mustache and monochrome

packing 2

Hei til deg i kvelden! Jeg holder på å pakke igjen, og for å være ærlig, har det vært helt fantastisk med et såpass langt opphold i koffert-tilværelsen. Det var en periode i sommer da jeg følte at hele livet mitt var pakket ned på rosa bjørn borg-hjul, og nå har jeg altså brukt kvelden på å pakke det ned atter en gang. Denne gangen blir jeg ikke borte lenge, men jeg blir til helgen setter inn og skal pakke for Nelia også. Noen som vil og kan gjette hvor jeg skal?! Du finner et hint øverst 😉 


packing 1

Med meg blir mitt nyeste innkjøp – en nydelig toalettmappe fra by malene birger. Ble overrasket over hvor romslig den er, og så fulgte det med et søtt, lite lommespeil med det samme, fine monokrom-mønsteret. Den har mange smålommer og en liten ekstra sort toalettmappe oppi. 

packing 3

Jeg kjøpte min via boozt, men det ser ut til at den er utsolgt. Finner den i hvert fall ikke der nå. 


Ville bare kikke innom og si god natt 🙂 Håper dere har hatt en fin dag ♥ 

32 kommentarer

 1. Veronika

  Paris?

  Ønsker dere god tur 😀

 2. NEW YORK !?

 3. Tyskland?:p Du må jaffal ha en goood tur 🙂

 4. Skal du til bartebyen?:D

 5. France:D

 6. Karoline

  Hei. Jeg lurte bare på hvor den «puffen» som står bak deg på bildet er fra? Den var veldig flott 🙂

 7. Trondheim? 😉

 8. Trønder

  Ååå, du skal til bartebyen ❤️Trondheim❤️

 9. Charlotte

  Nydelige toalettveske <3 Ser at http://www.miinto.no har den (http://www.miinto.no/p-521739-by-malene-birger-ysatian-beauty-bag)
  Riktig god tur, og hvis dere skal til NY…. verdens mest fantastiske by!!! Gled dere! Har vært der 3 ganger, og kunne reist bort igjen på flekken og muligheten hadde bydd seg 🙂
  Ha en fin fin dag!

 10. God tur 🙂 Bytte bilde øverst på siden din snart? (Nå som du er lys i håret….) 😉

 11. Trondheim eller Stavanger…. ? Går det bra med foten til Nelia ? 🙂

 12. Trondheim, derav barten 🙂

  Kunne vært New York siden det står NY på genseren din, men siden det bare er frem til helgen rimer ikke det helt 🙂

 13. Trondheim vel;)
  Den toalettveska ønsker jeg meg også. Såå fin!
  God tur:)

 14. Frankrike? God tur 🙂

 15. kul joggedress! hvor har du kjøpt den?

 16. Den var sykt fin! Vet du hva modellen heter?

 17. Såg jeg deg netopp i Trondheim?

 18. Hei vakre Caroline 🙂

  Du har så god smak 🙂

  Hvor er joggedressen din fra?

  Håper du svarer 🙂
  Tusen takk

 19. Katrina

  Jeg gjettet egentlig på Paris, men ser nå på andre kommentarer at Bartebyen Trondheim kanskje var en mer korrekt tolkning 😉

 20. Hvor er kosedressen fra?? Den var utrolig fin!

 21. Jeg tipper Trondheim står for tur 😉

 22. Så fin den var! Jeg har nettopp kjøpt inn en fra Lulus, så det blir kanskje litt vel luksus å dra til med en ny allerede – haha 🙂

 23. Kan det være New York? Håper du får en strålende tur i alle fall 😀 Den toalettmappen er jo bare helt nydelig da, elsker printet 🙂 klem

  Makeup, Beauty & Fashion

 24. Charlotte

  Hvor er joggedressen din fra?
  God tur uansett hvor du skal.

 25. Trondheim?

 26. et grafisk møster som dette i svart og hvitt med skarpe kontraster er IKKE monokromt! Tvert imot, det har jo to farger. Mono betyr 1. Et svart-hvitt fotografi kan kalles monokromt, men det er fordi det egentlig går i nyanser av grått, altså 1 farge.

 27. Dette er i grunn et litt rart spørsmål, men jeg må rett og slett spørre, haha. Når du tar bilder inne på kveldstid, bruker du ekstra lampe, eller har du bare så lyst lys i spottene? Jeg har lenge sett etter en lampe til å gjøre det lysere hjemme, så bare lurte på om du hadde et godt tips! Synes bildene dine er så lyse og fine 😀 Håper du får en strålende kveld videre!

 28. Hei! Hvor er genseren fra?:) Den så utrolig digg ut!

 29. Hvilken str har du på toalettmappen, er det den store eller lille? 🙂

  1. Caroline

   Jeg har den store 🙂

 30. Hej från Sverige Caroline! Tack för vackra bilder.

  Var har du köpt din tracksuit som det står NY på? Den grå hoodie-tröjan och byxorna!

  Hälsningar från Stockholm 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *