dress up them jeans

antrekk gestuz gina tricot caroline berg eriksen

God kveld, fine mennesker! Nå som solen snart går ned, har jeg omsider senket skuldrene. Det har vært en lang dag med repetering av studiestoff, men Ben Rangel har egentlig bare hengt i sofaen sammen med meg, jeg får ikke bruk for ham helt enda 😉 Jeg har gjort unna en del andre arbeidsoppgaver også, for jeg har så lyst til å dra på kamp til torsdag, og når jeg i tillegg skal reise bort for noen dager neste uke, må jeg henge i for at ting ikke skal stå i kø når jeg kommer tilbake. Odd møter Dortmund, og til og med jeg, som egentlig ikke visste om Dortmund var en knakkpølse med et spesielt krydder, eller et selskap som leverte smultringer, har forstått at dette er stort! Det blir så gøy! 

Jeg må forresten bare si tusen takk for alle de fine ordene jeg fikk i går angående både toppen jeg hadde på meg, og ellers. Det er så koselig å oppdatere når jeg får tilbakemeldinger, så det setter jeg stor, stor pris på! Her kommer noen bilder av antrekket i sin helhet 🙂 


antrekk gestuz gina tricot caroline berg eriksen 8antrekk gestuz gina tricot caroline berg eriksen 7antrekk gestuz gina tricot caroline berg eriksen 5antrekk gestuz gina tricot caroline berg eriksen 2antrekk gestuz gina tricot caroline berg eriksen 3antrekk gestuz gina tricot caroline berg eriksen 11antrekk gestuz gina tricot caroline berg eriksen 10antrekk gestuz gina tricot caroline berg eriksen 9antrekk gestuz gina tricot caroline berg eriksen 4

(annonselenker) topp gestuz / jeans gina tricot / sandaler asos / clutch mango / solbriller cheap monday / ring + øredobber hasla / armbånd goodnight macaroon 

45 kommentarer

 1. Johanne

  Så fint antrekk! Elsker håret ditt<3

  1. Caroline

   Tusen takk, snille deg!

 2. Så utrolig stilig det bildet med statuen ble! Ps: Det er med en tekst «Antrekk gestuz Caroline ber eriksen 10» over det nest siste bildet. Det er kanskje ikke meningen at det skal være der? Tenkte uansett jeg skulle gi beskjed 🙂

  1. Caroline

   Ja, det var detaljbildet 🙂 Det er på plass igjen nå 🙂 Takk for at du sa ifra!

   Klem 🙂

 3. Very beautiful!!!

  1. Caroline

   Thank you so much 🙂

 4. Joho! Håpet at det skulle komme et antrekksinnlegg av det antrekket! Suuuper fint! Klem til deg <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Julie 🙂

   Sender deg en stor klem i retur!

 5. Knallstilig! 🙂 🙂

 6. Superfresh på håret!! 🙂 Vipper du det med tang av noe slag eller legger det seg bare så fint? 🙂

  1. Caroline

   Jeg har brukt en rettetang 🙂

 7. Så fint, elsker toppen! Og du er bare så fin på håret nå 🙂

  1. Caroline

   Tuusen takk, Christina! Håper du har en fin dag 🙂

   Klem!

 8. Så utrolig fine bilder av deg. Elsket både antrekket og håret ditt! Lykke til med lesingen fremover. Du er flink! <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Hanne! Håper bare alt setter seg og blir der frem til eksamen … og gjerne for alltid 🙂

 9. Fint antrekk, nydelig bluse:) et spørsmål om noe annet: har det noen gang vært noe problem (eller irriterende) å ha lange negler/uekte negler når nelia var baby? Med tanke på blant annet bleier og vask, samt innsmøring av div produkter.. Spør fordi jegventer en baby om 7 uker og jeg er usikker på om jeg bør fjerne geleneglene mine eller ikke 🙂

  1. Caroline

   Hei Bell! Tusen takk 🙂 Jeg hadde akrylnegler da Nelia var nyfødt, og har egentlig hatt det kontinuerlig. Det var aldri noe problem, jeg hadde de ikke veldig lange 🙂

   Klem!

 10. Du er alltid så fin…
  Kan du anbefale noen gode løpesko. Lette, som gir god støtte og demping. Har blitt så flink å løpe og trene, men syns virkelig ikke de joggeskoene jeg har nå, holder mål.

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Her er et innlegg med noen abnefalinger https://carolinebergeriksen.no/2015/03/18/lopesko-favoritter-fra-get-inspired/ 🙂

 11. I’m in love with these jeans! And I love them on you. They are soooo perfectly fitted, ah! I hope I’ll find similar somewhere here in Poland. 🙂 big hugs!

  1. Caroline

   I hope you do too! I LOVE them, and they have such a nice price too 🙂

   Big hugs in return 🙂

 12. Hei! Jeg prøver igjen. Er det slik at det fremover kun er tenkt 2 innlegg om dagen, og at planen om 3 innlegg om dagen etter at Nelia begynte i barnehage, ikke blir noe av likevel? Riktignok er det dager med 3 innlegg, men det er heller unntaket enn regelen, og forekommer like ofte som det også bare er 1 innlegg om dagen. Bare ren nysgjerrighet i grunn. Nå som bloggen er så stor og ikke minst godt etablert er det kanskje heller ikke lenger behov for 3 innlegg om dagen? 🙂

  1. Caroline

   Hei 🙂

   Jeg har aldri hatt 3 innlegg hver dag, men variert mellom 2 og 3, hvor jeg da forsøkte å ha 3 mandag – torsdag, og så 2 på fredag og i helgene. Planen var å komme tilbake til det da Nelia begynte i barnehagen, men så dukket det opp en mulighet for å studere og da tok jeg den 🙂

   1. Det var 3 innlegg i ukedagene jeg mente, men det skjønte du helt sikkert.

 13. WOW vilka knivskarpa bilder! Vilken kamera fotar du med och med vilka objektiv har du använt på bilderna ovan? Jag är lite nyfiken på hur du gör med fokuspunkterna för att få fokus på ett så stort område? Tacksam för svar och tack för en superinspirerande blogg!!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Vi bruker Canon 6D og objektiver fra Sigma og Canon. På disse bildene brukte Lars-Kristian Sigma 50mm Art f1,4 🙂 Vi bruker kun ett fokuspunkt, for å få fokus. Jeg er litt usikker på hva du mener med «ett så stort område»? Er det et spesielt bilde du tenker på?

   1. Tack för snabbt svar! 🙂

    Det jag menar är att på till exempel sista bilden så antar jag att ni har satt fokuspunkten på ögat och trots det så är hela du väldigt skarp i bilden (även kroppen), för att få det suddigt i bakgrunden har ni väl ett lågt bländartal?

    Jag fotograferar själv med en Canon 6D och har ett 50mm objektiv men upplever inte att jag får lika stort område som är skarpt. Dina bilder verkligen lyser! Jag vill så himla gärna lära mig! 🙂

 14. hvilken størrelse har du i topp?

  1. Caroline

   34 🙂

 15. Du bare gløder, alt ved deg blir alltid Smashing . Du gløder:) men lurte på hvilken neglelakk du har på deg synes den var så nydelig

  1. Caroline

   Tusen takk, Ninni 😀

   Jeg bruker shellac 🙂

 16. Hei,

  i dag hadde jeg mine første 5K, en deilig morgentrening i solen. Din treningsglede, og å følge deg på blogg og snap med masse bilder av morgentrening og ulike økter har vært en stor inspirasjon, og en av grunnene til at jeg omsider kom meg forbi dørstokkmila. Jeg har 30 kilo som skal av, men først og fremst vil jeg kjenne på treningsglede igjen etter noen år uten trening (sykdom etc) – og da vet jeg hvor jeg skal finne hjelp til motivasjon! Tusen takk!
  (Et lite spørsmål, forresten – vet du hvor man får bra treningstøy i litt større størrelser? Det er lett å se fresh ut i tøyet når man bruker små størrelser, men jeg forundres over at ikke flere leverandører lager litt mer tøy i store størrelser også, det er jo vi «tjukkaser» som trenger et spark bak! Hadde vært kult å legge ut på tur med noe annet enn gubbens t-skjorter, hehe!)
  Ha en finfin dag, flotte du!

  🙂

  1. Caroline

   Så utrolig flink du er! Veldig bra jobba 🙂 Du er allerede på riktig vei i hvert fall, innstillingen er så viktig 🙂 Nå vet jeg ikke helt hvilken strl. du trenger, men ellos fører treningstøy opp til strl. 60 ser jeg https://www.ellos.no/plus/dame/sportsklaer 🙂 Kanskje du finner noe der?

   Stor klem og masse lykke til videre!

   1. Stormberg reklamerer med store str også . Opp til 5xl. Friske farger!

 17. Den toppen da!! <3

 18. Looking smashing as always! 😀

  Jeg lurer paa om du kunne laget et innleg om hvordan man (du? 🙂 opplever en forelskelse, og hvordan ta vare paa forholdet. Og: Hvordan vet man at man har funnet den rette??

  Jeg har nemlig ikke vaert forelsket siden jeg var 12 aar! Flaut aa si det; Jeg har hatt noen forhold, noen langvarige, men jeg forstod etterhvert at det var ingen forelskelse, men kun fysisk tiltrekning. Jeg opplevde ikke det mine venner kunne fortelle om sine partnere… Til min forsvaring tror jeg kanskje at jeg har hatt vanskelig med aa forelske meg fordi mine foreldre skilte seg da jeg var lita, jeg vokste opp uten noen kontakt med min far. Jeg tror det paavirket meg naar det gjaldt menn.

  Men naa er jeg voksen og har jeg vaert singel en god stund. Jeg vil ikke ha flere forhold basert paa kun fysisk/seksuell tiltrekning. Jeg oensker virkelig aa kjenne paa forelskelse, som gaar over til ekte kjaerlighet. En kjaerlighet som varer livet ut! Jeg er klar for aa moete mannen i mitt liv.

  Hadde vaert koselig aa hoere din og LK´s historie, samt kommet med noen tips til hvordan faa det til aa vare… 🙂

 19. Så lekkert! Du har forresten inspirert meg med ditt motivasjonsinnlegg angående trening, så nå er jeg i full gang. Varierer mellom kondisjon og styrke og må faktisk innrømme at jeg koser meg etter å ha kommet meg over «kneika». Så 1000 takk:-)

  1. Caroline

   Så utrolig bra, Mira! Jeg er så glad for å kunne gi et ekstra dytt 🙂 Stor klem!

 20. Rå fint antrekk 🙂 Digger den jeansen og du kler virkelig ny hårsveis og farge :-))

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita 😀

 21. Jeg har fulgt bloggen din de siste 5 årene, og selv om jeg har tittet innom andre bloggere, så er du fortsatt den som viser størst engasjement og dedikasjon til jobben – du er utrolig flink til å variere innlegg og gi mye til leserne! -Og; jeg elsker hvordan du har håret ditt nå. Så utrolig classy. Langt hår begynner å bli kjedelig, og jeg synes du stråler om dagen!

  1. Caroline

   Jeg blir så glad! Tuusen takk, Anna!

   Sender deg en stor klem 🙂

 22. Charlotte

  Ikke ofte jeg kommenterer her inne men akkurat idag følte jeg for å gi deg positiv tilbakemelding på et tema som ikke akkurat er innenfor denne bloggposten.

  Jeg er gravid i 8 mnd.. (shit høygravid å greier idag) og hadde det ikke vært for de fine inleggene du hadde ang trening når du gikk gravid så tror jeg at jeg hadde hatt et helt annet synspunkt på trening under svangerskap. Jeg har ivertfall fortsatt treningen som før, og helt ærlig har jeg aldri følt meg bedre. Håper på at det vil hjelpe stort både på fødsel og i tiden etterpå 😀

  Så TUSEN takk for god trenings inspo og masse motivasjon…

  1. Caroline

   Å, snart er du mamma! Du har en fantastisk tid fremfor deg – gratulerer så mye <3

   Jeg er utrolig glad for at du har funnet glede i trening under svangerskapet, og jeg er veldig sikker på at du vil få mye igjen for det 🙂

   Stor klem til deg og lykke til med den siste tiden 🙂

 23. Dina solglasögon är fantastiska! Var är de ifrån?
  Tack för en superbra blogg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *