a fashionable offer: elle + lulu’s

aboellecaroline4

ELLE har alltid vært blant mine magasinfavoritter, der finner jeg alltid inspirasjon, og spesielt dyktige er de innen sjangeren mote, det er ikke til å stikke under stol. Akkurat nå holder jeg den rykende ferske septemberutgaven mellom fingrene, og det er så mye inspirasjon å hente innen fashion her, at hjertet mitt hoppet over et slag da jeg åpnet det. 


Moteserien i denne utgaven er helt fantastisk! Jeg elsker streetstyle, det har alltid vært slike bilder som inspirerer meg mest, så nå gleder jeg meg faktisk til høsten, boots, tykke gensere og ullkåper. 

aboellecaroline

ELLE er ikke bare gode på mote, men delen av bladet som heter ellemat er også sider som jeg alltid lar meg inspirere av, ettersom matlaging er noe av det beste jeg vet. I denne utgaven er fokuset på marokkansk magi, og jeg har allerede funnet inspirasjon til neste ukes oppskrift-onsdag! 

aboellecaroline2

På sidene med elleshopping får du et innblikk i hva som rører seg i butikkene akkurat nå og i tiden fremover, og på sidene atuelle får du både motenytt, filmnytt og musikknytt, mens denne månedens emosjonelle lærer deg kunsten å mestre smalltalk. Ved siden av dette finner du både skjønnhet og andre reportasjer – alt i alt en helt fantastisk utgave! Og ikke minst – Olivia Palermo figurerer på forsiden, hun er jo en stor favoritt hos meg. 

aboellecaroline3


Nå får du 3 utgaver av ELLE pluss en helt nydelig sminkepung fra Lulu’s til kun kr. 149,- (+ porto på 49,-) Sminkepungen har en verdi på 500,- og kommer i fargen gold. Den perfekte toalettmappen å ha fremme på badet, den er jo så fin! Bestill tilbudet HER

aboellecaroline5

 Alle henvendelser angående abonnementet på ELLE kan rettes til ELLEs kundeservice på tlf. 22 58 57 65 eller e-post til abo-elle@egmont.com. 

12 kommentarer

 1. Kristin

  Det er kun en drøy måned siden du annonserte og på det varmeste anbefalte «Flipp» som lar deg velge og vrake i blader elektronisk, også Elle. Du har jo uansett ikke tid til å lese blader og får veldig dårlig samvittighet av å kaste de. Så hvorfor denne annonsen nå? Det blir ikke troverdig for meg. Beklager å være kritisk, men håper du kan se det fra leserperspektiv selv om du selvfølgelig kan gjøre hva du vil.

 2. Sist gang jeg hoppet på tilbudet jeg reklamerte for fikk jeg aldri den Lulus veska som ble lovet, og når jeg bladde meg tilbake så jeg at det gjaldt flere enn meg. Kan du denne gangen garantere for at vi får det du reklamerer for?

  1. tilbudet *du* reklamerte for selvsagt – skriveleif 😉

  2. Caroline

   Det er Elle som har ansvaret for at dette sendes ut, jeg kan derfor ikke garantere det :/ Men jeg kan love at om de ikke sender det ut til de som skal ha, så kommer jeg til å si i fra 🙂

   1. Hei! Dette tilbudet hoppet jeg på, siden jeg ønsket meg Lulus og tenkte at noen blader ekstra ikke var dumt til så og si samme pris. Men jeg har startet ett abonnement, men har ikke fått noen toalettveske, og ikke hørt noe om noen heller. Synes dette er veldig dumt, siden det faktisk var derfor jeg startet å abonnere. Fint om du kan si fra videre, ettersom jeg ikke vet hvor jeg skal henvende meg.

 3. Jeanette

  her ser du jo ut som en utstillingsdukke :O

 4. Denne teksten var overraskende veldig reklameaktig skrevet. Jeg ser jo at det er en reklame, men det du har skrevet gir ingen troverdighet for meg.

 5. Hei!

  Må bare si at du er helt nydelig med kort hår. Jeg synes du passer med både langt, brunt og blondt hår, men med håret du har nå så har du aldri sett bedre ut. Du ser virkelig helt fantastisk ut!!

  klem

 6. Skal du være med på Kongen på haugen?!?!?:)

 7. Har du extensions i det skulderlange håret og?
  Jeg har skulderlangt nordisk hår, dvs tynne men mange hårstrå. Så er redd festene vil synes. Du har i utgangspunkter tykt hår?

 8. Tonje K. N.

  Hallo frøken fin! 🙂 Jeg skal kjøpe den samme tredemøllen som du har, og gleder meg som en unge! 🙂 Lurer på om den er lett å slå opp/sammen? 🙂 Vil også si at du har en blogg som er vanedannende 😀 God klem fra en fast leser gjennom flere år nå <3

 9. Hei dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men jeg studere hos Active Education også, og jeg ser du har skjelett og plakater av muskler osv, og jeg lurte på hvor du har kjøpt plakatene?
  Jeg merker jeg trenger et av både skjelettet og musklene for at alle de latinske navnene skal sitte:P Det er omfattende!

  Ønsker deg en fin torsdag:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *