bob revolution pro

lilleprinsen carolinebergeriksenno bob rev pro vognen

Jeg har testet en ny joggevogn ganske lenge nå, og jeg kan bare si en ting: jeg elsker den! Virkelig elsker den! Bob Revolution Pro er like overlegen til daglig bruk som i ulent terreng, og for min del er det sistnevnte som har blitt prioritert. 

lilleprinsen carolinebergeriksenno bob rev pro

Denne har blitt testet i skogen ved hytta, på landeveien i Siljan, på diverse kjøpesenter, og den er bare så fin! Det er den perfekte joggevognen, og den har faktisk samme fjæring som en mountain bike sykkel! Og for deg som har lyst til å løpe maraton med barnevogn – med denne kan du det! Den kommer også med løsning for søsken eller tvillinger, og denne finner du HER. Jeg har valgt fargene sort og grå på min bob revolution, men den kommer i flere farger. Se denne siden for alle valgene. 

lilleprinsen carolinebergeriksenno bob rev pro understell hjul

Bob har svingbart forhjul, men dette kan også låses for økt stabilitet når du jogger, eller om terrenget er tøft. Vognen glir så fint bortover veien, hjulene er store med utrolig god fjæring – som jo er veldig viktig slik at det rister minst mulig for barnet. Håndbrems er et must for meg, og denne bremsen er av de bedre jeg har vært borti. Dette er en såkalt trommelhåndbrems som betyr at den gir ekstra stoppehjelp. 

lilleprinsen carolinebergeriksenno bob rev pro håndtak

Håndtaket er justerbart, gir godt grep, og den har selvfølgelig håndleddsrem for maks sikkerhet. 


lilleprinsen carolinebergeriksenno bob rev pro titteluke

Kalesjen på vognen er veldig god, den går langt ned og skjermer godt. På toppen er det en titteluke, og for oss har det vært veldig morsomt, Nelia elsker å følge med på meg gjennom den 😉 

lilleprinsen carolinebergeriksenno bob rev pro snacktray

På bildene her har jeg et snacktray til Nelia, som er utrolig fint å ha for eksempel vannflasker eller snacks på når jeg skal ut og løpe, og hun ikke skal sove. Ellers er det setelommer innvendig i vognen også, handlekurv under og en stor lomme på seteryggen.


Vi har både lammeskinn og et innlegg som er litt luftigere, og sistnevnte er tatt i bruk i disse dager, før kulden setter inn. Dette er fra outlook, og har skjønne, sorte svaler på. Er det ikke fint? Pluss for at det er enkelt å vaske og for at det passer alle vogner. Finnes HER

lilleprinsen carolinebergeriksenno bob rev pro innlegg 2

Posen jeg kommer til å bruke fremover, er denne. Kjenner dere den igjen? Vi hadde en identisk, bare ganske mye mindre, i bilsetet til Nelia da hun kom til verden. Den er bare så utrolig lekker, og samtidig som den er lekker, er den alt annet. Posen er vanntett, og gir dermed god beskyttelse mot snø, vind og regn. Pelsen som er rundt kan taes av, men er i tillegg veldig fin for å skjerme barnet. Fleecen på innsiden kan taes ut, så denne posen kan brukes på dager som ikke er så altfor kalde også. Og ikke minst: tommel opp for maskinvask! Denne kan du bestille HER allerede nå, og den vil bli levert i september – akkurat i tide til kulden setter inn. Fåes i small, medium og large. 

lilleprinsen carolinebergeriksenno bob rev pro pose rose

pose rose lilleprinsen carolinebergeriksenno bob rev pro


Som skjerming har vi både solskjerming og vind- og regnskjerming. Enkelt å tre utenfor, og enkelt å oppbevare i handlekurven under vognen. Her har jeg avbildet regntrekket, ettersom det har høljet ned de siste dagene, synes jeg det var mest passende 😉 

lilleprinsen carolinebergeriksenno bob rev pro regntrekk

Koden CAROLINE gir fortsatt 10 prosent rabatt på alt hos Lilleprinsen. Bob Revolution Pro er allerde satt ned i pris, men denne koden gir ytterligere 10 prosent oppå tilbudet 🙂 

Og dere! Ettersom det var så god respons på konkurransen jeg hadde ved det forrige innlegget for lilleprinsen, så kjører vi på med det denne gangen også! Jeg deler altså ut gavekort til 3 lesere til en verdi av 1500 kroner. For å vinne, må du legge igjen en kommentar under dette innlegget, og fortelle hva du ønsker deg dersom du vinner. Klikk deg inn HER for å se utvalget hos lilleprinsen.no  Masse lykke til! 

323 kommentarer

 1. Ville brukt det på ull fra lille lam 🙂

 2. Om jeg skulle være så heldig å vinne ville jeg brukt gavekortet på å kjøpe en Babyzen yoyo til lillejenten! 🙂 Vi har familie spredt rundt i landet og en slik som man kan ta med på flyet hadde gjort reisene svært lettvindte 😉

 3. Hadde satt Simo vognen jeg har nå i bhg og kjøpt meg en joggevogn/ alt mulig vogn. Alt blir litt lettere med et svingbart framhjul 🙂

 4. Lammeskinnpose for vinteren og/eller Hot Air Balloon – sa artig for barnerommet!

 5. Theresa

  Vi venter vår første i februar, så gavekort hadde kommet godt med 🙂
  Ville brukt det på vinterpose og litt stelleutstyr til badet 🙂

 6. Vi har akkurat funnet ut at vi skal ha barn, så vi trenger det meste. Og på Lilleprinsen har de mye lekkert 🙂

 7. Ville brukt gavekortet på en voksipose til den lille i magen!:) kommer til på Februar, så da hadde det vært deilig med en god og varm voksipose!:)

 8. Jeg ville brukt pengene på en bilstol nr 2 som samboeren kan ha i bilen sin, siden gutten vår begynte i barnehagen nå i august☺ kjedelig å bytte på setet vi har nå☺

 9. Kristin Fiksdal

  Hvis jeg er så heldig å vinne har jeg lyst å bruke gavekortet på en Stella stellematte til den kommende babyen. Planen er å ha den mest på gulvet sånn at storesøster kan være med på stell og bleieskift 🙂 Et lammeskinn til vuggen hadde også blitt med i handlekurven 🙂

 10. Karianne

  Hei! Har samme vognen som deg, men sliter med å finne vintervognpose som passer til selesystemet. Passer den vognposen du linker til her til selesystemet? Er i så fall en av svært få…..

 11. Sanaria Apeland

  Så flott konkurranse!
  Jeg ville brukt pengene på et nytt bilsete til min sønn Filip på to år. Så får han en mer behagelig opplevelse av alle kjøreturene til og fra sykehuset. For to mnd siden fikk vi vite at han har leukemi og behandlingen er lang og vi bor et stykke unna sykehuset. Samtidig liker han ikke bilkjøring. Kan være at et nytt og bedre bilsete vil være til hjelp!

 12. Ville absolutt kjøpt noe fint ull til jenta mi 🙂

 13. Ville brukt gavekortet på den nydelige rosa vinterposen ☺️

 14. Ville brukt gavekortet på den nydelige rosa vinterposen ☺️

 15. Barnekoffert, fordi det har fortsatt ikke eldste jenta vår som nå er over 2 1/2 år. Det går i nett og poser når vi farter rundt, og også det når vi drar på hytta, noe som ikke er så praktisk

 16. Jeg ville brukt gavekortet på en stelleveske! 🙂

 17. jeg har vognen, men hvordan for du festet voksi posen inni der?? går ikke ann å løsne selen….

  1. Caroline

   Det var ikke noe problem å feste 7am posen i vognen, det er denne posen vi bruker http://lilleprinsen.no/epages/Lilleprinsen.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/Lilleprinsen/Products/512770%5B3%5D 🙂

 18. Kristin

  Hei;
  Kan du si litt om forskjellen på denne vognen vs Mountain Buggy terrain som du har testet tidligere?
  Ser ikke helt de store forskjellene.

 19. Hei Caroline!
  Det er jo en stund siden du skrev dette innlegget – men jeg håper du har tid og anledning til å svare 🙂 Jeg har kjøpt denne vognen – og ser du bruker sittepute og vognpose. Men hvordan får du tredd gjennom selene i posen? Jeg greier ikke å løsne selene? Ha en fin dag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *