my everyday makeup

carolinebergeriksenno hoved

Det er så mange som spør om hva slags sminke jeg bruker daglig, og siden de fleste er tilbake til hverdagen etter ferien, synes jeg det passer veldig bra med et innlegg om dette akkurat nå. Jeg skal ikke legge skjule på at jeg bruker en del produkter, men jeg kan bare skylde på det faktum at jeg virkelig elsker makeup. Jeg kan kjøpe meg noe nytt absolutt hele tiden og blir aldri lei av å eksperimentere.  

carolinebergeriksenno blush makeup kost

Da jeg var brunette, følte jeg derimot at jeg kunne ha litt mindre sminke, så det var veldig ofte at jeg droppet hele øyenskyggen, liner and all that jazz fordi jeg følte at looken ble altfor tung. Nå som jeg er blondine og i tillegg har kort hår, føler jeg det stikk motsatt, så nå har det heller blitt slik at jeg gjerne drar på litt mer – til og med i hverdagen. 


carolinebergeriksenno blush makeup konturering

I dette innlegget bygger jeg videre på basesminken min, som jeg skrev om i dette innlegget. Etter at disse produktene er vel på plass, går jeg videre, og første steg er konturering. Jeg er ingen ekspert, så jeg går ikke veldig grundig til verks, men synes det gir en kjempefin effekt som jeg ganske enkelt har blitt litt avhengig av. Dette er ikke noe hokuspokus, men du trenger et godt solpudder og gode koster. Jeg er forelsket i absolutt alle kostene til real techniques og får aldri nok. Jeg tror jeg har samtlige snart, de er dødsgode og ikke minst, veldig bra priset. 

Jeg konturerer nesen og kinnbeina. Til nesen bruker jeg shading brush + bronze sunkiss, og til kinnbeina bruker jeg sculpting brush + bronze sunkiss

carolinebergeriksenno blush makeup 2

For smalere nese, legger du en smal strek med solpudder på hver side av nesebeinet. Husk å duse ordentlig godt ut, du må ikke under noen omstendigheter gå rundt med to tydelige streker der! 

carolinebergeriksenno blush makeup konturering kinnbein

Det samme gjelder for kinnbeina, selv om det her skal være en tykkere og litt mer markant skygge. Dus ordentlig godt ut når du er ferdig, bruk gjerne et settingpudder til dette. 


carolinebergeriksenno blush makeup øyenskygge kost

Neste steg er øyenskygge. Her er det en trio som jeg absolutt aldri får nok av i hverdagen og navnet kunne heller ikke vært mer passende til akkurat meg og hverdag: coffee fra glominerals.

carolinebergeriksenno blush makeup øyenskygge

Dette har tre utrolig fine farger som harmonerer veldig bra. Jeg legger først den lyse over hele øyelokket, deretter bruker jeg den brune i globallinjen og duser godt ut, før jeg legger den gullfargede skyggen fra globallinjen og ned. 

carolinebergeriksenno blush makeup øyenskygge close

Etter fotoshooten med Det Nye har jeg blitt veldig glad i liner, og kan anbefale graphic liner fra glominerals. Jeg glemte dessverre å få med den på bildene. Jeg legger også litt av samme farge som i globallinjen, under øyet. Her følger jeg bare øyet helt inn i kroken. 

carolinebergeriksenno blush makeup skygge kost

Kostene jeg bruker til dette finner du i kittet fra real techniques som heter Nic’s pics

carolinebergeriksenno blush makeup mascara babor

Jeg bruker også en rouge, og favoritten er papaya fra glominerals. Den brukte jeg faktisk til bryllupet vårt også, den er utrolig fin! Av mascara kan jeg anbefale babor sin volume & definiton. Denne oppdaget jeg nylig, og den har en kost som er helt fantastisk til påføring, akkurat som jeg liker den – tykk og presis, som gir en passe menge pluss masse volum. Tørker ikke fort inn og klumper heller ikke. 


For glød på både neserygg, kinnbein og på hver side av pannen bruker jeg glominerals sin highlighter. Den er helt magisk – det er en grunn til at jeg har vært trofast mot den i flere år. Smør litt mellom fingrene dine og klapp den lett på. Bland gjerne i bodylotion for en lett glød også, perfekt for å for eksempel fremheve kragebein 🙂 

Avslutningsvis legger jeg gjerne litt solpudder helt øverst i pannen, og kanskje også litt på hakepartiet og litt på kjevebeina – alt ettersom hva jeg føler ser best ut der og da.

carolinebergeriksenno blush makeup lips

På leppene liker jeg noe helt nøytralt og ikke for glossy, så leppestiften mai billsbepaid fra the balm, er akkurat hva jeg trenger! Dessuten etterlater den en litt avkjølende effekt på leppene, kjempedeilig 🙂 


Bryn kommer jeg tilbake til i et senere innlegg, for det fortjener faktisk en egen plass! 

Dette ble en lang bloggpost, men jeg håper du plukket opp noen tips! Anbefaler i hvert fall alle produktene på det varmeste, de fleste er som sagt produkter som jeg selv har brukt en årrekke, og det er det en grunn til 🙂 Blush.no har allerede satt ned de fleste sminkeproduktene i dette innlegget med 30-45 prosent, men dersom du skulle finne deg noe fra GHD mens du likevel er innom nettbutikken, kjører de på med 20 prosent rabatt på produkter derfra ut 25. august. Koden du bruker er ghdCBE08 ♥ 

40 kommentarer

 1. Først og fremst: WOW for noen bilder. Jeg blir helt satt ut jeg Caroline. Du er nydelig! 🙂 Og tusen takk for tips. Nye sminkekoster har allerede blitt bestilt hjem nå! 😀

 2. Elisabeth L

  Du ser så nydelig ut her! Syns selvom det er mye sminke så ser det likevel naturlig ut:-) bruker du fortsatt Ole Henriksens hudpleie produkter? Syns huden din virker flawless her:-)

 3. Hej Caroline!

  Du har alltid så fina bilder och allt ser väldigt proffsig ut så antar att det ligger lite redigering osv bakom allt, men jag satt och fundera på hur mycket tid en bloggerska som du lägger på att skriva ett «normal-långt» inlägg med text och bilder? Hur hinner du med det och allt annat du gör?! 🙂

  Tack för en bra blogg!
  Anna

 4. Så herlig! Når var det først du begynte å «ekstpremintere» med sminke og ikke bare sminke deg for dagen? 🙂

  Må si du lyser opp med blondt hår, lekkert!

 5. Christina

  Hei ! Veldig fin blogg og du er kjempe fin sminket:) jeg ser at du bruker punktvipper, hvilket merke bruker du? Tar du maskara på før eller etter punktvippene ?

 6. Hadde vært myye bedre med video. Ikke like enkelt når det kun er skrevet i tekst

 7. Hvilket kamera bruker du? Hvordan får du så flotte og klare bilder med blury background?

 8. Hei! Elsker det korte håret, det kler du godt! Kunne du ha laget et innlegg der du styler håret og viser hvordan du gjør dette? (krølle,setter opp o.l.)
  Hilsen jente med nylig kort hår og ingen anelse om hvordan man kan fikse det;)

 9. Ingrid Marie J

  Du kler så utrolig godt det korte, lyse håret! <3

 10. Hvordan får du til de fine bølgene i håret?:)

 11. Hvor er kjolen din fra?!? Den er så nydelig!

  1. Caroline

   Det er en jumpsuit, men jeg husker ikke helt hvor den er fra :/ Kjøpte den i hvert fall på Asos 🙂

 12. Jeanette

  Kjempefine bilder av deg!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 13. Så fine øyenbryn du har. Og flott innlegg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 14. Ilaria //

  Oi, snakk om maske… Når du legger sammen innlegget om basissminke of dette :O
  Føler du ikke at du har en hel maske på ansiktet når du går sånn i hverdagen? Du er uten tvil en vakker kvinne…dog håper ungjentene som leser bloggen ivrig skjønner nå at med så mye sminke kan de bli like vakre :-))

 15. Fint innlegg, gleder meg til bryn 🙂 Dine er helt perfekte og du er blendende vakker 🙂 Veldig fin neglelakk farge på neglene dine. Æsj de har ikke den leppestiften!! Får følge med om den kommer inn igjen, eller vet du noe mer om varene som de ikke har inne, kommer inn igjen?

 16. Men øyeskyggen og leppestiften er ikke i sortimentet lenger? :O

  1. Øyenskyggen finnes hos coverbrands.no. Jeg bestilte den nettopp.

  2. Ikke eye lineren og maskaraen heller…..

 17. Hei! Først og fremst må jeg bare si at du er utrolig nydelig! Veldig kjekt å lese om hvordan du sminker deg. Lurer bare på en ting; hvordan sminker du øyenbrynene dine? Og hvilke merke bruker du evt.?
  Ha en fin dag videre, vakre deg 🙂

 18. Hei;) kunne du laget mer videoer her i bloggen, dt hadde vært spennende enn bare bilder. Du stråler foresten, klem

 19. Supert innlegg med mange gode tips for jålehøner som meg 😀
  Men er det egentlig nødvendig med tips for å sminke nesen smalere? Trodde alltid at du Caroline er med og hyller forskjellene og variantene blant oss. Det gjelder vel også neser i alle størrelser? 😉

 20. Hei. For et fantastisk flott innlegg. Jeg ser også at du bruker punktvipper. Hvordan fungerer det? Setter du på nye hver dag eller kan du bruke de flere dager på rad? Jeg har vippe-extention og begynner å bli lei. Punktvipper for en fin anledning må være tingen da, tenker jeg. Og så lurte jeg på hvor de brune ankel-bootsene du hadde på i forrige innlegg er fra. Stilig og gjennomført dame er du. Flott og inspirerende blogg. Ønsker deg en fin dag. Mvh Randi.

  1. Caroline

   Det fungerer veldig bra 🙂 De sitter på i ca. 3 dager før jeg må bytte. Bootsa er fra Mango 🙂

   Tusen takk, Randi! Håper du har hatt en fin dag du også <3

 21. God morgen 🙂
  Bruker du primer under øyenskyggen?

  Klem fra meg

  1. Caroline

   Ja 🙂 Lid primer.

 22. Hvilket kamera bruker du?

  1. Caroline

   Canon 6D 🙂

 23. Så nydelig sminke! Du har aldri sett bedre ut! 🙂

 24. Spennende innlegg! Sminke er et tema jeg ikke kan så mye om selv, så det er kjekt med inspirasjon 🙂 Det blir lett for at jeg bare bruker concealer, mascara og kanskje litt lipgloss selv. Det er lett for at jeg ikke rekker å bruke opp nye sminkesaker før de har blitt dårlige, selv om de har en holdbarhet på 1-2 år. Jeg ble inspirert til å prøve mer nå! Forresten pussig det du skrev om at nå som du er blondine kan du dra på litt mer med sminken, for jeg har alltid trodd at det var slik at brunetter «tålte» mer sminke uten at det så oversminket ut, men slik som du er sminket på bildene her, ser du jo helt nydelig ut! Toppen din var også veldig kledelig til deg. Ha en nydelig mandag! 🙂

 25. Hei, klikka meg inn på linken til leppestiften, men det står at den ikke lenger er i sortimentet…Rart, når du legger ut link til den!!

 26. Dette innlegget likte jeg veldig godt 🙂 Kjempebra at du tar bilder av sminken på, og ikke bare av den.

 27. Veldig fin sminke men ikke eyeliner derimot. Er ikke så flatterende med eyeliner som er tykk på helt ytterst og peker nedover. Tegn den så tynn som mulig og løft litt oppover. Annbefaler gel eyeliner med skråkost. Det gjør jobben mye lettere og resultatet blir mer ryddig. 🙂

  1. Veldig enig her!

 28. Så fine krøller:) Bruker du rettetang eller krølltang?

 29. Kjempe flott innlegg. Vil anbefale deg å lage tynnere kant når du bruker ving-liner, når den er så tjukk helt til enden får du smalere øyne. Med tynnere ende på «wingen» vil du få et mer åpent blikk og øynene vil komme enda bedre frem 🙂

 30. Kan du inte göra en video på hur du sminkar dig?

 31. Annette I

  Tusen takk for gode tips!Jeg likte veldig godt dette innlegget.Har kjøpt 4 produkter her,og er kjempe fornøyde med alle <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *