hendene fulle

nelia oline carolinebergeriksenno caroline

God morgen til dere! Nå blir det mye barneprat her, men jeg må jo starte søndagen med å dele noen bilder fra utflukten til tobarnsfamilien i går 🙂 Vi var på sykkeltur og fant en kjempefin plass hvor jentene kunne leke, så vi ble der noen timer før vi syklet hjem og laget taco. I dag tok jeg jentene alene frem til Lars-Kristian ble vekket med frokost på sengen klokken ni – for et luksusliv! Neida, jentene koser seg veldig sammen, så det er null stress å passe dem – til tross for at det blir litt trangt på fanget mitt når de prøver å sette seg oppå hverandre på samme lår. Umulig!


nelia oline carolinebergeriksenno sammennelia oline carolinebergeriksenno nelia nelia oline carolinebergeriksenno sklienelia oline carolinebergeriksenno mamma nelianelia oline carolinebergeriksennonelia oline carolinebergeriksenno sykkel sykkelhjelm

Nå har Lars-Kristian tatt over, så jeg skal ta en etterlengtet dusj, tørke litt fingermerker fra bord og vinduer 😉 Ser ut til at jeg kan se langt etter den planlagte treningsøkten i dag, for vi skal på fotballkamp og se ODD knuse Viking allerede om noen timer, så dagen kommer til å gå kjempefort. Men stikk gjerne innom for både antrekk og sminketips i løpet av dagen – tenkte å dele mine hverdagsrutiner med dere! Stor søndagsklem!

 

22 kommentarer

 1. Looks like you had another fun day! Enjoy the Sunday, too 🙂
  xx from Bavaria/Germany, Rena http://www.dressedwithsoul.com

 2. Veronica

  Nydelig kjole! Hvor er den fra?

  1. Caroline

   Tusen takk! Den er fra Mango 🙂

 3. Marianne

  Vakre Caroline! Jeg leser bloggen din hver dag, du er en inspirasjon 🙂 Du stråler som alltid, ønsker deg en fin dag! Høstklem til deg 🙂

  1. Caroline

   Snille du, så utrolig koselig å høre! Tusen takk 🙂 Håper du også har en fin dag 🙂

   Klemmer!

 4. Med to barn på samme alder så var overskriften din veldig sant 😉 Men dere så ut til å ha en fin tur i går, så gøy for jentene at det er sitteplass til to 🙂 Og Nelia står på benet sitt og det ser ut som hun gikk opp trappa også, så flott! Føler du at gipsen hjelper på benet hennes? Den ser ikke ut til å være til veldig stor hinder for henne, hun er i farta 🙂 Titter helt klart innom igjen i løpet av dagen 🙂 Ha en super fin søndag og god fotballkamp :-))

  1. Caroline

   Ja, hun løper rundt på beinet nå faktisk, tror hun føler seg hundre ganger bedre med gipsen – selv om hun i utgangspunktet skal holde seg litt mer i ro. Men det er faktisk umulig for en med hennes aktivitetsnivå :p

   Stor klem og det samme til deg 🙂

 5. Åh så härliga bilder 🙂

 6. Dwightinha

  Herlig alder, og aktive krabater. Ser ikke ut som Nelia plages nevneverdig av smerter lenger? Hun er en liten » looker».

  1. Caroline

   Nei, det går så fint med gipsen 🙂 Tusen takk, snille <3

 7. Nelia er såå nydelig! Så liten, yndig og søt, herregud 🙂 du er superfin på håret for tiden, kunne ikke kledd deg bedre:D

  1. Caroline

   Tusen takk, Anna! Det er så koselig å høre 🙂

   Klemmer!

 8. Hehe, så skjønne! Ja, da fikk du en forsmak på å ha to barn 😉

  Riktig god søndag til dere i det nydelige været!:)

  1. Caroline

   Ja, virkelig! Og det har vært så koselig 🙂

   God søndag tilbake 🙂

 9. Du er så uffatelig pen!

 10. Skrev en artikkel som heter «De vakrestes rett: Det lønner seg å være vakker?» Kanskje noe for alle sminke- og moteinteresserte jenter? http://www.sosialerom.no/2015/08/de-vakrestes-rett-vakre-mennesker-har-det-lettere-enn-andre/

  Du har en veldig bra blogg Caroline. Stå på!

 11. Hei Caroline! Jeg må bare si det, vakker har du alltid vært, men etter at du klipte håret, har den frisyren der og begynte med litt mer liner ser du så utrolig nydelig ut! Jeg har nesten ikke ord:D Øverste bildet her, du er så peeen! Ønsker deg en fin uke:)

 12. Benedicte

  Jeg pleier å passe tantebarna mine. Har 6 stk., pleier ikke å passa alle samtidig da :p Men tar gjerne 3-4 i slengen, og det er ganske hektisk for meg som ikke har barn selv 😉

 13. Katrine

  For et herlig sistebildet! 😀

 14. kjerstin

  ..det var viking som lot Odd vinne , Telemark må tross alt ha en oppsving de også. Viking er jo kansje ett av de gjerne muligens , på en god dag , forhåpentligvis ett av de beste lagene i Norge , ja faktisk kansje hele verden…så sånn er det
  Men når det gjelder ishockey er Oilers desidert best , Telemark kan bare gå å legge seg ..men dette legger vi på is 🙂

  Fin uke
  klem 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 Begynner vel å bli en stund siden Viking var ett av de «gode lagene» i Norge 😉 Odd derimot har vært blant de 5-6 beste stort sett hvert eneste år siden de rykket opp fra 1. divisjon.

   Hockeyen derimot, den kan dere kose dere med 😉

 15. Som tvillingmamma vet jeg alt om hendene fulle 🙂 Ser ut som dere har hatt en fin helg som tobarnsforeldre,og jeg er sikker på at det blir helt fantastisk den dagen dere skal ha nr to 🙂 God bedring til lille frøken Nelia,unger «gror» heldigvis fort 🙂

  Klem fra Heidi

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.