amazing astrum

elle_5

God morgen til deg! Nå sitter jeg på det fine rommet vårt og ser ut på Trondheim, det er så vakkert her, men været er jo helt forferdelig i dag, så jeg kjenner at jeg har veldig blandede følelser for turen hjem. Håper virkelig det går bra, og tar gjerne imot alle gode tanker på veien  


Vi skal snart ned for å spise frokost, men først tenkte jeg å dele noen bilder fra middagen i går. Jeg rakk så vidt å snu meg i dusjen og stryke jumpsuiten min etter shooten, før vi hadde en avtale på restauranten i øverste etasje på hotellet hvir vi bor. Astrum heter den, og serverer helt nydelig gourmetmat til en fantastisk utsikt. I går var vi vitne til uværet som kom mens vi nøt en 7-retter, og jeg må bare si at det var helt magisk! Smaker som bare smelter i munnen og eksploderer i ganen, en utrolig fin matopplevelse – og desto bedre når det nytes i så fint selskap ♥ For et knippe med herlige jenter! 

elle_1

elle_3

elle_2

elle_8

elle_7

(annonselenke) jumpsuit gina tricot /sko valentino 


Jeg deler noen bilder fra shooten litt senere i dag, men må bare hive meg rundt for å rekke en del ting før helgen setter inn for de fleste i landet 🙂 Vi sees senere ♥ 

29 kommentarer

 1. Så fin du er! God tur hjem, krysser fingrene for at det går bra 🙂

  1. Caroline

   Det gikk så fint! Jeg hadde en god følelse i dag, og det hjelper jo masse på tankene 🙂

 2. Nydelig jumpsuit!

  Jeg måtte fly hjem i skikkelig uvær igår. Det går greit liksom ☺ Uansett om det kan føles ubehagelig så tar de jo faktisk ikke av i farlig uvær. Så hvis du kan trøste deg litt med det kanskje..? God tur iallefall ☺

 3. Klart flyturen hjem vil gå bra 🙂 Kan trøste deg med at her skinner sola og null vind, så da tenker jeg at dere vil få en fin landing og at uværet gir seg lenge før den tid 🙂 Hold fokus om at dette vil gå helt fint, masse gode og varme tanker til deg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita! Det gikk så bra 🙂 Håper du har en fin kveld 🙂

   Stor klem!

 4. Hei!

  Jeg synes du er en flott blogger, og som en av landets største bloggere har du også en kraftig stemme du kan bruke. Jeg har sett at du har frontet viktige saker før, og det syntes jeg er kjempe kjempe flott! Jeg forstår samtidig at dette er din blogg og ditt levebrød, der det meste du skriver ikke vil omhandle viktige saker. Det er ikke ditt hovedfokus, og det er helt forståelig 🙂

  Jeg som mange andre er opplyste om situasjonen i Europa der millioner av mennesker er på flukt, og jeg kjenner jeg får helt vondt i hjerterota av å tenke på det. Det kunne vært meg og min familie, og det kunne vært deg og de du er glad i. Det er vanskelig å vite hva man kan gjøre for å bidra og hjelpe til syntes jeg. Vi her i Norge har kommunevalg snart, og det er viktig å fremme denne saken og fronte at disse menneskene trenger et sted å komme til! Ikke kun her i Norge, men også i andre land i Europa. Et sted å komme til der de kan integreres og oppleve trygghet og medmenneskelighet. Jeg ønsker vel bare å gjøre det jeg kan, og det eneste jeg kan komme på er at dere som bloggere som har mange tilhengere kan spre budskapet om krisen i Europa. Jeg tror at dere kan engasjere flere enn dere tror selv og bidra til endringer.

  God helg til deg og dine, og lykke til på flyreisen! 🙂

 5. God tur 🙂 Det kommer garantert til å gå bra. Har flyskrekken din blitt verre? Ville virkelig anbefalt deg å lese boken «endelig glad i å fly» av Alan Carr. Den er virkelig verdt et forsøk, har hjulpet meg og mange andre jeg kjenner med flyskrekk masse 🙂

  1. Caroline

   Det var ekstremt ille, så ble jeg veldig flink og nå er det på vei tilbake igjen, dessverre. Etter at Nelia kom til verden har frykten blitt forsterket igjen. Men i dag gikk det veldig fint 🙂

   Tusen takk for tipset 🙂

   Stor klem!

   1. Det er kanskje ikke så oppmuntrende, men du får prøve å motivere deg selv med at Nelia lett kan «arve» flyskrekken din hvis du ikke har den under kontroll. Man ser det hele tiden med f.eks hunder, lyn og torden osv.

    Syns du er kjempeflink som trosser frykten din og flyr likevel! 🙂 jeg har skikkelig høydeskrekk og tør nesten ikke å stå på en stol, haha ;P

 6. Lykke til med flytur! Liker det ikke jeg heller. Men du, snap’en ble litt vulgær med dansing, lettkledd etc. Sorry, men den er jo liksom lagt ut for alle. 🙂

  1. Caroline

   Jeg elsker snap fordi det er så lite høytidelig! Det er liksom ikke så nøye 🙂 I mine øyne er ikke jumpsuiten eller dansingen videre vulgær, jeg hadde det bare gøy 🙂 Men det er klart at man kan se annerledes på ting.

   1. Emilie

    Sikkert derfor du slettet snapen 😉

   2. Caroline

    Hvilken snap? Jeg har ikke slettet noen snap 🙂 Men du vet den forsvinner av seg selv etter 24 timer?

   3. Emilie

    Fullstendig klar over det ja

 7. Var du full på snapchat i natt?

  1. Caroline

   Nei, jeg var ikke full, men jeg og Anette hadde tidenes latterkrampe :p

  2. Det tenkte jeg også… 😛

 8. Christine

  Hei! Du så nydelig ut her 🙂 God tur hjem!

  1. Ihvertfall utrolig fjortissfull.

  2. Caroline

   Tusen takk, Christine 🙂

   Klemmer!

 9. Martine

  Hei! Jeg har samme jumpsuiten, men sliter veldig med å gå med den uten at den faller av.. Hvordan fikk du den til å sitte så bra på brystpartiet, og falt den mye av skuldrene? 🙂

  1. Caroline

   Hvordan faller den av? Jeg bare tok den på meg, så var den sånn som på bildet 🙂 Opplevde ikke at den falt ned på skuldrene. Kanskje du har feil strl.?

   Klem 🙂

   1. Hei 🙂
    Skjønner at du synes spørsmålet hørtes rart ut, men jeg lurte faktisk på akkurat det samme. Jeg kan oppleve det problemet selv..at plagget sklir litt ned fra skuldrene, eller at man må være litt forskiktig med å bøye seg fremover, f.eks uten at den er for stor i størrelsen. Så, Martine, jeg skjønner akkurat hva du mener 🙂

   2. Hvilken størrelse har du på junpsuiten? Usikker på hvilken størrelse jeg skal velge! :s

   3. Caroline

    Jeg har strl. 34 🙂

 10. Hvor er Nelia?

 11. Vi var på clarion hotell og congress ei lita uke for to – tre uker siden. Spiste på Astrum hver kveld! Maten og servicen er fantastisk! Fikk du prøvd den biffen de har der? Helt magisk.
  Og mannen min som generelt ikke spiser dessert spiste dessert hver eneste kveld der oppe, fallt pladask for brunostisen de har!
  Og når det gjelder snapchat synes jeg det er gøy at du ikke tar det så høytidelig og viser oss en litt annen side av deg selv 🙂

 12. Jeg bare elsker looken og sminken! Fantastisk vakker

 13. Hei! Likte snappene dine eg! Berre bra at du har det gøy!
  Lurte på om du veit kor systra di (?) har kjøpt kimono/kjolene sin frå?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *