sommerlunsj på blaa

2

God kveld til deg 🙂 Allerede i morgen reiser svigers videre, så i dag har vi passet på å forevige litt tid sammen, og valget falt på Porsgrunn i stedet for Skien denne gangen. Blaa har fantastisk utsikt og utrolig god mat, så jeg fikk jammen forlenget helgefølelsen for noen timer. Deilig!

3

1

4

5

7

6

12

8

10

11

9

13

Vi ble sittende en stund og hadde ikke lyst til å dra hjem før solen gikk ned, men vi måtte bare komme oss avgårde så Nelia kunne kose puta til normal tid 


Nå har jeg sittet og jobbet litt igjen, hadde tenkt til å dra frem bøkene nå, men vil heller bruke tid på besøket vårt, så jeg får legge inn noen timer ekstra i morgen i stedet. 

Forresten! Det var nettopp en diger, feit slange utenfor kjøkkenet vårt og jeg holdt på å sviiime av. Slanger og edderkopper er noe av det fæleste jeg vet, men samtidig vil jeg ikke skade dem. Jeg kan ikke noe for det, men det er noe i meg som både stivner og føler for å hoppe høyt og hit og dit samtidig, så alt i alt resulterer det bare i at jeg skriker kjempehøyt fordi jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg kan ikke noe for det, det er umulig å kontrollere! Blir jo ordentlig bekymret for hundene våre også, som ofte tusler løst, når jeg vet at det finnes slike skapninger på utsiden. Jizez! Håper jeg slipper noen vonde drømmer i natt. Jeg er helt skjelven fortsatt. Haha! 

Sov godt, så sees vi i morgen 🙂 

53 kommentarer

 1. Så utrolig deilig og idyllisk det så ut! Og æææ, slange?! HJELP, da hadde jeg holdt på å svime av også!

  1. Caroline

   Jeg vet, det var så fint der 🙂 Og ja, jeg vet! Helt forferdelig :O

 2. Hvor er de små ulike øredobbene du har brukt i det siste fra? 🙂 eller er det et og samme par?

  1. Caroline

   Jeg har brukt noen fra h&m og disse fra hasla for det meste 🙂

 3. Hej!
  Was it today?
  What a nice weather!!!!!!!!!!!!
  Over here in germany it is raining for the second day!
  And it is so cold!
  When I see this wonderful picuteres from the fjord and the nice houses in the sun……I will come back to
  Norge next summer! I have got «Heimweh». I miss Norge……………
  God kveld 🙂

  1. Caroline

   Yes, this is from today 🙂 NOO, I hate rain during summer and unfortunately it has been a lot of rainy days in Norway too :/ But this week is going to be great 😀

   Hope you can come back soon, Norway is beautiful when the weather is on our side 😉

   All the best to you, Tina!

 4. Elisabeth

  Åå, blaa er helt fantastisk! Hvor er brillene du har på deg her fra? Du ser smashing ut!

  1. Caroline

   Ja! 🙂 De er fra Zara 🙂

   Klem!

 5. Så gøy at du viser Porsgrunn fra sin beste side 😀
  Stolt av å være fra fine, Porsgrunn!

  1. Caroline

   Det forstår jeg godt 🙂

   Klem til deg, Linn!

 6. Haha, huff i know the feeling! slanger er absolutt det aller verste jeg vet om. Jeg tror jeg hadde besvimt om jeg hadde møtt på en… Jeg har tenkt på det så mange ganger når du har lagt ut bilder fra skogsturer, lek i hagen osv, om dere har sett mye orm. For jeg har familie i Telemark selv, og vet veldig godt hvor mye hoggorm, stålorm osv det finnes der. Når de er på hytta si, bruker de den første timen til å sondere terrenget rundt hytta for å se om det er noe orm der. Så for å si det slik, hvis vi er på besøk der når det ikke er vinter blir jeg ALDRI med de på skogstur eller på hytta deres. Er ikke like fristende og bli med på bærtur når du må rasle i lyngen med bærplukkeren før du kan starte på plukkingen. Men familien min som bor der, er blitt vant til det så de er mye på turer i skog og mark, kan jo ikke bure seg inne heller. Men jeg er ikke vant til det, så blir litt preget av det når jeg er der. Spesielt med små barn, når de springer rundt i gresset der, og jeg vet at de har funnet orm på tomta si. Er jo ufarlige så lenge de ikke blir tråkket på, og hører vel trasking på bakken veldig godt slik at de drar fort hvis man er rundt de, men likevel er det den følelsen av at de er der.. Håper det går greit med deg etter hendelsen. Klem fra ei som er like redd….;)

 7. En orm utenfor kjøkkevinduet? Stålorm?Hoggorm?

  1. Caroline

   Tror det var en buorm :O

 8. aww cute family! would you do a post on achieving goals in life? I just graduated from university and nothing seems going right… would love to take some advices 🙂

 9. Hjelp!:O
  Hvilken slange var det da? Trodde det ikke var i Norge jeg…:/

  1. Caroline

   Jeg vet ikke helt om det er en forskjell på slanger og orm, men jeg har gjort et kjapt søk og fikk opp at huggorm, buorm og slettsnoken er 3 slangearter i Norge 🙂 https://www.nhm.uio.no/fakta/zoologi/andre-dyr/slanger/norske/

 10. caroline

  Hei! Vakre, vakre deg! Hvor er toppen din fra? Er det mulig å få tak i den nå!? Du ser fabolous ut, som ALLTID!:D

  1. Caroline

   Absolutt! Den er fra gestuz 🙂 Kommer flere bilder senere i dag 🙂

 11. Slange??!! Orm mener du??!! Uaæææ!!

  1. Caroline

   Tror det var en buorm, men det er visst en slange 🙂 https://www.nhm.uio.no/fakta/zoologi/andre-dyr/slanger/norske/

 12. Hei ung jente på snart 19 som virkelig har prøvd så lenge på og spise sunt og trene og ikke stoppe etter 2 uker…
  Du har ikke noen tips til motivasjon som kanskje jeg klarer og holde i mere enn 2 uker og Kanskje noen matpakke tips til arbeidsdagen? 🙂

  Og du har en veldig fin og inspirerende blogg med mange fine bilder. Ha en strålende dag!

  1. Caroline

   Har du sjekket matkategorien min? Der har jeg veldig mange mattips, både under oppskrift-onsdag og frokostfredag 🙂 Her er også et innlegg du kanskje kan finne nyttig? https://carolinebergeriksen.no/2015/08/10/10-tips-og-rad-bli-motivert-etter-sommerferien/

   Stor klem!

   1. Annika

    Tusentuse. Takk!!

 13. Cecilie

  Så nydelig. Kan jeg spørre hvor toppen din er fra? 🙂

 14. Hvor har du kjøpt blusen?

 15. Kor er toppen ifra? 🙂 nydelig på deg! Er fin trofast leser! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Den er fra gestuz 🙂

   Klem!

 16. Jannicke

  Så fine bilder, du ser veldig lykkelig ut 🙂
  Og det med å stivne, men samtidig ville hoppe og sprelle kjenner jeg meg veldig godt igjen i! Jeg og familien stod å så på en edderkopp fortære en annen edderkopp her en dag (dvs, jeg hopp og spratt rundt og syntes det var helt forferdelig å se på), og plutselig landet det en uskyldig bie på genseren min! Jeg rakk såvidt å registrere det, før jeg rev av alt av klær på overkroppen, helt overbevist om at det var en edderkopp som kom hoppende! Gjett om hjertet pumpa hardt lenge etterpå!
  Ha en fin tirsdag 🙂

  1. Caroline

   NEI! Så ille! Jeg skjønner deg så godt :O

   Klemmer!

 17. Du, hvor lenge klarer Nelia å sitte stille på restaurant? Jeg har et barn på samme alder og han er ganske rolig av seg, men likevel kjeder han seg fort når vi er ute og spiser så det er sjanseløst å bli sittende i flere timer sånn det ser ut som at dere gjør. Har du noen triks i bakhånd eller bare liker Nelia å sitte på restaurant?

  1. Caroline

   I går satt vi vel i halvannen time, og da hadde hun spist en diger pastarett og iskrem til dessert 😉 Hun var sulten da vi kom, så det er jo et must, selvfølgelig. Når hun ville opp, gikk vi litt rundt, og så satt vi oss igjen 🙂 Hun liker veldig godt å sitte sammen med oss, det er vel bare et par ganger vi har opplevd at det ikke var aktuelt. Men det er helt sikkert veldig individuelt dette også. Anbefaler tegnesaker hvis det er tilgjengelig, ellers noe spennende mat, litt brød som de kan «dippe» i smør selv (Nelia elsker å gjøre det) samt nok å drikke på 🙂

  2. Heisann 🙂
   Vi har en gutt som nettopp bikket 2 år, som er alt annet enn rolig – men litt leker eller tegnesaker som Caroline foreslår er gull verdt. Vi går gjerne på restauranter som er litt barnevennlige iallefall, og tar ham gjerne med på lekerommet hvis de har det (typisk Egon e.l) eller tusler en liten runde med ham mens vi venter på maten dersom lekene ikke gjør susen. Når maten kommer blir han så opptatt av den at da sitter han stort sett I ro. 🙂

 18. Lill M Nohr

  Hei
  Du ser jo helt smaching ut! Herlig sted også.
  Hvor er den lekre blusen fra?

  1. Caroline

   Den er fra gestuz 🙂 Tusen takk 😀

 19. Så deilig! Imponert over Nelia som klarer å sitte stille ved bordet gjennom et restaurantbesøk! Her har 1,5 åringen lopper i blodet og sitter stille maks 5 minutter… Hva er trikset?

  1. Caroline

   Jeg vet ikke, men jeg vil tro det er forskjell på barna her også? Kom med noen tips lenger opp 🙂

 20. Slange!?? Som i orm, hoggorm?? Er faktisk det verste jeg vet.. 🙁 Møtte på en på joggetur på skogsstien en gang og hoppet over den og hadde maxpuls hjem for å si det sånn…!! Holder meg på asfalten 😉 Nydelige bilder!! 🙂

  1. Caroline

   Så grusomt, de er skumle :/ Tror det var en buorm, helt svart var den :O

   Tusen takk, Hilde 🙂

 21. Kjempekoslige stemningsbilder. Dere er flinke til å gå ut og spise, det har jeg alltid hatt lyst til å gjøre også. Dessverre sjeldent i vår familie/slekt. Men du, jeg syns du har så flotte øyenbryn nå! Er det noe du har forandra på i det siste, eller er det bara jeg som ikke har fulgt med? Håret ditt bare elsker jeg. Nydelig spill i det. Drømmehår synes jeg! Tusen takk for daglig inspirasjon. Bedre enn alle magasiner jeg vet om.

  1. Caroline

   Tusen takk, Elin, for så fine ord! 🙂 Jeg har ikke gjort noe spesielt med dem på veldig lenge, men de vokser mer og mer ut i hvert fall 🙂

   Klemmer til deg!

 22. Hei –
  Blir så nyskjerrig på Lars Kristians tatovering…Ser det er hebraiske tegn – hva betyr det?
  Bodde i Israel ett år «i ungdommen», men lærte ikke nok hebraisk til å kunne tyde teksten 😉

 23. Mariann

  Kjempeflott spisested! Utrolig koselige bilder 😀

  Prøv noe ugressmiddel eller noe som lukter sterkt mot slangene evt? For noen uker siden ble den ene hunden vår bitt av hoggorm i hagen. Rasen er norsk buhund, medium størrelse. Resulterte i et hode på størrelse med et Rottweilerhode, pesing, sikling, bæ-bu tilstander til nærmeste dyrlege vakt og to døgn med drypp på sykehuset. Hun var veldig sliten og lite pigg da hun kom hjem igjen, heldigvis bra nå. Det tok ikke mer enn 10 minutter før hodet hennes hadde hovnet opp til dobbel størrelse :S
  Da klippet vi gresset helt kort (dette er jo ikke noe problem hos dere, men en mann som er så opptatt av flott plen *sjalu*), og ugressmiddel med sterk lukt rundt gjerdet.

  Håper det bare var en som hadde kommet litt på avveie, både hos dere og hos oss 😉 Håper ikke dette fører til mareritt, kanskje bare litt årvåkenhet rundt vofsene 🙂

  Ha en fortsatt strålende uke! Stor klem fra Mariann

  1. Caroline

   Tusen takk for tips, Mariann! Så grusomt med hunden deres! Veldig glad for å høre at alt gikk fint tilslutt! Uff, det må ha vært en forferdelig opplevelse, jeg hadde blitt så redd!

   Ormen / slangen befant seg under noen paller som ble ryddet bort, de lå i masse høyt gress, men vi pleier aldri å klippe der ettersom det er utenfor vår tomt, det er liksom starten på skogen. Men hundene bruker jo å gå der likevel. Uæ, vi får prøve å spraye med noe som lukter!

   Klemmer 🙂

 24. Sikker på at det ikke var hageslangen som lå under vinduet da!

  1. Caroline

   Hahahah :p Veldig sikker på det 😉 La ut film på snapchat – carobergeriksen 🙂

 25. Det heter Huggorm….

  1. Caroline

   Nei, det var ikke huggorm 🙂 Har svart lenger over her 🙂

 26. Det så deilig ut. Og så vakker du er!

  1. Caroline

   Snille du <3 Tusen takk, Anne 🙂

 27. Du är så snygg, älskar din frisyr! Vart är toppen du har på dig ifrån? Den var så otroligt fin.

  1. Caroline

   Tusen takk, snille deg! Den er fra gestuz 🙂

 28. Hvilken str har du i denne? Lurer på om jeg behøver 34 eller 36! Er den noe elastisk eller ikke i det hele tatt? 🙂

  1. Caroline

   Den er ikke elastisk, men stor i strl. / modellen er stor 🙂 Jeg har strl. 34, kommer flere bilder snart 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *