rabattkode på nyheter hos get inspired

hugo mamma röhnisch get inspired

Nå bugner det over av nyheter hos Get Inspired, og jeg har i tillegg en rabattkode til dere! Ferien nærmer seg slutten for de fleste, så dette er vel midt i blinken? Lite motiverer mer enn nytt treningstøy som bare skriker etter at du skal svette i det, slik føler i hvert fall jeg det når jeg har noe nytt som venter på meg 🙂 

get inspired nyheter spagaten

Bruk rabattkoden NEWS10 og få 10 prosent rabatt på ordinær pris – koden gjelder ut tirsdagen! Og du, her er mine nyhetsfavoritter! 


– favorites – 

get inspired

1. tights i rosa print röhnisch 2. rosa bh stay in place 3. tights med giraffmønster nike 4. hvite sneakers new balance 5. bh med print röhnisch 6. genser med print röhnisch 7. rosa sko nike 8. genser kari traa 9. nike joggesko tights i shiny materiale casall 10. myk sportsbh röhnisch 11. tights med print nike 12. nike air max sort & hvit 13. cropped college genser röhnisch 14. grå sneakers new balance 15. genser nike 16. lilla tights med push up på rumpa röhnisch 17. batikkfarget tights casall 18. nike dual fusion joggesko 19. singlet röhnisch 


get inspired nyhet knytte lisse

jeg har på meg sko fra asics / tights fra röhnisch / topp fra röhnisch / bh fra röhnisch  

9 kommentarer

 1. Enig i at det er kjekt med nye treningsklær! Har nettopp bestilt hjem noe nytt. Gleder meg til å starte høstens trening i dem 🙂

  1. Caroline

   Å, så digg! 🙂

 2. Hei Caroline, hvilke hoteller i Oslo vil du anbefale?

  1. Caroline

   Jeg har bodd mye på royal christiania og elsker det! Det er så sentralt, god frokost, fint treningsrom og parkeringsmuligheter rett under 🙂 Om du ønsker stiligere hotell, er både continental og the thief å anbefale 🙂

 3. Hvordan er den tightsen du har på, sammenliknet med anti-shake modellene i samme merke. (for eksempel den sorte, men med samme print i detaljer som du hadde i et annet innlegg) Håper på svar!

  1. Caroline

   Denne har ikke hold in-effekt, men er comfy 🙂 Min favoritt er shape antishake med push up på rumpa, de er så digge!

 4. Hei!
  Prøver å bruke rabattkoden din på get inspired, men når jeg er i kassen vises fortsatt den ordinære prisen. Vet du noe om hvordan dette funker? Den nye prisen skal vel vises når rabattkoden er «applied»? 🙂

 5. Fantastisk fin tights du hadde på, som jeg bare måtte bestille meg 🙂 gleder meg til å bruke den utover høsten!
  Du er en stor inspirasjon!

 6. Hei!

  Hvor og når i bestillingen skal man skrive inn rabattkoden? Finner ikke noe sted jeg kan oppgi den på :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *