meet ben rangel

ben rangel pt studie

God kveld til deg! Da er jeg rigget opp for resten av dagen nok en gang, og skal starte lesingen om få minutter. De neste kveldene er fullbooket til fotballkamp, tur inn til Oslo og fotoshoot før helgen setter inn, noe som betyr at jeg ikke engang vil finne tid til å åpne bøkene, så dette blir siste innsats før neste uke. Den uken er roligere, så da satser jeg på at jeg finner mer tid 🙂 Jeg har laget meg en studietallerken, blir alltid så fantastisk lysten på å spise noe når jeg sitter og leser. Flere som har det sånn? I kveld ligger i hvert fall bær, usaltede cashew, iskaffe og mangobiter på fatet mitt. Mmmm. . Og det er nesten tomt allerede 😉 

ben rangel studiemat

Og så ser dere kanskje at jeg har fått meg en ny kompis? Dette er Ben Rangel, viktig at du leser navnet på engelsk 😉 Lars-Kristian snappet ham i forrige uke og ba om navneforslag fra følgerne sine, og dette navnet falt vi virkelig for begge to. Så neste uke skal vi ha navnefest for familie og venner. Haha, neida 😉 Men han er innmari kjekk da, spesielt når det kommer til studiene mine, for han skal hjelpe meg mye i ukene før eksamen! 

ben rangel pt

Så, da er det Ben, meg og bøkene til klokken blir halv elleve! Vi sees i morgen tidlig – tipper det er noen som vil ha mine favorittøvelser for bein, som du i tillegg kan gjøre hjemme? SI JA! Og ha en nydelig kveld ♥ 

[showhide type=»post» more_text=»show english translation» less_text=»show less»]

Good evening lovelies ♥ I am all set and ready for yet another study night and on my table tonight is a plate filled with all my favorite things for the moment: blueberries, raspberries, cashews without salt, mango and homemade ice coffee with almond milk. Yum! I am eating as I am writing you guys, so I don’t think it will last very much longer. Haha 🙂 

On my table is also my new friend, Ben Rangel. Isn’t he lovely? He will help me through my studies before my exams. I love him already! The name is from one of Lars-Kristian’s snap-followers. Brilliant! 

Just wanted you to meet him and to wish you a good night. I am just going to sit here a few hours before I am jumping to bed. And oh! Make sure to visit my blog tomorrow for some leg exercises you can do at home 🙂 

[/showhide] 

75 kommentarer

 1. Lure på kor du har kjøpt de fatan av marmor? 🙂 og evt pris? 🙂

  1. Caroline

   De er fra H&M Home 🙂 Jeg husker ikke prisen 🙁

  2. Caroline

   H&M Home 🙂 Jeg husker ikke helt prisen :/

 2. Hvor er marmorfatene fra?

 3. Ah, I like your favourite food, too 🙂 And you look very lovely on the pictures!
  xx from Bavaria/Germany, Rena http://www.dressedwithsoul.com

 4. Bella! Elsker skjelettet ditt 😉

 5. Helene Blokkum

  Det var et skikkelig stilig skjellet og for et kult navn;-) jeg vil veldig gjerne se dine favorittøvelser for ben fordi jeg har letet lenge etter noen bra benøvelser men har aldri funnet noen som passet meg. Satser på at dine gjør susen;-) Ha en fin kveld videre Caroline og lykke til med lesingen!
  Stor klem fra Helene<3

 6. JA! 😉 kos deg med Ben R 😉

 7. Kristine

  Ja!

 8. JA, veldig gjerne 😀 Lykke til med lesingen, og ha en fin kveld!

 9. Filippa

  Jaa, det vil jeg gjerne!
  Ha en fin kveld <3

 10. Bruker du briller bare når du studerer?

  1. Caroline

   Ja 🙂

 11. Haha, skulle gjerne hatt en Ben Rangel selv her jeg sitter og leser biomekanikk 🙂
  Heldigvis er det spennende! Lykke til med lesingen 🙂

 12. Du er ikke alene om å få cravings når du studerer hjemme 😉 Hehe

 13. Ingvild

  Hva bruker du skjelettet til? Må du vise på skjelettet hvor ulike kroppsdeler er, på eksamen? Spør fordi jeg skal ha samme eksamen selv i begynnelsen av oktober. Vet ikke om jeg også må kjøpe et sånt… Håper du orker å svare 🙂

  1. Caroline

   Jeg bruker det fordi det er letter å se for seg muskelfester og ben sammenlignet med tekst og bilder 🙂

   1. Ingvild

    Men du må ikke vise det på et slikt skjelett på eksamen? Siden den er teoretisk, mener jeg 🙂

   2. Caroline

    Den er jo skriftlig, så jeg vil ikke tro det 🙂 Det kan jo være at du får utdelt et ark med en tegning av et skjellet på, det hadde jo vært supert! Men jeg vet ingenting :/

 14. FruFysio

  Min heter Ole Cranon !

 15. Susanne

  Hei! De brillene er kjempefine! Er på leting etter nye briller for tiden, hva heter dine, og hvor er de fra? 🙂

  1. Caroline

   De er fra Bruns Bazaar/Specsavers 🙂

   1. Hva heter modellen?:)

 16. Nominerte Lars Kristian som «årets snapchater» på Vixen 😉 Det må jo gå an, siden han har blogg han også! 🙂 Han slår det meste jeg har sett på snapchat 😀

  1. Caroline

   Haha 😀 Tusen takk :p

  2. Haha, jeg har også nominert Lars-Kristian til årets snapchat ;D

 17. Hei ☺️ Hvor har dere kjøpt ben rangel? Skulle så gjerne ha hatt en slik en selv til studiene

 18. Hvilken leppestift/lipgloss har du brukt på forrige blogginnlegg? Og evt hvilken farge? (der hvor du viser den nye frisyren).

  1. Caroline

   Love fra Deborah Lippman 🙂

 19. Hei! Syns du har så nydelig stil i stuen deres! 🙂 Men hva tenker du om lysekronen? Får du litt shabby chic-vibe av den eller syns du enda den passer godt inn me resten av interiøret? Spør siden jeg syns du har så god smak! 🙂

  1. Caroline

   Det har jeg faktisk ikke tenkt så mye på, men jeg har flere ganger tenkt på å bytte den ut. Jeg har bare ikke funnet en ny 🙂 Men jeg synes den er veldig fin, og hvis vi bytter den ut så kommer vi nok til å flytte den til et av soverommene i stedet.

 20. Hei,
  Hver gang jeg ser de søte små hjerteformede skålene på bloggen så lurer jeg på hvor du har kjøpt de, så derfor må jeg bare spørre nå hvor er de fra? 🙂 Ellers må jeg si at du har en flott blogg og er kjempeflink til å skrive.

  1. Caroline

   De er fra Åhlens 😀

   Tusen takk 🙂

 21. Nanna-therese

  Du er pen, det er du, men det håret med briller blir for kjedelig, og så er du rett og slett vakrere med rettere og litt lenger hår. Jeg har klippet meg kort mange ganger og har angret hver gang,,hehe, men ikke ta dette feil, du er vakker uansett.

  1. Skal hun gå rundt å være forberedt til en missekonkurranse 24/7?

 22. Wow! du ser smashing ut med kortere hår! klem <3 du er jo alltid så vakker<3

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 23. Hva var det du het på snapchat igjen? Elsker bloggen din forresten!!

  1. Caroline

   carobergeriksen 🙂

 24. Hei! Jeg er fast bruker av bloglovin, men av en eller annen grunn får jeg ikke lest innleggene dine der.. Vet du noe om dette, eller er det kanskje bare min pc det er noe feil med?

  Klem!

  1. Jeg har samme problem, på en mac. Fryktelig irriterende 😛

 25. God kveld 🙂

  Hvor har dere bestilt han fra? Herlig type!

 26. Bergliot Eriksen

  Hei Caroline! Jeg er helt forelsket i brillene dine, og lurte på om du kunne gitt med nummerene og evt navnet som står på innfatningen? Klarer ikke lese det på bildet:(
  Så må jeg i samme slengen si at den nye sveisen din er veldig kledelig, du ser helt fantastisk ut!

  1. Caroline

   De er fra Bruuns Bazaar 🙂 Nummeret på siden er 4002395.

   Tusen takk 🙂

 27. Skulle gjere få lit tips om hva du legger i matpakken til Neilia 🙂

  1. Caroline

   Nelia har ikke med matpakke i barnehagen 🙂 De lager all maten deres der 😀 Men når vi er på biltur blir det som regel en brødskive eller noe annet enkelt som hun kan spise i bilen.

 28. Du är jättefin i det kortare håret 🙂 Nu blev jag ännu mer sugen på att klippa mitt.
  Har funderat ett tag och nu tror jag det blir av.
  Kram och ha en fin dag <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Ramona 🙂

   Ha en fortsatt fin dag! Klemmer <3

 29. Hei og god morgen Caroline Nysgjerrigheten overtok helt idag, hva studerer du? (Kan hende du har skrevet det tidligere, men har ikke fått det med meg iallfall ) Ha en strålende dag videre
  Klem
  Kari

  1. Caroline

   Jeg studerer PT 🙂

   Ha en fortsatt fin dag du også <3

 30. Kristine

  Åh, hvor har du kjøpt han?

 31. Hehe, Ben Rangel 😀 foressten, du er utrolig stilig i briller!
  JA! jeg vil ha øvelser for bein og rumpe 😉

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 32. Hvordan styler du håret så fint? er det krølltang?

  1. Caroline

   Det er gjort med krølltang dagen i forveien, og så rettet litt på med rettetang 🙂

   1. SophieN

    Hei Caroline 🙂 Hvilke type produkter brukte du når du stylet håret ? Jeg ser du har brukt en krølltang, men bruker du hårspray eller noe lingnende for å holde det så bra ?

    <3

 33. Kristin B

  Kan jeg spørre hvor Ben Rangel ble kjøpt? Hadde trengt han til studiene jeg og nemlig 🙂
  Ha en superfin dag vakre deg 🙂

 34. Så kledelige briller til deg! Du er forresten kjempe fin på bildene, du kledde virkelig den hår lengden og fargen, fin farge på lipglossen også 🙂 Håper du fikk lest og studert i går! Smart å kjøpe Mr. Ben Rangel om det hjelper deg å huske det du må 😉 Gleder meg til neste innlegg! Ha en fin torsdag 🙂

 35. Åååh, så fin du er med det korte lyse håret 😀

 36. hvilken størrelse du har på blå strippete skjorta fra Gina Tricot fra igår?

 37. Du ser fantastisk ut med kort hår! 🙂

 38. Skjønner at det ikke er så lett å få lest så mye når du først må få på plass studentstylingen, lage masse snacks og ta bilder av både deg selv og maten før du kan komme i gang.

  1. Caroline

   Åja, du mener jobben min som er å drive en blogg? 😉

   1. Ann-Kristin

    Kongesvar 🙂

 39. Hvor har du kjøpt Ben Rangel? 😉 den hadde vært kjekk når jeg starte sykepleier til høsten! Hva studerer du? 🙂
  Flott blogg du skriver! Du har alltid så mange fine bilder og tips, takk for masse inspirasjon 😀

 40. Hei, så godt ut dette , hva med brillene, kan de spises.

 41. Haha, Ben Rangel ser ut som en bra studiekamerat! Sikkert ganske stille og lett å omgås også. Bloggen din får et løft med humor som dette. Synes du er ufattelig dyktig til å tilby variasjon! Keep up the good work, og hils Ben…

 42. Det første bildet av deg her var helt hærlig, Caroline! 🙂

 43. Så utrolig fin på håret! Hva bruker du til og få til de krøllene?:):)

 44. Synes du ser fantastisk ut som blondine!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *