kaffe, solskinn og legebesøk

IMG_0453

God morgen, solstråler! Vi var oppe ekstra tidlig i dag fordi vi har en liten jente som ikke får sovet på grunn av foten sin. Stakkars lille, om hun bare kunne forklare akkurat hva og hvor som er så vondt! Vi hentet henne tidligere i barnehagen i går fordi hun ikke ville roe seg ned, så vi har bare kost oss og fokusert på alt annet enn bein og føtter siden da. Nå på morgen har vi drukket kaffe og varm melk, sett på miffy, seese fia og lest bøker ♥ 

IMG_0350

Nå skal mamma og Nelia avgårde til legen, og jeg håper så veldig at vi kan bli litt klokere denne gangen, så hun snart kan springe rundt igjen som hun er så glad i. Lurer på om ikke hun har blitt smittet av løpeglede da hun hoppet rundt i magen under mine løpeøkter før hun ble født 😉 Etter en paracet i går, prøvde hun i hvert fall iherdig å springe rundt og rundt, helt til aua kom tilbake. 


Ville bare ønske dere en fin dag, jeg har forresten tatt på meg de letteste plaggene jeg fant i skapet i dag, det var så deilig og varmt i går at jeg helst ville gå uten klær – og dette er tilnærmet 😉 

45 kommentarer

 1. Huff så leit. Ikke greit når de ikke kan si i fra selv akkurat hvor og hvordan vondt det er. Beste tipset jeg kan gi som mamma til to flotte unge damer. Stol på magefølelsen din og ikke gi deg om du ikke er 100 prosent sikker på at legene har funnet ut hva det er som feiler lille frøkna.

 2. Zabrina

  Jeg tipper osteomyelitt! God bedring til Nelia 🙂

 3. Henriette

  Mi lille Josefine hadde òg en liten periode der det var «au» å gå på foten – satte seg rett ned og nekta å stå eller gå på foten. Ho var då cirka like gammal som Nelia er no og kunne ikkje fortelle kor det var vondt, men peika på tærne og foten. Eg tenkte kanskje at det kunne vere voksesmerter, men fikk egentlig aldri nåke svar på det. Det gjekk over av seg sjølv etter et par veker. Håpar det er forbigåande hos Nelia òg. 🙂

 4. Huffda.. Dakar Nelia 🙁 håper dere finner ut hva som feiler foten hennes! Ikke så lett når de små har vondt og ikke klarer å sette ord på smerten..

 5. Uff da, har ikke benet hennes blitt bra. Det er ikke så enkelt når hun ikke kan konkret si hva som er vondt! Håper legebesøket vil hjelpe dere 🙂 God bedring 🙂

 6. Christina

  Uff, stakkar Nelia:( Har de tatt røntgen av foten? Håper hun snart er bedre:)

 7. Er det voksesmerter?

 8. Uff. Ikke noe gøy når de små har det vondt. Håper dere finner ut hva det er! God bedring 🙂

 9. Noe lignende skjedde med vår sønn. Han hadde en bitte liten brist (delvis knekt) som så vidt syntes på røntgen. Han hadde på gips i to uker og så var det helt bra igjen ! Med en gang gipsen var på så var han oppe og gikk på foten igjen. Den måtte bare støttes til det var helt grodd. Lykke til!

 10. Michelle

  Synd at hun er så plaget.
  På det ene bildet av Nelia på innlegget «familietid» fra 15 august kan det se ut som hun har fått et gnagsår på høyre lilletå – plagene hennes kan ikke være så enkelt som at hun fortsatt har vondt i tåa pga gnagsåret? Bare en tanke. God bedring uansett, håper dere finner ut av det 🙂

 11. Jannicke

  Stakkars Nelia, ikke noe kjekt når de små har det vondt. God bedring 🙂
  Ps: Øyebrynene dine er SÅ fine!

 12. Hei Caroline

  Noen barn kan i vokseperioder være plaget av lett plattfot pga liten bue under fotsålen. Det gir ofte vonde sener over risten, men er ellers ikke synlig, bortsett fra noe redusert bue under. Ikke så uvanlig og ufarlig.

 13. Eva Veronika

  God bedring til lille vakkre Nelia

 14. Cecilie

  Hei. Må bare spørre deg hvor du har fått tak i den flotte «sølv»vasen med roser i? Den er veldig fin.

 15. Håper legene kan finne ut hvorfor hun ennå har så vondt, får vondt i hjertet mitt når små barn har det vondt.
  Ønsker henne riktig god bedring, masse klemmer & kjærlighet

 16. Huff 🙁 Stakkars lille Nelia.. Håper legen kan gi noen gode råd eller finne ut hva som gjør at hun har vondt. God bedring til henne 🙂 Hun er så skjønn!

 17. Kanskje dere kunne tatt henne med til en manuellterapeut som har ultralyd-diagnostikk? Det er noen veldig dyktige i Larvik på Larvik fysioterapi. Det er også dyktige fysikalsk medisinere med ultralyd i Porsgrunn (privat legetilbud, tror han heter Tormod). Det er ikke alt som kan sees på røntgen, og allmennleger er ikke gode på muskel-skjelett plager. Min bror gikk med et benbrudd i foten i mange år, før de sendte han på MR. Ingen funn på røntgen for han altså. God bedring til Nelia!

 18. Her er link til de i Porsgrunn. http://telemark-fysikalsk-medisin.no/kontakttimebestillingpriser

  Trenger ingen henvisning fra fastlege til de. Trenger heller ikke henvisning for manuell terapeuter, man kan bare dra direkte til de.

 19. Hvor er buksa og toppen fra, så virkelig comfy ut og samtidig så fint:) Masse god bedring til Nelia, stakkars…

 20. Usch hoppas det blir bättre med hennes fot! Jättefint linne du har på dig!!

 21. God bedring til nelia❤️ Hvor er buksene fra?

 22. De buksene har jeg også – de er superdeilige og såååå fine! 🙂

 23. Oda Marie

  Veldig flotte bukser, hvor er de fra? <3

 24. Stakkars lille fine 🙂 Håper legen kan hjelpe henne og få bort aua!! God bedring til vakre Nelia 🙂

 25. Skal du være dommer i TV3s «Kongen på haugen?». Syns jeg så deg på reklamen!

 26. Stakkars lille vakre! Masse god bedring til Nelia!
  Elsk på buksa og toppen! Ser så comfy ut, men samtidig så lekkert! Hvor er det kjøpt?

 27. Kristin

  Hvorfor poster du ikke kommentarene på forrige innlegg? Ser ut til at du har slettet min ihvertfall.

 28. Stakkars lille. Da er det godt å ha litt kose tid med mamma! Kan være noe som sitter i hoften også, hvis det er noe tegn på infeksjon på blodprøver vel og merke! Husker ikke hva det heter.
  God bedring, og lykke til i kveld med kampen!
  Hilsen Anja

 29. Siden hun har hatt vondt i benet så lenge ville jeg bedt en ortoped sett på hun, ville holdt en knapp på osteomylitt eller artritt.

 30. Hvor er den fine hvite toppen fra? 🙂

 31. Hei,

  Hvis jeg har skjønt riktig studerer du litt du og. Har akkurat begynt å studere igjen selv etter flere år med grubling og tenking.

  Så lurte på om du kunne skrive et innlegg om sunn snacks man kan gomle på når man studerer. Når man sitter der time etter time med nesa i tastaturet og boka, så får en ille lyst på noe gett. Selv om det ikke er så lenge siden forrige måltid. Deilig å kunne motivere seg selv med litt snack og 🙂

  Og kanskje du har noen tips til hvordan man kan effektivt trene selv om studier opptar mye av tiden 🙂

  God bedring til lille Nelia!

  Klemmer fra Fredrikstad

 32. Monica M. Bergsvann

  Huffa!!! :o( God bedring til henne. Det er ikke greit å være lita og ikke kunne fortelle hva det er som er galt. :o( Mvh. Monica M. B.

 33. Kjære Caroline!
  Dere har jo valgt å eksponere Nelia nokså mye, både på snap og på blogg, noe jeg til en viss grad kan forstå. Dere har tidligere forklart bakgrunnen for dette valget.

  Når jeg nå får Nelias legebesøk presentert både på snap og blogg kjenner jeg likevel at jeg får skikkelig vondt i magen. Å blogge om hennes plager, selv om både de og hun er «små», syns jeg er direkte ugreit. Jeg syns heller ikke det er i orden å publisere kommentarer som stiller «diagnose».

  Jeg håper dere vil vurdere på ny hva som krenker Nelias privatliv, og hva som er greit å publisere, og ønsker ellers selvsagt Nelia god bedring!

  1. Av de bloggene jeg leser så synes jeg CBE og LE er de som legger ut minst av barnet sitt, så der er jeg ikke enig med deg. Jeg synes de har vært flinke til å beskytte henne- Det kommer litt bilder av og til, og det er bare koselig.
   «Mammabloggerne» legger ut utrolig mye mer.

 34. Pernille

  Du virker alltid så glad og blid på bloggen! Jeg lurer på om du noen ganger har perioder der alt virker håpløst og ingen ting frister? Føler du deg noen ganger alene når du er hjemme hele dagen, trener alene og jobber alene?

 35. Kan det være osteomyelitt? Det vil si benhinnebetennelse. Sønnen min som da var 1 og 1/2 hadde et håndledd som var så vondt ig ble hovent og vi måtte ta tre røntgener med beskjed om at ingenting var i veien. Fikk mast oss til ultralyd som viste betennelse og senere MR som bekreftet osteomyelitt. Behandling er intravenøs antibiotika en ukes tid og etterpå antibiotikamikstur i fire uker.

 36. Mitt barn hadde osteomyelitt på den alderen. Ville ikke gå på foten, kom og gikk litt. Gjorde funn på ultralyd først. Så tatt MR. Får håpe det ikke er det, men verdt å nevne for legen om det vedvarer. Lykke til!

 37. Hvor er toppen og fine buksa fra?
  Masse god bedring til vakkre Nelia.

 38. Hei:) hvor er toppen og buksa fea? God bedring til Nelia☺️

 39. Dere burde prøve å dra til en kiropraktor, utrolig hva de finner ut av=)

 40. Hei, så synd med vond fot da. Det kan ikke være en plage i ryggen da, som stråler ned i benet? Vår mellomsøster var mye plaget med ryggen som liten, skade fra fødselen, denne smerten stårlte ned i ene foten, nervene i ryggen lå i klem. Hun var 3 år da hun kun ville ligge på sofaen og ikke være oppe å leke, litt speielt at en 3åring bare ville ligge på sofaen. Etter 3 runder hos lege fikk vi av alt healer som kom såg på henne, hun sa at hun hadde en låsningen i ryggen- avgårde til kiropraktor og alt ble mye bedre etter det

 41. Hvorfor blir ikke kommentarene mine postet? 2.gangen det skjer.

 42. Har legene sjekket Nelia ift osteomyelitt? Betennelse i skjelettet. Ikke uvanlig hos barn, men viktig å komme i gang med behandling. Min sønn haltet på samme måte. De fant til slutt ut av det med MR. Osteomyelitt i helen.. Det kan selvfølgelig være noe helt annet som går over av seg selv! Håper dere finner ut av det:)

 43. I really love your new hair. Suits you well and so grown up!

 44. Kan detvære serøs coxitt? Hoftebetennelse hos barn?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *