that suede fringe skirt

fringe skirt caroline berg eriksen 2

Hei søndag! For en lat og deilig morgen, akkurat slik jeg liker ukens siste dag, selv om jeg selvfølgelig skulle ønske at Lars-Kristian befant seg i Kristiansand for å spille kamp i stedet. Må likevel innrømme at det er innmari fint å ha han her, men jeg krysser fingrene for at han blir hundre prosent igjen veldig, veldig snart. 


fringe skirt caroline berg eriksen 4

fringe skirt caroline berg eriksen details

fringe skirt caroline berg eriksen 6

fringe skirt caroline berg eriksen 3

fringe skirt caroline berg eriksen

(annonselenker) skjørt gina tricot / genser by malene birger / sandaler zara / veske saint laurent / klokke daniel wellington 


Denne søndagen skal nytes innendørs med god samvittighet, det har meldt ganske mye regn i denne delen av landet, så jeg ser for meg en lang dusj, brettspill, god mat og kanskje en film. Jeg skal snart i gang med en treningsøkt også, ukens femte og siste. Jeg ser på 60 minutter med løping, som sikkert blir en blanding av både intervaller og mer rolig jogging. Jeg er så utålmodig for tiden, og kreperer av lankjøringer i samme tempo! Deretter tenkte jeg å avslutte med armer, bein, rumpe, mage og rygg. Med andre ord: helkropp på en søndag er aldri dumt! 

Ha en nydelig siste ukedag! Og stikk gjerne innom for filmtips litt senere 🙂 

13 kommentarer

 1. Du er sååå fin, Caroline! Ønsker deg en nydelig dag 🙂

 2. Hei, Caroline! Vil bare at du skal vite at du er et av forbildene mine. Du og Stine fra «speiltvillingene» ser jeg så sykt opp til, dere har så mye «stå på» vilje begge to. Jeg er 21 år og skal virkelig begynne å trene sånn som du gjør! Ha en fin dag.
  Klem fra Sarpsborg-jente <3

 3. Love your beautiful fringe skirt – perfect with the red sweater!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 4. Hi C!
  Beautiful outfit! I need a suggestion for film for this too hot sunday 🙂

 5. Deilig med en hjemmedag hvor man får puslet litt inne. I Oslo er det fremdeles sommervær, så tenker jeg nyter søndagen ute (selv om jeg kanskje burde organisere litt hjemme).

  Nyt søndagen!
  Klem fra meg <3
  https://sofiemortensen.com

 6. Hei, kommer du til å farge håret mørkt igjen? Du kler begge deler, men du er virkelig nydelig med mørkt. Du får en så fin glød i ansiktet ditt ::)) God Søndag vakre deg:) Klem

 7. Hei Caroline 🙂 Mener å huske at du så/ser på pretty little liars? Hvor pleier du å se på serier, streamingsider eller bruker du noe annet lurt? Ha en fin søndag videre <3 Klem

 8. Så fint! Den vinrøde fargen kler deg virkelig 🙂

 9. Superfint!

 10. Hei!
  Nydelige Nelia…og nydelig romper. Hvor kan jeg få tak i en slik? Og body? 🙂 <3

  1. Caroline

   Memini mener jeg det er 🙂 Begge deler!

 11. Elsker splittdetaljen på genseren. Og fargen var veldig fin! 🙂 Gud som jeg elsker antrekkene dine 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *