off white, flowers and chit chat

off white in the garden caroline berg eriksen 4

God morgen og hei mandag! Jeg starter sjelden en ny uke med å vise frem antrekksbilder, men disse skulle jeg egentlig vise dere i går, så gikk klokken fra meg og jeg ble nødt til å prioritere litt lesing i stedet – til tross for at konsentrasjonen min på en søndag kveld ikke er til å stole på i det hele tatt. Så mye tankevandring og nye ideer som jeg får da skulle jeg likt å få når som helst, bare ikke akkurat når jeg må konsentrere meg vær så snill?! Hvorfor er det sånn? Jeg var alltid så disiplinert på lesing før, tror jeg må grave i hjernebarken for å blåse liv i det igjen. Kanskje det er håp. 

off white in the garden caroline berg eriksen

off white in the garden caroline berg eriksen 5off white in the garden caroline berg eriksen 2off white in the garden caroline berg eriksen 7off white in the garden caroline berg eriksen 8off white in the garden caroline berg eriksen 3off white in the garden caroline berg eriksen 9

bukse lindex / topp bikbok / veske 3.1 philip lim / sandaler mango / ringer + øredobber hasla / solbriller zara 


I dag er det planleggingsdag i barnehagen, så Nelia og jeg forlenger helgen sammen – så koselig! Jeg er ferdig med dagens treningsøkt som ble en time med svette intervaller, jeg har kjørt en litt annen vri i det siste som virkelig får tiden til å fly, så det skal jeg dele med dere veldig snart 🙂 Nå skal jeg passe på å få jobbet noen timer før Lars-Kristian drar avgårde på sen trening, deretter drar Nelia og jeg til byen for å møte ham til en liten fotosession senere. Effektiv mandag med nøye planlegging må til når lille plutselig ikke skal i barnehagen 🙂

Har du forresten noen mål for denne uken? Mitt er å puste med magen og ikke få panikk når jeg skal ut og fly om noen dager. Jeg har forberedt meg mentalt i ukesvis allerede, og snart må jeg bare! 

[showhide type=»post» more_text=»show english translation» less_text=»show less»] 

Usually I never start a new week by showing you outfit pictures, but I didn’t get the time to show you these yesterday, so today I felt like I had to 🙂 Hope you like it! 

I started my day with some new intervals I am going to tell you all about very soon. It is very effective and make the time just fly. And that is a relief, right? You can use ten minutes, 30 or 60 – it’s all up to you, but I guarantee you will sweat like a pig either way. Mhm! 


Kindergarden is closed due to planning today and tomorrow, so I am trying to be effective while Lars-Kristian is still at home. When he leaves, Nelia and I are heading to town to do some errands and to meet up with Lars-Kristian after his workout (football). We are shooting some pictures I am going to use later this week. It’s all about planning 🙂 

Oh byt he way! Do you have any goals for this new week? Mine is to not freak out when I am boarding an airplane. I just need to focus and relax. Have been thinking about this for weeks now, and it is time. Very soon. 

Have a nice Monday! See you later, sweeties 🙂 

[/showhide] 

38 kommentarer

 1. Mål for uken: FØDE! Termin i går og begynner å bli lei. Også er det så vaaarmt!

  1. Caroline

   Å, Yvonne! Masse lykke til! Så spennende 🙂

   Stor klem til deg og lille i magen 🙂

 2. Kjære Caroline, du er slående vakker, vet du det? 🙂
  Jeg har et spørsmål til punktvipper dine. Hvilket lim bruker du? Bruker du et som varer flere dager, slik at du slipper å sette på hver dag? Eller tar du deg tiden til å gjøre det hver dag?
  Håper du vil svare på denne kommentaren! Ellers må du ha en strålende dag, det ble jo sol likevel :)) klem C

  1. Caroline

   Snille du! Tusen takk <3 Jeg bruker et fra lindex, det er ganske sterkt, og vippene holder lenge om jeg ikke bruker noe på dem 🙂

   Stor klem til deg!

 3. Nydelig antrekk og nydelige bilder! Du er flott 🙂
  God mandag til deg <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Hanne <3 Håper du har hatt en fantastisk start på uken!

   Klem 🙂

 4. Tror offwhite skrives i ett ord? (Jfr. overskriften) 🙂

 5. Så utrolig fin bukse, hvor er den fra?

  Jeg er gravid med min første nå, og jeg er SÅ nervøs for alt!! Jeg har sluttet å lese på nettet om andre sine opplevelser, jeg tror det er best å ikke vite. Alt kan jo gå galt 🙁 Jeg tør å ha sex med mannen min da, men jeg merker at jeg knytter meg da også.

  Så moro at Nelia har fått så stor plass på bloggen nå, det er hyggelig å følge hennes utvikling. Jeg lurer på om det er normalt med så store forskjeller på barn? Jeg ser at Tone Damli sin Billie er mye større enn Nelia, og hun er jo mange måneder yngre? Jeg gruer meg til å bli mamma, det er så mye å tenke på, man vil jo bare gi dem alt her i verden <3

  1. Caroline

   Den er fra lindex 🙂

   Veldig synd at du tenker på denne måten, men jeg vet hvordan du har det, og jeg kan i hvert fall fortelle deg at det ikke er unormalt!

   Nelia er verken den tyngste eller lengste, men hun følger sin kurve, så hun er helt normal 🙂 Jeg var like liten da jeg var på hennes alder og Lars-Kristian har aldri vært noe stor, så det er nok genetisk også 🙂

   Det er bare å glede seg, kjære deg! Dere har MASSE å se frem til! Masse glede og herlige stunder 🙂

   Klemmer!

 6. Nydelig antrekk! Elsker de fargene på deg, du ser så myk og feminin ut. Mitt mål er det samme som ditt, skal ut og fly – propellfly no less- så målet er å forsøke å beholde en viss kontroll over meg selv både i forkant og underveis :p grøss og gru.

  1. Caroline

   Uff, jeg føler så med deg, Helen! Masse lykke til! Sender deg gode tanker, dette går så fint 🙂 For oss begge!

   Klemmer 🙂

 7. Du er så nydelig med det blonde, kortere håret! Kledelig, fresht og tar 5 år av alderen – minst 😉

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Så hyggelig å høre!

 8. Elskermandager

  Fantastiske bilder! Tips angående når du leser: Skriv idéene ned på et ark du har ved siden av boka, eventuelt se for deg de tankene som kommer som båter eller blader som flyter nedover en elv (litt rart, kanskje, men tenkte nå å dele likevel). Du kan velge selv om du velger å hoppe på den båten eller det bladet, eller du kan svosj! bare la det flyte videre i elven og fortsette der du slapp med lesingen. Da jeg studerte selv, opplevde jeg mye av det samme som det du beskriver, at alle de gode ideéne kom når jeg egentlig skulle holde på med noe annet. I stedet for å bare tenke at jaja, der kom den tanken uten å gi den noe mer vekt, begynte jeg å rakke ned på meg selv og tenke at -hallo? Klarer du ikke konsentrere deg om å lese ferdig et lite kapittel engang?! Veldig lite konstruktivt. Teknikken jeg nevnte lenger her oppe er hentet fra mindfulness. Anbefales! Og jeg lo ganske godt første gang jeg leste om den selv, ser for meg damer kledd i lilla med perler laget av tre som sitter i lotusstilling og sier «Ommm» , men det funket faktisk for meg, bare jeg bestemmer meg for det 🙂 Lykke til videre med lesingen og bloggen!

  1. Caroline

   Elskermadager: elskerdeg! Tusen takk for så fin kommentar! Jeg skal ta til meg rådet ditt, virkelig!

   Stor klem 🙂

 9. For et gjennomført antrekk..! *smelt

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 10. Hei Caroline!

  Please do – dele nytt intervalltips. Jeg liker den forrige varianten veldig godt (45/15), men atter nye er alltid kjærkomne!

  Flyskrekk = Frykt = Kjedelig normalt, universalt og menneskelig = Må bare føles, for på den måten går den forbi og til slutt over. Jo mer du klarer å observere og føle den når den er der, jo fortere blir du kvitt flyskrekken din. Men det visste du kanskje. Lettere sagt enn gjort. Jeg vet hvordan du har det, lykke til.

  L

  1. Caroline

   Tusen takk, L <3

 11. Fine bilder 🙂

 12. Hej, jag har en fråga till dig! Vad tycker du om att folk kommenterar tex «hej jag heter estelle kolla in min blogg på http://www.estellejohansen.se» är det en bra eller ett dåligt sätt att sprida sin blogg på?

 13. For noen nydelige bukser! Fant ikke den fargen der på lindex i larvik, kjøpte du dine i Skien? Må ikke nelia ha 3 uker sammenhengende ferie fra bhg?

  1. Caroline

   Jeg kjøpte dem på nett tidligere i sommer :/ Ventet lenge på at de skulle få inn min strl. igjen :/ Så det er mulig den er utsolgt :/

   Nei, vi har søkt om å ta ut ferie i desember etter sesongen 🙂 Hun har vel hatt nesten 3 sammenhengende ila. sommeren uansett, men :p

 14. For et lekkert antrekk! Den tubetoppen er jo bare så fin <3 Ønsker dere en fin start på uken 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Og det samme til deg <3

 15. Nydelige bilder, du er fotogen og elegant som alltid 🙂 Håper du finner tilbake lese/ studie konsentrasjonen din! Den er jo kjekk å ha 😉 Mandags klem 🙂

  1. Caroline

   Den er et must :O Så det håper virkelig jeg også :O

   Stor klem til deg, Anita 🙂

 16. Wow, for et fantastisk antrekk! Nydelige farger og omgivelser <3 Håper du og Nelia har hatt en fin mandag sammen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Det har vi virkelig 🙂

 17. Må bare si at du sminker deg så fint om dagen, vakker er du 😉

  1. Caroline

   Tusen takk, Hege! Det er veldig koselig å høre 😀

 18. Hei Caroline! Jeg må bare gi deg all skryt for den nye frisyren din – virkelig vakkert! Mitt mål for uken er å få så lik frisyre som deg som mulig, og i morgen tidlig har jeg frisørtime. I den forbindelse lurer jeg på om du har oppklipte lengder nederst, eventuelt hvor mange? Og hvordan synes du det er å style frisyren? På forhånd takk for svar 🙂 Ha en fin uke! :-)Mvh, Julie

  1. Caroline

   Tusen takk, så koselig at du synes det 🙂 Håret mitt er kortere bak enn foran, men jeg skjønner ikke helt hva du mener :/ Nikola har ganske frie tøyler når han klipper meg, så jeg kjenner ikke til i detalj hva han gjør. Det er veldig enkelt å style! Så deilig 😀

   Klem til deg!

   1. Nå er jeg tilbake fra frisøren og ble strålende fornøyd med resultatet! Sååå deilig og lettere med kortere hår, sofistikert og mulighet for å ta håret i en trikk hvis man ønsker. Beklager at jeg var litt uklar, men med «oppklipte lengder» mener jeg gradering, dvs. noe ulike lengder. Det finnes innvendig og utvendig gradering. Jeg fikk det førstnevnte, hvilket gjør at man får en fin vipp innover foran i de to endene. Det det ser ut til at også du har innvendig gradering iht. frisøren min. Igjen takk for fantastisk inspirasjon ! 🙂 Klem

 19. Hei og god kveld Caroline 🙂 takk for en inspirerende blogg 🙂 jeg vil bare få komme med et forslag til noe som kan hjelpe på fly redselen din, det er en tilnærmingsmåte som er mindfulness inspirert og handler om å være i det som er her og nå.. Når du tenker på at du skal ut og fly og kjenner at angsten kommer snikende, ikke jobb med å bli kvitt den, la den komme og aksepter den for det den er. Den vonde følelsen av angst vil forlate kroppen mye raskere hvis du lar den slippe til istedet for å kjempe og å forsøke å vinne over den. » what you resist, persist » sa Carl Jung og det stemmer nok. Så lenge du jobber med å bli kvitt angsten ( resist) så har du på en måte fokus på den og den vil vedvare ( persist ) . Derfor er mitt råd : anerkjenn angsten og la den være i kroppen så lenge den trenger det, observere den og hva den gjør mens du puster dypt og rolig. Gjør det gjerne mens noen holder deg i hånden og er der med deg. 🙂 ikke kjemp i mot frykten! Klem til deg og ønsker deg en fin kveld 🙂

 20. Hei igjen, glemte å skrive en ting, dersom du søker opp «law of attraction » vil du forstå hva jeg mente med å ikke kjempe mot angsten for å fly. Det du tenker på manifesterer seg til slutt, enten du tenker positivt på noe eller kjemper i mot det, fokuset er der like fullt og helt. Derfor er det lurt å akseptere angsten og når du gjør det har du ingen motstand mot den lenger og dermed heller ikke noe fokus på den 🙂

 21. Du er virkelig vakker, Caroline! Bildene dine er utrolig fine å se på! Lurer derfor litt på hva slags kamera er det du har og hvilket program bruker du til bildene dine? Stor klem!
  Ha en fin dag!

 22. Hei! For et fantastisk antrekk! Virkelig vakker er du også <3 hvordan sminker du øyenbrynene dine? Og hvilket merke bruker du evt?

  Ha en fin dag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *