kylling, koriander og avocado i en deilig miks

salat caroline berg eriksen no ferdig 2

Elsker du avocado og koriander like høyt som meg, er dette salaten du drømmer om. Jeg kunne jo stort sett levd på guacamole, men denne salaten er det mer mat i og kan samtidig minne om det grønne tacotilbehøret, så jeg har funnet favorittsalaten min for øyeblikket! Dette blir det garantert mer av. Og til dere som har småbarn: Nelia elsket det! 

salat caroline berg eriksen no ferdig


for 2-3 personer trenger du 

♥ 4 vårløk ♥ 3 kyllingfileter eller ferdigrevet salatkylling ♥ 1 stor avocado ♥ 4 vårløk ♥ cherrytomater ♥ frisk koriander ♥ 2 ss. majones ♥ saften av 1 lime ♥ salt + pepper 

du trenger salat caroline berg eriksen no

Riv opp kyllingen i små strimler, om du ikke har kjøpt ferdigstrimlet salatkylling. Del opp grønnsakene og avocadoen, finhakk koriander og bland alt sammen i en stor salatbolle. 

salat caroline berg eriksen no ingredienser

Smak til med salt og pepper, og skvis over limesaft. Mmmm! Så utrolig enkelt, så vanvittig godt! 

salat caroline berg eriksen no blandet

salat caroline berg eriksen no ferdig 5

– håper det smaker – 

[showhide type=»post» more_text=»show english translation» less_text=»show less»]

Hi sweeties! I love everything about this salad and Nelia loves it too. If you – like me – are a huge fan of guacamole, you will love love love this! It has chicken in it which makes it more filling and also the perfect easy dinner on lazy summer days. Hope you can copy + paste into google translate to get the ingredients, it is very easy! If you have any questions, don’t be afraid ask 🙂 

All the best to you! 

[/showhide] 

56 kommentarer

 1. Dette så veldig godt ut 😀 Og skal definitivt prøves ut i løpet av uka… At mini på veldig snart 2 år (hjølp han blir stor gutt! haha), kommer til å like det er jeg litt mer usikker på, han liker jo ingenting. Haff håper han vokser det av seg. Nei, nok pjatt! Ha en fin dag 🙂

  1. En ting til. Frisk koriander? Det står sammen med krydderplantene i butikken? Skulle ha det til en kyllinggryte forrige uke, men ingen av mine tre matbutikker (Kiwi, Rema, Spar) hadde det…

   1. Caroline

    Ja, det stemmer! Det er ikke alltid Kiwi eller Spar har det her, så da må vi til Meny 🙂

   2. Jeanette

    Bare mas på de i butikken om at de må ta det inn! Jobber i en Norgesgruppen butikk så vet at ihvertfall Kiwi og Spar har mulighet til å bestille 🙂

  2. Caroline

   Det vil han helt sikkert vokse fra seg 🙂 Har lest litt forskjellig ang. antall ganger her, men jeg husker at jeg leste at et barn må prøve en rett minst syv ganger før de faktisk kan si at de ikke liker det 😉 Så ikke gi opp! Det kommer seg 🙂

  1. Caroline

   Du MÅ prøve 😀 Helt nydelig!

 2. Hei igjen,
  Dette blir sikkert litt mas, tenkte kanskje kommentaren druknet litt i de andre på forrige innlegg så jeg spør igjen jeg; den sangen du hadde på snap i går og også på videoen med deg og Anette, hva heter den? 🙂 blir litt sprø når jeg finner en sang jeg liker, men ikke vet hva den heter :O du gjør en fantastisk jobb med bloggen forressten! Ha en fin dag, klem

  1. Caroline

   Beklager, denne har jeg ikke sett! Det er bare bra du spør igjen 🙂 Den heter someone told me med jake bugg 🙂

   Klemmer til deg, og tusen takk for så fine ord 🙂

 3. Katrine

  Veldig leit å si, men jeg syns bloggen din har tapt seg i det siste og opplever deg som utilgjengelig og fjern fra bloggen. Jeg kjenner jeg ikke føler noen trang eller lyst å gå inn her lenger, og nå merker jeg at selve vanen med å sjekke bloggen din forsvinner.. det er veldig synd for jeg tror du legger mye jobb i den og den har gitt med mye hverdagsglede tidligere. Jeg skjønner du er opptatt, det har du vel alltid vært, men de siste månedene er du mer fjern enn tidligere. Særlig i kommentarfeltet. Du poster nye innlegg som ser ut som om de er laget på forhånd, men du har ikke like god kommunikasjon med leserne (føler jeg). Det er kanskje mest frustrerende fordi du skriver at studiene du bruker tid på skal hjelpe deg til å være en bedre blogger, du skal rett og slett ha mer kunnskap og faglig tynge når du skriver treningsinnlegg. Jeg har bare merket den motsatte tendensen. Før kom du med treningsøvelser og tips, nå handler nesten hvert eneste treningsinnlegg om treningsklær og reklame for disse. Jeg spurte om noe treningsrelatert. Da jeg ikke fikk noe respons postet jeg kommentaren igjen under ett senere innlegg (som omhandlet trening), men denne har ikke blitt publisert. Jeg skjønner selvfølgelig at du ikke kan svar utfyllende på alle spørsmål (det var jo et ganske komplekst spørsmål jeg kom med). Men du kunne i det minste skrevet tilbake at du ikke kan komme med noen tips. Det føles litt surt å bli ignorert som fast leser.. Særlig siden studiene dine skulle berike treningskategorien på bloggen, men snarere gjør den fattigere og mer reklamefokusert. Det syns jeg er veldig synd!

  1. Caroline

   Veldig leit å høre at du synes det :/ Jeg rakk ikke å svare på den første kommentaren din, og årsaken til at jeg ikke har godkjent/svart på den siste var fordi jeg ikke skulle glemme det.

   Jeg er midt i studiene, og kunnskapen er nok enda langt i fra et slikt nivå at jeg kan gi spesielt faglige råd. Da må du nok vente til jeg er helt ferdig :/

  2. Mariann

   Hei,
   Må dessverre si meg veldig enig med Katrine. Utrolig mye reklame for tiden. Kan forresten et PT-kurs kalles for studier? Er selv jurist. Mitt studium var ikke «venstrehåndsarbeid» som kunne jobbes med et par timer på kveldstid. Synes du klager så mye for tiden. Studier…Kjøreturer til Oslo…Dårlig vær…Dårlig tid… Dette er absolutt ikke ment som negativitet, heller konstruktiv tilbakemelding. Savner kvaliteten du leverte tidligere, men skjønner at livet kan være travelt. Veldig travelt! Dessverre er dette stresset noen ganger selvpåført. God klem fra meg til deg <3

   1. Caroline

    Hei Mariann 🙂

    Det har faktisk ikke vært spesielt mye reklame siste tiden. Jeg hadde reklameinnlegg på søndag, men før det hadde jeg ikke på over 2 uker. At jeg har antrekksbilder med affiliatelenker er noe helt annet 🙂

    Selvsagt kan det kalles studier 🙂 Det er ikke et kurs, det er noe helt annet, men et studie med 30 studiepoeng og krever at man studerer full tid de 5 månedene det varer. Heldigvis har jeg fått anledning til å ta det over 12 måneder, noe som gjør at jeg porsjonere studietiden litt mer utover.

    Jeg har en bekjent som tar samme studie som deg på deltid. Han studerer kun 2-3 dager i uken. Er det han gjør også «venstrehåndsarbeid»? Nei, selvsagt er det ikke det 🙂

    Gode klemmer fra meg til deg <3 <3 <3

   2. Jeg er også enig. Det er så mye «burde-gjort» at man nesten blir litt stressa selv av å lese om det. Burde lest, burde trent, grue seg til høstvær allerede i juli, langt i bil, dårlig tid.

    Du har en flott familie og en vellykka bedrift, jeg tror faktisk bloggen din hadde blitt bedre hvis du var litt mer laidback.

   3. Kunne ikke vært mere enig!
    Jævlig mye klaging, men tid til å kjøre tur-retur Oslo flere ganger i uken og fikse håret i flere timer med et par ukers mellomrom, det har du tid til…

   4. Caroline

    Kan ikke huske at jeg har klaget..? Har du eksempler?

   5. Anette S.

    Min oppfatning er helt motsatt – jeg opplever en mer personlig og uformell Caroline nå i forhold til før og jeg liker bloggen din enda bedre på grunn av det:-)

    At det blir mer «reklame» føler jeg mest handler om at du merker flere innlegg ut i fra nye rettningslinjer som du selv omtalte for en liten stund siden. Innholdet er det samme, og om det er et lite banner med «sponset» e.l. på toppen av innlegget bryr jeg meg lite om, da jeg føler at det er innholdet i innlegget som betyr noe for deg, ikke hvilke klær du har på bildene som følger med.

    Jeg merker heller ikke noe til klaging, synes du er ditt vanlige positive deg i en travel hverdag:-) Keep up the good work:-)

 4. Det så knall godt ut, må absolutt prøve det en gang 😀
  http://www.livetsbilder.com

  1. Caroline

   Thank you so much! You have to try this 🙂

 5. I’m not a huge fan of avocado but I know how healthy it is…! In search of a perfect avocado recipe…maybe I’ve just found it? 😉

  http://www.allnnothing.com

  1. Caroline

   YES! I think you have 🙂

 6. Åh yum, dette så utrolig godt ut 😀 Ingen tvil om hva jeg vil ha til lunsj i dag!

  1. Caroline

   🙂

 7. Karoline W

  Nam, dette så godt ut! Alle salatingrediensene jeg elsker – bortsett fra..koriander! Av en eller annen grunn fikser jeg ikke smaken av koriander på noen som helst måte, og bare det er så mye som et kvart korianderblad i et matrett kjenner jeg det med en gang (og ikke på en god måte!) – tror du denne salaten er like god uten koriander eller blir den litt «tam» da? Evt noen andre urter/krydderier man kan tilsette? 🙂

  1. Caroline

   Ooh, jeg elsker koriander <3 Uten koriander tror jeg den blir tam, men du kan jo fint forsøke med typer krydder 🙂

   1. Svaret var til Karoline W da. Var litt kjapp der. 🙂

  2. Ann-Theres

   Hva med Timian? Det er også en nyydelig krydderurt, og basilikum smaker vel også godt tenker jeg. Men timian Gir nok litt mer smak vil jeg tro….

 8. Hvordan mayones bruker du?

  1. Caroline

   Jeg brukte bare en helt vanlig fra Mills 🙂

   1. JJeg har laget dette du har lagt ut flere ganger tidligere, og da vekslet mellom kylling og tunfisk, toppet med solsikkekjerner (kanskje ikke så barnevennlig akkurat de frøene da), bruker det også ved siden av rå salmalaks! snadder!! 🙂 men jeg lager alltid majones selv, og det tar bare tre min 🙂 Jeg lager feks en stor porsjon med vanlig majones, så deler jeg den opp i noen mindre porsjoner og lager feks med smaker som Koriander, Chili og hvitløk i en annen, og «bernaise»majones. De to sistnevnte blir best etter noen dager i kjøleskap slik at smakene få satt seg! I en boks med tett lokk holder de seg minst to uker (som er det lengste vi har hatt dem)!

 9. Katrine

  Hei Caroline! 😀

  Tror du det hadde vært mulig å få flere tagger innen matkategorien? 🙂 feks frokost, middag osv, evt hovedingrediens? Jeg er så matlei for tiden og leter ofte etter spesifikke ting, som feks frokosttips. Jeg skjønner godt hvis det blir vanskelig å få til, var bare et lite ønske fra min side 🙂

  Ha en fin dag, Caroline 🙂

 10. Mmm – dette så helt fantastisk godt ut! Blir nok en suksess både hos meg selv og hos lilletuppa på rett over året. Tusen takk for tipset! At jeg ikke har kommet på å blande disse herlighetene sammen selv…

 11. Åh, n-a-m!! Dette hørtes midt i blinken ut for mine smaksløker!! Denne skal testes ut allerede til helgen..! Nam nam! Tips til de som ikke finner fersk koriander i norsk matbutikk; dra på utenlandsk matbutikk! Her jeg bor er det flere utenlandske butikker å velge mellom, og de har et hav av utvalg av billig, fersk, smaksfull mat – spesielt frukt og grønnsaker! En bunt med fersk koriander Koster rundt 8 kr (!) superbillig!! Jeg kjøper inn flere bunter slik at jeg har en del ferske + at jeg fryser ned noen. Det som fryses ned er blant annet genialt i wok 🙂

 12. Takk for oppskriften 😀 Den var superenkel og rask og lage! Denne blir nok en favoritt framover <3

  1. Caroline

   Bare hyggelig 🙂

 13. Jeanette

  supert at dere gir Nelia sunn hjemmelaget mat! 😀

 14. Ingeborg

  Hei, Caroline!
  Hvor er fatene og fjølen i marmor fra? 🙂

  1. Caroline

   H&M Home 🙂

 15. Off topic men hvor har du kjøpt skoene dine fra new balance? 🙂 Fornøyd? Hvordan er de i str, er de små?

  1. Caroline

   De er fra Get Inspired 🙂 De er relativt normale i størrelsen.

 16. Karianne

  Hei!
  Du er utrolig inspirerende i matveien, og alle oppskriftene du poster er fantastiske! Men jeg lurer på om du vet hvorfor man kan spise søtpotet i et lavkarbo kosthold, når de innholdet så mange carbs? Har lagt merke til at du bruker det selv i noen av oppskriftene.

  1. Caroline

   I teorien kan man fint spise alt på et lavkarbokosthold, det kommer helt an på hvor lavt du ønsker å gå på karbohydratene 🙂 Sammenlignet med ris, past osv., så er det ikke mye karbohydrater i søtpotet.

 17. Katarina

  Så delikate bilder Måtte bare fikse dette til middag i dag, og både mann og jenta på 16 mnd digga det:D Tusen takk for masse flotte innlegg og inspirasjon. Veldig kledelig frisyre forresten <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Katarina 🙂

   Bare hyggelig!

 18. Nam nam…. Passer bra for meg som er på salatkjøret. Tror du det funker å bytte ut majones med creme fresh. Klarer ikke smaken av majones.
  Foresten var du sykt fin på håret nå. Kanskje det fineste jeg har sett deg.

  1. Caroline

   Det fungerer nok fint 🙂

 19. Et lite hjertesukk… : Det har blitt så vanskelig å finne oppskrifter som du har lagt ut tidligere! Jeg har brukt endel av dine oppskrifter, men nå må jeg lete gjennom alle sidene i matkategorien for å finne oppskriften jeg vil ha 🙁 Det tar fryktelig mye tid, og da frister det lite å bruke oppskriftene. Det er så synd, for både jeg og familien har hatt glede av oppskriftene dine!
  Hadde det vært mulig å få et søkefelt, som du hadde før? Da var det så mye enklere å finne fram til oppskrifter og andre tidligere innlegg 🙂

  1. Forsøkt å søke på Google. Hvis jeg skal finne en oppskrift hos Caroline søker jeg f.eks. på «Carolinebergeriksen mandelgrøt» og da finner jeg stort sett den oppskriften jeg var på utkikk etter 🙂

 20. Første gang jeg prøver en av dine oppskrifter. Dette var fantastisk godt, og som du selv sier – så enkelt! Stå på 🙂

 21. Brit-Mari

  Hei. Kan man bytte ut majonesen med noe annet? Kanskje et lettere alternativ? Er ikke så glad i majones 😮

  1. Caroline

   Du kan jo bruke lett majones? Evt. bruke creme fraiche hvis du vil ha en litt mildere smak.

 22. Hei Caroline

  Vil bare si at jeg synes det er fint du sier boe om at livet til tider kan være litt tøft og slitsomt, ikke rart du føler det slik.

  Enkelte ganger blir jeg helt svimmel av å lese hvor travel du er og hvor mye du har å gjøre hele tiden. Det må jo være ganske slitomt å ha det rent og pent til enhver tid, kjøre frem og tilbake til barnehagen, trene, fotoshoot, ta vare på mann, barn og hunder, blogge, ta bilder, ja er d ikke bare dager hvor du har lyst til å koble ut?

  Så flott du koste deg den ene dagen med fest, det er vel fortjent!! Men jeg forstår ikke følgende; hvordan kunne du legge deg 05.10 og så stå opp 07.30 med Nelia og trene den dagen? Det forstår jeg ikke.

  En he på bloggen berømmet deg for at du stod opp så tidlig den dagen og jeg forstår egentlig ikke hvorfor d er noe å berømme for sove 2 timer og 20 min for deretter å stå opp høres ikke helt bra ut, d er hvertfall min mening.

  Synes du er veldig flink og dedikert, men noen ganger skulle jeg ønske at du skrev litt mer om utfordringer i hverdagen. Hva gjør du dersom d en dag hender noe som gjør at alt går skjeis. Tror det hadde fått leserne dine og meg selv til å få et litt mer realistisk syn på hvordan det er å være akkurat deg.

  Kunne du f. Eks lagd et innlegg om dine utfordringer med tips og råd for hva du gjør når du føler det blir litt for mye til tider. Hadde vært så fint med noen gode råd fra dine hektiske dager.

  Du er så flink og står på til nesten krampa tar deg, men det er vel så viktig noen dager å ikke ha så mange planer at man føler seg helt utslitt når kcvelden kommer.

  Har begynt med mindfulness og kan virkelg anbefale ale det, man får en sånn indre ro med seg selv,

  Det er altså ikke hvor mye du gjør som avgjør hvor bra du er, men at du er du i seg selv er mer enn bra nok! Aldri tvil på det

  Ha en flott dag 😉

 23. Mmm!! Dette skal jeg jammen lage til middag i dag! Det ser så godt ut!
  Et spm bare; kan du lage et innlegg (til!) om lavkarbokostholdet deres.. Typ hva er basisvarene dere alltid har i hus (lag gjerne en liste), hvor henter dere inspirasjon fra (oppskrifter etc) – blir så inspirert av all den gode maten du lager! Har gått på lavkarbo siden påske sjøl og prøvd utallige av oppskriftene dine!! Fortsett, mer mer mer
  Hilsen Mette

 24. Takk for fantastisk oppskrift!
  Var kjempe godt!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *