt mye fin ull fra Kari Traa fremover, perfekt til høst- og vintersesongen. Digger hodebåndet – farvel dårlig hårdag! 

elle_8

Disse skoene! Du finner dem HER

elle_1

Håper dere har en fin fredag foran dere! Vi sees i morgen 🙂 

48 kommentarer

 1. Du er så altfor vakker, Caroline! Jeg kan tenke meg det er mange nett-troll der ute som er sykelig sjalu 😉

  Jeg leste på et forum nettopp, der det stod at du hadde angst (?) Fordi du alltid har med søsteren din, når du skal jobbe med noe. Det er vel ikke sant? :O

  1. Caroline

   Tusen takk, Miriam, snille du!

   Det er flere grunner til at søsteren min ofte er med meg på jobbturer. I utgangspunktet hadde det vært ideelt om Lars-Kristian var med, men ettersom han har en jobb hvor han er lite fleksibel, trenger jeg å ha med meg en annen som kan være fotograf, og dermed faller valget alltid på søsteren min. Hun er kjent med kameraet vårt, og hun er jo søsteren min 🙂 Vi er lite sammen i hverdagen grunnet avstander, vi savner hverandre hele tiden og en slik tur er en kjempemulighet for oss å være sammen på, å få alenetid og få snakket masse sammen. En siste ting er flyskrekken min, jeg kommer aldri til å fly alene så lenge jeg kjenner den frykten jeg gjør – så angst for å fly vil jeg si at jeg har.

   Håper du har en fin kveld, Miriam! 🙂

   Klem til deg!

   1. Så kvalmt å tenke på at folk faktisk diskuterer mennesker de ikke kjenner i slike nettforum… Det er helt motbydelig

   2. Hvis man har så angst for å fly så er det vel kanskje på tide å gjøre noe med det? En dag blir du jo nødt til å fly alene eller reise et sted alene.

   3. Caroline

    Det er ikke sikkert. Jeg har ingen planer om å fly alene i fremtiden. Det virker ikke helt som du verken forstår eller respekterer at jeg er redd, og det er selvfølgelig helt ok, men jeg håper du tenker deg om før du eventuelt snakker slik til noen du kjenner.

    Jeg gjør også noe med det, for hver eneste gang jeg flyr jobber jeg med frykten, og det er faktisk ikke så rent sjelden jeg er på reisefot med fly som fremkomstmiddel 🙂

   4. Man vet aldri når noe oppstår og du blir nødt til å reise et sted alene. Man kan ikke forutse fremtiden. Det er naiv tankegang. Derfor vil det jo være lurt å få gjort noe med det, så om det skulle skje en gang at du måtte det – så ville du klart det.

   5. Og når du sier «gjøre noe med det», hva mener du da? Er det ikke akkurat det Caroline gjør når hun faktisk flyr, til tross for at hun er redd? Beste medisin mot angst er jo akkurat det å face frykten og hoppe i det.
    Jeg har selv aldri vært redd for å fly, helt til jeg måtte reise flere dager i strekk mellom Oslo-Trondheim, etter det har jeg vært livredd av en eller annen grunn. Så jeg forstår deg godt Caroline! Synes du er kjempetøff!!!

  2. Og hva om det hadde vært sant om hun hadde angst? Det er mange (også unge som sikkert leser denne bloggen) som har angst av noe slag, og det blir ikke mindre tabu av at folk skriver «Deter vel ikke sant? :O». Heldigvis har jo ikke Caroline det, men hva om hun hadde det? Hva skulle hun ha svart hvis hun skulle vært ærlig? Skjønner ikke alltid hva folk tenker når de skriver kommentarer på blogger.

 2. Kunne ønske at du hadde rabattkoder til dine lesere hos Get Inspired litt oftere! 😀
  Det er så mye fint!!!!

 3. Jeg er så glad du ikke synger nattasang for meg 😀 *skreller i øra*

  1. Caroline

   Hahaha, beklager 😉 Jeg regner med at de fleste skjønner at det bare var tull, jeg synger faktisk ganske fint 🙂

   1. Sandra

    Hei, Caroline! Jeg ville såå gjerne hørt sangstemmen din engang :*) hva med en covervideo eller noe? Hørte du drev med teater når du var mindre, hadde vært gøy å dele noe av det også, eller hva synes du?

   2. Er det noe du ikke Gjør perfekt? 😉

   3. Caroline

    Det er så mye jeg gjør som ikke er perfekt. Egentlig er det vel ingenting jeg gjør perfekt 🙂 Men akkurat når det kommer til sang, så har jeg jo spilt teater i mange år og hatt flere sangroller, så da sier det seg selv at jeg kan synge, selv om jeg aldri har sagt at jeg synger fantastisk fint eller perfekt, for det gjør jeg ikke. Men jeg skjønner ikke hva som er feil med å si at jeg faktisk har en fin / helt ok stemme, det må være lov til å si fine ting om seg selv. Jeg er i hvert fall så ferdig med å snakke meg selv ned.

   4. Har hørt deg synge flere ganger, og jeg er enig med deg Caroline 🙂 Du synger pent og rent, ingen tvil om det =)

    Syns det er forfriskende at du ikke snakker nedlatende om deg selv, eller legger skjul på gode egenskaper!

   5. Sandra

    Beste svaret, Caroline! *applauderer*

   6. WORD! Du har all grunn til å snakke deg selv opp, akkurat som vi andre 😀 Gode Caroline! Klem til deg

   7. Apropos, hva skjedde med gruppen du var med i? Gav ikke dere ut en sang? 🙂 Ble det ikke noe mer?

   8. Marita

    Å jeg elsker svaret ditt!!! Og jeg er helt enig Caroline! Om vi bare kunne slutte å snakke oss selv og andre ned!! Vi har alle våre gode egenskaper, og det har vi lov å være stolte av! Klem 🙂

   9. AndrineK

    Elsker at du bare sier rett ut at du faktisk synger ganske fint! Helt uventet og derfor utrolig befriende på et vis!

   10. Caroline

    😀

 4. Caroline

  Fresh som alltid 🙂
  Er du enda på skolebenken? Tenkte evt å tipse deg om de nye penalene til Lulus! Jeg har ikke funnet noen penal jeg syntes var fine, før jeg så de 🙂

 5. nettroll

  Sabrura er den beste sushien du har smakt?! Da kan du ikke ha smakt mye god sushi. Maten på Sabrura er grei den men alt smaker stort sett det samme. Ingen eksplosjon av gode smaker i munnen der .
  Trøndelag er bart og skinnvest? ! Seriøst- er ikke den litt utdatert? Hvor mange mennesker så du med bart og skinnvest egentlig?

  1. Caroline

   NETTROLL <3

   Nå har jeg vel aldri sagt at sabrura sin sushi ga eksplosjoner i munnen, det var i forrige innlegg i forbindelse med astrum - som er en helt fantastisk gourmetrestaurant 🙂 Men at sabrura har fantastisk god sushi, det er min mening, og jeg har spist masse sushi veldig mange forskjellige steder i flere år 🙂 Smak og behag, er det vel noe som heter 🙂

   Trønderlag ER bart og skinnvest for meg som er fra Østfold, vet du 😉 Det er bare et utsagn, men det vet du helt sikkert.

   1. Det heter Trøndelag forresten. Det er det samme som å si at Østfold ER Raymond for oss trøndere vet du. Er ikke sikkert at du synes det er så kult å høre det ikke en gang i blant men HELE TIDEN.

   2. Caroline

    Tror faktisk at Raymond er Østfold for veldig mange 🙂

   3. Hvis Trondheim og Trøndelag er skinnvest og bart for deg så anbefaler jeg deg å sette av litt tid til å ta turen ut av hotellet og se hva byen faktisk er og har. Sushibar holder internasjonalt nivå, Dromedar er Norges beste kaffebarkjede, To rom og kjøkken og Credo er blant Skandinavias beste restauranter med NordØst og MS Bjørnvåg som runners up. Shine, Johnny Love og Spitzbergen, jazzmiljøet, NTNU, Rosenborg og uendelig mye mer. Så skal jeg sjekke ut Bare Grønt når jeg er i Sarpsborg og ikke bare holde meg på hotellet og ta bilder av meg selv i caps og snekkerbukse. Jeg lover.

   4. Caroline

    Som jeg skrev, så er det bare et utsagn.

    Tusen takk for tips, Elise 🙂 Dersom jeg er i Trondheim utenom jobbsammenheng en gang, så sjekker jeg tipsene dine med glede!

   5. Men i alle dager.. Hvem bryr seg vel om en sånn bagatell.

   6. Det bli itj nå fæst utn skinnvæst, det bli itj nå fart utn bart!
    Synges fortsatt på fest i Trøndelag, gjerne kombinert med høye hæler og sushi 😉
    Hilsen trønder 😀

   7. Æ e trønder! Og trøndelag e bart og skinnvæst

   8. Innlegget er merket «annonse». Gjelder dette også det som står skrevet om Sabrura?

   9. Caroline

    Nei, det er merket annonse fordi jeg var på fotoshoot med Get Inspired 🙂

 6. Åh! Spreka! Og søta begge to <3
  Fineste jentene .

  Beste klemmen fra postbudet i Siljan <3

  1. Hva glede har dere mange av å være så ekle mot Caroline? Skjerp dere. Har selv masse familie i Trøndelag og mange tenker jo på bart og skinnvest når de hører ordet Trønder. Blir helt sjokkert når dere kommer med kommentarer somm» herregud,slutt og ta fly når du har angst,tenk og være så lite selvstendig når hun alltid må ha med søsteren sin,du har aldri smakt god sushi når du sier de har den best osv,osv,osv» tenk om folk hadde sagt slik om dere. Skjerpe dere. Hver voksne mennesker og slutt med all mobbing…..

 7. Yeeey, har letet etter flere aim’ns tightser på norske nettsider, endelig! Har en fra før av og det er ærlig talt den beste tightsen jeg noen sinne har prøvd. Og fargene er jo helt herlige! Nei, nå tror jeg det blir bestilling på meg ganske så raskt! 🙂

 8. Hei Caroline,
  Håret mitt er i stortsett samme lengde som ditt, men jeg sliter med puddellooken når jeg krøller det. Kunne du kanskje skrevet et innlegg om hvordan du krøller ditt korte hår? Har nemlig skjønt at man må gjøre det litt annerledes enn det jeg gjorde da jeg hadde langt hår..

 9. Så utrolig gøy. Gleder meg til å se resultatet og til produktene kommer ut;)

 10. Det er såååå bra svart på noen av kommentarene! Fine bilder, ser ut som Getinspired kommer med fargerike klær utover høsten 🙂 Love it 🙂 Selv om jeg er litt mer på masse farger om vår/ sommer enn høst/ vinter. Veldig fin den Kari Traa gensern du har på deg under testing av barnevogn 🙂 Synd de er utsolgt på den i t- shirt, vurderer langermet 🙂 Veldig fint med dine Getinspired prosenter innimellom, håper på en snart 😉 Ha en superfin lørdag Klem

 11. Du er nydelig Caroline!

 12. Til Elise litt lenger oppe her: Si meg, hvilket bein har du stått opp på i dag? Eller; har du stått opp??? Trønderpi som bærre juling æ, men det får da være grenser!? Trønderbart og skinnvest er et begrep som er godt innarbeidet når det gjelder oss trøndere; det er et uttrykk og ingen fornærmelse. Hvordan i heiteste h…..kan dette framprovosere sånne kommentarer og en sånn arroganse. Det er vel ingen som mistenker noen for å være så enkle at de tror at ikke Trøndelag har mer å by på enn som så. Snakk om å sitte med forstørrelsesglass og pinsett for å finne noe å pirke på. Bli mæst fresta te å be dæ tøm ut heimbreintn å kutt ut å røyk såkkan din, men det ska æ håill mæ fer go te!!

  1. Ja, det med en gang i blant og hele tiden, og det med å bare se hotellet når man er et sted var kanskje litt vanskelig å ta det, men jeg tror Caroline skjønte det helt fint. Ha en fin dag der oppe i Nordtrøndelag!

 13. Fine Caroline <3 Godt å se du koste deg i Trondheim! Velkommen tilbake 🙂

 14. Sabrura har utrolig innbydende sushi, nå kjøper jeg riktignok bare vegetarsushi, men jeg har aldri fått sushi som ser så bra ut (den smakte godt også da 😉 ). Mong Sushi ved Mercursenteret har også veldig god sushi, det er riktignok bare et «høl i veggen», men jeg sørger alltid for å kjøpe med meg et brett når jeg er i byen 🙂 Til neste gang burde du sjekke ut Hagen på Bakklandet, det er gutta som står bak Persilleriet som har startet det opp, de har kjempe god mat, og varierer menyen etter sesong. Som nevn ovenfor er også Dromedar verdt et besøk, jeg foretrekker vanligvis kaffe svart, men der kan jeg faktisk kjøpe «tullekaffe» også 🙂 God helg!

 15. Jo- Nettroll- en kan risikere å treffe folk med skinnvest i Trondheim- gjerne med en vinrød skjorte under – brrrrrrr 🙂
  Å ja- Sabrura har den aller beste sushien- ferdig diskutert !! Smørfisken på sticks er til å dø for <3

 16. Hei!

  Så fin du var med disse treningstøy! Lurer på om du selv må kjøpe disse klærne fra get inspired eller får du de som «lønn» for at du stilte opp som modell? 🙂

  Ha en fin helg <3

 17. Hvis du bare kunne kjøpt en av disse Aimn-tightsene, hvilken ville du valgt Caroline?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *