shooting in the sun

shootfredag21carolinebergeriksenno

Nå er det helg! Vi venter gjester til rekeaften hvert øyeblikk, og jeg har laget en velkomstpunsj som jeg hadde så lyst til å ha i den fine beholderen min som jeg aldri får brukt. Den jeg brukte under 17. mai-innleggene, om noen husker? Uansett, da jeg var ferdig, rørte rundt, hentet meg et glass for å smake og gikk tilbake til punsjen igjen, holdt jeg på å skli og kakke haken i kjøkkenbenken fordi det hadde lekt en diger dam ned på gulvet. Søren! Flaks at jeg ikke ligger der langflat enda, men kjolen min tok det ikke så pent, så jeg får finne noe annet å ha på meg i stedet. Og en ny beholder. Men punsjen ble veldig god, da 🙂 


makeup

shootfredag21carolinebergeriksenno2

­«3¾¦Ÿ™­åƸ«ö¨¦Nȳ|Ø1ªŠ­íPîÔ F&ˆ:‰kád·ÿ¯¯dQÔ¼Ró¹3y¤p¬QLÊäªJŠå¹žÝ7÷.;ß®šÜËCèLü'¸PI MIú:ÙE‹yFµ÷ãƒÒ[á°¹¥­ú±ý_	¦,z™:”UÓAKJ^8Ì¡¡™ÑYtMÖ÷+f Ó¾­^k-<óËšR˦ô¾ì}S—sæÒu¨¤©³AC[#ÉQTP¬bu¦Ž2SY5hc *J?îßËᣦô.º{Þ9GW­§ñcþ®î¢ôûÌÄ5ôE½C’‘Å$Ë=äQ­e°uÇ·Ùðãè7mµ:ÑÝð÷¾ÔñI-dÌ^DHd~kZ=®}¼¿ú|ÈÂz_Ëóû_);“r 	sHéáÖó±&	d¼#H{öö|8ôqeʼnjIÍz¿^´Œå=ŽÇþ‰§|¡s#­|ºšBLTH«Ï`6»kÙ/m‡‹ùx´žÅbá[æ`¸Î|£*Î×/ÊÚgŒ¾‡ä“ðìuA^Û"$è,Õç£1Q²5KÆ,“ɯDdí°ð~Òâ²Â¶&ÊÊ9GNL‘Ž*]L¶aW ®R@‹ˆÎ|ÇP,Ö¿o,tq M¥ÐãÇŽãÅž«³º’›.Žz:j¨Á–h])~®UÛë&AÒßݝ/³‘Õp]ŸÂ¿Qæ^1ÍYsú¸!ªvŽ1RI8ºíeiþ8z"Rßeù…ËUUMXLÊꊨ5>‰ä6Fmy4é:±ÉŤ£¿"dí5 ‰ÐÆSêX‡!›Å¤8nýCÅŽlx/eÍ~	~ï×ûCT1¾˜%¨–ž‘×P•YT2¨¥ïö—Xq%³_þ²Ç1¨41lX³°[¡göŽûjmWÇOãiF¾¾¾ºåb¨¦õèiªe ZÐ($ p÷>+ƒ·ÿÎ'…Æçr—+úü#›] µI%6…èÚ…®âÝïòƹäḢ¬ÿÑË ªgT1Ú…•½øô³…¡&±Ùä‹›ÿ,:³PH½·?ìp‚„Š˜Ø­˜ÜÈìmä0=y4xJÜîE‰6>ãƒH	Yµ¡g6Žý ø¬;ÛtCE9â`·†Råd/¤ _1ŽHv›pïJ>¯·íF?®'LšEOQ”µHTníTÌÇ–‚êK)*G0êUÐÍúºqò*qdQš¨Oþßµ)úßòú½é5°öeUFÙ HeB ˜©é£Ò‚à¡àRƒ¡Ÿ¥|?kp¼.^ße-0—gy/æð{¨Ñ´‘™©šWA,ÿQ!e"="×ÒÍçØôßHðnß_VBKaÃÉTHª¢iR9-Pcy7B‹/‡mñŒ2k•K©F÷ÐRÇÖÔ£4ðÒT%9d]Ø#¦’tµçÏ|Mïm}R°Ç¼[úbâŒâ9ê‡9šš–BÏ Úè…¶:oÕú¸P•íÔ5nk[™Sæ "§•Ü€ÙˆïºãX5«™œ ä½Æ«:´PSKOULuQCQO5?PäȽ¬B²8·Z·‡dÉ´r¼zRLÌærÃPäÄzT›5»iØ©ß÷ã8·vIKJ•OZ‚št°'YÝFû_P;ù㪭ɒPè+Ï'=ÖÒBYô#vb†Àü:±¶I¶DÐ}ð¦W?f¼GY ÔV,Â’…Ì|îP@®ìRÄsdÖƨ­ËÓåÁšm:=. –ì¯ô…ÂSRêÎå@)ª	ZxÂ-˜é°_z·¿àâ5==EÅ`Ó¹S˜T$YrÅOðSYFå1Èp/leÕÞi»|»¿ˆâeTUÌ˵ã1j¿Y°~ÖûñrlãÑîsNcUËWÏéÄ;)tC]#j7³3ꉶþóN7ág[ûAÏb¢Ž†¥s´£œë«•ù/LÃdv}Áèov*jZ’ZyõþÒQÒ¸~ŠŽ žž’VŸÔc’D—‰k‚vcåcd#ƒq#7ivV©-!ûûï|sÍnRÊ"oUw3ì!‚HRC^ÖµömñÞKR@Zpå=$ŠÑʉ0šÌÐÝ€Ç >XQ”Wˆo‘s%5¹‚A<ìêTˆBrÂB:ÂIÓì·›7‹÷cÓmË—³úGj-jikkI.¤g‚%æ³?‹¾“`·²©oÏžRÍ)ÉmcŽÈ•GÙ°Ìœ°!õ—GÒaØB]¯Òž/‹–!¨Ô—Êg,{–¹o æ•™ÄT‘Ó)«’œÕAŽ¡Ji½ÜŽ›ýŸ‹ùc<¹¥ë)jÿÒ§Ÿ*Ê£›4H)c‹Õë¨cˆ-ÀU—AtvVÔvü‹ŒšÜÍņY–$ñj§PeÊ+½Š”Ô×ðßËÌ— þ†Êä›-CN4IUX“ L,bMcìè[b2dn‡"_E–ÇKEÓ råµ5à›™#‘F®þ.¼(MÅRä	ÖQÐ-=‚”Yi)¤®n¯¨›i±ªÊÿ24!ùr¼¹jÊz¸·­Æ–:¶]*twìo‰Y˜ô"qd±l|¸æjˆ¹ÚY‚¶¶T-c¶½7Ç/Ç<8Ü«’ÚÑKbs¬ç&1ˆ))Æ#Q$.£A8f(»ëK(ìþ/´~S‡–l™5ävÔ»»êîøôýiî÷5yi*èŠZl×*‚))å2Wµh‰êg•Ll Äa®©·+¶´LvC6tõ4’‹”´ûZ¿wù}hÈ•T,ä¿ÕÐPdišYUၺ…»¬Ò¹é‰,ËÝ´¯ƒìãÒá£'-ùVÆ‘;Ÿ zᢁ‰ôS* ääFësõh'¿ŠOáÇL°'-U¹¤`‹‰ø‡†8vŽª£+Ë•[–Þ§j¹îM³©ßìàQ®{:MÎ-Æ“ðîq;VRÁYa#*y“s¢‘ˆ±5ˆö‡ÊÖüÎgæ‘e3D“­U2—øV5°'óþîÛßÈY2¨ªó:pÏüMët¹<0ËêÔ­Ê‹Z£û!@Ä^Ì1¾$Ýß‘ÇÄ%J‹É=εµ0TÐÓåi!¢4“Mbã¯DkffLš~.¬nÒG<qÉ=èvÇ6c¢¥Š jù'–ic:¢Ò±¨Ó}¤*Â7	§Oï¾Di.eú<K …êj2ùfŽŽª‘ÜÄÖfœƒxOöJ4þvV î_èú£„8Z(!¦‚¡¥zqXð^A,m"‹]Ù­ÚÝXáã/šò=OGºm_2(àÚ<ã;¢É³4&–I%­ª€YJÀŒ$Ž÷z¤·OëðÇ…ÆÔ“/šv[ç|?Á¹m´yVWL£¬É#¨šA®ä€ÒjÐ/즜zªK8âpËPSQC% ¨Zjç™–; i»5Ï„ÙwÇ?%('ó.÷ˆ,«‡LBž¦Ž%‚qÇ=;ª‹£#†VÜ7Uñ¤cQýÑu4|gC4u牨¡V9¼õ±(Z¡uGU÷^Mÿü«4'$Áî`ø/«ªsLæ…_™=U$‹F…É”j[ìÖ ¶:T·Ó8jù*ÞZÙ^Y|%Ÿb,mk|±œ€°É%¦¥¦õ†¥z¶$¬±µÄ<¢ Ø•»ê,|^ÏôáÎ÷ÊŽ*ˆª—ÕuÈ•J°«(%à©VçH+ßøqÉzÓERT8z/Y–D…!xÚ!9bc˜.—Pî˜'«Wö5FZ¿†k–Ÿ×+aÌôÑU( õ’£1=Öß[§©GÃüó—<qO¥þ_Ûí|ßÂjËL«&Í8ƒ8Ÿ)Ê©4WÔ¡ÔBÉ¥fdtrl®Î¾Ê®­XÓ„Ã94ÛN½_§ìËÖü#‰éÞà|Ÿ€ò¥Œ¤•ÒuÕ`[[Xª_u‰	è_âêÇ»ô)”ÜAÄóUÕ2RÈV"Ì»ŒwãÆ¢·æfÝœ—ŠÖ®:¦J‰]©<”êO@.u8µîqäqÉ}ç¥ÃÎâcks*XåXµï!Ò¶3?Sfö†ã¡Ê«k)?IÓESL•3óA*ª$]lmߣWOµ°N¥¿"rÃTvælx¯( ô¿QO—¤f¥š“/)eŒ€&ëÝN‹}¬vCiÍw;$”Yži™Ë%DðË—ÄS¢é,²+]ö ¨YF6lÍRÄA¦ÍãË*¥ª…ÞY%‘™£îä€XÙñcJ؇iäÍ£®§¥–…–8äuY̧K@ üKñ›Yo¶¬se“M%ÔÓ5»{Ñ+4Î&GŠ*gE]!•¶{ï§ù[Ù’‰A›W†¡ý$[]M,[m]"줏áÁcq£9˜çÔùŽ]UU`ˆ 2ri;°SÕcñ|8ÞoJ2„u3’ñU5´¢-©Þ'»_Ji°Óe^ß3Že#¢|‡rŠŠÆª¤ŽfVŽl¸¼‰ +°6º­½œkŠmíðœE½<•u;šÀÏ.M*ft0.Îðøk"íý˜ITôñŽ,Ï[’SüÙ£GÍ2ê엏ª–/UõJ„b/¬˜Þͨ{õDØÕñ»6X%EϤ솂Ðf9BI5-q%d*Ö%ƒqÝk¾"äJÁ:³7¨´µ¯|³S“mEŸD•ªVjYK’VÂò n¡‹j"ÐK™g›fLÔ45°Ä­1»I²³0æ©]·²¶ßïjö+qþÎÐÖI%L†™$Jˆ ëug›I.åµxOØŧ¿˜ˆ(­Hò×5hª¨4“èA­Äỏ›HÍÒ09%!#¤z=«5¡šÂ‹*²‚¹c{›ù‹ÿ‹BV¨iîÿÔË×NL¹˜óÕ_ð€œRDCY³sÒÊO˜ä÷ò¾ìô¨ÊØ *µõú‡fa߈C*ò÷Ÿ)ßq”׍¿û±á°&Å*Šv‘“¡rê"I“³l|±[—-N¼É‘Sr+°îCF§ÿMbå2ÑI:Ö)»(c º¾¯.MŽ^6-âuªüQÓðÿoµõu¹6¼q6`é¨ eV˜"Š$!Û˜ «…`|zÔ¯OêãË–w’+KÓáøµ=/z~	}'Lî‡ýÓpV].c^^"ÌG2±ÁÔ”êÝFOèõ·¶ßÏÝÁcT…T=Æ9Äí1¦G°{ë·’û±éa‚JÙœ™‘w°÷[äÌTbWVÇf)Ô4~ãïÇIkæmŽWƐsøˇé B2˜3:xçéW•˜3%ǽV3Åmtð›Nuçâ-xÏ"95|•4qŸÐÓ=á—0ýÛ½¾ü˜ÏƒCµá4áø[>d^0/åAAAS ®ùbqM¹$k—h¶w™³L†¢TÔîŠH$Ã$ˆÂÆû2²œz#ÌYšcUUü;:|¼ÊnH‘åmJZ×*ÀÜv¤Wo!?¦2Õ¦’™h“"…ui$7û›uu¬L¡sç”y6mE F´p…_-)#kw×|=Í18`–CKɘ±•J¨¶ÍsªæøuuÈ‹v]O‘Á•Ð¢Jœ¹bِ›•=]¶ÃtÄ¥$sIÙFW>]%]=4t•0 ê À›0*Y½ý×:ÜÓ[êV䳉*2ªƒ6·9{ B,Ä]zˆNÖÓùÜóKà0—þÉÔœG&OÄrUi ¥%š+3‰#‘Œr O Þ"Ë·V0ŠÓ9OáúȶQúVÈbË3šnYDj(½Wx_ŽaeÚLôñS‚,¸†éø³„óšæ&³,ÓW@/`ŠSK‚gT†5¯’9$c;rÚ0tز6Ú¼HËìàÂö^g*+ J–¥š†‰•ÙÞT‘%ShãÚòÇk°ÛWŸ³ë‘LÃðÃ6ko Y„`k“CgblÜß,%ÌLÒdt NÔ ãJKC#¬Ò@cÖ{oªýC«ýÅmµëÓz4¡–(eæT•5GÐȯ÷©e=±¶8T~ñ.gÿÕÍú´Ò=Qhï¯5„¨ðÝ‘bÛævÁ)W"hiLËQÒ̲fÅ€"öèòþ¸HB²æ”Ï•îÚór雿È`C"eJ`ËšÚBe•½-â³J»þ6À””µO–Í		¢¤M'º¶“e·Å¾%°,–˜züŒí³Vn.¨£o–ÛœL¬š8©á‚3Ç…•È.Ë3üîoÛOýFvþáªD¢¥â “ͯª¢†%nácU݇ڒþ/‡‡c¤«Jü%>cÜuÅÏ”åR•ªhX¡ÚPU¶²o–: ·%³Åé3Š"¨/Q:Öz„È?´ºN.y&(¸“Ò¦N¹sÔU+CR» Uëg?gìüÛS“f©LËһ΄Q¬”÷Ù‹&£o–ýñƒÇ3X8õ)3¾; 4¹G"šEetuŒï}NÂá‹›–¾.0’؆íÛ,x£ÒÂ×d5´qSD颿)ã³,­ZÈiçb—)ت·kÁÛ,-;6–VÕuôÑ]èßóûX×¾c¤#é ZÏÏòØ;á mý3Ínšþ_÷`ïA½1ÖyQðÿ®™y†‘'Óuÿø"ÿ=2ó "_Ó%uºhwù‘oóÃÓ/0ÒQæüwŸgwŠdŽcmH¾"/~ö4ù…ù;Ï^LÆ -Èæ÷*Å”¢Ïˆuc£wOá9¦/;jÉ#`ZZQ®Ô7¶«üû[ÿèç÷Ë®5³F¹Nx„K&W7èêÖRèÀÍorž_ì¦u{û'g -¨“è!²õϪaWŒÖWÐO~²ÈÊÁ[-ØmŽtž“HKüV`³¹)²ÌÒ¸Ô;¤hf‹ZpÍuRlA¶¢	Ôu$Jî±yÐ$/.eWÕË(R¡Š½È]$îºW«Ùþj{mZdp fþOëI_HÁ+ Mñ¡Z­îø—íchÚ¯ó"ÓŽ|üκb¨¦}Ôú›6¯ÀêýeÁK`­‹ª¼Û*ŽU*#"î/äÄï劄^×ï+㲊¢iÄ©êȨUVÛ*¨·á ªù‰s?ÿÖåññŽu+B’§J!æ”C¼Œv‘E¼…µcæ~hès>/—MSª#†qQìÊ íßp12â+¨Qs[)(*Šyz‘òâ±øq‹]XÒ«#ã ‡"›'¬	¦0Œ™|lHBâ•nÐéùã-BH²©‰„­ga °‰Ä~Öª¬M1øxk§åß'+¥¥Ô]Î’$7?`øp¿k˜ÔX(ýzD¬«¥‚¦šž:GSÕ^Q«–²‚ì=ï¦øqâ`Ý_R´³Ñœ[ÄÙdÊò­¡E‘¥²‹ ÛÈcÖH†Ï;qÏGŸ×$‘£$1Ü*7Ïñ#iÌÉϺ5€í¶ö¶!îR)3ATd–&ÐVÊÀ÷·¼Ç84h™È/á=ýçÝ…E ³#«+%Õ€ ,ªÊªÀ°Cp>cµðP2¹;)ùöÁAby²n4íï¸Á@t½ôÿ?– :Kn?™ÁA`.çÌ÷8(,Ö¾¯ë‡@{Á@-ª„	®àv¹ÄЛ/òî3áMPúæY˜1EPâÅUfÌ@)²·»V1’ÉÒFw"÷þ ôGRCKICf,cYca¸¶æ÷8ÅÇ7š*áänønªáÇáü VŸˆªgˤ—0¶¡ZaY`t±¶‘"¢~Þ/½U?YQÕŽ»;^¬ŠÿF´•qþ#›2KÉD2´âVC«¸MɶøÆO"Ù¥¤Œr]¥¢#p¾_Ä}šey¤niUç’Hã%[¡Æ›~x3äp‚hèâcv‹¿ýŒpÄr¡’ZskZÊ×ó.Xß{âÛæq¼Hƒ˜z5R;W»Æà -ôe:¶Ã—$ObR¿Ñæ³^¸3A¨Ž¥’GõÆßhô¦>͐fú=gº¶¨ŠQ Pÿ;Œh½ ¼™=› £×ƒbaÒ{Žu¶û´âÿo¼}›?ÿ×ꞯ•k!i>{l|ÅCÈëÔ¼„»ÑÇ´tå‘Ôž"ZW$KkÈ`K¸T o¿äc%dƒŸ¨€Toµ­åøœUû‚2ä³@Øì½ÿ~ABM•Z’l¯#ÆüZü+Œ³ëJàµ?d¤üÍqú>ÒI0q¬ö½ÚŠö¸6S|xßk´éÄ×G¼L_GÓšZLýD6éÑÖvóÅý¨ëhþbìߘèú;)Øq¤ß¨_ñ#íGä‡Ù¿2*ýê‰kñi„^~Wá¿J? ìߘí?ÑÚ©¬'ÏÞç{$Böý¦8>ÔoÕüÅÙ¿2Á>Ž™dcUNsVÀ’Eˆ_Ýßý'?$_gïO£ß€ÍkÉø¡ü8‡éIù 쇟èåÃ1zêôkÜŽd[þ ±häê<Hi~`Ì/dI|…Ù,8ùzßè5Š=Fó~â"hh²*xrì«+nf_OÎ/'8°fžW#ªV`¿eq·Aù*QJ—#©q˜PÖÔeÊ©T‰U]Z$b§“ûõbw:dVÓ§—É58òŸöøŒqŶs—;Š§Ò^yšÑSIT•"Qph$¢º‚ãY^à_ÆGººno™›ÁGÉKAV¤‘ˬØfÇ•±…Ce•,Ìi«iUß›ª·þ7­B±	ÄÜ+{þ”‚&Ým!xÍǕʎص†^BÖ‡Fs•º^aL꽘Ô-ž'³~Lz‘ø“.§±JÊ3)¶˜ž­þjبc~LZ‘ÿÐèc”	vuPw°=_ŽøøˉҐß2œÚÌÀj° ŸóÂŒ¨y}Rúd—NÆÆ÷7þ˜¶ãÉ€Ó=îà¡îEÁµþÉÆ{m¦¤ ¬¥X¡êù~ç Ò’k³Áö±¹ýت)³QQ—,•Q3µ½<]D1üokGÉ?#./:Á×~^‡ëëÝæñ¼jĶñrªêÇ/¬®–¡)©¨ØGVgT» ‚X÷øGûíŽ.PYQÔoˆOg-µ# Å™W¢úÅw“5–’¨Ü	)餒2Ày†ÓïÜzü*i^­Kî:aŠ2Š’äÎ+˜3AY,Pkž%r±Ì¨@uf·qv=2˜ç«æù©ÿLl¤'I†»}ö?Ï&fÑÖ=ñT¯X¹-Q2EQµ9þÍԧϥ‡—ŏ+ÒX¢ûËÅëã‹«:¼ô†&YYŽæöÛ÷ãÃpvUE¥Ùt›[~ßËŸ¼B˜Xw"Ý ¯žþWþxm!‰ŸÕۼܢ£¬_ß„éõˆYio«-µ‰7&þ}ñÿÏ•v¾áP™x69ú“3­PöÕwŠúGaÕŠýýX¥“܇¤‹Yèχêc8–t‰l#_ŸTq†þx¥ÅJ<„à™ÿÑÛh‰˜Ù¤Ö=Ì¢÷ûÀ÷ãã5.ˆÞÐqREË‹“k®³{-…Æ3xïz@…­$! ¦edßUüM×|TqõfŠˆwªvÄ‹ýà(Æ’Œ_0hLtÑî«Pꀞž›Úþò1 «Û‘ Ëê2,–kda™fgtAp±¯–äi-ö†¯õèŽhbŽ¯O#²•wQWžQTf…óLòµhàeºZU5Z{„ЈÎþÖ¬qäá^g¯,’ø!ÞŸüO'<ÊoOÉÞ‘Ë8ωj’UËòÚª|²ˆ3ÓÓÝÙÝûË+×#Ÿáðã¡ayd—‡ßê/äâšj~Åšguäú¦USTor¢	Äùì1ôõH÷E[½8®›@¨È+"×à¤öÉ*óÊÙÿ´§@ÞD÷þVÃ_xždú².+Íò|Ò ø#I%§mK€”½ˆßIÏߌòâS>¤¼ûlt§ÓiÛôÆPˆÕ´lCù¬/7£]Ç¿ÄBÈ^¿¦Ì„)h2Ù¤›µä+nß3Œáèé®n6>ÕÌ®šy)d¯ÊÙÛ¦8¥;wS¤Þßc³ ãÏLˆs²ª)âH+VJ|ƪcm#žÅîÄi»c¡ððkum—yOñ2ɵVHH«M¨‘}¬·µñŒø8yéþReœþ‘x²8Û“—ÖSu•ÚÛvÇÿ6!p±óEk~E=OzL‘‡.®¦-d´a†¢~@•Û,8½Ä¹H‹+úIͤy§5Õ°r¡Ô[klºWùaDZ²æKʧô£¥)iªåd#¢e”€GnäFHà|ëpZŽ‡‘qoCP‘fœ1, $IN¶Äže×O…ĝ©üåkUSi¡–˜‘ýœÚá-Œ$ºYªc¨“u(,`’Zå›,BMmƒ0:æa¦×ÓÚÖùⶎn#Š€7#¤•?¿ß†›[ mˆIâÊ kyöÆ—Ô[ ß™f¹²›Ù—¹·‹Ï{bkqŒI-äU °;‚äàaóÛ ü†&TÔtHÄﺭÂß½ñ/Þe„´|µ‘ŒmÙofóñŸÿÒÞú9"І$wm6ÿ||RŠäoÙŽr@ˆ…PwArÏ¿~"Po“‘·eŠ@ZmNlB¡¹·mïáÄéjHüd0"B 1ñ‹ïòî1Ъ· 1§T³€@qO˜Xëf	&åw}­ì7'	Hb$Í`]!àM [˜Ê6óüÛh;JÊy!ú£¤îaÛl;Li‹JU¹q÷;æÞîؤß@²,¿¤Ã)*q©oÛaÛ|+dÐÃþRénãIßo=Æ@Ó$iÍUQž êÝDƒ°ÚÛbô´:#¼õÉËb¥[Ù:|ÍÆ%¶º“B*fx”E ö ˜ßslK‹Cô“T°ï÷éûñ-:&ØqÁU.ÓI Ð±ØÚÖÿÎ*Q˜¨CI$¬/¦BÂâÿ!$º!PSeðFÀ°'PÒo{mØ[ïÃӁ š¦!–÷¾Ý:Û}=ñ“Ê«nC Ì®"é-À]=¯í~Û'•ó¯¯¯¯*%Q³®Ìö!HÆ×ùö¾x›Bš8Qm*Þ@5%¯¿Ý½¯¿ž)G`	ªÂ0NN¶ KV·ßkœT|ÉjЬˆ"³·U»+mö¼±¤R ¹†¢{¬kèäÿ—g	¤åaHqÀe*5j,dÛ¨Xo+¯çî—±òCôÌ«›¨; ÒIe°›ÞÿŇ úî‡1ªšÅU±(Ê—×$¶×؁¿ÝŒ¤À¯iиs"$}™Û>x‹vM	%¹ýšw'§¸·ùãHÆ€vd•CÝ@²³2Ø“÷ãGÁH|Å=H,okÛaqÿžØJ4Ë’yi•mu ;‡˜ÆªÐ›hˆ¹ÄÚ9Œ¥Ó]®·7û®0)Úº#PQ;ÔÊYƒ–ÓÒ¡F×>"|°E[¡øé¡p]ÍË‹¶ÆâÖüphH«Utä.ìŽöÆÅN*• Øüþ§#µô ÁÔoqqÚç¾Ø—]ƒ]§d!fõgkõ9³7žûâ¥áe+³D¤’¤EüíŒ!ˆ"Dˆ¼°ÀÅÈ$mÛaŠÊê6‡Ôbc¤²‹YœƒpÇïÄNOeï-s ²•WPBDl±ÕßltGxî&·©«¨Ž[#9wµ”ï¨{Æ=‡$7]}7bö,F×7ùa™¶5/>—ê/¾û‚1–§Ëë …®írÁƒsî·ô8#÷d¶«ÃhºoÕk’I¶€ms¿|%ºEÐ-²¾ß{ûðªl-Qe—ë«°bk€Ó1VÆÉR9ãEUÓ#ÙÁ®6Û{âáâ$6†k2)Wký0½z÷j¦ûX‘v lHÚ

shootfredag21carolinebergeriksenno4

Jeg har hatt fine folk på besøk i dag, blant andre Pia Ruud og Julie Krøvel. Vi har tatt noen enkle, litt hverdagslige bilder med setting her hos meg, så det blir fint å se resultatet. 


Jeg håper dere har en fantastisk fin kveld foran dere! Vi skal nyte gode venner, sol, deilig mat og drikke. Føler på meg at dette er siste muligheten på en stund, til å samle alle på en så fin dag. Det braker løs med så mye fremover, og snart kan jeg avsløre hva jeg har jobbet med ved siden av bloggen i det siste også. Jeg gleder meg enormt mye, og håper dere vil like det! 

Stor klem til dere! 

32 kommentarer

 1. Så de hadde slike beholdera på tilbud på kitchn:D

 2. Er det hemmelige prosjektet at du er med på TV3s nye tv-program; Kongen på haugen? Syns jeg så ansiktet ditt og hørte stemmen din på reklamen på TV3 før i dag 😀 Håper hvert fall det stemmer, hadde vært kjekt å se deg på tv igjen!
  Jeg vet at du må godkjenne kommentarer, ellers ville jeg ikke «røpt» hemmeligheten din, heheh :p
  Ellers må jeg bare si at jeg er daglig (ofte to ganger om dagen) leser av bloggen din, og har vært det mange år! Syns bloggen din er fantastisk og inspirerende! Elsker at den er så ryddig og oversiktlig, lys og fin. Og med gode, interessante, søte og nyttige innlegg! Jeg elsker innlegg om Nelia, eller nye ting/klær til henne, det er sååå søtt!
  God klem fra Julie

 3. Jannike

  Hvor er den blomstretebuksen fra? den var suuperfiin 🙂

 4. åh, du er såå fin med det håret <3 gleder meg til å se resultatet av bildene – og høre hva du har jobbet med 🙂 !

 5. Isabelle

  Hei! Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg lurer på om du har lyst å skrive ned hotellene du har likt deg på i København og om det er noen du anbefaler foran et annet. Jeg har aldri vært der men har så lyst på en førjulstur! Håper du kan hjelpe, virker som du er godt kjent der 🙂

 6. Camilla

  Smelter helt av blikket til Ronaldo, han ser alltid så trist ut! Men tviler ikke på at han har det kjempebra hos dere altså!:D

 7. Avsløre hva du har jobbet med utenom bloggen? Er ikke bloggen, undervisningen til å bli Pt og være mor til Nelia mer enn 100 prosent jobb?

  Jeg skjønner ikke helt hva du mener jeg så blir spennende å se. Uansett så må du ikke glemme å slappe av litt også. Kjenner ingen som jobber så mye som deg, hvordan orker du og hvordan klarer du med døgnets 24 timer?

  Ikke skjønner jeg noe, men uansett er set viktig å av og til faktisk ikke gjøre noe. Mab må ikke ha det travelt til enhver tid, jeg vet du liker å jobbe osv, men hver gang jeg leser bloggen kan jeg ikke slutte å undre meg over at du ikke blir utbrent.

  Ja det hjelper å slappe av med god kveld med venner osv, men hvis hverdagen ellers er så hektiak slik jef oppfatter det ut ifra alle blogg innleggene skjønner ikke jeg hvordan du henger sammen.

  Det er lov å bare være noen ganger, du er bra nok som du er Caroline!! Du må ikke bevise det ovenfor oss lesere, se heller på Nelia så har du beviset der at du er mer enn bra nok.

  Ha en fin kveld

  1. Har tenkt det samme som deg mange ganger Linn, fatter ikke hvordan du klarer det….. Selv om du liker alt du gjør og ting du er med på, så får kroppen til slutt nok….. Har selv sett utbrenthet på nært hold, og det kom brått….Fra å legge seg om kvelden til ikke å klare å stå opp morgenen etter….Tok to år før vedkommende var frisk igjen….Og det kom rett og slett av alt for mye stress og mye jobbing, i tilegg til hus, hjem og barn….Skriver ikke dette for å være ekkel mot deg. Klem:)

  2. Linn, jeg ser du hele tiden kommer med råd til Caroline. Det er alltid det samme, og ærlig talt: jeg begynner å bli litt lei. Og det tror jeg Caroline også blir.

   1. Neliane

    Og Lisa, jeg ser hele tiden at du skal snakke for Caroline….Det begynner jeg å bli lei, og sikkert andre også. Hvis Linn og andre vil gi råd er jeg sikker på Caroline greier å filtrere eller avgjøre om hun vil følge rådene eller ei.

   2. Snakk for deg selv, Lisa.

 8. Åh, så nydelig du var i den kjolen!

 9. Hei 🙂 Blir spennende å høre hva du driver å jobber med 😉 ser for meg at det har noe med mote å gjøre… Modell for et eller annet merke kanskje?? Eller kanskje du har laget en egen kolleksjon? Tenker at du kan jo klare alt, så det blir gøy å få vite! Riktig god helg 🙂

 10. Hey Caroline, I’m wondering if you still wear your extensions? Or is it your natural hair? They look fabulous and sooo thick. 🙂

 11. Ranveig

  Så spennende å høre om hva du holder på med ved siden av «alt» det andre du gjør til daglig, veldig imponerende 🙂 Så fine bilder av deg i den fine hagen deres, ser så deilig ut å bo slik som dette.
  Men, jeg har et spørsmål jeg håper du kan svare på. Vet at du skrev for en tid siden at du ikke liker å gå med string. Det gjør ikke jeg heller, og har nå prøvd Sloggi wow serien, som lover at trusekanten ikke skal synes gjennom bukser. Men dette er ikke helt riktig, for trusekanten vises allikevel. Kan du anbefale noen, evt hva du liker selv? Håper du har mulighet til å svare. Ha en super helg med den fine familien din 🙂

 12. Hvor er den nydelige ferskenfargede kjolen fra?

 13. Hei, fina! Jeg er så spent på når innlegget om temaet det å være flerbarnsforeldre kommer? 🙂 Ha en nydelig lørdag! Håper du tar deg tid til litt fargelegging! 😉

 14. Benedicte

  Er det lov å spørre hva shooten gjelder? 🙂

 15. Hei

  Lisa, hvorfor i all verden kommenterer du på Carolines blogg? Tror du ikke hun kan svare selv?

  Det er ikke mye jeg skriver til Caroline disse tider så hvis du blir lei får du bare la være å lese kommentaren min da! Ingen som tvinger deg!

  Og Caroline, det her synes jeg ikke er greit i det hele tatt,jeg har tidligere sagt til deg at når andre kommenterer på en slik måte til meg at jeg blir stående som dum og irriterende ja da synes jeg faktisk ikke den kommentaren trengs å bli publisert.

  Jeg vil deg bare vel og deg er derfor jeg skriver til deg, hvis ikke dette slutter kommer jeg til å slutte og lese bloggen din.

  Det å ha la andre lesere hakke på meg eller andre er ikke greit og det synes jeg du dlal sette en stopper for da du selv har erfart tødf motgang. Det er ikke greit at folk behandler deg dårlig, det skal være sikkert og visst og da er det heller ikke greit at folk behandler meg dårlig som de gjør her.

  Vi som kommenterer skal ikke måtte hele tiden føle behov for å forsvare oss selv fordi vi bare vil dg vel.

  Hvis du ikke gjør noe med dette kommer jeg aldri til å lese bloggen din igjen.

  1. Caroline

   Hei Linn!

   Leit at du føler det på denne måten.

   Jeg følte ikke at kommentaren til Lisa var spesielt støtende. Når du legger igjen kommentarer så må du nesten regne med både positive og negative reaksjoner. Om noen er direkte ufin så forsøker vi selvsagt å moderere det bort, men jeg følte ikke at der var tilfellet her.

 16. Tipper du er den nye designeren til Designer Remix, med tanke på at du nylig var i København 😉 Blir spennende å se 😀

 17. Kjersti S

  Fantastisk bukse. Lyst til å dele hvor den kommer fra? 🙂

  1. Caroline

   Den er fra Karen Millen 🙂

 18. Hei skjønne!
  Jeg skulle så veeeeldig gjerne visst hvor det speilet er fra! Det MÅ jeg bare ha!! Ligner på TM design stilen, men finner det ingen steder hos de :/

  Ha en strålende dag! Håper forresten foten til lille skjønne blir bra fort. Vet hvor forferdelig vondt det er i mamma- og pappahjertet når de små har aua! 🙁 *blåserpå*

  1. Caroline

   Det er fra TM Design 🙂

 19. Så du synes ikke det er ufint å si at man er lei av å lese råd fra andre?

  Nå henger jeg virkelig ikke med her Caroline

  Så du sier det er greit andre sier de blir lei når jeg gir råd? Det er alltid det samme og jeg begynner å bli lei, hvordan kan du si at dette er hyggelig?

  1. Caroline

   Det er ikke nødvendigvis ufint, det kommer helt an på hvordan man sier det. Men jeg kan være enig i at kommentaren fra Lisa var ufin, men ikke så ufin at jeg følte at den burde vært moderert bort :/ Om hun hadde kommentert det til meg, så hadde jeg godkjent den.

 20. Typen min skjønner ikke hvorfor jeg gidder å legge igjen kommentarer til deg i det hele tatt. Hver gang jeg gjør det får jeg så mye negativt i retur.

  Jeg sier hele tiden til min kjære at jeg ønsker å hjelpe andre mennesker og gi råd, men det er jo tydelig de ikke er takknenlig for de rådene sier han til meg, og vet du hva ; han har faktisk rett. Dette her gidder jeg ikke mer.

  Jeg vet man må forvente negativ feedback, men når det er stort sett det jeg får når jeg gir deg råd blir jeg faktisk veldig lei meg og lei av at jeg i det hele tatt gidder å skrive til deg.

  Om det var deg som hadde mottatt negative tilbakemeldinger fra andre fordi du gav råd hvordan hadde du reagert? Tviler på du hadde hoppa i taket for det

  Vi er alle forskjellige, men det å få så mye negativt tilbake når man gir råd er ikke spesielt hyggelig

  1. Caroline

   Jeg setter i hvert fall pris på rådene dine, Linn, og det er det sikkert andre som også gjør 🙂 Det er jo flere som støtter deg og som har reagert på hvordan Lisa svarte deg 🙂

   Jeg mottar ofte negativ feedback, det skjer så å si daglig. Jeg hopper ikke i taket av det, langt ifra, men jeg må godkjenne det meste av det selv om jeg er uenig og har mest lyst til å bare slette det :/

 21. Hei Caroline

  Takk for fin tilbakemelding, det setter jeg stor pris på. Akkurat nå inntas dagens paleo frokost som består av stekt kyllingfile og sukkererter. Ved siden av meg har jeg hunden min Zelda, en god og herlig golden retriver jente på 5 år.

  Er så koselig med hund 😉 Ønsker deg en fin dag. Dagens snap hvor du danser med Nrlia i bakgrunnen made my day! Aldri slutt å snapp, du sprer så mye glede at det er umulig å ikke bli glad av å følge deg 😉

  Klem fra Linn og vesle Zelda mor

 22. Natalie

  Hei
  Så fin shoot i hagen din. Er det deres store lounge-sofa? Hvor er den å få kjøpt mon tro?

 23. Det så ut som det blir fine bilder da 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *