tilbake til hverdagen: adams matkasse

adams matkasse tilbake til hverdagen caroline

Nå er sommerferien over for de fleste, og det er tilbake til hverdagen med rutiner, jobb, skole og fritidsaktiviteter. Det er ofte middagen som får svi når tidsklemma inntreffer, for bare det å planlegge en hel middagsuke og i tillegg handle inn, tar faktisk en del tid. Derfor vil jeg tipse om Adams Matkasse, for dette kan faktisk være en kjempegod løsning for flere. 


Det vi opplever de gangene vi får middagsuken levert på døren, er at vi sparer nettopp tid, både til å handle inn og til å finne ulike matretter som vi skal spre utover i uken. I utgangspunktet er jeg veldig glad i å finne nye retter og teste ut kjøkkenet selv, men altfor ofte strekker ikke tiden til, og da er det utrolig deilig å bare få en matkasse levert på døren – fiks ferdig med planlagt og variert meny for uken. 

adams matkasse tilbake til hverdagen caroline lars-kristian 2

Visste du at norske familier i snitt rullerer på 10 forskjellige middagsretter gjennom et helt år? Det er ikke annet enn veldig lite kreativt, men jeg kan forstå hvorfor det er slik, og hvorfor det blir slik for mange. Kanskje Adams Matkasse kan gi litt inspirasjon til variasjon også 🙂 


Denne uken var blant annet kyllingbryst med maiskrem, pannestekt potet og sopp samt grillspyd med hjemmelaget aioli og potetsalat på menyen – mmmm – 

adams matkasse tilbake til hverdagen matrett 1

adams matkasse tilbake til hverdagen matrett

Du kan velge mellom 4 forskjellige matkasser: originalkassen med et varierende og spennende innhold, barnekassen tilpasset barnefamilier, med mat som er lett å lage og lett å like, ekspresskassen som er perfekt for folk i farta, travle familier og par og det siste tilskuddet i kassefamilien: fri for, med innhold uten egg, melk og gluten. 


Dersom du har lyst til å prøve dette til deg og din familie, får du  25 prosent rabatt på din første levering, inkludert fruktkasse på 2. levering. Dette tilbudet varer i til og med onsdagen og du bestiller HER

43 kommentarer

 1. VI har den uten gluten/melk osv. Har hatt hver uke, men nå blir det ca. en gang i måneden. Veldig fint at man kan variere hvor ofte man vil ha den 😉

  Hvilken har dere? Den originale?

  1. Caroline

   Helt enig, og så enkelt med den appen 🙂 Vi varierer mellom de ulike kassene, men nå har vi den originale.

   1. Trodde ikke Adams Matkasse leverte i det området du bor?

 2. Jeg synes du er så nydelig når du smiler «på ekte», Caroline. På det øverste bildet her ser det mer ut som du har det fryktelig leit og anstrenger deg veldig.

  1. Du må jo ha tatt litt ekstra Restylane denne gangen? Det er fint altså bare syns de virker større enn før 😉

 3. Kristin

  Hei;
  Er det en jumpsuit du har på deg? Hva heter modellen?

  Fiiiiiin 🙂

 4. victoria

  Du ser litt trist ut 🙁 håper du har det bra!

 5. Hei, Kan du si noe om hvordan matkasser som denne fungerer kombinert med et lavkarbo-kosthold? Blir dere nødt til å la være å lage halvparten av matvarene som følger med til middagsrettenr (poteter, pasta osv)? Eller erstatter dere dette med andre råvarer dere har fra før? Eller dropper dere lavkatbo så lenge dere har matkasse? Takk for svar 🙂

  1. Caroline

   Du må gjøre noen tilpasninger hvis du ønsker at det skal bli lavkarbovennlig, f.eks kjøpe inn litt mer ekstra grønnsaker for å kunne bytte ut pasta/ris osv. Om man har et moderat lavkarbokosthold så er det uproblematisk, da man fint kan spise litt pasta, ris o.l og fortsatt ha et lavkarbokosthold.

 6. Hei Caroline, tenkte jeg skulle legge igjen en liten kommentar ettersom jeg leser bloggen din hver dag, og det sikkert er koselig å høre fra leserne dine.

  Selv om vi har valgt veldig forskjellige veier i livet, synes jeg du er veldig inspirerende, og jeg blir motivert over hvor optimistisk du er (eller virker gjennom bloggen), og hvor mye energi du har. Jeg rekker ikke ca 80 % av tingene du gjør hver dag, men jeg blir likevel motivert av at det faktisk går an å få presset så mye inn i en dag og uke, som det du får gjort.
  Jeg leser litt kritikk her og der at det da er umulig å få levd et så perfekt liv som det du tilsynelatende gjør, men dette er av folk som ikke klarer å se på dette som inspirasjon og motivasjon til å være ditt beste deg, og møter det heller med sjalusi. Dette er negativ selvfølelse som må måle alt det andre gjør med hva en selv presterer. DU klarer å trene hver dag, DU klarer kreative middager, DU tjener fett, DU har fin mann og barn. Og det skal du få lov å være stolt av. Skal du kle deg kun i maxikjoler for å skjule kroppen din? Bare gå i H&M? Det er visst flere som ikke har skjønt hva feminisme er.

  Fortsett å spre positiv energi! Jeg fortsetter å lese, og å bli inspirert 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for hyggelig kommentar, Astrid 😀

  2. Jeg er helt enig med Astrid! Tusen takk, Caroline, for masse inspirasjon, motivasjon og ren positivitet. Selv om dagene og ukene mine sjelden går som planlagt så inspirerer du til å ikke gi opp og prøve å være et bedre menneske hver dag ❤️ Håper både du og Astrid får en fin uke!

   1. Caroline

    Tusen takk, Sara <3

 7. Er alt bra med deg, Caroline? Du ser litt trist ut på disse bildene… Rødlig i ansiktet og stiv i smilet. Håper du er OK.

 8. Hvordan er det med Adams matkasse når dere går på LCHF? Vi prøver å legge om til LCHF her i huset også da jeg prøver å hjelpe mannen å gå ned noen kilo, men er redd for at vi skal få mye matvarer vi ikke kan spise i den forbindelse hvis vi abonnerer på Adams matkasse?

  1. Caroline

   Det er jo ikke helt lavkarbovennlig :/ Men med noen små grep så kan du fint endre på det 🙂

 9. Kristin

  Hei,
  Hva heter jumpsuit modellen?

  Fiiiin 🙂

 10. Jeanette

  er disse oppskriftene lavkabovennlig? om ikke blir det jo helt feil av deg å reklamere for dette synes jeg siden alle tross alt vet at dere går på lavkarbo. Bare spør fordi jeg selv går på lavkarbo,men jeg kunne aldri ha bestilt Adams matkasse om ikke oppskriftene er lavkarbovennlig

  1. Caroline

   Med noen små justeringer blir de lavkarbo, bare å kjøpe inn litt ekstra grønnsaker og bruke fete produkter i stedet for lettprodukter om det følger med 🙂 Jeg har hvert fall ingen problemer med å spise det fra Adams uten at det går ut over lavkarbokostholdet. Lars-Kristian spiser heller ikke lavkarbo, og har ikke gjort det på 18 måneder, så jeg synes ikke det blir feil i det hele tatt.

   1. Er ikke litt av poenget at du IKKE skal behøve å kjøpe inn ekstra? Ellers blir det jo dyrere enn vanlig med matkassen… Og hvorfor spiser ikke Lars-Kristian lavkarbo?

   2. Caroline

    Du trenger ikke handle inn om du ikke følger lavkarbo, da får du alt du trenger 🙂 Gjør du justeringer blir det selvsagt dyrere, men det er jo helt opp til deg selv.

    Lars-Kristian sluttet i fjor vinter fordi han følte han presterte bedre med mer karbohydrater. Han spiser fortsatt mange måltider som er lavkarbo, og har nok et mye lavere inntak av karbohydrater enn hva som er «normalt». Men spesielt inn mot kamp så spiser han mer karbohydrater.

 11. Hva har skjedd med smilet ditt? Du ser så trist/anderledes ut? 🙁

  1. Caroline

   Det har ikke skjedd noe som helst, jeg smiler vel bare litt annerledes enn jeg pleier, kan ikke være heldig på alle bilder 🙂

   1. Hvor mye har du i leppene dine nå? Og er det sant at man trenger å sprøyte inn mindre og mindre for hver gang, fordi leppene «husker» at de skal være store?

 12. Neliane

  Synes de rødvinsglassene kunne vært utelatt når du viser middagstips for hverdag? Har i det hele tatt sjelden sjelden sett så mye «annonsering» for drikking som på denne bloggen. ….! Ærlig ment, ta det som du vil.

  1. Caroline

   Nå lagde vi middag fra matkassen på både fredag og lørdag, og her i huset er det helt normalt med et glass rødvin når vi lager middag sammen 🙂 Ser ikke noe galt i det, jeg forstår virkelig ikke hvorfor du ser det som noe negativt, for oss er det forbundet med å kose seg med ett glass, ikke noe mer. Dersom du assosierer det med noe annet, får det være din sak. Alle er forskjellige 🙂

   Dessuten er jeg sikker på at du finner mer alkohol på andre blogger enn akkurat her 🙂

  2. Hos oss koser vi oss med vin opp til flere ganger i uken, uten at det er problematisk i det hele tatt. Jeg tørr påstå at folk som ser seg nødt til å kommentere andres alkoholforbruk heller må revurdere sitt eget forhold til alkohol. Nelia er heldig som vokser opp i et hjem der hun opplever et forhold til alkohol som sannsynligvis gir henne like gode verdier.

  3. Nå er det vel sjelden du har noe positivt eller hyggelig å si Neliane. Ser du kommenterer, men alltid negativt. Merkelig egenskap å bare lete etter «feil». Dersom du synes det er for mye vin på bloggen og det plager deg, sammen med mye annet som f.eks shopping, dyre klær etc. Hvorfor bruker du energi på å lese her inne da ?

   1. Neliane

    Nei jeg er ikke alltid negativ. Da følger du nok ikke med. Og det plager meg ikke, jeg bare har en mening om det :-). At du forsvarer det fordi dere selv drikker hele uka skjønner jeg jo. Men vår holdning til alkohol er nok sunnere ja, også overfor barna våre, heldigvis. Hva Neliane vokser opp i er meg egentlig knekkende likegyldig :-).

    PS. Leser for NOEN klær og de flotte oppskriftene 🙂

   2. Neliane

    Hva NELIA vokser opp i skulle det selvfølgelig stå. Autocorrecten slår seg løs……:-)

   3. Neliane

    Og igjen blir et svar neglisjert. ….? Jeg svarte hun som mente jeg var BARE negativ og det synes jeg bør være greit?

   4. Neliane, De gangene jeg ser dine kommentarer så er det ofte negativt eller for å fremheve deg selv. Det å skrive, om kommentaren var til meg om at jeg drikker hver dag siden jeg forsvarer det.. Så tar du skammelig feil, jeg drikker ikke i det hele tatt, rører ikke alkohol. Liker ikke smaken eller lukten. Men reagerer ikke på negativt på at folk koser seg med vin og viser det på en blogg. Hadde ikke selv hatt problem med at mine barn ville sett at det går fint an å kose seg med vin.

 13. Hei Caroline:)

  Var en veldig fin jumpsuit du hadde på deg på bildet, Hvor har du kjøpt den??
  Ser andre har spurt om det og, men ikke fått svar, så håper på svar 🙂 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk! Jeg trodde jeg hadde svart, men det var kanskje i forrige innlegg. Den er i hvert fall fra Michael Kors 🙂

 14. Hei! Når jeg bestiller, blir det automatisk 25 % rabatt da? 🙂

  1. Caroline

   Ja, frem til onsdag 🙂

   1. Supert! Da er det bestilt. Gleder meg til å prøve det ut, kan være greit i en hektisk tid når jeg har mye skole en uke, og samboeren min har mye jobb 🙂

 15. Hva gjør du for å få håret sånn? Har akkurat lik fason og lengde men lengter etter nye måter å style det på!! 🙂 Og DET du hadde her var kjempefint!!

  1. Caroline

   Jeg føner det med en rundbørste, eller bruker bare rettetangen 🙂

 16. Forsøker å bestille nå (du skrev i bloggen at tilbudet gjelder til og med i dag), men får ikke opp riktig rabatt og ingen fruktkasse. Er det noen kode man skal skrive inn?

  1. Caroline

   Når du bestiller så står det en allerede utfylt kode som gir deg 25 prosent. Jeg tror det kommer når du mottar kassen 🙂 Du kan jo evt. bestille og så sende en mail til Adams Matkasse, eller ringe de og si i fra.

 17. Hei 🙂 så utruligt fiin på håret ! Kan jeg
  Spør hvilket merke og farge du har på leppestiften di i dette innlegget? :*

 18. Hei Caroline. Jeg ville bare spørre hvor dere har kjøpt selve vinglassene? Syns de var så fine 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *