waiting for the sun

cbe1

I følge værmeldingene skulle det være sol i dag, så jeg satt meg ut og håpet på det beste, men den dukket aldri opp 😉 Her hjemme har det vært kampforberedelser hele dagen, så Lars-Kristian har for det meste slappet av mens jeg har sørget for at han ikke har glemt å spise og drikke, lagt puter bak i ryggen hans og servert ham et vannglass i timen på gullfat. Neida, helt sånn er det ikke. Han er faktisk bare opptatt av å få sove til han våkner av seg selv på kampdag, noe annet trenger han ikke, selv om jeg får superdårlig samvittighet når han står og lager matchmiddagen sin selv. Jeg er jo så redd for å bidra til tap eller en dårlig kamp, selv om jeg regner med at det ikke helt henger sammen 😉 For noen år siden var han jo helt gal dagen før, men det har jeg jo nevnt noen ganger. Det går i hvert fall alltid fint selv om han barberer seg 24 timer i forveien 😉 

caroline2

Vi har sittet side om side og styret med hvert vårt i dag, og det har vært så koselig å ha noen å dele hjemmekontor med 🙂 I morgen durer hele dagen med til fotoshoot, jeg skal være klar for å ta imot et team klokken halv åtte i Oslo og vi skal holde på til klokken fem, så jeg reiser faktisk innover allerede i kveld etter kampen. Dermed blir det en lang dag, men jeg har med meg øyemaske og hårkur, så jeg skal nok klare å være opplagt i morgen tidlig likevel. Får vi håpe 🙂 


Ville bare ønske dere en fin kveld ♥ Håper dere likte treningstipsene i forrige innlegg, og at dere får bruk for dem 🙂 

52 kommentarer

 1. Fin kjole! Jeg elsker håret ditt 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Maria 😀

 2. Jeg ser at du bruker «nazi» noen ganger i beskrivelsene dine. Det kunne du med hell sluttet med. Jeg blir alltid litt satt ut når jeg ser det brukt slik som du gjør. Det er ett såpass ladet ord.

  1. Caroline

   Jeg er så enig! Takk for at du sier ifra, endret det nå. Jeg bruker det aldri når jeg prater, så jeg vet ikke hvorfor jeg skriver det. Det er strøket fra nå av 🙂

   1. hannah

    Magisk mister også litt av betydningen når det til tider brukes i annenhver setning.

   2. fru kanel

    Enig. Ikke mer nazi..har gammel familie fra den tiden . Takk <3

 3. Oda Sofie Nordlund

  Håret ditt er bare så vakkert! Synes du er så utrolig fin med kortere hår 🙂 Lykke til med kamp til Lars Kristian, og lykke til i morgen på photoshoot 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Oda Sofie 🙂 DE VANT 🙂 Og takk igjen 🙂

   Klemmer!

 4. Så utrolig fine bilder av deg! Du ble så fin med det korte håret, skikkelig voksent og fint 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, søte du! Håper du har en fin kveld 🙂

 5. Nydelig sommerkjole du har på deg. Kan jeg spørre hvor den er kjøpt/link?

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Det er en playsuit fra h&m 🙂

 6. Charlotte

  Åh hvilken neglelakk er det du har brukt på tåneglene dine? 😀

  1. Caroline

   Det er en hvit med shimmer fra essie 🙂

 7. Miriam Christine Hyldmo

  Følger litt med på snap, og dere to sprer så mye humor inspirasjon og glede! Digger det! Kan jeg spørre hvor sandalene er fra? Kjempefine ☺

  1. Caroline

   Hahah, så gøy at du følger med! Og tusen takk, Miriam 🙂

   Klemmer til deg!

 8. Jeg syns du er så fin med kort hår. Syns med blondt hår er du så vakker når du har det kort:) veldig kledelig. Men du er jo så fin med det brune håret også. Vakker er du:)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 9. For en NYDELIG hår-forandring du har gjort. Alltid fin vel og merke, men bare.. WOW!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 10. Gratulerer med seier til Odd! Må ikke glemme å si at du ser helt supersmashing ut med den looken du har nå (ikke at du ikke ellers ser lekker ut, for det gjør du bestandig)! Du er bare råfresh, og råskjønn, ms. Sunshine
  Ps.. Takk for at du deler så mye inspirasjon og hverdagsglede! Jeg bare elsker det!

  1. Caroline

   Snille deg! Tusen takk for så fine ord 🙂 Og takk for at du følger med 🙂 Håper du har en fin fredag og at du snart er klar for helg 🙂

   Klem!

 11. Her var du utrolig fin på håret!! 🙂 lykke til i morgen 🙂

 12. Synes det korte, blonde håret er skikkelig DEG. Voksent og ungt på en gang, og så utrolig classy og elegant! Suksess det der

  1. Caroline

   <3lig takk, V! Det føles veldig riktig akkurat nå :)

   Klem!

 13. Caroline, du er så vakkeeeeer! Du stråler! Hairstyle on fleek! Kledde deg kjempegodt 🙂 så gøy at de vant!!! (Haha, lykkegrøt vil jeg si)

  -s

  1. Caroline

   Lover deg det var lykkegrøt 😉 Tusen takk, S! Stor klem til deg!

 14. Du är väldigt fin i håret! Har du använt plattång för att forma håret eller bara hårfön?
  Kram

  1. Caroline

   Rettetang, men det var fordi jeg hadde krøller fra før av. Det går helt fint å føne det slik med en rundbørste også 🙂

   Klem!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 <3

 15. fru kanel

  Ikke noen sinne har det vært mer riktig å si at alt kler den smukke! Nydelig er du brunette, såvel som blond, og som mer kort-bob-blond <3. Uansett.. flott er du som promoterer den sterke kvinne som kan gjøre alt og gjør som du selv vil, selvom du har fam 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, dette gjorde meg veldig glad 🙂

 16. Nelia Charlotte

  Du ble så fin med det korte håret. Du kler jo absolutt alt!! Jeg klippet meg så kort for litt over 1 år siden, og jeg fikk det ikke så fint som deg. Du kler jo alle frisyrer! Fantastisk imponerende!
  En annen ting jeg ser, du tar i mot all «kritikk» du får med ett smil! Noen påpekte at du brukte «nazi» i innlegget ditt, og du takket og bukket fordi hun sa i fra, imponerende Du er flink i arbeidet ditt! Stå på!☺️
  Ikke ofte jeg kommenterer på blogger, eller aldri, bare hos deg, men du fjortjener virkelig å høre mye positivt også!!

  1. Caroline

   Tusen takk, Nelia Charlotte – elsker forresten navnet ditt 😉 Dette setter jeg veldig stor pris på 🙂

   Klemmer til deg, og god helg veldig snart 🙂

 17. Jane (Danmark)

  Hej Caroline,

  Jeg synes at dit nye korte hår og farge er super fint til dig – det er virkelig flot, kan du også
  nå at sætte det op?

  Det er en super fin blog du har og virkelig vidunderlige billeder. Jeg synes specielt godt om billederne
  af din vakre datter og af dine hunde.

  Fin dag til dig 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Hestehalen blir veldig kort, men det går fint 🙂 Å sette det opp er litt vanskeligere, men jeg tror det skal gå med litt øvelse, uansett går det med en litt messy bun 🙂

   Tusen takk for så fine ord, veldig gøy med lesere fra Danmark 🙂

   Klemmer!

 18. Kjempefin på håret nå! Er det samme frisøren som sist?

  1. Caroline

   Ja 😀

 19. Altså, den mannen din! Ler meg i hjel av «short filmen» hans på snapchat i dag 😉 Made my day så langt! Venter i spenning på avslutningen 🙂 Og du er ikke så verst du heller Caroline 😉 Liker dere jeg! Og ikke minst humoren.
  Ha en strålende fin fredag og helg. Nå er det endelig ferie tid for meg også 😀

  1. Caroline

   Hahaha, ler meg skakk selv :p Tusen takk, Ina <3 Good ferie til deg, så deilig! Håper du skal et sted du kan nyte og slappe av med sol og varme 🙂

   Klemmer!

 20. Hei! Jeg lurte bare på om hunden deres Ronaldo er oppkalt etter Christiano Ronaldo eller er det en annen Ronaldo? Hehe. Tenker siden LK selv er fotballspiller og sikkert fan av Ronaldo 😀 Du ser smashing ut!!!

  1. Caroline

   Haha :p Det har jeg lurt på også, men han var visst ikke det :p Vet ikke helt om jeg tror han, men 😉

   Tusen takk, Emilie 🙂

   1. Kathrine

    Han er vel kanskje heller oppkalt etter den brasilianske fotballspilleren Ronaldo, som på sin tid var en av verdens beste fotballspillere?
    Forresten så er du fantstisk flott med den nye sveisen, Caroline!

   2. «Hæ? Har de lagd BOK av filmen nå?»

    Jeg tenkte det samme som deg, Kathrine :p

 21. Åh, for en nydelig playsuit du har på deg <3

 22. Så vakker du er 🙂 Det korte håret kledde deg så mye bedre!
  Håper det går bra på shoot 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, fine Hanne <3

 23. Hei!

  Vi så kampen her i går, med ODD-fan-menn i sofaen. De syntes det var veldig morsomt da jeg spurte hvem som var «mannen til Fotballfrue». Altså at det ikke er fotballfrua som er gift med kjendisen, men omvendt 😉

 24. Elsker den fine hengestol en din! Hvor er den fra? Ønsker deg en strålende dag 🙂

 25. Hei Caroline
  Du er alltid så vakker og fresh elsker håret ditt. Får jeg spørre hvor du har kjøpt sandalene?
  Klem fra meg

 26. Hei.
  Superfin på håret! Får du det i hestehale? Jeg vurderer å klippe meg litt, men pga yrke må jeg kunne sette det opp. Alltid greit å vise til bilder hos frisøren

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *