12 nettbutikker jeg elsker

Det nærmer seg slutten på sommerferien for veldig mange, og høstsesongen har allerede satt sitt preg i de fleste butikker. Kanskje er det på tide å oppdatere garderoben med litt nytt? Jeg er ikke redd for å innrømme at nettshopping er en aktivitet som fort kan rive meg bort fra ting jeg heller burde gjøre, og med årene føler jeg virkelig at jeg kan kalle meg en ganske dreven nettshopper – kanskje til og med en ekspert på området. Flere av dere har ofte spurt meg om tips til nettopp shopping online, så jeg tenkte å dra dere med inn i denne farlig fine og forlokkende verden, og gi dere de stedene jeg liker best å gå meg vill! 


online shopping – my favorites 

ginatricot

ginatricot.com – helt siden gina tricot flyttet fra Skien sentrum til Porsgrunn, har jeg utelukkende benyttet meg av nettbutikken deres. De er raske på levering, har ofte et større utvalg enn i selve butikken og ikke minst er det enkelt å returnere varer igjen, dersom du ikke er fornøyd eller det ikke skulle passe.

hm.no – alltid en klassiker. Det er ofte jeg ikke finner tid til å fysisk gå inn i en butikk for å kikke, så da liker jeg mye bedre å synke ned i sofaen og fordype meg i nettsider i stedet. H&M kan være litt farlig, for absolutt alt ser bra ut på modellene deres, men kanskje ikke alltid like bra på meg – så her har jeg gått på mer enn én smell med årene 😉 

ellos.no – her får du alt fra klær til interiør og elektronikk, samt møbler, leker til barnerommet og treningsutstyr. Masse fint og noe for enhver lommebok. 

ellos

getinspired.no – always! Her finner du alltid det nyeste innen treningstøy, og de er alltid on time med levering. Love!

nelly.com – nelly oppdaget jeg så langt tilbake som i 2009, og jeg har vært trofast mot nettbutikken siden. Selv om jeg synes de har veldig mye rart og til tider tacky, skjuler det seg ekstremt mange skatter her også, spesielt innen kategorien sko og kjoler! Dessuten, deres egne merker begynner å bli mange, og her får du som regel siste nytt til en kjempefin pris. Ikke fullt så rask levering i disse dager, men enkelt å returnere og ingen ekstra utgifter. 

asos.com – her finner du hundrevis av diverse merker, både rimelig og mer eksklusivt, og i tillegg har asos sitt eget merke utrolig mye lekkert å by på. Sko, vesker, jakker, bukser, skjørt, shorts, jeans, øredobber – jeg kan fortsette i det uendelige! Her kan jeg virkelig gå meg vill og på grunn av tollen som kommer i tillegg, ender jeg ofte med en saftig regning i ettertid. Et tips er å regne ut hva dette beløpet blir på forhånd, så slipper du å få deg en overraskelse 😉 Et annet tips er å sjekke ut fashion & beauty-avdelingen deres, det er på mange måter et online magasin og gjør det lettere å finne de aller beste skattene deres. Du finner også et kjempefint utvalg blant asos tall, asos petit, asos maternity og asos curve & plus size. 

asos

boozt.com – har blitt favoritten de siste årene, her kan du finne en del unikt og merker som ganni, by malene birger, gant, ida sjöstedt og day birger et mikkelsen er store favoritter hos meg. Rask levering, enkelt å returnere og ingen ekstra utgifter. 

spelldesigns.com – perfekt sommermote! Men her må du være rask, for ting blir utsolgt ekstremt fort og dette er ikke masseproduksjon. Unike og helt nydelige klær, en liten bit av Australia til Norge. Om vi bare kunne ha samme klima her! 

spellbyronbay

net-a-porter.com – designermekka! Her kan du sikle og drømme deg bort, og kanskje også slå til en dag du virkelig føler for å tømme lommeboken. Kan samtidig nevne luisaviaroma.com, her har de også et bredt utvalg, men personlig blir jeg mer inspirert av net-a-porter sin styling. 

theoutnet.com – her får du designvarer til så mye som 70 prosent avslag, så her kan du gjøre store kupp 🙂 Det eneste negative er at det er ganske utplukket når det kommer til størrelser, jeg har enda til gode å klikke noe hjem herfra, fordi de aldri har det jeg bruker. Men du kan selvfølgelig være heldig. 

revolveclothing.com – hit klikker jeg meg alltid dersom jeg er på jakt etter noe ekstra fint å ha på meg til en fest eller en spesiell anledning. Favorittene er for love and lemons, bcbgmaxazria og free people. Mara Hoffman har de også, for den som er på jakt etter helt fantastisk strandmote. Det eneste negative med denne butikken, er at de er ekstremt treige på levering. 

revolve

etsy.com – krimskrams! Jeg elsker krimskrams, og det bugner over av nesten alt du kan tenke deg her! Unike håndlagde smykker, bilder, masse fint til barnerommet, kontorutstyr, smoothieglass, notatbøker og ja – alt du kan tenke deg! De fleste sender rimelig til Norge 🙂 

Kanskje du har noen tips til meg også? 

48 kommentarer

 1. I love it to buy in nearly the same shops you mentioned here – and I like Zalando 🙂
  xx from Bavaria/Germany, Rena http://www.dressedwithsoul.com

 2. Ah – jeg liker alle disse butikkene selv. De eneste jeg tror jeg aldri har brukt er getinspired.no (dette er fordi jeg er så ofte I England da min mann er britisk, og da handler jeg alltid treningstøy på outleten 20 min fra der familien bor), net-a-porter (når jeg handler så dyrt liker jeg å prøve det… Igjen blir mye av de investeringene gjort I England. Selv om pundet er dyrt nå så får man tax-returns liksom… :-)) og spelldesigns (rett og slett fordi jeg ikke har hørt om den :-))

 3. Synes det kan være litt skummelt med nettshopping. Det er så vanskelig å vite om klærne passer på kroppen din, eller kommer til å se ut som på bildet. Noen ganger kan stoffet se fint ut, men når du får det kjenner du at det er av dårlig kvalitet. Selv om man kan returnere, er det fort gjort at det går i glemmeboksen og fristen for retur har gått ut. Penger tapt med andre ord.

  Det jeg derimot pleier å gjøre, er å se på nettbutikkene etter inspirasjon og lagre bildene av det jeg ønsker å prøve. Når jeg kommer i butikken, spør jeg bare de som jobber der om de kan finne klærne jeg ønsker og prøve, også finner jeg kjapt ut om det var som forventet. Rask og effektiv shopping med andre ord 🙂

  Beklager at jeg har vært så stille i hele sommer. Du vet jo hvordan ferietider og rutinemangel kan være 😉 Nå er jeg i hvertfall sånn nogen lunde tilbake 🙂

  Håper du får en aldeles strålende dag!
  Klem fra meg <3
  https://sofiemortensen.com

  1. Caroline

   Det går helt fint, Sofie 🙂 Godt å ha deg tilbake! <3

   Du vet at du kan sende tilbake klær til nettbutikker i løpet av 14 dager? Jeg og Lars-Kristian pleier ofte å legge store bestillinger, gjerne med flere størrelser av samme plagget, og så sender vi tilbake det som ikke passer.

 4. Lisbeth

  Jeg bestilte en gang fra Gina Tricot men klærne var så store i størrelsen! Har du samme erfaring?

 5. Marianne

  Etter at jeg ble gravid har jeg virkelig oppdaget nettshopping! Hva er logikken i det tenker du kanskje, hehe. Men noe skjedde i hodet mitt plutselig, redebygging kaller de det visst 😉 fant ut at det var en del å spare, så både stelleveske, stellemadrass og en del pynt har blitt klikket hjem. Og hurra for hm.no! Den har reddet meg flere ganger, senest igår. Har funnet ut at mammaklær finnes i mange flere størrelser på nett. Har vært fysisk i butikkene flere ganger, ikke funnet min størrelse og skuffet gått hjem. Men nettbutikken har! Med termin om fem uker klikket jeg hjem ammesingleter og en ammetopp igår, like fine som vanlige klær spør du meg! Det kommer raskt frem i posten også, så pakkes det rett i fødebagen 😉 Gleder meg til å ta det i bruk 🙂

 6. Sjekk ut saboskirt.com og deres luxe collection også!

 7. Natasja

  Shineshop.no virkelig fin butik og netbutik med fine plager fra udvalgte franske og danske designere

 8. Tusen takk for mange gode tips! 🙂
  Jeg har brukt zalando.no utrolig mye det siste året. De har fantastisk bra utvalg og de fører utrolig mange merker! Både dyre og eksklusive, og litt rimeligere. At de i tillegg har gratis frakt og gratis retur er et kjempepluss 🙂

 9. Shopbop.com har også utrolig mye fint, og her kan man velge å betale for toll + mva når man betaler for varene, så slipper man å få den overraskelsen i etterkant! De har også vært veldig raske på levering når jeg har bestilt herfra, anbefales:)

 10. Carolina

  Den norske nettbutikken vakrerom.no. Dei har masse fint, både interiør, klær og accessories.

 11. Kult med en slik oversikt 🙂 selv er jeg blitt glad i Zalando.no ❤
  Når der gjelder Nelly, så skriver du retur og ingen ekstra utgifter, men det stemte ikke tidligere i sommer. Det koster ca 45 kr for retur.

 12. Hei, du burde sjekke ut Next.com-de sender til Norge og, og har masse fint til jenter særlig, men og voksne.

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 🙂

 13. Er så enig i det du sier om H&M, men jeg tror ikke det har noe med verken deg eller modellene å gjøre. For både snittene og materialet ser såå sykt mye bedre ut på nett enn i virkeligheten. Jeg tør nesten ikke bestille derfra lenger. Har jo ikke bestilt noe særlig der egentlig, men det er ofte jeg ser plagg på nett først for så å støte på det i butikken etterpå. Og det er ofte forskjell! Det har til og med hendt at jeg knapt har kjent igjen plagget. Helt utrolig hvordan det går an, og egentlig er det ganske kjipt gjort å framstille alt såå mye bedre. Men, men, sånn gjør de det gitt.

  Fin guide dette! Ha en god kveld 🙂

  1. cookiegirl

   Ang HM så opplevde jeg en gang jeg prøvde et olaskjørt i butikken her jeg bor, jeg oppdaget etter hvert at skjørtene var slurvete sydd og at to like skjørt i samme størrelse faktisk hadde en forskjell på nesten 5 cm i linningen. Det lønner seg å sammenligne og sjekke før man går inn prøverommet også – har jeg erfart.

   1. Har samme opplevelse, desverre. Tok en gang med to identiske kjoler av størrelse 34 inn i prøverommet, den ene fikk jeg ikke over hodet engang mens den andre satt perfekt :S

 14. Marianne

  Kan virkelig anbefale https://www.kama-interior.no

 15. Fin guide du har lagt ut 🙂 Jeg bruker veldig ofte Zalando, stort utvalg på mange merker og rask levering, gratis frakt og retur om nødvendig. Helt genialt det dere gjør, bestiller samme klær i forskjellige str, for det er ikke alltid ting passer selv om det er str jeg vanligvis bruker. Har bestilt endel fra Getinspired og der har alt passet heldigvis, aldri sendt noe i retur. De er flinke til å skrive om str er små, normal osv så det hjelper helt klart når man er i tvil. Men det er ikke akkurat lynrask levering derfra, man må smøre seg med tålmodighet i 7-10 dager før pakka kommer. Helt greit, men det er vanlig postgang på pakkene og ikke lynraske etter min mening. Men veldig bra nettbutikk som kan anbefales 🙂 Nå er det mye høstnytt der 🙂

 16. Jeanette

  Kan du lage et innlegg om tips til hva man skal se etter for å gjøre bedre nettkjøp? Hvis du har noen tips og triks i ermet 😉

 17. Zalando.no! Har noe til enhver lommebok, og superrask levering. Gratis frakt og retur 🙂 Veldig greit når man er usikker på størrelser og bare kan bestille to med en gang!

 18. Sjekk ut Laura Asley…

 19. Hej Caroline,

  Super mange gode forslag du har skrevet op, jeg er også en som handler næsten alt på nettet.
  Jeg synes du skal logge dig ind på en hjemmeside som hedder MocA Clothing, super flot tøj til en fin pris, udfra det jeg kan se du har haft på dig, tror jeg bestemt at denne hjemmesiden vil være noget for dig. Ha en god aften.

 20. Hei, takk for tips! Lurte på hvor genseren øverst til høyre på første bilde er fra?:)
  Klem

 21. Karoline

  Hjertelig takk for mange gode tips! Jeg elsker å shoppe på nett, muligheten for å returnere er helt super – bestiller ofte flere størrelser av en modell for å prøve litt forskjellig, også sender jeg tilbake det som ikke passer. Funker supert! Mange nettbutikker har jo fri eller veldig rimelig frakt på returen også 😀

  Men: Skal du ikke informere om at dette innlegget inneholder annonselenker øverst i innlegget og ved lenkene? Kikker man på urlen du linker til før man faktisk klikker ser man jo at det er tradedoubler og andre adlinks, og det skal vel merkes selv om det ikke leder til et konkret produkt.

  K.

 22. Missguided.co.uk

 23. cookiegirl

  La Redoute trekker kr 89 i porto hvis man returnerer varer.

 24. Du elsket å få sponsede klær fra disse butikkene mente du??

  1. Caroline

   Jeg har ikke fått noe sponset fra noen av disse butikkene 🙂 Kjøper alle klærne mine selv, bortsett fra treningstøy 🙂

   1. Hvorfor er innlegget merket som annonse?

   2. Caroline

    Fordi det er reklame for nettbutikkene 🙂

   3. Dette er fortsatt uklart for meg. Du har ikke fått noe sponset fra butikkene sier du (unntatt sportstøy), men dette innlegget om dine favorittnettbutikker er reklame?? Reklame for alle butikkene, eller noen av dem? Liker å vite hva jeg leser.. Det er jo bakgrunnen for kravet til annonsemerking.

 25. Ingeborg

  Hei!

  Tusen takk for så gode tips til nye nettbutikker, du er skikkelig flink til å finne de gode nettstedene:-)
  Jeg lurte på om du visste hvordan det fungerer med toll og sånn når en bestiller noe fra net-a-porter.com? Har veldig lyst til å investere i en skikkelig skinnveske, men er redd for at den skal bli veldig mye dyrere enn det som står på grunn av toll og sånn. Evt om det finnes en norsk versjon av den siden. Den jeg har sett på koster €345.05 på nettsiden.

  Tusen takk for alle de inspirerende innleggene du legger ut! 🙂

 26. Hei, jeg har et lite shoppingspørsmål! 🙂
  Tok meg en tur innom victoria secret for å kikke på bikinier og såå mye det fint det er, rene jungelen! Går du etter bikinier du har sett i magasiner/blogger eller trend/farge/snitt? Skjønner ikke hvordan man klarer velge :O Og de du velger er alltid så fine! 🙂 Takk for all tips! 🙂

 27. Skrev en melding om victoria’s secret, forsvant den? 🙂

 28. Enig med flere over her, Zalando.no! De har mye fint, både billig og dyrt; klær, sko, vesker, smykker, klokker osv. Gratis frakt og retur. Av barneklær syns jeg knertenogkaroline.no har mye fint 🙂

 29. De har mye fint til barn på Zara, last ned appen på mobilen eller nettbrett.

 30. Christin

  Hei,

  Jeg skulle så gjerne visst hvor den burgunder kåpen med beige innside er fra?

  Tusen takk for svar!

 31. Har du avsluttet samarbeidet med Coverbrands og blush? Siden du ikke nevnte de?

 32. So here are my favorites – gap.eu, bananarepublic.eu, yoox.com, hilfigerdenim, luisaviaroma.com, mytheresa.com, matchesfashion.com, https://alexandalexa.com, houseoffraser….

 33. Kristin

  Hei! Har du noen formening om hvorvidt noen av disse nettsidene selger fake varer. Har sett på en veske som er ganske dyr på net a porter – usikker på om jeg tørr:/ ha en deilig helg!!

 34. […] Gode nettbutikker fra Caroline. […]

 35. Hei hei!
  Ville bare takke for alle gode tips og ideer jeg har fått fra bloggen din.
  Gleder meg til å følge deg videre å se hva som kommer☺
  Ta gjerne en tur innom min blogg en gang 😉

  1. Karianne

   Kjempe fin blogg 🙂
   Jeg kan anbefale butikk med barneklær kiido.no

 36. Nerio.no har mye fint!

 37. Kjempefin oversikt over nettbutikker! Var et par der jeg ikke hadde hørt om før så de skal jeg sjekke ut og legge til min egen liste. Skriv gjerne mer om nettbutikker.

 38. Hei Caroline!
  Hvordan er det og evt skulle sende klær ifra revolver i retur tilbake til USA?
  Har du noen gang gjort det?
  Er det mye styr? opphenting av varene fra UPS? Takk for evt svar!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er ikke noe problem å sende til butikken, bare sjekk hvilke returordninger de har 🙂 Når det gjelder det du har betalt av skatter og avgifter så må du sende inn dokumentasjon på returen til tollvesenet, så refunderer de beløpet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *