a little girl’s world

1

Hva er et mer passende tidspunkt å bli litt bortskjemt på, enn når du er lei deg fordi du har vondt et sted? Ikke noe som jeg kan komme på, ennet enn høytider og bursdager. Jeg har lenge hatt lyst til å kjøpe noen nye leker til rommet til Nelia, og for en ukes tid siden kom jeg over så mye fint på nett at jeg ikke klarte å holde meg: rosa togbanesett, en kakestand med diverse lekekaker og tilbehør pluss 2 skjønne bamser. Den heklede enhjørningen falt jeg helt for, og hadde lyst til å kjøpe en av hver i alle fargene, men jeg valgte en som passer veldig godt til rommet hennes 😉 

2

Det kunne jo ikke kommet på et bedre tidspunkt enn akkurat nå som hun er så frustrert for beinet sitt. Jeg tar meg selv i å være like begeistret som henne, om ikke mer, når noe nytt til jenterommet ankommer. Det tar meg rett tilbake til barndommen og jeg kunne bare blitt sittende på gulvet og leke med henne i timesvis. Så gøy! 


3

8

4

– lekekjøkken skal hun fortsatt ikke få før hun fyller år, men denne søte kakestanden er minst like stas akkurat nå – 

6

5

7

9


Så vi har hatt en fin morgen med litt gavedryss, og jeg var oppe og hoppet klokken seks. Fikk jobbet litt før jeg unnagjorde dagens treningsøkt, er helt merkelig stiv og rar i hendene etter gårsdagens boksing. Fingrene mine liksom dirrer når jeg prøver å slappe av. Flere som har vært borti noe lignende? Håper det gir seg til morgendagens planlagte bokseøkt, hvis ikke får jeg utsette et par dager til. 

Ha en nydelig dag, dere! Vi sees senere ♥ 

[showhide type=»post» more_text=»show english translation» less_text=»show less»]

Good morning sweeties! Just wanted to show you some new beautiful toys I bought for Nelia the other day. They arrived in a perfect timing, since her foot hurts these days and she refuses to walk. My little angel ♥ I feel so sorry for her! Hopefully she will get better soon, we visited the doctor’s office on Saturday and they could not find anything wrong. She fell during playtime in kinder garden, so I think that the memory of the fall is scaring her, so that she is afraid to walk. Anyway, she deserves something new and I love everything. Could sit and play with her for hours and hours 🙂 

My morning workout is done and I am heading for the shower before I am going into town for some pictures. The rest of the day is office time. Hope you are having a great Tuesday . See you later ♥ 

[/showhide] 

102 kommentarer

 1. Så mye fint!! Hvor bestilte du det fine togsettet fra? 🙂

  1. Caroline

   Ja, ikke sant? 🙂 Det er fra barneglede.no 🙂

 2. Hei caroline! I januat når det verserte masse rykter om bilderedigering la jeg igjen en kommentar som lød slik «stemmer alle ryktene som går?:(» på et av dine bilder på instagram.

  Kommentaren ble slettet og jeg ble blokkert. Jeg synes det er veldig leit, for jeg mente ikkw noe vondt med det, og hadde veldig lyst til å følge deg på insta 🙁

  1. Caroline

   Det beklager jeg, Signe! Der og da ønsket jeg bare å være i fred fra alt sammen. Jeg skal selvfølgelig ordne dette 🙂

   Klem!

   1. Henny88

    Samme her… 🙁

   2. Hei igjen, Caroline! Jeg får fortsatt ikke kommet inn på din instagram. Jeg har så lyst til å følge deg der. Brukeren min er signerd hvis det er til noen hjelp. Ønsker deg og din familie en fin dag 🙂

 3. Cathrine

  Hei 🙂

  Hvilken nettside fant du dette på? Lekene var kjempefine:)

  1. Caroline

   Alle lekene fant jeg hos barneglede.no 🙂 Der har de så mye fint og unikt! 🙂

 4. Christine

  Ååå, hvor er den kakestanden fra?? Hadde passet perfekt til lillemor, en flott gave til bursdag/jul.

  Her har lillemor plutselig begynt på stor avdeling i barnehagen, så nå føler jeg at hun ikke er så veldig liten lenger. Skremmer meg litt, at nå er hun å regne som en av de store i barnehagen. Går ikke lenger på liten avdeling med alle de søte og små barna, men har byttet til en med de store og sterke og tøffe. Nå er mor i gang med å rydde på roterommet i huset, sånn at hun kan få et rom hvor hun kan leke litt og få plass til alle lekene og bøkene sine.

  Ha en fin dag i dag! 🙂 Skal du til Sarpsborg i morgen og se på kampen??

  1. Caroline

   Å, er det ikke rart? Plutselig er de så store! Hun blir sikkert kjempeglad for eget lekerom, og det blir sikkert ganske deilig for mor også 😉

   Alle lekene er fra barneglede.no 🙂 De har så mye fint der!

   Det er mulig jeg skal se kampen med mamma og pappa, vi har ikke helt bestemt oss enda 🙂

   Klem!

 5. Hei.
  Kan du hjelpe meg med noen råd? Jeg trenger noen joggesko som er veldig veldig gode,som man også kan bruke utenom trening. Pga en sykdom må jeg nesten alltid desverre gå i joggesko. Men synes det er vanskelig å kjøpe, prøvd mye forskjellig. Hvilken type sko synes du er best. Tenkte siden du trener så mye,har du sikkert god erfaring på dette og prøvd mye forskjellig. Pris spiller ingen rolle, Om skoene er god er de vært å betale for:)
  Håper du har tid å svare. Ha en fin dag.

  1. Caroline

   Jeg er veldig glad i både asics og nike, det er de jeg har mest av når jeg tar en titt i skapet. New balance har mange gode fritidssko, og adidas har også noen som er veldig behagelige. Det kommer jo litt an på hva du er ute etter 🙂 Har du kikket hos getinspired.no? De har et godt utvalg og veldig mange freshe modeller med fine farger 🙂

   Klem!

  2. therese

   Hei Hanne!

   Jeg har litt samme problemet. Pga vond rygg går jeg veldig ofte i joggesko. Det er jo individuelt hva man liker men New Balance sine Fresh foam 980 trail er fantastisk god å gå i. Selv 16 timers arbeidsdag med mye trakking gikk greit 🙂 Jeg er godt i gang med å slite ut mitt andre par 😉

 6. Så søtt med rosa togbane!! Hihi! Hvor har du kjøpt alle disse fine lekene? Vi skal begynne å lage rom til guttungen vår og jeg har lyst å finne noen litt fine leker og ha i rommet hans 🙂

  1. Caroline

   Å, så stas! Det er fra barneglede, de har fine togsett til gutt også 🙂

   1. Til gutt??? Syns du virkelig det er ok å kjøpe leker etter kjønn?

   2. Neliane

    Til gutt OGSÅ….? I disse dager hvor det er mye debatt rundt dette med påtvunget fargevalg, «gutte- og jenteleker» etc på reklame osv…..Burde ikke DU som såkalt sterk forretningskvinne og forbilde la være å gjøre dette? Si heller at settene finnes i flere farger……Jeg blir litt frustrert av dette. Min datters yndlingsfarge var blå da hun var liten, hun likte verken rødt eller rosa….. Når da hennes venninne på 7 «ertet» og sa hun ikke var jente og at det var «feil», så skjønner man at man er på villspor….

    Vi oppmuntrer jentene våre til å bli sterke og at de kan bli hva de vil, og det kan de, men da bør vi la være med denne «båssettingen»! En reklame for fiskestang skrev: Rosa for jenter og blå til gutter. Håpløst……Burde heller stå : Fiskesett til barn, kommer i fargene blå og rosa.

   3. AndrineK

    Jeg er helt uenig med deg, Neliane. Og der ser du hvorfor verken handelsstanden eller Caroline kan gjøre alle til lags- vi har alle forskjellige meninger.

    Les gjerne min kommentar til en annen lenger ned her om samme tema.

   4. Neliane

    Hvorfor godkjenner du ikke en kommentar jeg skrev om jente og gutte farger etc….? Ligger den og venter eller…? Den var helt saklig.

   5. Caroline

    Den er godkjent 🙂

   6. Marthe

    Bare jeg som ikke kommer inn på barneglede.no? /:

   7. Marthe

    Nå gikk det med .com 🙂

 7. Hvorfor har dere valgt at Nelia skal ha nesten bare rosa og søte leker?

  1. AndrineK

   Nå kan ikke jeg svare for Caroline, men synes det er en interessant debatt, så jeg hiver meg på.
   Jeg går ut i fra at du spør fordi det er så inn i tiden at ting skal være kjønnsnøytralt. Personlig synes jeg det er noe ordentlig tull, da det faktisk ER forskjell på kjønnene. En gutt blir ikke gutt fordi han får blå ting, og en jente blir ikke en jente fordi hun får rosa ting.

   Når guttungen min er stor nok til å få velge leker og farger selv, så skal han få lov til det. Inntil da, kjøper jeg det som jeg synes er fint og passende for en gutt på hans alder.

   Han leker gjerne med dukkevogn, men han plukker selv vekk dukken fra vogna fordi han er mer opptatt av å kjøre/trille noe, enn at det skal ligge noe oppi der. Av og til får en og annen lekebil være med i vognen. Når han pusler med puslespill, velger han puslespillene med brannblier, helikoptere og motorsykler. Han lager gjerne kaker i sanden, men vil ha den blå bøtta. På Disney Junior vil han se på Sherriff Callie, og sier «ikke den» når Doctor McStuffins eller Sofia Den Første kommer på skjermen. Dette er ikke noe vi som foreldre har påvirket på noe som helst måte og jeg synes det er ganske fascinerende å se hvordan barn automatisk inntar kjønnsrollene, slik vi kjenner dem, fra veldig tidlig av.

   Mitt spørsmål er, hvorfor er kjønnsnøytralitet så viktig? Er det ikke minst like begrensende å «påtvinge» barnet kjønnsnøytralitet, når det fra naturens side meste sannsynlig vil utvikle seg i en kjønnspesifikk retning? Kjønn er ikke bare er en sosial konstruksjon..

   1. Kristine

    Kjønnsnøytralitet er så viktig fordi ungene skal få vokse opp og være seg selv, uten at det skal være «galt» på en eller annen måte. En gutt skal få lov til å sitte i sofaen og strikke mens en jente skal få lov til å mekke bil, uten at noen skal rynke på nesen. Å si at kjønnsnøytralitet er begrensende er veldig selvmotsigende, siden hele poenget er å nettopp ikke begrense og sette i bås.
    «Når guttungen min er stor nok til å få velge leker og farger selv, så skal han få lov til det. Inntil da, kjøper jeg det som jeg synes er fint og passende for en gutt på hans alder». Da har faktisk du som forelder påvirket barnet til å innta en kjønnsrolle, hvis du da kjøper vanlige «gutteting.
    Er den din egen mening at «det fra naturens side meste sannsynlig vil utvikle seg i en kjønnspesifikk retning?», eller er dette hentet fra forskning? I så fall vil jeg gjerne lese artikkelen.

   2. Heidi Maria

    Kunne ikke vært mer enig i det du skriver! Det blir jo også kunstig å skulle påtvinge barnet nøytrale farger kun for å være politisk korrekt fordi det er »in» for tiden å skulle motsette seg kjønnsforskjeller… Men igjen, der kommer den evigvarende debatten om arv eller miljø, er man født sånn eller blitt sånn? Den diskusjonen blir vi nok aldri ferdig med dessverre og alle vil nok ha ulike meninger om den saken. Her er det vel opp til hver enkelt å bestemme seg for hva som er best for seg selv, sitt barn og familie 🙂

   3. Som om jeg skulle skrevet det selv 🙂

   4. Et rosa togsett kunne godt vært såkalt kjønnsnøytralt! Mange små gutter liker rosa, men velger heller noe som er «passende for gutter» når de blir erta i barnehagen. Vi påtvinger ikke barna kjønnsnøytralitet – vi ønsker å fjerne begrensninger. Hvem skal bestemme hva som passer for gutter og hva som passer for jenter?

 8. Sååå fint 🙂 Hvor er enhjørningen kjøpt?

  1. Caroline

   hos barneglede.no 🙂

 9. Å, så fint! Vi har nettopp flyttet fra en liten leilighet med ett soverom til et hus, så nå drømmer jeg meg virkelig bort! Gleder meg til å ordne rommet til minsten!

  Hva har skjedd med beinet til snuppa?

  1. Caroline

   Hun slo seg i barnehagen, og har nektet å gå på det siden fredag :O Vi var på legevakten i helgen, tok røntgen etc., men de fant ingenting – heldigvis 🙂 I dag går hun på det igjen! Halter litt, men det er et skritt fremover 😀

 10. Christin

  Hvorfor skriver du ikke hvor du har kjøpt disse tingene? De var kjempefine, sikker mange son lurer, inklusive meg 🙂

  1. Caroline

   Jeg svarer heller i kommentarfeltet når dere spør, så slipper jeg å bli rapportert inn fordi noen skulle tro at jeg driver skjult markedsføring 🙂

   1. Det kan jo være skjult markedsføring selv om du ikke skriver det i selve innlegget?! 😉
    Jeg tenkte «reklame» med en gang jeg så dette innlegget, og at jeg sikkert ikke trengte å se lenger enn kommentarfeltet for å finne ut hvor dette var kjøpt…
    Noe som er veldig god reklame for barneglede! 😉

   2. Caroline

    Men det er ikke reklame, og derfor unnlot jeg å skrive det i selve innlegget. Jeg må jo svare når leserne mine spør meg hvor det er kjøpt 🙂 Det er jo kjempefint for barneglede om de opplever økt salg pga. bloggen min, det er en nydelig butikk 🙂

   3. Ja, det var utrolig mye fint der 🙂
    Takk for oppklaring, og for at du kan anbefale fine sider uten å få betalt for det 😉 <3

 11. nyyydelig togsett:) henne du har kjøpt de henne? 🙂

 12. Therese

  Heldig jente med så masse fint til rommet sitt 🙂
  Jeg lurer veldig på hvor du har fått tak i bildene på veggen ved siden av vinduet + det bildet som står i vinduskarmen hen? Holder på å innrede barnerom nå, og finner masse inspirasjon av rommet til Nelia 🙂

  1. Caroline

   Alle bildene er fra etsy.com 🙂 De har så mye fint der, om du bruker litt tid på å søke rundt 🙂

   Klem!

 13. For noen skjønne leker, og så fint hun har det på rommet sitt! Skikkelig drømmerom for en liten jente <3

 14. Rebecca

  Så fine ting! Hvor har du kjøpt det?

 15. Så fine leker 🙂 Har et praktisk spørsmål ang vinduet hennes, det virker så lyst når ho skal sove, trekker dere ned lamellen da? Og i såfall, går det greit med alle tingene som står i vinduet? Har alltid lurt på det, for vi har en mørk stygg persienne på jenterommet og når den er nede er det ikke plass til noe i karmen 🙁

  1. Caroline

   Vi har en lystett persienne under som vi drar ned om kvelden 🙂 Tar bort tingene i vinduskarmen da 🙂

 16. Det er ikke uvanlig å bli stiv/skjelve i dagene etter en hard bokseøkt! Det er bare så rart å bli støl og sliten steder man ikke trodde man kunne bli det, så det kjennes sikkert litt rart ut 🙂 hvis du kniper igjen hånda og slipper opp kjennes det kanskje veldig rart ut også, men hvis du tenker på det så blir det det samme som å være tung i beina og du skal gå opp trapper haha.. Det kan være vanskelig å skrive med penn og kanskje også på tastatur fordi muskulaturen er så sliten! Så du har tydeligvis trent greit hardt 🙂

  1. Caroline

   Haha, tydeligvis 🙂 Fryktelig er det i hvert fall 😉 Spent på hvordan det blir i morgen 🙂 :O

 17. Nydelige leker! Hvor har du kjøpt enhjørningen?

 18. Camilla

  Så masse fine leker,kan tenke meg hun koste seg:)
  Kan æ spør hvor den togbanen er kjøpt?:)

 19. Hei.
  Jeg synes også det er like stas med nye leker som datteren min!
  Kjenner til følelsen i hendene. Var på boksetime for første gang på evigheter og fingrene ristet i to-tre dager etterpå!
  Merkelig følelse.
  Kan trøste deg med at det ikke ble så ille etter neste boksetime 😉 Man blir venner seg til det!
  Klem:)

 20. Herlig! Hvor er togsettet fra? 🙂

 21. Katrine

  Hvor kan man få tak i vimplene med bokstaver? Har lett lenge etter noen som er like fine….

  1. Caroline

   Jeg bestilte hos etsy.com 🙂 allthetrimmings, tror jeg butikken het 🙂

 22. Stelte dere Nelia på rommet hennes eller på badet når hun var sånn bitteliten?

  1. Caroline

   Vi har for det meste brukt badet, men brukte stelletoppen på rommet hennes når vi for eks. kledde på henne der 🙂

 23. Elsker hvordan antrekket til N matcher paletten i rommet hennes:)
  Den kaninen får eldste hos meg til jul. Vi driver å jobber litt med det å ønske seg. Hun er 4,5 og vi merker at det er på tide;)

  1. Caroline

   Så gøy det blir når de kan ønske seg ting! 🙂 Da skal jeg holde meg i tøylene!

 24. Ingrid E

  Åh, den enhjørningen var helskjønn! Sånn har jeg lyst på også 😉 Liker at antrekket hennes matcher perfekt til rommet, herlig!

  1. Caroline

   Jeg klarte ikke dy meg 😉

 25. Nydelig barnerom <3 Har funnet inspirasjon her til barnerommet til min yngste 🙂

 26. Aleksandra

  Kjære Caroline – noen skjønnhetstips?
  Jeg har hår nesten til BH-festet, men vurderer å klippe meg like kort som deg. Det eneste er at jeg i stor grad er en hestehale person, jeg trives og ser som regel best ut med hestehale. Er det vanskelig å få til med den lengden du har på håret, og blir hestehalen noe fin? Ellers er håret mitt så kjedelig når jeg har det løst, det bare henger rett ned :/

  Jeg lurer også på hvor du får motivasjonen til å stelle deg hver dag fra. Av og til syns jeg det er kjempegøy, men av og til er det bare et forferdelig ork, og jeg føler ikke resultatet blir så fint. Samtidig hater jeg å gå uten sminke, og de få minuttene jeg bruker på det har jo en god påvirkning på selvfølelsen min en hel dag. Hvordan orker du å stelle deg så vakkert hver dag og har du noen tips til hva man kan gjøre på de dagene sminken ikke ligger så pent som planlagt? Sist men ikke minst, hva syns du om den «naturlige, sminkeløse» trenden som er nå? Du har jo i likhet med meg nokså mye sminke på (øyeskygge, eyeliner, markerte lepper). Jeg trives best med «mye» sminke, men føler meg så utrolig oversminket når alle venninene mine «kun» har på mascara, haha. (i-landsproblem, men du skjønner kanskje litt følelsen) Håper på noen tanker fra deg!

  1. Caroline

   Hei Aleksandra 😀 Hestehalen blir litt kort, kanskje akkurat litt for kort til at jeg kommer til å ha det noe særlig utenom treningen. Men jeg elsker jo å ha håret ut, og med denne lengden kan jeg liksom bare ha det der, og så ser det (for det meste) bra ut uansett, fordi det har den lengden det har 🙂 Jeg er veldig fornøyd! Forrige gang jeg var kort på håret, var det en del lenger (faktisk) og da var hestehalen kjempefin! Om du blar til april – september i fjor, ser du hva jeg mener 🙂

   De dagene jeg ikke gidder, bruker jeg bare en farget dagkrem og litt transparent pudder for å ikke bli blank 🙂 Og brynene, de må markeres litt. Men jeg kan gjerne gå sånn om jeg ikke skal noe spesielt, men som regel liker jeg å fikse meg 🙂 Da jeg hadde brunt hår, brukte jeg nesten aldri øyenskygge, men nå som jeg er lys, har jeg startet med det igjen, og liner fikk jeg helt dilla på etter at jeg var på shoot i forrige uke. Men det er vanligvis ikke noe jeg bruker. Jeg tenker at jeg sminker meg som jeg trives best, så får trend være trend 😉 De fleste venninnene mine bruker også «en del» sminke de gangene vi treffes, men det er jo uansett forskjell fra person til person, og hva hver enkelt trives med. Jeg synes ikke du skal fokusere for mye på hva andre gjør eller hva som er trendy, gjør akkurat som du føler for – og brems gjerne ned de dagene du ikke gidder – om du kan føle deg komfortabel 🙂

   Klem til deg!

   1. Aleksandra

    Herlige deg, tusen takk for så fint svar! 🙂 Det skal jeg ta med meg videre! Jeg har scrollet bloggen din opp og ned perioden april-september etter hårinspo og du har helt rett, kan bare ha det i den lengden og få til begge deler – både kort løst hår og hestehale!
    Takk for flott blogg og for så utfyllende svar, stor klem til deg!

 27. Så utrolig fint! kan jeg spørre hvor du har kjøpt det?

 28. Kjempefint rom Nelia har! Helt min stil 😀
  Men hvor har du kjøpt det rosa togbanesettet? Er så herlige farger! 😀

  1. Caroline

   Ja, ikke sant? Det er fra barneglede.no 🙂

   Klem!

 29. Tina Kvåle

  Herregud! Jeg blir helt imponert over bloggen din. Har vært fast leser siden 2009 og bør være vant til kvaliteten du leverer, men jeg tar meg selv i å fremdeles bli overrasket. I det siste har jeg lest litt andre blogger, og da skjønner jeg i hvilke liga din blogg er. Jeees, det finnes bloggere som lever av å poste bilder av sengen sin, kaffekoppen sin og å kjøpe en svindyr jakke eller veske i ny og ne, også har vi deg som leverer innlegg med godt innhold og perfekte bilder hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene.
  Jeg tror jeg skjønner hvor mye tid du bruker BARE på innleggene, også kommer Mail, kommentarer og all adm. i tillegg. WOW. Gi deg selv en klapp på skuldra ass, jeg er mektig imponert. Utrolig bra innlegg om treningsmotivasjon her om dagen, du kommer til å bli en dyktig PT. Jeg tror du og LK pønsker på noe med disse utdannelsene deres, og jeg tror og håper det kommer til å bli veldig vellykket! 😀 suss til nydeligste Nelia fra meg <3

  1. Caroline

   Å, jeg blir så glad, Tina, at du aner ikke! Tusen, tusen takk for så fine og ikke minst motiverende ord! TAKK 😀 En diger klem til deg!

  2. Jeg er helt enig! Denne bloggen er det faktisk klasse over.. Jeg er inne her minst 3 ganger HVER eneste dag, og det er aldri kjedelig 🙂 Heia Caroline!

 30. nydelig rom! Heldige Nelia 🙂 Et tips er å sette bort noen leker, for så å ta dem frem noen måneder senere. Ungene våre elsker det, blir så glad når de ser ting de ikke har lekt med på en stund, det blir som nytt. Også har de lettere for å leke når rommet ikke er overfylt.

  1. Caroline

   Det er helt sant! Det skal jeg gjøre 🙂

 31. Hei 🙂 Du har utrolig fine bilder på bloggen din! Stemmer det at du bruker 5D eller 7D fra Canon? Og hvilke linser bruker du mest?

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Jeg bruker canon eos 6d, og i hverdagen er det mest 50 eller 35 mm. sigma art f 1/4. som blir brukt. Har også et 105 mm. som er veldig fint til antrekksbilder 🙂

 32. Benedicte

  Det kan være at du har brukt dem mer enn du er vant, eller på en annen måte enn hva du er vant til 🙂 Det går nok over når du har hvilt dem litt. Jeg har en veldig hard fysisk krevende jobb, og i perioder når det er mye overtid jobber jeg 12-timers dager. Jeg bruker hender og armer mye i jobben. I perioder våkner jeg opp 7-8 i løpet av en natt fordi jeg får krampe i henderne 🙂 Det som hjelper da er å holde rommet kjølig, hendene over dyna og holde dem høyt – helst bak hodet 🙂

  1. Caroline

   Uff, det høres ikke noe godt ut, Benedicte! Men tusen takk for råd 🙂

 33. Så skjønn hun er. I den alderen ser de så herlig lurene ut også.

  1. Caroline

   Tusen takk <3 Og ja :p Liten luring 😉

 34. Hvor har du kjøpt enhjørningen, eller My Little Pony som det ser ut som?

  1. Caroline

   Det er en heklet enjhørning fra barneglede.no, den er så fin 🙂

 35. Caroline

  Hvor er togbanen og kakestanden fra?

 36. Hei Caroline, liker bloggen din veldig og synes den er kjempe inspirerende. Vet ikke om dette hjelper, men for min egen del hjelper det alltid å tøye de musklene jeg bruker mye of ofte regelmessig. Nå er jeg ikke ekspert på hvordan man tøyer fingrene sine, men hvis du prøver å strekke musklene i fingrene dine i en bestemt tid i forskjellig posisjoner kan dette kanskje hjelpe 🙂 uansett, god bedring!

  1. Caroline

   Tusen takk for tips! Sitter og gjør det nå – AU!

   Klem 🙂

  2. Det finnes vel ikke muskler i selve fingrene? (Da snakker jeg ikke om hånden) 🙂 Det er musklene i underarmen som styrer fingrene!

 37. Nelia er så utrolig nydelig! Stilen på barnerommet er kjempefin med gjennomførte farger, pent, men likevel midt i blinken for et barn. Hun begynner forresten å ligne veldig på Lars Kristian!

  1. Caroline

   Tusen tak, Elise Amanda 🙂 <3

 38. Mine hender dirrer når jeg har holdt på for mye/lenge med en gedigen hekkesaks. Tenker det er noen muskler i underarmen som har fått kjørt seg vel hardt, og nå er ikke mine muskler særlig trent fra før av 🙂

  1. Caroline

   Helt sikkert! Må vel kanskje venne meg til følelsen, eller så håper jeg at jeg kan bli vant med treningsformen, så jeg slipper det 😉

 39. Annette

  Neppe tilfeldig at hun har på seg klær i matchende farger med rommet?;)

 40. Ååå, jeg elsket dette innlegget 🙂 Så søt hun her! Hun ble sikkert kjempeglad! Og så fine leker, jeg vil gjerne ha dem selv! 🙂

 41. Lisbeth

  Hva er dine tanker om dette med faste kjønnsrollemønster, som det har vært en del diskusjon om i det siste. At jenter «oppdras» i en rosa prinsesseverden, og at gutter oppdras i en tøff, blå, pirat-verden…?
  Rommet til Nelia er jo fantastisk flott, men også veldig nusselig og stereotypisk.
  Dette er ikke ment som noe som helst kritikk, men jeg har tenkt mye på dette selv i det siste, og synes det er veldig interessant. Bare se på vareutvalget til barn i butikkene…

  1. Lisbeth

   PS: Når jeg postet kommentaren ble det lagt til et bilde som ikke er av meg :-)) Rart…. 😉

 42. For et nydelig rom til en nydelig liten prinsesse!!☺️ Er det ikke rart at man handler mer klær og stash til ungene etter at man får barn?! Handler nesten ingenting til meg selv lengre, men bare til lille;) Den siden var forresten veldig fin, takk for info:-) Har du sjekkey ut minikids.no, jeg tror du vil elske den siden…? Den er midt i blinken for deg! Og du mååå jo bare kjøpe denne til Nelia!!!! https://www.minikids.no/products/veggtrofe-sew-heart-felt-odette-swan

 43. Hun er så søøøøt!! Er det mulig?? <3

 44. Det kan hende det hjelper å bruke hand-wraps inni boksehanskene, så får du litt mer støtte. Dette får du kjøpt de fleste steder du kjøper hansker, men det er forskjell på lengde / elastitet etc.
  Bortsett fra det så er jo ofte ny trening lik nye vondter før du kommer inn i det.

  Jeg vil ikke kritisere egentlig, fordi jeg synes du er ganske så tøff. Klarer allikevel ikke å la være å si at det er et lite stykke igjen til riktig bokseteknikk som du skrev på forrige innlegg. Når du trener på sekk hjemme kan det være lurt å tenke på guard, selv om sekken ikke slår tilbake. Albuer inn, tilbake med henda mellom hvert slag, og stram magen hele tiden for å være forberedt på uppercuts, så blir treningen mer effektiv, og får litt mer attitude.

  Boksing er kjempegøy! (Thaiboksing er enda bedre synes jeg da!) Lykke til videre med boksingen:)

 45. Mia Elisabeth

  Åh, så hyggelig for henne at hun har et ordentlig rom som hun kan bruke! Da jeg var liten brukte jeg ikke mitt eget rom så veldig mye til leking, men var nesten bare nede på stua. Tenker det er viktig å lære barna å leke litt på egenhånd og! Det virker ihvertfall som at mine barn har blitt flinkere til å inkludere andre i lekinga hvis de er litt selvstendige fra før 🙂 misforstå meg rett, ikke slutt å leke med Nelia eller på stua! Bare en tanke 😉
  Og nå, litt skryt til deg: Jeg har fulgt bloggen din i mange år nå, fra før dere giftet dere, og det er så koselig å lese om hvordan livet ditt, både på familie- og karrierefronten utvikler seg. Du er kjempegod til å gjøre bloggen profesjonell og sofistikert samtidig som du gjør den lett tilgjengelig og mulig å relatere seg til for oss «dødelige» 😉 keep up the good work!

  En stor klem til deg og resten av familien!

 46. Hei! Lurer bare på hvor du har kjøpt den rosa genseren til Nelia – den med hare/kanin på. Superflott blogg du har!

 47. Nydelige leker og rom!! Og ikke minst en skjønn jente!! Jeg må inn på den nettsiden.. Kjøpte nylig den rosa Beckman sekken Nelia har, og min lille jente (samme alder som Nelia) ELSKER den – vil helst ha den på hele tiden 😉

 48. Kathrine

  Ååå så stilige klær Nelia har på seg..hvor er di kjøpt ? Digger rommet hennes 🙂

  1. Caroline

   Buksen hennes er fra zara, genseren fra gant og hårbåndet fra h&m 🙂 Tusen takk 😀

 49. Hei søte deg 🙂

  lurer på hvordan de bokstavene (ABC) i viduet står? Har samme i blå, men den «C» klarer ikke stå uten støtte 🙁
  Har du noe tips til det?

  tusen takk <3

  1. Caroline

   Vi bruker en pappbit som vi bretter og legger under C’en 🙂

   1. takk for svaret 🙂 det var smart, men har du limt den pappbiten under Cén?

   2. Caroline

    Nei, vi bare legger den der 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *