let’s kick some ass

boxing caroline berg eriksen 6boxing caroline berg eriksen 3

Nå begynner det å bli en stund siden jeg trente med Alexander, og da jeg fikk vite at han har fått seg jobb på Bislett i Oslo, er jeg glad vi rakk en økt før han dro avgårde med flyttelasset. Vi startet dagen på elixia hvor vi bokset i en hel klokketime, så nå har jeg lært meg riktig bokseteknikk, og det er morsommere enn noengang! Gjett om jeg skal fortsette å øve, dette er dritgøy! Det gjør virkelig noe med tankene mine, for selv om det å trene alltid har vært mitt fristed, er det noe annet som får utløp når jeg kan denge løs på boksesekken – eller i dette tilfelle, Alexander. 


boxing caroline berg eriksen 5

boxing caroline berg eriksen 4

boxing caroline berg eriksen 2

boxing caroline berg eriksen

BAM! Dette ble den eneste treningen for meg i dag, og jeg skal gjøre akkurat det samme om et par dager igjen. I morgen blir det langkjøring på mølla, håper jeg har tid til en skikkelig svettefest! 


Veldig gøy at så mange av dere fant inspirasjon og motivasjon i forrige innlegg, det gjør meg glad! Jeg gleder meg til å dele mer kunnskap og øvelser med tiden, men først må jeg bruke tiden min til å bestå eksamen. Jeg er livredd for å ikke klare det, det er virkelig noe helt annet å være student som mamma med fulltidsjobb. Jeg svetter oppover når jeg tenker på eksamen. Men jeg skal puste. Rolig. Dette kommer til å gå bra. Og det er jo så gøy. Jeg elsker å lære mer! 

Håper kvelden deres er fin, her er studiesnacksen på bordet sammen med Ben Rangel 😉 

[showhide type=»post» more_text=»show english translation» less_text=»show less»]

Oh my God! I love boxing! I found out that Alexander is moving to Oslo to work as a personal trainer there, so I was so happy when he managed to squeeze me in between everything that needs to be done. We boxed for an hour and it is so much fun! I feel that I learned the right technique so now I can’t wait to continue at home. It really gets my mind to relax on another level than when I run. I love doing both and I think that variation is the key. 

Well. My books are waiting and I will se you lovelies tomorrow 🙂 

[/showhide] 

17 kommentarer

 1. Hei!
  Jeg venter barn i starten av desember, og i den anledning lurer jeg på om du vil skrive et innlegg om hva du hadde av utstyr og klær til din vinterbaby, og hva du føler at du faktisk fikk bruk for? Jeg hadde satt stor pris på om du hadde gjort det 😀

  1. Theresa

   Å, dette ønsker jeg meg også 🙂 Februar-baby her!

 2. kanskje ett litt teit spørsmål, men hvorfor skiftet du boksehansker?

  1. Caroline

   Fordi mine er beregnet på boksesekk, de ble for tynne når jeg skulle slå på Alexander og de tykke, faste putene han holdt opp :p

 3. Kristina

  Hei Caroline! Liker at du har fått på deg hanskene, da boksing er en helt vanvittig god og effektiv treningsform! Og jo bedre teknikk, jo større blir utbyttet. Tips; jobb med å holde guarden din oppe til enhver tid under trening 😉
  Stå på, flotte du!
  Hilsen fra forholdsvis ny leser 🙂

  1. Caroline

   Takk for tips, Kristina 🙂 Dette jobbet vi en del med, hadde nok fått noen slag i ansiktet hvis han ikke hadde sagt ifra :p

 4. Hvor et shortsen i fra?:-)
  Det så veldig gøy ut!

 5. Eeerrr…is it just me or Alex seems to be super excited in the first picture? 😉

  http://www.allnnothing.com

  1. Caroline

   Hahahha :p It’ just his shorts :p

  2. OMG! tenkte det samme, hihi 😉

 6. Du klarer nok eksamen helt fint!! Men jeg kjenner følelsen, eksamen er virkelig ikke noe gøy.. Lykke til med lesingen 🙂

 7. Klarer ikke helt å unngå å la øyene gli ned til skrittet til treneren din på det første bildet.. Haha! Satser på at det bare er en uskyldig brett i shortsen?

  1. Caroline

   Haha 😀 Ja, det er nok helt uskyldig :p Han stod litt annerledes på de første bildene, noe som medførte folden på shortsen 😀

 8. Seems like you are a pro boxer, I like this title, let’s kick some ass, why just not kick your coach’s ass? lol, kidding.

 9. Hvis du liker boksing så mye så burde du ta timer hos Stian Haug, tidligere nordisk mester i boksing. Han jobber som pt på evo løkka:) Bedre pt skal du lete lenge etter 😀

 10. caroline

  Så kjekt å se at du har lagt på deg litt.
  Du ser utrolig fin ut. Kanskje det er det korte håret som får deg til å se litt rundere ut.

  I hvertfall super kledelig.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *