shooting @ continental

b

God morgen, fine du! Her har vi vært i full sving siden klokken halv åtte, og jeg er så gira og full av koffein at jeg ikke merker noe til de fire-fem timene med søvn i natt. Jeg fikk bo på continentalsuiten ettersom det er her vi gjør shooten, så klokken ringte altfor fort etter at hodet traff puta. Dette er jo den beste sengen jeg har ligget i! 


adfela

breakfast in bed 

Rett før syv kom frokosten min, og nå er allerede bilde nummer 2 i gang. Gleder meg til å både fortelle dere og vise dere mer. Nå nærmer det seg med stormskritt! 

higjok

I følge tidskjemaet skal vi holde på til klokken fem, men jeg tipper det går litt mer tid. Det gjør det alltid 🙂 


Bildedryss fra dagen kommer senere, så må dere gjerne følge med på snap så lenge – CAROBERGERIKSEN. Husk forresten å følge Lars-Kristian på LKERIKSEN23 også, vet han har en actionfilm på gang. Haha! Ler så jeg griiner! Ha en nydelig fredag, så sees vi om litt! 

33 kommentarer

 1. Åh, så spennende! 😀 Gleder meg til å høre hva dette er til. Du får stå på og fylle på med koffein, vet hvor slitsomt det er med slike shoots! 🙂

 2. Den actionfilmen var veldig morsom 🙂 alt dere finner på 😀

 3. Camilla

  Åh, Continental er så flott! Så moro at du blogger derfra. Bryllupshotellet nr 1 <3 Men nå ble jeg spent på hva du gjør der? Et lite hint?

 4. 0730 er jo langt på dagen når man har små barnSier en som vekker fugla hver dag

  1. Ment som et lite «stikk» eller hva er meningen med kommentaren? Ingen syns vel kl 07:30 er langt på dag? Hva er kl 14 for deg da, snart kvelden?

 5. God morgen! Blir spennende å få vite hva du har på gang!! 😉 Lykke til med fotoshoot, er helt sikker på at du kommer til å skinne og stråle som alltid <3

 6. Oi herlighet så fint ett hotellrom 🙂 Ikke rart det var vanskelig å komme seg opp derfra 😉 Ja fortell, fortell når du kan…. Spennende! Ha en super fin photoshoot dag 🙂

 7. I nøyaktig denne sengen har jeg også ligget i 🙂 fantastisk god seng og fantastisk fin suite 🙂

 8. Wow, for et nydelig hotell og flotte bilder! Gleder meg til å høre mer om hva du driver med 🙂

 9. Så fiiint det var der. Det er så deilig med hoteller med litt særpreg 🙂 Manne overassket meg med tur til London for å feire bryllupsdagen vår og han har booket Lancaster Hotel. Det er jeg sååå spent på! Det ser så fint ut 🙂

 10. Hei fra Sarpsborg 🙂 Hvor er den lysestaken dere har på stuebordet fra? Den med mange til kronelys 🙂 synes den er så fin!

 11. Synes du tar så fine bilder 🙂

 12. Dette med merking og reklame er i vinden som aldri før, og da lurer jeg: Burde du her merket med «sponset opphold» eller er dette unødvendig siden det fremgår så tydelig av teksten?

  1. Siden du må merke alle innlegg med klær du bruker som er sponset, bør du ikke da merke alle innlegg hvor du bruker sponset hår, negler og vipper?

  2. Hanne :)

   Dette blir vel ikkje eit sponsa opphold?? Dette er vel eit opphald betalt av arbeidsgjevar (altså ein del av lønna?) som ein velger og ta bilde av og vise fram? Hadde arbeidsgjevar betalt noko slikt for meg hadde det nok og havna på sosiale media 😉

   1. var det jeg og tenkte, at det er jobboppdrag og da er det en selvfølge at det er sponset opphold(av oppdragsgiver ikke hotellet) og siden dette står så tydelig i innlegget (som handler om shooten) så trenger det ikke merkes.. Men om det var hotellet som sponset og ikke oppdragsgiver, må man kanskje merke? Men det var jo det jeg lurte på da jeg ble usikker.. Ikke ute etter å ta caroline på dette altså, bare nysgjerrig for egen viten 🙂

   2. Caroline

    Jeg er på fotoshoot og de som har ansvaret for den har betalt for hotellrommet o.l. Det er jo ikke reklame, og da skal det heller ikke merkes 🙂

 13. Madeleine

  Må bare fortelle deg hvor utrolig godt du ser ut med det korte lyse håret! Wow! Så mye mer voksent og elegant! Har samme frisyre selv, så nå gleder jeg meg til å se hvordan du styrer det! Følger dere begge på snap, fy såå gøy! Men, hvordan i alle dager klarte Lasse å lage den videoen?? Den var helt fantastisk! Spilt den om igjen og om igjen
  Lykke til idag! Jeg gleder meg til å høre mer om shooten!

 14. Å, det hotellet så flott ut! Der kunne man lett bodd en uke!

 15. Lovely photos!

 16. Benedicte

  Gleder meg til å høre hva dette handler om <3 Klem!

 17. Sara Katrin

  Så fin du er Caroline 🙂 Og heldig som har fått så fint rom. Skulle gjerne hatt det selv, foråsidetsånn 😉 Hehe.

  Jeg var nylig i Oslo selv forrige helg på ferietur. Kom hjem på søndag og da hadde jeg vært der i seks dagen. Hadde en kjempekjekk tur, og så var det litt deilig å få et avbrekk fra alt som skjer hjemme i Ålesund. Men så klarte jeg jo selvsagt å bli forkjøla de to siste dagene før jeg reiste hjem, så det var jo kjempestas. Ligget i en uke og hosta som ei ødelagt høne, så jeg har måttet ta ei ekstra uke fri for å bli ordentlig frisk igjen. Får faktisk ikke lov å jobbe når jeg er forkjøla, men på mandag er jeg tilbake igjen, så da er det tilbake til hverdagen igjen 🙂

  Ellers må jeg bare si jeg ler meg ihjel av snapsene til LK om dagen. Spesielt den action/grøsserfilmen hans var helt hysterisk xD At han får det til. Hvor har han den fantasien ifra egentlig?

  Må ærlig innrømme at det passa bra å se den filmen der idag. Hehe. Det blei nemlig slutt mellom meg og kjæresten for en måneds tid siden. Selv om det ikke varte mer enn noen uker, så er det fortsatt forferdelig tungt. Vanligvis så reagerer jeg ikke så sterkt når det går så kort tid, men denne gangen ser det ikke ut som at sorga skal ta slutt i det hele tatt. Se vekk ifra at jeg har hatt en pause fra det under ferien, så kjenner at savnet etter han er fortsatt uendelig stort.
  Det gikk kanskje altfor fort, men igjen så var det så intens og sterkt fra begge kanter, at når han plutselig sa han ikke ville mer, så kom det som et stort sjokk. Skjønte virkelig ingenting, og det gjør jeg forsåvidt ikke idag heller – selv om jeg vet grunnen. Noen ganger får jeg likevel lyst til å bare springe maraton hjem til han og gi han verdens største bamseklem, men så vet jeg jo med meg sjøl at det kan jeg ikke. Må istedet bare gi meg sjøl den tida jeg trenger til å bli ferdig med det. Spørsmålet er bare: Hvor lang tid skal det gå før jeg klarer det? Akkurat nå skulle jeg bare ønske at vi kunne finne hverandre tilbake igjen, men det blir bare for dumt. Så jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre.

  Å snakke med han gjør meg bare klein. Ikke fordi jeg ikke vil, men fordi det blir bare meningsløs tomprat ut av det. Vi har ikke noe dialog lenger. Eneste er at vi sender snaps og kanskje sender en kort mld i ny og ne..Eller det vil si – jeg sender mld. Han gjør det aldri. Ikke tør jeg å si hva jeg egentlig føler heller, for da er jeg redd det kan ødelegge det lille som er igjen av et såkalt «forhold» mellom oss.

  Så midt oppi den store fotoshooten – har du eller kanskje LK noen tips på hva jeg bør gjøre? Jeg vil ikke miste han som venn heller, men så er jeg usikker på om han ønsker å være det sjøl. Mulig hodet mitt er helt på bærtur om dagen, men det er hvertfall ingenting tvil om at hjernen min er neddrukket av tanker for tiden. Skulle faktisk ha gjort alt for å se han igjen og klemme på han. Savnet er bare så sykt stort, at gud hjelpes..

 18. Dette så bare helt vidunderlig ut. Veldig fine bilder (vet hvor jeg skal feire 10 års bryllupsdag), hva slags kamera er det du bruker? Er du fornøyd med kameraet?
  Har ikke vanskelig med å tro at det er de beste sengen som finnes 🙂

 19. Lars Kristian: hvordan legger du ut bilder på mystory og snap som ikke er tatt direkte? Så du la ut tidligere snaps osv. Finner ikke ut av det! Bare sett at man kan sende bilder fra album på chatten!

 20. Elisabeth

  Du tar så fine bilder, Caroline!! Også er du jo bare heelt nydelig da <3

  Hva heter sangen som du hadde på når du tømte i kaffe i kaffekoppen på snapchat tidligere i dag forresten? 🙂 Den var nydelig!!!

 21. I like this better…https://goo.gl/bW3HYX

 22. Christine

  Ååå på snapchat la du ut et bilde i bilen og du har på deg en blå genser/bluse, hvor er den fra? 🙂 så sinnsykt fin ut

 23. Wow, så flott du er! 😀 Har et helt irrelevant spørsmål ift dette innlegget, men jeg lurer på om du har noen tips til hvordan unngå røde nupper ved barbering av bikinilinjen? Kanskje litt for privat spørsmål, men setter pris på svar 🙂 Hvilken retning barberer du f.eks? hva slags barberskum/såpe? og evt hva smører du med etterpå?

 24. Lars-Kristian er desidert den morsomste på snap! Hahhah

  1. Caroline

   Haha 😀 Ja, han er morsom, untatt når han gjør narr av meg :O

 25. Så utrolig fine bilder:-) Elsker alle de fine detaljene på det hotellet!

 26. Karoline N

  Hei!

  Hvilket objektiv har du på kamerat når du tar bilde i speilet på badet? Ser ut som en vidvinkel, men hvilken lysstyrke har den?
  Ser ut som det blir et nyyyydelig resultat! Gleder meg 😀

  1. Caroline

   Jeg husker ikke helt, men jeg tipper det er enten Sigma 50mm Art f1,4 eller Sigma 35mm Art F1,4 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *