a little sunshine, workout and breakfast: amazing

morgentrening frokost

God morgen spreka! Jeg rakk aldri noen styrketrening i går, så det har blitt prioritert i dag, for etter bare 15 minutter med oppvarming, kjente jeg at jeg var lei. I dag har jeg fokusert på bein og armer, og nå er jeg så sinnsykt klar for favorittfrokosten min for tiden: lavkarbobrød med avocado og tomat. Altså! N.A.M! Og jeg kan jo ikke annet enn å nyte ute i solen som er på vei. For et vær det har meldt fremover! Kjære du som har makten over dette: la det vare ut året! 


morgentrening 1

Har mekket meg en proteinshake-kaffe også, den har fått kjørt seg i blenderen sammen med masse isbiter, og smaker helt latterlig bra. Jeg blander med både mandelmelk og kaffe forresten, da blir den så fyldig og god. 

morgentrening frokost 2

Jeg satt og glante en del foran dataen i hele går kveld, så i dag er dagtid lesetid, jeg har så mye bedre konsentrasjon og fokus da. Lurer bare på om jeg blir nødt til å reise på en kafé eller til et bibliotek for å ikke miste den. Håper dere også har hatt en sprek start! Vi sees senere 🙂 

[showhide type=»post» more_text=»show english translation» less_text=»show less»] 

Good morning sunshine! I kick started my day as usual, but today I got tired of running after 15 minutes and wanted to do some strength training for my arms and legs instead. Now I am enjoying my new favorite breakfast in the sun that is on it’s way. The weather is going to be so nice this week! Hope it stays like this forever! I have to say I really envy you guys living in Australia or another country that is warm the entire year around. Embrace it! 

My fav. breakfast is btw. low carb bread with avocado and tomatoes. Mmm! For my studies I made an ice coffee protein shake kind of thing. Tastes so yummi! 

Well, just wanted to say happy Tuesday! See you later 🙂 

[/showhide] 

47 kommentarer

 1. Hei Caroline! Lurer bare på hvilken leppestift du bruker på bildene fra Lille blaa. Veldig fin farge! Må si at jeg er utrolig imponert over hva du får til og hva du rekker over – både når det gjelder egenpleie og ivaretagelse av jobb, og av mann, barn, hus og hjem! Ikke glem å ta dager der du puster ut – ingen som kan si noe på det! Klem – og fortsatt fin sommer!

  1. Caroline

   Hei Berit! Tusen takk for så fine ord 🙂

   Leppestiften er en fra the balm: mai billsbepaid heter den 😉

   Klem til deg og fortsatt god sommer til deg og dine også 🙂

 2. Nam, avocadotoast er så godt! Jeg pleier å lage min med ristetbrød, en most avokado, skinke og stekt speilegg. Supergodt, og ikke minst mettende 🙂 Men i dag ble det knekkebrød med skinke og avocado-skiver, godt det også!

  Ha en fin dag i solen 🙂

 3. Nam! Hvor kjøper du lavkarbobrødet ditt? (hvis ikke du baker det selv, da:))

  1. Caroline

   Jeg kjøpte med meg en del forrige gang jeg var hjemme i Sarpsborg, fra Norgesbakeriet 🙂 Der har de i hvert fall på rema 1000, om jeg ikke husker helt feil.

   Baker gjerne selv også: https://carolinebergeriksen.no/2015/05/08/frokostfredag-lavkarbobrod/

   Klem!

 4. Jeg studerte deltid i fjor og hadde ikke sjangs til å lese hjemme 🙂 Ble alltid til at jeg «bare» skulle sette på en klesvask, støvsuge litt eller rydde litt, så det ble til at jeg dro på jobb og leste/skrev oppgaver og innleveringer på kontoret på kveldstid! Da ble det effektivt og jaggu endte jeg ikke opp med en B også 😉

  «Ulempen» for deg er vel at hjemme = kontoret, så da er det kanskje ikke dumt å bruke et bibliotek. Lykke til med studier!

  1. Caroline

   I dag har jeg vært veldig flink, selv om jeg bestemte meg for å bli hjemme :p Lot mobil og pc være nede, så gikk jeg opp og ut på terrassen 😉 Fikk gjort en del, og håper ikke alt er glemt :p

   Tusen takk!

   Klem 🙂

 5. Mmm, for en deilig frokost!! Skjønner hva du mener med å miste konsentrasjonen.. Noen ganger trenger man bare litt forandring, så jeg ville tatt en tur på for eksempel kafè hvis jeg var deg 🙂 Deilig med a change of scenery!

  1. Caroline

   Det får kanskje bli i morgen i stedet 😀 Er så avhengig av å prate høyt til meg selv når jeg repeterer, så fant ut at det var best å bli hjemme, haha :p

 6. Ser ut som en herlig start på dagen 😀 Lykke til med konsentrasjonen om studiene, og ønsker deg en fin dag i finværet 😉

  1. Caroline

   Tusen takk, fine du 🙂 Og det samme til deg!

 7. Hey Caroline, tell me please do you eat your breakfast before or after the training? I met with such different opinions that I need to ask you for advice. 🙂 it’s strange, but I feel like I have more power if I eat after my training, but I don’t know if it’s healthy.

  1. Caroline

   When I work out early I prefer after 🙂 It really does not matter, the important thing is that you eat 🙂

 8. Hei Caroline!

  Jeg lurer på om du kan skrive et innlegg om barnehageutstyr igjen? Har ei lita frøken som akkurat har begynt, og jeg sliter litt med å vite hva som egentlig er viktig og nyttig å ha i barnehagen. Kanskje du kan gi noen råd, nå som Nelia har gått en stund? Synes spesielt sko er vanskelig til de aller minste som nettopp har lært å gå!

  Hadde satt stor pris på råd og tips 🙂

  1. Caroline

   Ja, det skal jeg notere meg! Jeg synes både ecco og kavat har gode tøfler til barn 🙂

 9. Hvilket brød er det du kjøper? Eller baker du det selv kanskje.

 10. È sorriso è così bella, e ho fame, posso mangiare? hehe

  1. Caroline

   I didn’t quite get that :p

 11. Uff – treningen er det gått skikkelig utfor med i det siste pga at jeg har fått en god gammeldags liktorn… Kjempedeilig… :-/ Men skal begynne på styrketrening igjen nå da – man trenger ikke bruke føttene for mye til det så det er jo forsåvidt ingen unnskyldning. 😛

  1. Caroline

   Uff, det høres alt annet enn behagelig ut! God bedring, kjære deg <3

  2. Jeanett

   Hei Maria
   Nå vet ikke jeg helt hvor liktornen din sitter, men har du prøvd med compeed liktornplaster? Ellers vil jeg anbefale deg å oppsøke en autorisert Fotterapeut, de kan hjelpe deg. Ofte så forvekslers liktorner med fotvorter. Mvh Jeanett, autorisert Fotterapeut

 12. Birgitte

  Ett tips til avocado på brød er og ha på sitronpepper, det blir kjempegodt! 😀

  1. Caroline

   Åja! Det er godt 😀

 13. Hei, du vakre, positive damen! 🙂 Lenge siden jeg har lagt igjen en kommentar her nå. Skikkelig daff start på dagen for min del, har plutselig sløvet bort tiden og glemt å nyte solen, så nå skal jeg ut i det fine været 🙂 Så jeg måtte nesten flire litt når jeg leste «Hei, Spreka!» haha. Jeg er forresten så glad for at du har begynt med fargelegging! Har du fått tatt deg tid til mer av det? Jeg tar 10 min fargelegging over 30 min surfing på nett any day. Det er bare så lett å glemme når jeg først sitter her foran PC-en 🙂 Ha en nydelig dag! 😀

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre fra deg igjen, Tina! 🙂 Har dessverre ikke fått tid siden, men kanskje i kveld, ettersom jeg jobbet såpass mye i går at jeg har fått lest på dagtid i dag. Håper på litt fritid til nettopp det i kveld 🙂 Er så enig, er fort gjort å prioritere dataen! Håper du fikk med deg masse solskinn 🙂

   Stor klem!

 14. Hvilket merke lavkarbobrød spiser dere? Kan barn spise det også?

 15. du har så fin blogg og du er så fin med det nye håret:) hvilket proteinpulver bruker du? håper du får en herlig dag 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Lena 🙂 Jeg kjøpte et på helsekosten for litt siden, der hadde de bare whey tech sjokolade, veldig godt 🙂

   Klemmer 🙂

 16. Lisa Marie

  Hei, vil du legge ut oppskrift på shaken? 😀

  1. Caroline

   Det er kjempelett 🙂 Det er bare proteinpulver, mandelmelk, vann og isbiter i en blender 🙂

 17. Oda Dalen

  Hei Caroline!
  Jeg lurte på om du hadde lyst til å lage et innlegg om hundene igjen? Jeg har akkurat skaffet meg valp, og synes det er interessant å lese tips fra andre. Som f.eks hvordan lære hunden å være alene hjemme, bur/ikke bur/hundeseng, hvor sover de om natten (har latt min sove i sengen da jeg synes det er såå koselig..) valpebiting, gi annet enn tørrfor feks leverpostei hva tenker du om det? Ja, lista er lang, men uansett så hadde det vært gøy å lese et sånt innlegg, vet du har skrevet innlegg om hundene før, men fant ikke noe om valpetiden og hvordan du taklet den:-) ha en fin dag!
  Klem

 18. Heei:) kunne du delt oppskriften på proteinshake-kaffen?
  Fortsatt god sommer!☀️

  1. Så oppskriften nå

 19. Tusen takk for tipset om nettbutikken Revolve Clothing her om dagen, hadde ikke hørt om den før, men de har jo sååå mye fint! 🙂

 20. Heia Jeg har fulgt Bloggen din fra begynnelsen,og jeg liker den veldig godt
  Leser den stort sett hver dag.Masse fine Tips og bilder.
  Lurte på om du kan lage ei liste over hvem du synes er den beste Blogger,hvilke du. leser?
  Ha en fortsatt fin dag

 21. Åh, jeg er hjertens enig! Det er bare helt PERFEKT, det været som vi har nå!

 22. Christine

  Jeg vurderer å ta utdanning selv nå,den jeg har nå får jeg ikke brukt.
  Var hos frisøren i dag,og ble litt inspirert av deg til å klippe meg nokså kort. Ble ikke like kort som ditt,men jeg må ha det litt lengre i forhold til jobben min. Tagget deg i innlegget jeg la ut på Instagram 🙂

  Ha en fin kveld:)

 23. Kjære Caroline.
  elsker bloggen din, og Nelia er så søt =)

 24. Så utrolig fine bilder og klær – målet mitt er å bli like sunn og sprek som deg!
  Vet kroppen har godt av det =)

 25. Hvor har du kjøpt joggeskoene? og hvilken modell er det? 😀 kjempe fine!! Ha en fin dag, fine deg!

 26. Hei! Eg har sett du er så glad i frokostalat og det er eg og. Elskar den!! Men er usikker på om den kan etast når ein er gravid? Leser litt forskjellig på nettet og har tre uåpna glas ståande som berre skriker til meg.. Såå, veit du muligens?

  1. Caroline

   Jeg spiste det da jeg var gravid i hvert fall 🙂 Men du kan jo høre med legen din for å være sikker?

 27. For noen lekkre bilder! 🙂
  Har forresten et tips til deg for å gjøre den frokosten enda litt bedre (om det i det heletatt er mulig)! Men jeg må bare dele det, for det er så HIMMLA GODT! Mos avokadoen sammen med litt hakket hvitløk, salt, pepper og karri. Rist brødet og påfør litt olivenolje over brødet før du smører utover avokadomosen og topper med tomat eller paprika. Dette er det aller beste jeg vet 🙂
  Ha en fin dag!

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 🙂

   Ha en fin dag, du også <3

 28. Hei Caroline 🙂

  Så fint treningstøy:)

  Kan du legge ut link tightsen og skoene ? 🙂

  Tusen takk.

  1. Caroline

   Det ser ut som begge deler et utsolgt :/ Det er en stund siden jeg fikk det :/

 29. Hvor er tighsten fra? Råeste jeg har sett 😮

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *