shooting for get inspired in trondheim

elle_1

God morgen! Det var ikke så mange som gjettet riktig, men jeg er i Trondheim! La dere ikke merke til trønderbarten? Skulle jo hatt en skinnvest også, men det er faktisk et plagg jeg mangler i sortimentet. Jeg er helt seriøs, jeg har så lyst på en litt lang skinnvest over høstens tykke strikkeplagg. 


Jeg er her for fotoshoot med Get Inspired og har med meg søster som backstagefotograf. Vi har blitt innlosjert på den fineste suiten på clarion hotel og congress og her blir vi til fredag. Snakk om å bli bortskjemt!

elle_4

elle_3

elle_6

elle_2

elle_7

elle

I går tok søster og jeg turen opp i sky bar for et lite glass vin, og så ble klokken plutselig altfor mye, så jeg endte opp med å dusje håret og shave leggene da natten gikk over til dag. At det går an! 

elle_11

elle_9

elle_8

elle_10

Jeg var likevel klar som et egg i dag, og våknet til frokost på sengen halv syv. Himmel! 

elle_12

elle_13

elle_14

elle_15


Dagen i dag går med til fotoshoot for så mange freshe nyheter som kommer fremover, og i kveld skal vi ut og spise middag. Get Inspired er verdens fineste gjeng å jobbe med, så jeg gleder meg! Følg gjerne med på snapchat underveis – carobergeriksen 🙂 Stor klem! 

17 kommentarer

 1. Så flott suite!! Og den utsikta da! Lykke til med fotoshoot, blir kjekt å se bildene 🙂

 2. Elsker slike innlegg 😀 Håper du får en fin dag, også så koselig å ha med søster 🙂
  Klem f

 3. Er ganske sikker på at det er mulig å få tak i en foret og lang skinnvest i sort uekte skinn og hvitt fôr på Gina Tricot 🙂
  Gleder meg til å se bildene fra shooten! Kos deg her i Bartebyen 😀

 4. Hei Caroline:) jeg lurte på hvor du har kjøpt de plaggene du har på deg under kaffe solskinn og legebesøk innlegget? Den blå mønstrete buksen og hvite toppen tenker jeg på:) de ser så superdeilige ut:) kos dg:)

 5. Hehe så det er i Trondheim du befinner deg 🙂 Så flott sted dere bor på og så fint at du kan ha med deg din søster disse dagene, da blir det ikke bare jobbtur, men sosialt og hyggelig etter jobb også, så herlig 🙂 GetInspired er heldig som har fått deg som ambassadør 🙂 Gleder meg sykt til å se bilder av fresht nytt treningstøy 🙂 Var knall fine klær og bilder av deg forrige gang du var der oppe på photoshoot 🙂 Kos deg/dere :-)))

 6. Hei Caroline 🙂

  Jeg har et lite spørsmål ang klesstørrelsen dere brukte på Nelia den første tiden etter fødsel. Vår lille jente ser også ut til å veie mellom 2700 og 2800 ved termin og jeg er så usikker på om jeg bør kjøpe inn noe mindre enn str. 50? Hva brukte dere mest av?
  Ha en fortsatt fin torsdag <3

  1. Kariann

   Jeg fikk ei jente på 3850g og 53cm og jeg brukte faktisk litt str50 i starten, for hun var så smal at hun svømte nesten i 56. Så hadde nok kjøpt inn noen (4/5 stk kanskje) så ser du om du føler du vil ha flere eller om hun vokser fort og kan passe 56. 🙂
   Og kan virkelig anbefale bodyer med knapper på siden og hele veien rundt. Kjempe greie å ta på, og veldig greit å få av igjen om hun bæsjer seg ut. 😉 hehe.
   -Kariann

 7. Elsker innlegge ditt:)Veldig glad i bloggen din og er daglig leser:)LYKKE TIL!!!!

 8. Hvem passer Nelia?

 9. Hei:) hvor er junpsuiten fra?:-)

 10. Si ifra om du finner en skinnvest isåfall, har fryktelig lyst på en selv! 😀

 11. Love the pictures!! 😀

 12. Så fint det var der 🙂 Lykke til på oppdraget 🙂

 13. Kariann

  Hei hei, og god helg!

  Var kjempe moro å følge deg på get inspired sin snap, så mange lekre og freshe treningsklær. Misunner deg bare litt. Hahaha. 🙂
  Og må si når jeg stod opp med lille og sjekket storyen og så de få timene med søvn så fikk du ganske mye respekt fra meg altså. Får ikke jeg mine åtte til ti timer er jeg i svima, bokstavelig talt. (Dårlig blodtrykk som takler dårlig søvn og mat mangel, Hehe) Uansett så er du vanvittig god. Og håper flyturen hjem har gått greit. 😀
  Klem. 🙂

 14. Hehe, hadde ikke tippet Trondheim nei. Men det er jo faktisk helt sant, “det blir ittj fart uten bart” eller “fest uten skinnvest” nei.

  1. Caroline

   Hahaha, elsker trøndere 🙂

 15. Hei:) følger bloggen din men har aldri kommentert. Når jeg leste du hadde lyst på skinnvest måtte jeg:) Min svigermor driver Gun Vik skinnklær i Porsgrunn. Hun holder til ved Osebro. Hun har fantastiske skinnklær, alt fra jakker, kjoler, kåper, luer, vesker o.l
  Hun er opptatt av dyrevern.
  Trur du hadde vært fin i kolleksjonen hennes:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *